ETU Coach License

Σεμινάρια προπονητών από την ETU Μετά την απόφαση  του  Συμβουλίου της ETU  στην συνέλευση που έγινε στο Μπακού 30 Απριλίου 2014,  θα ...

Σεμινάρια προπονητών από την ETU

Μετά την απόφαση  του  Συμβουλίου της ETU  στην συνέλευση που έγινε στο Μπακού 30 Απριλίου 2014,  θα πραγματοποιηθούν από το φθινόπωρο του 2014 και μετά, σεμινάρια προπονητών για την απόκτηση της ETU Coach License .

Ο σκοπός αυτών των σεμιναρίων είναι να βελτιώσει τις εκπαιδευτικές ικανότητες των Προπονητών σε όλη την Ευρώπη από εξειδικευμένο προσωπικό, έτσι ώστε η ποιότητα του αθλήματος  να προχωρήσει. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι αυτά τα σεμινάρια είναι υποχρεωτικά για τους προπονητές-εκπαιδευτές που θέλουν να συμμετέχουν ως προπονητές  στα βαθμολογημένα G Τουρνουά  (G1, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλπ). 

Τα  δίδακτρα για κάθε προπονητή  είναι 200 ​​€ και η διάρκεια της όλης διαδικασίας  επιμόρφωσης όλων των προπονητών για την απόκτηση άδειας θα είναι δύο (2) έτη.

Με την έναρξη του 2015, προπονητές  χωρίς ETU Coach άδεια θα  πληρώνουν πρόστιμο για κάθε συμμετοχή τους σε  τουρνουά, το οποίο θα υπερβαίνει το τέλος της επιμόρφωσης.
Τα  προγραμματισμένα Σεμινάρια μέχρι στιγμής είναι τα εξής:
1)  5-6-7 Σεπτέμβριος 2014 - Κέρκυρα / Ελλάδα
2) 16-17 Σεπ. 2014 - Jerusalem / Ισραήλ
3)  Bonne ή Ντίσελντορφ / Γερμανία τον Νοέμβριο του 2014

Οι προκηρύξεις των σεμιναρίων θα εκδοθούν στο επόμενο προσεχές διάστημα.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες σχετικά με τα σεμινάρια, παρακαλώ  να επικοινωνήσετε ,
τηλ.:  0030 - 211 2144717 ή e-mail:  etuoffice@mail.gr.
EUROPEAN TAEKWONDO UNION
50 Skoufa str P.C.10672/ Athens GREECE

Σχόλια

BLOGGER: 73
  1. χαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε... αντε να ξεφυτρωνουννν παλι οι υποστηρικτες της ετου, που τους αρεσε και η νομιμοποιηση των πτυχιων προπονητων των 3ημερων-3 βδομαδων, και η αναγνωριση των νταν της ετου. ε ρε σαμποταζζζ που θελετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΚΑΣΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ Ο ΠΙΚΑΣΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ Κ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΚΑΣΟ ΛΕΕΙ 1.000.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΖΗΤΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ; ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ !!!
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ Κ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ Κ ΤΗΣ ΓΓΑ Κ ΤΗΣ ΕΤU ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΡΟΥΠΕΡΕΣΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!

      Διαγραφή
    2. εξυπνε δεν μιλησα για τις σχολες της γγα. αλλα δεν θα ξανανοιξουμε την κουβεντα παλι. αμα σε 3 μερες ειχαν ολοι την καταληλη προυπηρεσια ωστε να γινουν αναγνωρισμενοι προπονητες και παιδαγωγοι που θα ασχοληθουν με παιδακια...τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα....γτ δεν θυμαμαι να κοπηκε κανεναςς....γτ αμα δινεις 1000ευρω...πως να κοπεις... ???

