Αξίζει να ασχοληθείς με το Taekwondo. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία αυτή

Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη Ασκούμαι στο Taekwondo γιατί αυτό με βοήθησε να εξερευνήσω το βάθος του εαυτού μου. Ασκούμαι στην πο...



Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη



Ασκούμαι στο Taekwondo γιατί αυτό με βοήθησε να εξερευνήσω το βάθος του εαυτού μου.
Ασκούμαι στην πολεμική αυτή τέχνη γιατί είναι ένας τρόπος να αισθάνομαι πως αξιοποιώ σωστά το χρόνο μου, αποφεύγοντας την αποβλάκωση μπροστά από μία τηλεόραση.
Ασχολούμαι με το Taekwondo, γιατί μέσω αυτού αισθάνομαι τη γυναικεία μου φύση όχι μόνο να κρύβεται, αλλά να αναδεικνύεται σε όλο της το βάθος και μεγαλείο.
Ασχολούμαι με την τέχνη αυτή γιατί αισθάνομαι πως χρησιμοποιώ τα χρήματα για έναν σκοπό που πραγματικά αξίζει. 
Γιατί έχω τη δυνατότητα να αποκτήσω ένα δυνατό σώμα σε συνδυασμό με ένα γυμνασμένο μυαλό, απελευθερωμένο από παγιωμένες πεποιθήσεις και πιστεύω. Γιατί μέσα από αυτό, εκπαιδεύτηκα στο να βλέπω τον άλλον ως άνθρωπο πάνω από οτιδήποτε άλλο.
Γιατί με απάλλαξε από τα άγχη της εφηβείας μου, τις σκέψεις μου για τον εαυτό μου και το γεγονός πως έβλεπα επάνω του όλα τα στραβά και τα άσχημα. 
Με άλλαξε, με ώθησε να ξεκλειδώσω τον εαυτό μου στους άλλους, να χτίσω φιλίες και σχέσεις ζωής. Ασχολούμαι με το Taekwondo γιατί είναι ένα άθλημα το οποίο προάγει το σεβασμό στον άνθρωπο, την αξία της ζωής και της αρμονικής συνύπαρξης μεταξύ των αθλητών ειδικότερα και των ανθρώπων, γενικότερα.
Γιατί είναι ένας ευχάριστος και συνάμα επιμορφωτικός τρόπος για να περνάω την ώρα και μου και να χαλαρώνω από το άγχος της καθημερινότητας. 
Γιατί με εξοικείωσε με το σώμα μου, ξεκλειδώνοντας μου τα μυστικά του για την προστασία του εαυτού μου και της ζωής μου.
Ναι, το Taekwondo με άλλαξε. Δεν έχει σημασία αν θα φτάσεις στο ψηλότερο βάθρο, αν γεμίσεις έναν τοίχο με βραβεία και μετάλλια, αν πάρεις διακρίσεις. Σημασία έχει η άσκηση, η ολόκαρδη αφοσίωση και η πίστη πως κάθε μέρα που περνάει θα είσαι καλύτερος από τον άνθρωπο που ήσουν χθες.

Αξίζει να ασχοληθείς με το Taekwondo. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία αυτή.

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Αξίζει να ασχοληθείς με το Taekwondo. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία αυτή
Αξίζει να ασχοληθείς με το Taekwondo. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία αυτή
https://3.bp.blogspot.com/-AGo33S5gFaU/XIYEIkrxQzI/AAAAAAAAPwg/1PbLSkFkaJoW_S6de9q29_DMlpAhNUOxwCPcBGAYYCw/s640/IMG_20190310_225820-644x326.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-AGo33S5gFaU/XIYEIkrxQzI/AAAAAAAAPwg/1PbLSkFkaJoW_S6de9q29_DMlpAhNUOxwCPcBGAYYCw/s72-c/IMG_20190310_225820-644x326.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2019/03/taekwondo_26.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2019/03/taekwondo_26.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content