Σχολές προπονητών Ταεκβοντό ETU

Μετά από ενέργειες της ETU,  η Γ.Γ.Α. αποδέχθηκε αίτημα και αναγνωρίζει τις σχολές προπονητών που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση...

Μετά από ενέργειες της ETU,  η Γ.Γ.Α. αποδέχθηκε αίτημα και αναγνωρίζει τις σχολές προπονητών που διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό. Οι κάτοχοι των πτυχίων αυτών  θα μπορούν στο εξής να εκδίδουν άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή ταεκβοντό από την Γ.Γ.Α. 
Η αναγνώριση αυτή  θα ισχύσει και για τις σχολές προπονητών που έχουν ήδη  γίνει μέχρι σήμερα από την ETU.

Εντός λίγων ημερών αναμένουμε περισσότερες διευκρινήσεις για το ανωτέρω θέμα και για το που πρέπει ακριβώς να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.


Σχόλια

BLOGGER: 75
  1. Τώρα εάν αυτή η εξίσωση είναι για καλό ας μη βιαστούν κάποιοι να πουν μπράβο που δεν δώσαμε τσάμπα τα 1000ευρα στην etu. Γιατί μια σύγκριση μιας σχολής της etu με μιας της γγα έχει διαφορές. Και άντε η μια σχολή το 2011 έιχε 1 μήνα διάρκεια και θεωρητικά μαθήματα, για την άλλη του 2010 που ήταν 3ήμερο σεμινάριο??????Ειδικά σε μια χρονιά που αναμένεται να γίνει σχολή απο την γγα μετά από χρόνια το άνοιγμα προς την etu ακόμα και καθαρά οικονομικά δε νομίζω πως βοηθάει και δε δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός με το να αναγνωρίζουν μάλιστα σχολές του παρελθόντος που δεν ελέγχθηκαν από κανέναν , πολύ το ανοίξαμε το πράγμα παιδιά και σε λίγο βλέπω να κάνουμε προπονητές μέχρι και τους γονείς με το ανάλογο αντίτιμο πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ .ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ...

      Διαγραφή
    2. για την τριήμερη σχολή και για αυτήν κάνω λάθος ? σε λίγο θα μας πούνε ότι οι α' προπονητές από etu θα είναι και ισάξιοι με τους α΄από σχολές τεφαα.

      Διαγραφή
    3. φιλε ανωνυμε ειμαι 34 χρονια στις πολεμικες τεχνες και ιδειετερα στο taekwondo ,σε διαβεβαιω 34 χρονια περναω σχολη προπονητων ,νομιζω σου εδωσα την απαντηση ,να εισαι καλα προσπαθησε να καταλαβεις ορισμενα πραγματα .ευχαριστω .

      Διαγραφή
    4. και κατι ακομα οι Α προπονητες με τοσα χρονια που εχουν στις πλατες τους και βεβαια εχουν το δικαιωμα να εχουν αυτον τον βαθμο, και να διδαξουν ακομα στις σχολες προπονητων /ευχαριστω.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή εσεις ξέρετε προπονητική μεθοδική διδακτική εργοφυσιολογία ανατομία χρηση πλυομετρίας σωστή άσκηση με βάρη για εφήβους κτλ χωρίς να τελειώσετε πανεπιστήμιο?

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ένα ευχάριστω νέο... εάν γίνει τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *και δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό μπράβο !!!
    Σιγα ρε εσυ με τα ΤΕΦΑΑ και απο σχολες προπονητων βγαινουν μερικες φορες καλυτεροι προπονητές! Προπονητης καλος δεν εχει σχεσει απο που ειναι το χαρτι αρκει να κανει χρονια τταεκβντο και να αγαπαει το αθλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι παλιοί προπονητες της Χώρας μας που οι συλλογοι τους εχουν πολλες αξιωσεις και μεταλλια απο σχολη προπονητων ειναι οι περισσότεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στα ΤΕΦΦΑ πας με 12000 μορια και αμα εχεις παρει και κανα μεταλλιο απο το tkd πας ακομα πιο ανετα και επςιδη ειχες παρει καποια στιγμή ενα μεταλλιο και τωρα εισαι 100κιλα πας κανεις 1 χρονο ειδεικοτητα ταεκβοντο και κομπλε.το θεμα δεν είναι το πτυχιο απο που ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο μαγκες. Ειναι ακριβως το ιδιο να σπουδαζεις 4 χρονια με τις 3 μερες ή τον ενα μηνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε έξυπνε 4 χρόνια σπουδάζεις γυμναστική και παιδαγωγική και 6 μήνες ταεκβοντο. Μπορείς εσυ σε 6 μήνες να μάθεις την φιλοσοφία του αθλήματος; Και καλα να έχεις κάνει και ταεκβοντο, αν έχεις μισή κίτρινη και πάρεις ειδικότητα τι ξέρεις; Και απο την αλλη ποιος σου έμαθε εσένα ταεκβοντο ο τεφατσης;