      Διαγραφή
    3. οριστεεε πικασοο...μεγαλη προυπηρεσια....
      Δίπλωμα Γ’ κατηγορίας:
      · Ηλικία άνω των 18 ετών
      · Απόφοιτος Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής
      · Κάτοχος αναγνωρισμένου διπλώματος Νταν (1ου & 2ου)

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑ 30 η ΣΤΑ 18 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1 η 2 ΝΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΔΟΚΤΟΡΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ !!!

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ
      ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ Κ ΑΝ ΣΕ ΚΟΨΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΛΟΓΟΥ ΤΕΜΠΕΛΕΙΑΣ Κ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ !!!!

      Διαγραφή
    6. παντως σε 3 μερες ή 20 μερες δεν πηρε κανενας πτυχιο απο πανεπιστημιο... και στα πανεπιστημια κοβεσαι σε μαθηματα και ξαναδινεις και μπορει στο τελος να το παιρνεις το πτυχιο αλλα αλλο να το παρεις στα 4 χρονια κι αλλο στα 7-8. σε ενημερωνω για παραδειγμα πως στις σχολες γγα κοβουν κανονικοτατα. και τα κριτηρια της ετου στα εβαλα για να δεις πως δεν χρειαζεται καμια τρελη προυπηρεσια οπως ειπες. αυτη τη στιγμη γινεσαι μαυρη ζωνη σε 2-3 χρονια σε πολλους απο τους ''συγκλονιστικους'' συλλογους που υπαρχουν. και στα 18 αγωνιστικη προυπηρεσια παλι δεν μπορεις να εχεις γτ αν μπερδευεις την προυπηρεσια αθλητη με αυτη του προπονητη μαλλον τα χεις μπερδεψει πολυ τα πραγματα. το συμπερασμα ειναι πως οποιοσηποτε αποφοιτος γυμνασιου με 1 νταν που κανει ταεκβοντο 3 χρονια πχ και δεν εχει καμια ιδεα απο προπονητικες μεθοδους μπορει να δωσει λεφτακια και σε 3ημερες-20ημερες σχολες να γινει προπονητης και να ανοιξει σχολη και να τον εμπιστευτουν γονεις. προφανως υπαρχουν και πολλοι καλοι προπονητες μεσω σχολων ετου αλλα πρεπει να κοιταμε πως θα αναδειξουμε αυτους με σοβαρες σχολες και οχι πως θα το κανουμε μπατε σκυλοι αλλεστε.

      Διαγραφή
    7. παιδια ξυπνηστε, αλλο πραγμα προπονητης, αλλο αθλητης, μην τα μπερδευετε. αλλες αρετες χρειαζεται ο ενας αλλες ο αλλος, δε σημαινει πως απαραιτητα συνδιαζονται απο το ιδιο ατομο.η φυσικη αγωγη ειναι ολοκληρη επιστημη με πολλες παραμετρους και να νοιαζομαστε για την υγεια πανω απο ολα των παιδιων μας πρεπει να τα προστατευσουμε με καλους καρτισμενους προπονητες.

      Διαγραφή
    8. ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Κ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΟΠΩΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΠΩΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΚΛΠ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΙΑ!

      Διαγραφή
    9. ΑΚΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΟ Κ ΤΟ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕΣ

      ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΑΝΕ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!

      ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΑΛΟΣ Α

      ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

      ΧΡΥΣΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΡΕΤΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΟΥΚΟΣ

      Διαγραφή
    10. ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ Κ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΡΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΓΑ

