Το μήνυμα του προέδρου της WTF για το νέο έτος

Αγαπητή Παγκόσμια οικογένεια Taekwondo και φίλοι, Είναι σύνηθες σε αυτό το μήνυμα να κοιτάξουμε πίσω στα γεγονότα του προηγού...




Αγαπητή Παγκόσμια οικογένεια Taekwondo και φίλοι,

Είναι σύνηθες σε αυτό το μήνυμα να κοιτάξουμε πίσω στα γεγονότα του προηγούμενου έτους, και στη συνέχεια να κοιτάξουμε μπροστά στα γεγονότα του επόμενου.

Παρακάτω, εγώ δεν θα αποκλίνω από αυτή τη μορφή - αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει τόσες πολλές θετικές και συναρπαστικές εξελίξεις, όσον αφορά τόσο το παρελθόν αλλά και το μέλλον.

Το 2015 θα μείνει στην ιστορία ως μία κλασική χρονιά για το τάε κβον ντο. Πρώτον και κύριον, λάβαμε την πολύ ευπρόσδεκτη είδηση ​​ότι το παρα-taekwondo θα περιλαμβάνεται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. 

Έχουμε επίσης δει το ποιο επιτυχημένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό WTF - Υποκλίνομαι σε όλους εκείνους που διοργάνωσαν το Τσελιάμπινσκ, Ρωσία, όπου έγινε μια θαυμάσια δουλειά. Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, είδαμε τα τέσσερα γεγονότα Grand Prix , στη Μόσχα, στη Σαμψούντα, στο Μάντσεστερ, και στην Πόλη του Μεξικού, Είδαμε επίσης τη δεύτερη ετήσια εκδήλωση, βραβεία Gala να λαμβάνουν χώρα σε μια πραγματικά υπέροχη τοποθεσία: στο Εθνικό Θέατρο του Μεξικού.

Η WTF είναι πρώτα και κύρια μια αθλητική οργάνωση, αλλά επίσης εργάζεται για να εκπληρώσει την κοινωνική της ευθύνη ως Διεθνής Ομοσπονδία. Σε αυτό το πνεύμα, στις αρχές του 2015, ήρθε η ιδέα για ένα νέο σώμα, το Taekwondo Ανθρωπιστικό Ίδρυμα, ή THF.

Το 2016 θα δούμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Poomsae που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμα του Περού, προβάλλοντας την καλλιτεχνική πλευρά του αθλητισμού μας. 

Επιπλέον, η καναδική πόλη Μπέρναμπι έχει κερδίσει τα δικαιώματα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Το σημαντικό αυτό τουρνουά θα δώσει σε όλους μας ένα κοντινό πλάνο στην αναγνώριση των ταλέντων που θα τροφοδοτούν τον ανταγωνισμό taekwondo κατά τα επόμενα έτη.

Με την πάροδο των ετών,έχει διαπιστωθεί ότι οι αθλητές taekwondo διαθέτουν μερικές από τις πιο όμορφες σωματικές διαπλάσεις στον αθλητισμό. Μια νέα ευκαιρία θα προσφέρει στα αγόρια και τα κορίτσια μας να επιδείξουν αυτές τις διαπλάσεις: το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Taekwondo WTF θα εγκαινιαστεί το 2016 στο Μπαλί της Ινδονησίας.

Πάνω απ 'όλα, το 2016 είναι μια Ολυμπιακή χρονιά. Το 2015 Grand Prix έχει αναδείξει μαχητές ελίτ επιπέδου, ανέβασε επαγγελματικά τις ανταγωνιστικές εμπειρίες περισσότερο από οποιαδήποτε προηγούμενη γενιά αθλητών taekwondo. Τους πρώτους μήνες του 2016, οι Ηπειρωτικές προκρίσεις και η wild cards θα δοθεί σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν μέσω της σειράς Grand Prix να αγωνισθούν για την Ολυμπιακή δόξα. Ως αποτέλεσμα αυτών των διαδικασιών χαρακτηρισμού best-of-breed, νομίζω ότι μπορώ να προβλέψω με σιγουριά ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο θα παρέχουν την καλύτερη στιγμή στην αθλητική ιστορία στο τάε κβο ντο .

Το σλόγκαν της WTF για το 2016 είναι "One Taekwondo, One World." Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο οργανισμός μας θα πραγματοποιήσει αυτήν την υπόσχεση το νέο έτος. Για να επιτευχθεί αυτό, η ηγεσία της WTF ελπίζει να κινητοποιήσει την πλήρη υποστήριξη της παγκόσμιας οικογένειας τάε κβον ντο. Εμείς θα το κάνουμε και πάλι μαζί μέσα στο 2016.

Σε αυτό το πνεύμα, σας εύχομαι όλους μια ευτυχισμένη και ευημερούσα νέα χρονιά.

Chungwon Choue

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Το μήνυμα του προέδρου της WTF για το νέο έτος
Το μήνυμα του προέδρου της WTF για το νέο έτος
http://2.bp.blogspot.com/-dDh7OAn75ds/VoTDValdvDI/AAAAAAAAJN4/jU7JQ3v6TWw/s400/WTF_2016_Greetings.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-dDh7OAn75ds/VoTDValdvDI/AAAAAAAAJN4/jU7JQ3v6TWw/s72-c/WTF_2016_Greetings.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/12/wtf.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/12/wtf.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content