      Διαγραφή
    2. σωστοτατος , ξεχασες να του πεις οτι πρεπει και να το αγαπας αυτο που κανεις , γιατι ο τεφατσης απλα σου δειχνει την αρχη

      Διαγραφή
    3. Ωραίοι, το πιάσατε το νόημα..

      Διαγραφή
  8. Τι λεσ βρε ασχετε ,πρωταθλητης ελλαδος 7 χρονια εθνικη ομαδα και απλα οταν ημουν παιδακι διαλεξα λαθος σχολη και δεν πηγα τεφαα ..θα εχεις το δικαιωμα εσυ..ποιος εσυ? Που απλα εγραψες καλα και περασες στη σχολη και σε μολις τεσσερα χρονια τα ξες ολα ..και εγω κανω απο τα 7 και εχω αφιερωσει τη ζωη μου σε αυτο και εχεις εσυ το δικαιωμα και οχι εγω??? Ασε μας ρε μεγαλε δασκαλε που θα μας κατακρινεις ανθρωπε με απωθημενα που τα βρηκες ολα με ενα βαθμο να τα κανεις ολα.ποτε δεν θα μας φτασετε ποτε δεν θα μαστε το ιδιο παντα θα ειμαστε αυτοι που εσεις μας καμαρωνατε και μας θαυμαζατε...και ναι εχουμε την ευκαιρια να κανουμε το ταεκβοντο καλυτερο να προσφερουμε εμεις που πρεπει..οχι αυτοι που απλα στα 18 τους ειδαν ολυμπιαδα και ηθελαν να γινουν δασκαλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εαν λέμε πολλά μπράβο σε κάποιον που θεωρεί ως δεδομένο πως το πρωταθλητής ισούται πως μετέπειτα θα γίνεις και καλός προπονητής τότε τα έχουμε μπλέξει. Προφανώς και υπάρχουν καλοί προπονητές ταεκβοντο από σχολές προπονητών και κακοί από τεφαα. αλλά να υπάρχουν και όρια γιατί το να γίνεται κάποιος προπονητής επειδή έχει απλώς 2 νταν και πήγε στην τριήμερη σχολή της etu είναι επικίνδυνο, ή σε όποια σχολή δεν πληρούσε ανάλογες προυποθέσεις με τη γγα. αντίθετα ακόμα και αν κάποιος άσχετος βγει από ειδικότητα ταεκβοντο τεφαα(που και εκεί υπάρχουν προυποθέσεις) επικίνδυνος δεν θα είναι για τα παιδάκια καθώς όπως είπατε σε γυμναστική και παιδαγωγικά θα έχει εκπαιδευτεί σε μεγάλο βαθμό. οπότε το χειρότερο που μπορεί να συμβει είναι να μην είναι τόσο καλός στο ταεκβοντο και ο κόσμος να τον απορρίψει. για τα παιδιά πρώτο ρόλο παίζει η γυμναστική και μετά το ταεκβοντο ή ο πρωταθλητισμος. Και όσο για αυτούς που ασχολούνται με τον πρωταθλητισμό να μην ξεχνάμε πως εξαιτίας αυτού αρκετοί έμειναν πίσω σε κομμάτια του ταεκβοντο όπως τα πουμσε κλπ, δεν είναι όλοι για όλα, άλλο το κλοτσάω καλά και άλλο το προπονώ και διαχειρίζομαι παιδάκια.