      Διαγραφή
    11. πικασο εχεις μπερδεψει την παιδαγωγικη και αθλητικη αξια του οραγματα με τον πρωταθλητισμο. πρωταθλητισμο κανει ενας στους 100 και χρειαζεται ταλεντο, αρετες και πολυ τυχη. ο πρωταθλητισμος δεν ειναι ο κανονας. τα υπολοιπα παιδια ειναι ο κανονας που αποτελουν τη ραχοκοκκαλια. επιτυχημενος προπονητης δεν ειναι αυτος που εβγαλε ολυμπιονικες ειναι αυτους που διδαξε αρχες και ξιες τα παιδια του. αυτος που εβγαλε ολυμπιονικες προφανως ειναι πολυ καλος στο να ασχοληθει με αυτο το κομματι. μονο σου δινεις την απαντηση γιατι πλεον μονο με εμπειρικους δεν παμε μπροστα. οσοσ το αθλημα ηταν ακομα εμπειρικο βγαζαμε ολυμπιονικες, μολις το αθλημα αρχισε να ερευναται απο επιστημονικες πλευρες (εργοφυσιολογια κλπ) και να ψαχνονται ολοι οι παραγοντες καλης αποδοσης, εκει χασαμε το τραινο και τωρα εχουμε μεινει πισω ως προς τις επιτυχιες. αλλα και παλι φιλε μου μην ξεχνας πως αυτος που κανει πρωταθλητισμο ειναι αυτος που τα ρισκαρει ολα, σπαει τα ποδια του, και οχι δεν ειναι αυτος ο κανονας τον οποιον πρεπει να ακολουθουμε, και οχι δεν ειναι αυτο το κριτηριο του καλου προπονητη. οι καλυτεροι προπονητες και ανθρωποι βρισκονται στον ερασιτεχνικο αθλητισμο και δεν εμπλεκονται με τιποτα παραπανω.

      Διαγραφή
    12. φιλε μου πολυ σωστος τα ρασα δεν κανουν τον παπα, και ειπαμε πως απο ολες τις σχολες εχουν βγει καλοι και κακοι προπονητες. το θεμα ειναι ν ατους δωσεις ομως οσο πιο πολλα εφοδια. εδω μιλαμε για κατοχυρωση κιολας επαγγελματικων δικαιωματων. θα πας δηλαδη στους δασκαλους στα δημοτικα σχολεια ή στους καθηγητες και θα τους πεις κυριοι επειδη τα ρασα δεν κανουν τον παπα και δεν εχουν σημασια τα 4 χρονια σπουδων σας, σας φερνουμε συναδελφους που εχουν παρακολουθησει σεμιναρια 1 μηνα???? οσο σημασια εχει η πνευματικη εκπαιδευση των παιδιων αλλο τοσο εχει και η σωματικη.

      Διαγραφή
    13. και επειδη ο αλλος ελεγε για προυπηρεσια, οριστε και σε αυτο το παραδειγμα που ανφερα δηλαδη καποιος που ειναι 18 χρονων και ηταν μαθητης στο δημοτικο 6 χρονια και σε γυμνασιο-λυκειο αλλα 6 χρονια εχει την καταλληλη προυπηρεσια με σεμιναρια 20 ημερων να γινει δασκαλος-καθηγητης σε σχολειο. αμα επικαλουμαστε τον πικασο, να τον επικαλουμαστε στα παντα, οχι οπου μας συμφερει, αλλο πραγμα ο μαθητης κι αλλο ο δασκαλος. αλλο ο αριστος μαθητης (πρωταθλητης) και αλλο ο αριστος δασκαλος (προπονητης).

      Διαγραφή
    14. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΡΑ Κ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
      ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΙΚΑΣΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ.

      1)ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ (ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ) ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ Κ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ (ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ!

      2) Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 10 CUP.

      3) ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ-ΜΑΘΗΤΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- ΑΘΛΗΤΗ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

      ΑΥΤΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΑΡΧΕΣ Κ ΑΞΙΕΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΗ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ (ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ) !
      ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ "ΚΛΠ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΒΑΘΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ !


