Επιχορηγήσεις Αθλ. Ομοσπονδιών 2013

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2013 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός ολοκλη...

Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός ολοκληρώνεται η επιχορήγηση των αθλητικών Ομοσπονδιών για το έτος 2013 (αρ. 50, παρ. 1, εδ. α’ του Ν. 2725/99) με το πρόσθετο ποσό των 9 εκ. ευρώ που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών.


Επισημαίνεται ότι μέρος του ως άνω ποσού θα δοθεί ως επιχορήγηση σε αθλητικά σωματεία με βάση την αθλητική τους δραστηριότητα σύμφωνα με την αξιολόγηση των οικείων αθλητικών Ομοσπονδιών (αρ. 50, παρ. 1, εδ. β’ του Ν. 2725/99).




 - Η ΕΛ.Ο.Τ  επιχορηγείται με 260.000 ευρώ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε 


ΠΑΛΗ 775.000,00






ΕΟΠοδηλασίας 707.000,00


ΙΠΠΑΣΙΑ 240.000,00


ΞΙΦΑΣΚΙΑ 280.000,00


ΠΥΓΜΑΧΙΑ  270.000,00


Δείτε εδώ τον πίνακα με τις επιχορηγήσεις για το 2013:   ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ (Excel)

Πηγή: Γ.Γ.Α

Σχόλια

BLOGGER: 17
  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ομοσπονδια ενδιαφερεται και δουλευει για το καλο του αθλήματος; μεχρι να ξυπνήσετε από τον βαθύ υπνο δεν θα υπαρχει τκντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δικαστήριο για την νομιμότητα των εκλογών της ΕΤΑΒΕ την Τρίτη 8-10-13. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν τεταρτοετής φοιτητές θα έπρεπε να έχετε τις βασικές γνώσεις ότι το μάθημα της ειδικότητας δεν μπορεί να το διδάξει κάποιος προπονητής Ομοσπονδίας ενός αθλήματος αλλά πρέπει να έχει και τους ανάλογους τίτλους σπουδών. Η Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι θα γίνει σχολή προπονητών της ΓΓΑ από όπου μπορείτε να βγείτε αναγνωρισμένοι προπονητές και μάλιστα μέσα σε 3 εβδομάδες αντί για έναν ολόκληρο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σημαντική γνώση η απόκτηση διπλώματος προπονητή ΓΓΑ σε τρείς εβδομάδες αντί για ένα χρόνο!!! Ένας τεταρτοετής!!!!! Χωρίς βασικές γνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που λείπει τώρα στο ΤΚΝ ως κερασάκι στην τούρτα, είναι μια αντιπαράθεση προπονητών ΓΓΑ και Τεφατζίδων.
    Οι προπονητές ΓΓΑ είτε με 1 χρόνο είτε με 1 μήνα παίρνουν απλός μια άδεια εξασκήσεως συγκεκριμένου επαγγέλματος, όπως γίνετε σε όλα σχεδόν τα επαγγέλματα σε όλο τον κόσμο.
    Οι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ βγαίνουν ως καθηγητές φυσικής αγωγή και μπορούν να διδάξουν στα σχολεία και επιπλέον για την ειδικότητα τους βγάζουν και άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ώστε να μπορούν να ασκήσουν ως επάγγελμα το άθλημα που ειδικά σπούδασαν.
    Είτε ΓΓΑ είτε ΤΕΦΑΑ το αποτέλεσμα έχει σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σαν τεταρτοετης φοιτητες μια χαρα την εχουμε αυτη τη γνωση. αν φαινεται παραλογο να μπορει να επεμβει η ομοσπονδια εστω τυπικα για ενα τοσο σοβαρο ζητημα τοτε συγχωρεστε μας... και προφανως για να μιλαμε γνωριζουμε πως υπαρχουν καποιοι προπονητες με αυτους τους τιτλους σπουδων, αλλα αμα η ιδια η ομοσπονδια δεν ενδιαφερεται να παρακολουθει την πορεια του αθληματος της μεσα σε ενα πανεπιστημιο και να ειναι σε ετοιμοτητα να ενισχυσει ειναι ντροπη. και συγχωρεστε μας που δεν σκεφτηκαμε οτι ''που να καθομαστε τωρα μωρε να κανουμε μαθημα ενα χρονο, εδω θα βγουμε προπονητες σε τρεις βδομαδες...'' ειμαστε οντως αφελης... ε τοτε βγαλτε το μωρε το ταεκβοντο απο τα τεφαα, ανουσιο ειναι...εχουμε χασει καθε μετρο νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το δημοσιευουμε ξανα γιατι για καποιο λογο δεν εμφανιζεται ''Σας παρακαλώ αναδείξτε το θέμα πως στο τεφαα αθηνών δεν θα πραγματοποιηθει η φετινη ειδικοτητα ταεκβοντο γιατι δεν θα προσληφθει καθηγητης. οποιος μπορει να ενημερωσει καθε αρμοδιο ή καποιον μεσα απο την ομοσπονδια γιατι ειμαστε αθλητες που περιμενουμε 3 χρονια σπουδων για να φτασουμε στο ετος της ειδικοτητας και να βγουμε αναγνωρισμενοι προπονητες του ολυμπιακου αθληματος μας, ειναι ντροπη. και επειδη το θεμα ειναι οικονομικο σε σχεση με τη συμβαση που γινεται με τον καθηγητη, ας επεμβει εστω η ομοσπονδια να δωσει μια λυση με δικο της προπονητη ή οτι αλλο κρινει.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην χάσετε τη χρονιά σας μπορείτε να πάτε Θεσσαλονίκη όπου η ειδικότητα γίνεται κανονικά. Αν περιμένετε από την Ομοσπονδεία θα περιμένετε πολύ...