      Διαγραφή
    2. Φίλε πρωτάθλητη Ελλάδος το ότι είσαι καλός αθλητής δεν σημαίνει οτι με 2 μαθήματα που θα κάνεις στην οποιαδήποτε σχολή προπονητών οτι μπορείς να είσαι προπονητής. 4 Χρόνια στα ΤΕΦΑΑ ένας σωστός φοιτητής παίρνει γνώσεις εργοφυσιολογιας, φυσιολογίας, προπονητικής παιδικής και εφηβικής ηλικίας, γενικής προπονητικής, παιδαγωγικής και άλλες πολλές απαραίτητες γνώσεις για να γίνεις ένας ΜΗ επικίνδυνος προπονητής αλλά και ένας αποτελεσματικός προπονητής που δεν θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμα προβλήματα στους αθλητές του.Στο άθλημα μου έχω μάθει να σέβομαι τους πάντες αλλά όχι και να εξισώνουμε τα πάντα. Και στο τονίζω το οτι έχεις αφιερώση την ζωή σου στο άθλημα δεν σημαίνει οτι γνωρίζεις πως να προπονήσεις σωστά κάποιον άλλον.Γιαυτο ναι θεωρώ ότι πολλοί κομπογιανήτες από σχολές προπονητών του ενός μήνα η των 3 ημερών που προαναφέρθηκαν δεν είναι κατάληλοι να γίνουν προπονητές εκτός και αν έχουν στρωθεί να διαβάσουν από μόνοι τους απαραίτητα μαθήματα όπως αυτά παραπάνω. Σε 3 μέρες αν σε βάλω να οδηγήσεις για πρώτη φορά θα σκοτώσεις κόσμο, το ίδιο και αν σου δώσω την άδεια να προπονήσεις παιδάκια εντελώς εμπειρικά ;) Το πρόβλημα είναι οτι τα διπλώματα οδήγησης στην Ελλάδα οι περισσότεροι λαδώνουν για να τα πάρουν, με το πτυχίο που δινεις 1 χιλιαρικο και σε 3 μέρες η ένα μήνα γίνεσε ξαφνικά γνώστης νιώθω ότι είσαι το ίδιο επικίνδυνος όσο αυτός που λάδωσε για το δίπλωμα οδήγησης. ( Οσο για αυτό που είπες οτι κάνουν 1 χρόνο ειδικότητα Tae kwon do στα ΤΕΦΑΑ ισχύει και εννοείτε ότι πιστέυω οτι για να γίνεις καλός ΔΑΣΚΑΛΟΣ πρέπει να έχεις χρόνια στο άθλημα σαν μαθητής αλλά θες και γνώσεις ξεχωριστές και πολύ σημαντικές που θα σε κάνουν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΓΥΜΝΑΣΤΗ )

      Διαγραφή
  9. Αυτό ακριβως είναι το επίπεδο μας 'μια διάρκει ανασφάλεια , αντί να κοιταμ πως να παντερψουμε την γνώση ,απο οπου και να προέρχεται ,κάνουμε σαν τα κοκόρια ,μπράβο μας είμαστε άξιοι της μοίρας μας ,για οτι και να μας συμβεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ETU ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ.
    ΣΧΟΛΕΣ ΕΛΟΤ-ΓΓΑ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ .
    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣΤΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σχολές προπονητών χωρίς ο δάσκαλος να έχει παίξει αγώνες είναι για γέλια να γίνονται.15 προπονητές στην Ελλάδα έχουν κάνει πρωταθλητισμό.Όλοι Οι άλλοι έχουν να δείχνουν φωτογραφίες μόνο με αθλητές τους.Από αυτούς όλους έχει πέσει το επίπεδο στην Ελλάδα.Όσο αφορά για αυτούς από τα ΤΕΦΑΑ αυτοί είναι για γέλια.Οι πιο άσχετοι.Μάθανε tkd σε 4 χρονια και έχουν αποτέλεσμα να καταστρέφουν τους αθλητές και τα ταλέντα.θα έπρεπε η ομοσπονδία να τους διώχνει με κλωτσιές.Το tkd πρέπει να το κάνεις χρόνια και να έχεις παιξει πολλά χρονια αγώνες για να το μάθεις όπως και τα πουμσε.Στην Ελλάδα δυστυχώς ότι δηλώσεις είσαι.για όλα ευθύνεται η ομοσπονδία που για να πάρει λεφτά κάνει όλους τους άσχετους προπονητές.Όλοι αυτοί η δήθεν προπονητές θα έπρεπε να πληρώνουν και εισιτήριο για να μπαίνουν σε στάδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παιδια μην ειστε απολυτοι, η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη. ο καθενας εχει ελλειψεις σε διαφορετικα σημεια. δεν μαθαν ολοι στο τεφαα ταεκβοντο μεσα στο τεφαα, υπαρχουν πχ και πρωταθλητες μεσα απο τεφαα. επισης οπως ειπες για τα πουμσε ή για τις αυτοάμυνες ή για την εκγύμναση πρεπει να εχει ασχοληθει πολυ κάποιος, αυτο που εχω δει εγω ειναι οι περισσοτεροι που ασχολουνται με πρωταθλητισμο στο αγωνιστικο δεν ασχολουνται καν με τα παραπανω. και μαλιστα σε αυτα πως θα αποδειξεις τις γνωσεις σου? υπαρχει χρυσό μετάλιο για την εκγύμναση? υπάρχει επιπεδο καλων αγωνω στα πουμσε? αρα το θεμα μας ειναι να υπαρχουν προυποθεσεις στο πως πιστοποιεισαι προπονητης και με σεμιναρια 3ημερα ή 20ημερα σιγουρα δεν πιστοποιείσαι ακομα και αν εισαι ο θεος ο ιδιος. ακόμα και το 1000ευρω που πληρωνοταν για την etu εδειχνε ξεκαθαρα πως κατι δεν παει καλα, ουτε υποτροφια στο αμερικαν κολετζ να ηταν...