      Διαγραφή
  2. Oλα για τα χρηματα Τι αλλο θα σκαρφιστουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. YPARXEI KAI 4 , 22-24 IAN 2015 STHN ALASKA,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο, αλλά στο Ηράκλειο στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Εθνικό Σεμινάριο Πολεμικών Τεχνών με το Ζαμπίδη & στην έναρξή του υπάρχει επίδειξη TKD από την Παγκρήτια Ακαδημία TKD. Όσοι το παρακολουθήσουν από το συγκεκριμμένο σωματείο (μπορεί και από άλλα, δε γνωρίζω) θα προχωρήσουν 2 ζώνες, είμαστε σοβαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, άλλο είναι η εθελοντική συμμετοχή και άλλο η υποχρεωτική. Από πού πηγάζει η νομική αρμοδιότητά σας να κρίνετε την γνωστική επάρκεια των προπονητών μιας χώρας; Αυτό το κάνουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και η πολιτεία (της χώρας) μέσω ενός δημόσιου φορέα, στην Ελλάδα είναι η Γ.Γ.Α του υπουργείου Πολ.& Αθλητισμού. Αυτό που κάνετε δεν το έκανε ούτε η WTF με την κάρτα GAL, με την οποία πιστοποιεί την ιδιότητα αθλητών και προπονητών προκειμένου να συμμετέχουν στα βαθμολογημένα πρωταθλήματα G - WTF. Απο το 2015 να υποθέσω ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία θα δίνει την άδεια GAL και θα θεωρεί κάποιον πιστοποιημένο προπονητή, ενώ η ETU θα βάζει πρόστιμα 200 και πλέον ευρώ σ' αυτούς τους προπονητές διότι δεν πιστοποίησε την επάρκειά τους. Απο την στιγμή που η ΕΤU συμφώνησε να αλλάξει τα A Class σε G WTF δεν μπορεί πλέον να ζητάει δικαιώματα πιστοποίησης αθλητών και προπονητών, αυτό πέρασε στην αρμοδιότητα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας με την έκδοση της κάρτας GAL τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές όλου του Κόσμου , όλων των Εθνικών Ομοσπονδιών και όλων των Ηπειρωτικών Ενώσεων.
    Σας ευχαριστώ για το βήμα , όπου μπορούμε να εκθέσουμε τις απόψεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.Παίζει με την νοημοσύνη μας η ΕΤU.

      Διαγραφή
    2. Νομίζω πως στην ETU μαζεύτικάν πολλοί Έλληνες και απ΄ ότι βλέπω με την νοοτροποία που έχουμε μόνο κακό μπορούμε να κάνουμε.
      Είδαμε τι έγινε με τα σχολεία προπονητών, είδαμε τι κάνατε για την αναγνώρησή τους.
      Το δούλεμα έπεσε "σύνεφο" .
      Χάσαμε τα 300 μας ευρώ όσοι πήγαμε στην 3ήμερη σχολη της ΕΤU και τα 1000 μας ευρώ όσοι πήγαμε στην μεγάλη σχολή της EΛΟΤ, ETU, WTF στον Πολύγυρο.
      Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σας στιρίζουν ?

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΝ ΠΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΗΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΓΑ!!!

      Διαγραφή
    4. ti leei, pige stin sxoli kai den katethese ta xartia stin gga?autos pou zei? A N A G N O R I S T I K A M E

      Διαγραφή
    5. οχι ακομα.κανενας δεν τα εστειλε

      Διαγραφή
  6. ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΓΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ETU ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΡΑΓΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ETU .ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ETUΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΟΤΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κατι τετοιοι σαν εσενα μας εχουν φερει εδω ως κρατος. δηλαδη οτιδήποτε και οποιοσδηποτε ψηφιζεται και μαλιστα εκει που παιζονται τοσα συμφεροντα, εσυ νομιζεις πως ειναι και σωστο και πρεπει να κανουμε τουμπεκι... ε ρεεεε σαμαρας και γιωργακης παπανδρεου που σας χρειαζεται για να γουσταρετε εσεις που μας ξεζουματε τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΣΤΕΡΣ ΝΑ ΠΛΕΙΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ .??
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ETU ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ,Ο ΠΡΑΓΑΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ETU ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ Κ ΠΑΛΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΡΌΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΔΩ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΟΠΗΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εαν τους ενδιέφερε πραγματικά μόνο η επιμόρφωση θα έπρεπε να η etu να υποδείξει τις εθνικές ομοσπονδίες να κάνουν τακτικά σεμινάρια με συγκεκριμένο πρόγραμμα σε όλους τους προπονητές, μέσα στην ίδια τη χώρα και να ελέγχει ότι εγιναν σωστα. τώρα θα πρέπει κάθε προπονητής να ταξιδεύει κάθε μήνα στο εξωτερικό και αυτά τα έξοδα είναι πολλά πολλά περισσότερα από ότι τα 200 παράβολο. αλλά θα πάνε στο ταμείο της etu, αυτός είναι ο σκοπός, όλα τα άλλα είναι προφάσεις. έχοθυμε την πικρή εμπειρία των 2 σχολών προπονητών της etu στην ελλάδα. καταλάβαμε όλοι ότι μόνος σκοπός ήταν τα ευρώπουλα και τίποτε άλλο. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, έτσι όπως πάτε αυτοί κάθε τόσο αποθρασύνοντε και σε λίγο θα σας ζητούν τα απίστευτα και εσείς θα τα υποστηρίζετε κιόλας αντί να αντιδράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ;
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ!!!!