      Διαγραφή
    2. Εσείς πήγατε με τα συνδικαλιστικά σας όργανα να ζητήσετε από την διοίκηση του ΤΕΦΑΑ να αποκατασταθεί η σύμβαση του καθηγητή; Δηλαδή εαν οι γονείς σας βρισκόταν σε μια ανάλογη θέση θα ζητούσατε να τους αντικαταστήσουν άλλοι στην θέση εργασίας τους ή να μην την χάσουν οι ίδιοι; Δεν πάμε καλά μου φαίνεται, αυτές είναι οι αξίες που διδάσκεστε και που αργότερα θα διδάξετε στα παιδιά μας; Δυστυχώς αυτή είναι η ελληνική κοινωνία και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η αποκλειστική ευθύνη για την κατάντια μας την έχουμε εμείς οι ίδιοι.

      Διαγραφή
    3. με κλειστο το πανεπιστημιο πως γινεται να προσεγγισεις την διοικηση δεν το γνωριζω... και γενικα πως γινεται να προσεγγισεις τη διοικηση ειναι ενα αλλο ζητημα... προφανως και θελουμε να αποκατασταθει η συμβαση του καθηγητη. αλλα οταν εμεις νιαζομαστε για καθηγητες με τι απεργιες τους, για τους διοικητικους τωρα παλι με τις απεργιες τους, δεν βλεπω την ιδια ευαισθησια και απο αυτους για τα δικα μας θεματα... μαθημα ζηταμε να κανουμε πανω στο αντικειμενο μας...τπτ παραπανω..και δεν βρισκουμε συμπαρασταση απο πουθενα και μας την πεφτετε κιολας για τις αξιες μας...

      Διαγραφή
    4. Παιδιά οι φωνές σας επιτέλους ακούστηκαν, σήμερα στην Γενική Συνέλευση της ΕΛΟΤ το είπε επίσημα ο Γενικός οτι κάνουν ενέργειες να αλλάξουν τον καθηγητή στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Μένει να μάθουμε ποιόν έχει σκοπό να διορίσει ο κύριος Φ αν και κυκλοφορούν φήμες ότι θέλει να μπεί ο ίδιος μια που τελειώνει και το διδακτορικό του όπου νάναι και έχει και σκοπό να αποχωρήσει από την Ομοσπονδία.

      Διαγραφή
  9. Εδώ λέγεται πως στα πανεπιστήμια θα κοπούνε όλες οι ειδικότητες και θα βγαίνουν μόνο καθ. φυσ. αγωγής και όχι προπονητές ενος αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να μην έχετε αυταπάτες, πρέπει να γνωρίζετε ότι από το 1990 ποτέ-καμία διοίκηση της ελοτ δεν έκανε το παραμικρό να βοηθήσει το άθλημα να μπεί σε οποιοδήποτε τεφφα ή άλλο πανεπιστίμιο, ή αφού μπηκε να κάνει κάτι για να το βοηθήσει. ότι δεν ελέγχουν ή δεν τους νιάζει ή το κινηγάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις λάθος φίλε μου, η ειδικότητα στην Αθήνα μπήκε μετά από πρόταση του Πραγαλού και συντονισμένες ενέργειες των φοιτητών που ήθελαν την ειδικότητα το 2004. Αυτό για αποκατάσταση της αλήθειας.

      Διαγραφή
    2. τα πανεπιστημια ειναι αυτόνομα, δεν καταλαβαίνουν ούτε από υπουργούς (όπως βλέπετε τώρα την κόντρα), από προέδρους ομοσπονδιών θα επηρεασθούν που στέλνουν ένα χαρτάκι; ότι γίνεται εκεί είναι αποτέλεσμα εσωτερικής δουλειάς. το αποτέλεσμα ήρθε από την πίεση των φοιτητών και την υποστήριξη κάποιου καθηγητή. δηλ. τι μας λες; ότι ο πραγαλός ξύπνησε και ενδιαφέρθηκε το 2004, ενώ ήταν στην διοίκηση της ελοτ από το 1990;

      Διαγραφή
  11. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ.ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΚD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Επιχορηγήσεις Αθλ. Ομοσπονδιών 2013
Επιχορηγήσεις Αθλ. Ομοσπονδιών 2013
http://4.bp.blogspot.com/-m7EpBNu1ytE/T__HvIJ0-rI/AAAAAAAACSg/Nv41xhuA3zM/s320/images.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-m7EpBNu1ytE/T__HvIJ0-rI/AAAAAAAACSg/Nv41xhuA3zM/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/10/2013.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/10/2013.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content