      Διαγραφή
    2. Ποιοι καταστρέφουν αθλητές οι απόφοιτοι Τεφάα? Δεν είμαστε καλα μου φαίνεται εσεις οι εμπειρικοι καταστρέφετε παιδάκια και τα δημιουργητε ενα σωρο προβλήματα απο λάθος προπονησεις.. Εμαθαν σε 4 χρόνια ΤΚΝ? ποιος το λέει αυτο εσυ? Οι περισσότεροι αν όχι όλοι πηραν ειδικότητα γιατι το αγαπάνε το άθλημα και ασχολούνται απο πολυ μικρή ηλικία.. ¨οσο για την Ομοσπονδία εαν ευθυνετραι καπου ευθυνεται στο ότι εχει στο ιδιο καζανι τους επιστημονες και τους εμπειρικούς.-

      Διαγραφή
  12. Αντιγράφω σχόλιο γονιού από άλλο θεμα, για να το βλεπουν οι πρωταθληταραδες και οι προπονηταραδες: ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.
    ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΔΙΑΛΕΞΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε ανώνυμε, επειδή τυγχάνει να είμαι αναγνωρισμένη προπονήτρια της ΕΤU, όσο κι αν δείχενεις να μας υποτιμάς, θέλω απλά να σε πληροφορήσω ότι για να φτάσουμε να γίνουμε προπονητές της ΕΤU ξέρεις πόσα στάδια αγώνων (κυριολεκτικά και μη) περνάμε??? τα χρόνια που κάνουμε μέχρι να φτάσοθμε μαύρη ζώνη και να πάρουμε DAN τα υπολόγισες???Επίσης θα σου πω και το εξής¨επιδή ζούσα στο εξωτερικό ξέρεις πόσο μετράει το πτυχίο μου ως προπονήτρια της ETU?? και εμείς πολλοί απο το TAEKWONDO περάσαμε γυμναστική ακαδημία αλλά ξέρεις γιατί δεν γράφουμε τέτοια σχόλια για άλλους συναθλητές η συναδέλφους προπονητές?? Για το λόγο ότι εμείς το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε στο TAEKWONDO είναι η πειθαρχία, κάτι που δυστυχώς δε διδάσκεται στα TΕΦΑ.Γι'αυτό και μας κατακρίνεις με κατακριτέο τρόπο!Μεγάλωσα και το δάσκαλό μου,που υπήρξε και διευθυντής στο ETU, τον κοιτάζω στα μάτια και τον σέβομαι! Όσο για ττο τελευταίο σχόλιο που έγραψες, αν όντως έγινε έτσι λυπάμαι, είμαι πολύ κατά αλλά ξέρεις και στα διπλώματα οδήγησης ζητάνε χρήματα, δε βγήκε όμως κανείς να καταγγείλει κάτι!! Ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ROULA ATHANASIOU ,Πολυ σωστα τα λες !!!! τα σεβη μου !!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!!! Το ίδιο θα πω και για σένα διότι λες τα πράγματα όπως έχουν!!!