      Διαγραφή
    2. αν σου αρέζει κ. πολυξερίδη να σου τα περνουνε και να σε κοροιδεύουνε από πάνω τότε έχεις μεγάλο προβλημα. και αφού θαυμάζεις και από πάνω αυτούς που σου τα πέρνουνε τότε χρειάζεσε βοήθεια. αλλά γιατί επιτίθεσε σε όσους δεν μας αρέσει να μας τα πέρνουνε; τι ζόρι τραβάς; μάλλον το ψιλονιώθεις ότι είσαι με την θέλησή σου με αυτούς που ξέρουν να σου τα πέρνουν και δεν σου αρέσει που άλλοι δεν θέλουν να σου μιάσουν. και αντί να ξυπνήσεις θέλεις "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" όπως σοφά είπε κάποτε και ο αείμνηστος. τοπρόβλημα είναι ότι κάτι τέτοιοι ψηφίζουν στην ελοτ στις βουλευτικές και τις άλλες εκλογές γιαυτό φθάσαμε εδώ

      Διαγραφή
  12. Έχω μία απορία ποιος θα είναι ο μεγάλος επιμορφωτης πού θα διδάξει ???? Και όταν θα έρθει ο Μεξικανός προπονητής θα ζητήσουν ETU επιμόρφωση ????? Μετά θα ζητάει και η WTF επιμόρφωση και με λίγα λόγια είστε τόσο άχρηστοι για τους προπονητές μιλάω πού δεν μπορείτε να κατοχυρώσετε τα επαγγελματικα σας δικαιώματα και βγαίνει όποιος γουστάρει και εφαρμόζει ότι θέλει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !!!!

