Από Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Ιούλη 2014 Τόπος : Γκαϊντάρ Αλίγιεφ λεωφόρος 108 Α Μπακού - Αζερμπαϊτζάν Επικοινωνία: Jalal Σαφαρ...
Από Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Ιούλη 2014
Τόπος : Γκαϊντάρ Αλίγιεφ λεωφόρος 108 Α Μπακού - Αζερμπαϊτζάν
Επικοινωνία: Jalal Σαφαροβ (Συντονιστής Event) intl@taekwondo.az (+994) 70 2266464
Τουρνουά Κατηγορίες:
Cadets
| ||||
2014
|
Έτος Γέννησης: 2000 - 2001 - 2002
| |||
Κατηγορίες | ||||
Cadets Male
|
‐33 ‐37 ‐41 ‐45 ‐49 ‐53 ‐57 ‐61 ‐65 +65
| |||
Cadets Female
|
‐29 ‐33 ‐37 ‐41 ‐44 ‐47 ‐51 ‐55 ‐59 +59
| |||
Θεωρήσεις:
Jalal Σαφαροβ (Συντονιστής Event) intl@taekwondo.az (+994) 70 2266464
Visa_Guideline-_World_Cadets_Taekwondo_Championships-1.pdf
Διαμονή:
Jalal Σαφαροβ (Συντονιστής Event) intl@taekwondo.az (+994) 70 2266464
Hotel_Reservation_Information_Guideline_-_WTF_Cadets_Championships-1.pdf
Hotel_Reservation_Form-1.pdf
Travel_Schedule_Form-1.pdf
Appendix_1_-_Visa_Request_Blank-1.pdf
Appendix_2_-_Embassy_and_Consulates_of_AZE-1.pdf
Appendix_3_-_Visa_Fees-1.pdf
Πηγή : WTF
Jalal Σαφαροβ (Συντονιστής Event) intl@taekwondo.az (+994) 70 2266464
Διαμονή:
Jalal Σαφαροβ (Συντονιστής Event) intl@taekwondo.az (+994) 70 2266464
Πηγή : WTF
Εεεε και .......... HELLAS απούσα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠας γυρεύοντας "μεγάλε", αφού το ξέρεις τα έξοδα των Ελλήνων αθλητών τα πληρώνουμε εμείς οι γονείς, ενώ στις αντίστοιχες ξένες αποστολές όχι μόνο τα έξοδα είναι τακτοποιημένα από τις ομοσπονδίες τους, αλλά και οι διακριθέντες αθλητές παίρνουν και χρήματα. Τι να το κάνω το μετάλλιο μόνο και μόνο για το γόητρο του παιδιού; Εξάλλου είναι τουρνουά παίδων, που δεν λαμβάνονται μόρια για το πανεπιστήμιο. Γι' αυτό σου λέω μην το ψάχνεις!!!! Εκτός κι αν έχεις χρήμα διαθέσιμο... Καλή σου μέρα φίλε.
ΔιαγραφήΑς προκρινόταν το παιδί μου και θα έβρισκα το χρήμα εγώ, μην αγχώνεσαι. Εξάλλου, τελικά άλλαξε και ο πίνακας για τα μόρια. Πέρνουν και οι παίδες-κορασίδες πλέον ΜΟΡΙΑ. Οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.........Συγνώμη!
ΔιαγραφήΣε συνέχεια του προηγούμενού μου σχολίου, στεναχωριέμαι και γω, σαν Έλληνας, πάρα πολύ που δεν παίρνουμε μέρος και έχω γιο του 2002 πολύ καλό αθλητή, αλλά δυστυχώς αυτές είναι αποφάσεις αυτών που διοικούν το Ελληνικό ταε κβο ντο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπως και να’χει, το θέμα είναι ότι το Ελληνικό ΤΚD θα απουσιάζει από αυτή την διοργάνωση. Θα πώ και την κακία μου - μάλλον δεν θα έχουν κάποιο κέρδος οι εδώ ιθύνοντες όπως στις εγχώριες διοργανώσεις. Ασε που είναι και τα μπάνια του λαού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτοι π βριζουν δεν εχουν κ τ ουμπαλα ν γραφουν τ ονομα τους. Μαλλον μερικοι δεν εχουν καταλαβει τι γινεται στην χωρα κ τ χαλια μας
ΑπάντησηΔιαγραφήGia ola iparxi lisi arki na to teli kapios ,emis menoume sto na tavmazoume to podosfero,ke na tous kanoume iroes,xoris na simeni oti den prepi na tous apodidoume ta efsima.ala ti na poune ke i atlites apo to tkd, pou exoume ke kamia
ΑπάντησηΔιαγραφή30 pagosmious ke alous tosous protatlites europis ,krima pantos pou den exoume apostoli sto proto pagosmio tkd.as provlimatistoume oli .
ΑπάντησηΔιαγραφήΦίλε μου κανένας δεν βρίζει, απλά λένε την πραγματικότητα για τα χάλια που επικρατούν στο TKD στην χώρα μας. Οσο το αν μερικοί δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στην χώρα μας, σε διαβεβαιώνω ότι όλοι ξερουν πολύ καλά τι γίνεται, όπως ξέρουν και πολύ καλά τι γίνεται με το TKD. Αλλά δεν πρέπει όλα να τα ισοπεδόνουμε και να ζούμε μια ζωή στην μιζέρια μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήMIN XEHNATE OMOS KAPOTE ERHETE DIKEOSI
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλα.......οταν οι αθλητες θα εχουν χασει τις ευκαιριες για συμμετοχη...Θα ερθει η δικαιωση....να την περιμενετε!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτο ελπιζουμε αυτο με την δικαιωση ;) !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήANTE NA ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΩΝ,
ΑπάντησηΔιαγραφή