      Διαγραφή
  14. Συγνώμη για κάποια εκφραστικά κ ορθογραφικά λαθάκια που έγιναν λόγω βιασύνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν υποστηριξα τους τεφαα, υποστηριζω και τις σχολες προπονητων γγα, υποστηριζω οτιδηποτε εχει καποια ικανοποιητικα στανταρς. και ειπα πως καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη. ναι εσυ εκανες πολλα χρονια για τη μαυρη ζωνη και μοχθησες, αλλοι μεσα σε 2 χρονια την εχουν παρει. εγω θυμαμαι μεχρι και σχολη προπονητων που κρατησε 3 μερες, σου φαινεται λογικο αυτο? απλα οι υπολοιποι εφτασαν σε αλλο σημειο να κραζουν τους τεφαα μονο που αυτοι επικνδυνοι δεν ειναι για τα παιδια γιατι ειναι γυμναστες ενω καποιοι(οχι ολοι το τονιζω) μπορουν με ενα 1000αρικο να γινουν προπονητες μεσα σε 3 μερες ή σε 20 μερες χωρις αλλα κριτηρια. αλλωστε ειχαν προνομια και οι etu να μπορουν να υφιστανται ως κοουτς σε καρεκλα για αγωνες ή ως προπονητες αλλα χωρις ανγνωριση, με αυτο συμφωνω, και συμφωνω και απο εδω και περα να μπορουν να την παρουν εφοσον οι σχολες εχουν τα ιδια στοιχεια με αυτες τις γγα. αλλα για αυτες του παρελθοντος εχω πολλες αμφιβολιες για το σε τι βαθμο μπορουσαν να πιστοποιησουν καποιον και θελω να ρωτησω αν καποιος εχει στοιχεια για το ποσοι εξεταστηκαν και ποσοι κοπηκαν απο αυτες τις σχολες, γιατι να δινεις ενα 1000ρικο και να σε κοψουν κιολας μου κανει δυσκολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προσωπικά με τους ΤΕΦΑΑ και γενικότερα με οποιονδήποτε ασχολείται με τον αθλητισμό συνετά, δεν έχω τίποτα εναντίον ούτε εγώ!! Αντίθετα έχω πολλούς καλούς φίλους των ΤΕΦΑΑ κι αξιοπρεπή άτομα!! Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο που αναφέρεις δηλαδή να βγεί κάποιος προπονητής "λαδώνοντας" για το δίπλωμά του, εκεί "τρελαίνομαι" κι εγώ κι όχι μόνο στο κλάδο το δικό μου αλλά σε οποιονδήποτε!! Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου κι εύχομαι να μην πέσει κιόλας!! Και ναι, θα έλεγα ότι εμείς οι παλιότεροι μοχθήσαμε για τη μαύρη ζώνη...χαίρομαι που ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα διότι δυστυχώς γίνονται παρεξηγήσεις σε τέτοια sites χωρίς ουσιαστικό λόγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα
    Μην τα ισοπεδώνεται όλα, δεν μπορεί να έχει τις ίδιες γνώσεις περι αθλητισμού ο απόφοιτος Τεφαα με ένα εμπειρικό. Το τκδ είναι άθλημα πλέον και όχι πολεμική τέχνη και σαν άθλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται. Πρέπει να μπεί η επιστημη στο άθλημα για να βελτιωθουν τα πράγματα. Υπάρχουν και απόφοιτοι Τεφαα που υπήρξαν και σαν αθλητές και αυτος είναι ο καλύτερος συνδιασμός. Ωστόσο υπάρχουν και σε αυτούς και καλοί και κακοί όπως και στους εμπειρικούς υπάρχουν και καλοί και κακοί. Το ιδανικότερο είναι να προσφερουν όλοι μαζι για το καλό του αθλήματος απο την δική του πλευρά. Μην λειτουργούμε με παρωπίδες και μη γραφετε πράγματα τα οποία δείχνουν εμπάθεια.. όλοι μαζι για το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3 Απριλίου 2014 - 1:54 μ.μ.
    Ετσι είναι συμφωνω απόλυτα η γυμναστικη στα παιδια με λάθος τρόπο βλάπτει.. Ο απόφοιτος τεφαα είναι πιο καταρτισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταθέτοντας κι εγώ την ταπεινή μου άποψη, λέω ότι ΟΛΕΣ οι απόψεις για κάποιο θέμα είναι σεβαστές. Οι ακραίες όμως απόψεις, είτε είναι σωστές είτε όχι, είτε είναι για καλό είτε για κακό ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το εχω πει και θα το ξανα πω παλι ,το taekwondo ειναι επιστημη και η επιστημη αυτη διδασκεται μεσα απο την πραξη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με τη σωστη θεωρητική υποδομή. Χωρις θεωρια δεν υπάρχει πράξη και το αντίθετο..
    Σε όλες τις επιστημες τα πάντα εξελίσονται και προχωρανε μεσα αποέρευνες και μετα αυτα τα αποτελέσματα εφαρμόζονται στην πράξη. Ετσι ακριβως ειναι τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κλασικα οι εμπειρικοι δεν αφηνουν περιθωρια για κανενα άλλο ξερουν τα πάντα και δεν κανουν ποτε λάθος, ετσι θα πει μπροστά το άθλημα? Ετσι δεν γινεται τιποτα λλίως θα κυνηγαμε τις εξελίξεις παντα κια ποτε δεν θα τις προφταίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φίλε ανωνυμε, όταν εννοώ πράξη φυσικά είναι μέσα και η θεωρία ,αλλά η πράξη έχει τον μεγαλύτερο ρόλο πως θα διδάξεις, αν εσύ ο ίδιος ,ο προπονητής εννοώ ,δεν μπορείς να κανείς της κλωτσιές ,τα ανοίγματα ,τα poomsae ,κλωτσιές στον αέρα περιστροφές και πολλά αλλά που έχει αυτό το υπέροχο άθλημα ,ο δάσκαλος πρέπει να πληρεί τα πάντα από τεχνική μέχρι φιλοσοφία, είμαι πολλά χρόνια σχεδόν μια ζωή, για να το λέω κάτι ξέρω .Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ
    ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ,ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ Α ΒΑΘΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ,ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Κ.Α.
    Συγκεκριμμενα στο τεφαα Θεσσαλονικης διδασκει ο κ.ΜΠΕΗΣ.
    Οσοι τν γνωριζουν, ξερουν πολυ καλα πως δν χρειαζονται συστασεις.
    Ναι...ολοι εμεις που βγηκαμε απο ΤΕΦΑΑ, δν αξιζουμε καθολου.....
    Απλα ολοι εσεις που σταζετε χολη για μας του ΤΕΦΑΑ, απλα σκεφτειται οτι ολοι κρινομαστε απο τν χαρακτηρα και απο τις πραξεις μας.Κατι που δν το μαθαινεις σε σχολες αλλαστην ζωη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ποιος ρε φιλε σου απαγορευσε να δουλεψεις με το διπλωμα σου? μηπως ψαχνεις να χωθεις στο δημοσιο και εισαι εκτος? μηπως ψαχνεις κανενα συλλογο να χωθεις και να περνεις τσαμπα λεφτουδακια? αν εχεις οντος διπλωμα κανε εναρξη, πληρωνε τεβε και βρες μαθητες αλλα εχετε μαθει ολοι να μπειτε στο δημοσιο. βρες δουλεια και αξιοποιησε τον χρονο σου δημιουργηκα αντι να βγαζεις κακια σε blogs.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο φίλε μου καλά τα λές γιατι στο τέλος θα πουν οτι είμαστε άσχετοι παρα τις σπουδες και αυτοι είναι οι παντογνώστες και ας μη ξέρουν ουτε να μιλήσουν