      Διαγραφή
  13. Θα ήθελα, μετά την αναγνώριση των προπονητών, να προτείνω την αναγνώριση όλων των Ευρωπαϊκών Συλλόγων από την ETU. Με ένα μικρό αντίτιμο της τάξης των 500 ευρώ να μπορούν οι σύλλογοι να είναι πιστοποιημένοι, όσοι δεν το κάνουν, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν με αθλητές τους σε διεθνή πρωταθλήματα και επιπλέον να τους επιβάλετε και πρόστιμο μεγαλύτερο φυσικά από το παράβολο της αναγνώρισης. Ίσως κάποιοι με θεωρήσετε υπερβολικό, όμως είμαι σίγουρος ότι σε κάποιους η ιδέα θα αρέσει πάρα μα πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ETU Κ Η ΕΛΟΤ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1) στα διεθνή πρωταθλήματα της etu πηγαίνουν 10-15 προπονητές σωματείων από όλη την Ελλάδα. Δηλ. με το σκεπτικό τους μόνο αυτοί χρειάζονται επιμορφωση, οι υπόλοιποι 300 όχι! ανάλογα είναι οι αριθμοί των προπονητών και στις 45 χώρες της ευρώπης.
    2) προφανώς τα μαθήματα θα γίνονται στα αγγλικά. ξέρουν όλοι οι προπονητές καλά αγγλικά όχι για μια απλή κουβεντούλα αλλά για να παρακολουθήσουν 5-10 ώρες μάθημα-διάλεξη στα αγγλικά; μάλλον όχι. τότε πως θα καταλάβουν τους δασκάλους;
    3) αυτες τις γνώσεις που οι σοφοί της etu θεωρούν αναγκαίες δεν θα έπρεπε να τις μάθουν όλοι οι προπονητές, γιατί μόνο όσοι πάνε στα διεθνή μήτινγκ; τότε πως θα μπορέσουν να βγάλουν αύριο νέους καλούς αθλητές και οι άλλοι προπονητές, αφού δεν θα ξέρουν τα μεγάλα μυστικά (κόλπα;);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά πότε αναγνωριστικαν τα πτυχία της etu &elot και δε μαθεύτηκε ??? μπορεί να μου πει κάποιος αναφέρομαι σε ένα από τα σχόλια ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως... γραφει ο αλλος πιο πανω οτι αναγνωριστηκαν οσοι παρακολουθησαν σχολες της ετου. πριν λιγους μηνες γραφτηκε εδω πως αυτο προκειται να γινει μελοντικα οχι πως εχει ηδη γινει. τι συμβαινει ποια σε αυτη τη χωρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΛΩΛΑΘΗΚΑΤΕ ΩΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. να δω να αναγνωριζεται και η 3ημερη σχολη της θεσσαλονικης και να εγκρινεται απο τη γγα το σπουδαιο προγραμμα σπουδων της και παμε να αυτοκτονησουμε ομαδικως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε Ανώνυμος 21 Ιουνίου 2014 - 9:18 μ.μ. ξερεις μηπως και τι γραφει ως κατηγορια τιτλου σπουδων στην αναλυτικη κατασταση των προπονητων για αυτους που ειναι απο σχολη etu?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα σεμινάρια αυτά ειναι για όσους θέλουν να ΚΟΟΥΤΣΑΡΟΥΝ αθλητές σε διεθνείς αγώνες και δεν ειναι υποχρεωτικά για όλους τους προπονητές

    Όσοι λάβουν μέρος θα ενημερωθούν για τους κανονισμούς αγώνων και διαιτησίας και πως γενικά θα πρέπει να συμπεριφέρονται κατα την διάρκεια του αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΤΕΛΙΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ
    Ή ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ 10ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΠΡΩΙΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΤΕΦΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε μου στα περισσοτερα τμηματα τεφαα υπαρχει ειδικοτητα ταεκβοντο. και επισης φετος ενεργοποιειται ξανα μετα απο 6-7 χρονια ο θεσμος των σχολων πορπονητων γενικης γραμματεις αθλητισμου. με 3 σχολες που εκανε η ετου δεν σωθηκε το ταεκβοντο της χωρας. ας τους αναγκαζαν να περασουν εστω με την πρωτη ευκαιρεια απο την πρωτη σχολη γγα που θα γινει. και ας φροντιζαν να κανουν σοβαρες σχολες και οχι αρπακολες για 1000ευρα στην τσεπη τους.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΓΑ

      Διαγραφή
    3. προφανως δεν γνωριζεις πως η γγα ειναι ανωτερη των εγχωριων ομοσπονδιων ειδικα σε τετοια θεματα αναγνωρισης προπονητων. εδω η γγα αναγνωριζει τα σωματεια με την ειδικη αθλητικη αναγνωριση χωρις να λαμβανει υποψιν της τις ομοσπονδιες αλλα τα σωματεια απυεθειας.

      Διαγραφή
    4. Η ΓΓΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΚΑΙ ΌΤΙ ΆΛΛΟ ΈΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΙ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕΣ ΤΙ ΔΙΑΙΤΗΤΈΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

      Διαγραφή
  23. ΓΡΑΨΕ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ

    ΠΟΣΑ

    ΘΕΣ

    ΝΑ
    ΜΕ

    ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ETU ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΣ ΓΓΑ Η ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.............ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ . ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΣΥ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΟΤΗΤΑ !!!!!!

      Διαγραφή
    2. ο πατερας σε πληρωνει να κρατας εσυ τη σχολη σου κ θα πρεπει να τον σεβεσαι αλλα μ αυτα εδω μεσα μονο ηθος δεν βλεπω απο προπονητες που τους εμπιστευομαστε κ τα παιδια μας !!!

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΙ ΠΛΗΡΟΝΙΣ ΑΛΛΑ ΌΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ

      Διαγραφή
  26. Η διαμάχη που ξεκινήσατε εδώ μέσα είναι άνευ ουσίας, η ενέργεια αυτή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είναι απαράδεκτη και πρωτοφανής, ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο ξανά.Πιστεύω ότι στην τελική θα τους γυρίσει μπούμερανγκ γιατί θα συναντήσει και από άλλες χώρες της Ευρώπης αντίδραση. Το να οργανώνονται σεμινάρια σαφώς και είναι θεμιτό αλλά να υποχρεώνεις τον κόσμο να το παρακολουθήσει εκβιάζοντας τους με πρόστιμα , είναι το λιγότερο απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. για ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΧΗ .ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ , ΣΤΑ ΑΛΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΟΜΙΛΙΤΗΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ . ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ Ε ??? ΕΓΩ ΩΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ . ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΕΔΩ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΘΙΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ , ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Η ΔΕΝ ΠΑΝΕ ?
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΟΥΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΑΡΧΙΤΣΕΛΙΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ειναι αυτοί που σαμποτάρουν τα πάντα και μετά πανε και γλύφουν
    Τζάμπα μάγκες ειναι !,,, ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΙΝ ΑΛΟΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ , ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΠΡΙΟΝΙ ΚΑΙ ΣΚΕΡΠΑΝΙ , ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΠΩ , ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ , ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ , ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΕΦΑΑ , ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ ,ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!! Σε βρίσκω άψωγο...........
      Μόνο να τα πέρνουν ξέρουν κτλ κτλ κτλ ΣΩΣΤΌΤΑΤΟΣ.-

      Διαγραφή
  31. Ειχαμε τον Πραγαλο που πηρε το ΤΚD και το εφτασε στην ανωτερη βαθμιδα και τον διωξαμε,Ηρθαν οι αλλοι και τελικα ηταν λιγοι,ΤΩΡΑ που ηρθαν σε συνεργασια δεν σας αρεσει.Το μεγαλυτερο ΜΥΑΛΟ στο παγκοσμιο ΤΚD ειναι ο Πραγαλος.Οτι κανει το αντιγραφουν μετα οι αλλοι.Αναλογιστητε ποσες αλλαγες εχει κανει πρωτη η ΕΤU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε ακούτε τι λέτε; Οι ιδέες και οι απόψεις σας είναι σαν την ορθογραφία σας. Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΗΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΣ Ν ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι αυτά τα σεμινάρια τα κάνουν με σκοπό την επιμόρφωση των προπονητών; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .......... Εαν τους ενδιέφερε η επιμόρφωση των προπονητών θα είχαν κάνει τουλάχιστον ένα επιμορφωτικό σεμινάριο κανονισμών που αλλάζουν σαν αστραπή αλλά αντί αυτού προτιμάνε το σκότος και την αμάθεια. Ευθύνη σε αυτό έχουν και οι προπονητές που δεν οργανώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΣ

      Διαγραφή
  35. Για δες κάτι ιδιετερα ατομα που έχει ο χώρος μας ,που σε ρε φίλε κρυμμένος ,γιατί δεν αξιοποίησε, ρε Μαγκά αφού εχεις τόσο ωραίες ιδεές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,79,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,8,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ETU Coach License
ETU Coach License
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s1600/2b9c3fe7b3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s72-c/2b9c3fe7b3.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/06/etu-coach-license.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/06/etu-coach-license.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content