      Διαγραφή
  25. Ελληνες ο καθενας απο εμας θελει να περασει το δικο του .το μονο που μας μενει ειναι να εχουμε σεβασμο στο taekwondo ,αλλο τιποτα . ευχαριστω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σεβασμος δεν υπαρχει οχι μονο στο taekwondo αλλα πουθενα στην ελλαδα ,και σε τιποτα δεν θα βρεις δασκαλε , δες εδω και διαβασε 75 μυνηματα , μα συμπερασμα δεν θα βγαλεις σου λεω , και νομιζω τζαμπα παιδευεσαι να γεμισεις κανενα κεφαλι , και τα ακους κιολας , εσυ καταλαβες δακαλε ποιος ειμαι , κοιτα τι γραφει ο απο κατω μου , του ρουφας το αιμα δασκαλε και δεν τον σεβεσαι , και απο 70 τον χρεωνεις 350 . μηπως δασκαλε οπλοφορεις , και του εβαλες το πιστολι στο λαιμο ?? και του ειπες απο 70 εγω περνω 350 ??? οτι φανει του λολοστεφανη , και οτι μακακια του κατεβει του καθενος , φιλε γονεα , καλη σου νυχτα εισαι ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στα λαχανα , αλλα θα σου απαντησω , γιατι δεν αντεχω ΣΤΑ 350 ΚΟΛΙΣΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙς ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΑΝ , ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ , Η ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ???? ΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΓΟΝΕΑ , ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο thanosniokos , αντε μην εκφραστω σαν νταλικερης , γιατι κοιμασε ορθιος και πληρωνεις ξενοδοχειο , γιατι δεν σου εμαθαν οι δασκαλοι οτι αυτο που κανουν στο δικο σου παιδι και στο δικο μου ειναι ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΕΦΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΑΣ 40 ΕΥΡΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΙΤΣΟ

      Διαγραφή
    2. Κιτσος είσαι συ.. Λειτούργημα ναι, εχειθς τα απαραιτητα εφοδια να το κάνεις? επίσης 40 ευρω είναι λίγα? τα βρηκες πεταμένα? Ακου 350 για 1 νταν τι το περάσαμε..

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΤΑ 350 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ,Η ΕΦΟΡΙΕΣ , ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΛΙΚΙΑ ,ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 350 ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ , ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΛΠ ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ,ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ , ΔΕΣΤΟ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΛΕΩ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΣΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ , ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΠΝΟΙΑ , ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗ, ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΕΦΑΑ ΝΟΜΙΖΩ ,ΑΥΤΗ Η ΜΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

      Διαγραφή
    4. Κατα τη δική μου γνώμη όλες οι σχολές θα έπρεπε να έχουν στο δυναμικό τους γυμναστές με ειδικότητα Ταεκβοντο για παρα πολλούς λόγους και σε συνδιασμό με τους παλιούς εμπειρικούς δασκάλους να κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά μας

      Διαγραφή
  26. Σεβασμος στο αθλημα συμφωνο!!!! αλλα και λιγο σεβασμο σε εμας του γονεις που μας εχετε ρουφηξει την τσεπη. διοτι δεν γινεται το πρωτο dan να εχει 70 και εσεις να μας ζητατε 350 ειναι πολυ τραβηγμενο.
    χωρις καποια επιπλεον προετημασια και εξοδα απο τον δασκαλο για το νταν.
    μην λοιπον εκμεταλευεστε την αγαπη των παιδιων για το αθλημα......
    οπως σας στηριζουμε στηρηξτε μας και απειλες η τα δινεις η θα κοψω το αθλημα του παιδιου δεν ειναι σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΓΟΝΕΑ !!!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΗ ΔΕ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ .ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ .

      Διαγραφή
  27. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ .....
    ΑΥΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΖΥΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ .

    ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΕΛΙΑ Κ ΠΑΥΛΑ

    ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σκοπος ειναι ενας, ας δινουν στον κοσμο αδειες και αν δεν κανουν ορισμενοι ας τις περνουν πισω.Τι να πω εμφυλιος πολεμος

      Διαγραφή
    2. Εισαι σοβαρός φίνονταια αυτά? ποιος θα τις πάρει πίσω? αλιμονο στα παιδιά που έχουν άσχετους δασκάλους

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει κανενας εμφύλιος απλα ολοι πρπει να καταλάβουν τι γίνεται και η πολιτεία να θέσει κανόνες, αλλιώς ας κόψει την ειδικότητα απο τοι Τεφαα και ας διδάσκουν οι υδραυλικοί οι πυροσσβέστες οιηλεκτρολόγοι κτλ όπως γίνεται τώρα..

      Διαγραφή
  28. Ρωταω σαν ένας γονέας που ψάχνει το καλύτερο για το παιδί του, η διδασκαλία του ταεκβοντο είναι να δείξεις στα παιδια σωστα την τεχνική απο κλωτιές και να έχεις ανοίγματα? πιστέυω μετις γνώσεις που εγω διαθέτω πως αυτο είναι ένα απλά ένα απο τα κομμάτια της προπόνησης των παιδιών. Τα παιδιά πρεπει να καλλιεργουν πολλα στην προπόνηση και για να γίνει αυτο οι προπονητες πρεπει να κατέχουν τις αρχές της προπονητικής της μεθοδικής διδακτικής φυσιολογίας ανατομίας κτλ να ξέρουν να ψάχνουν για τις καινουριες έρευνες που υπάρχουν και γίνονται συνέχεια και να εφαρμόζουν τις προτάσεις των ερευνητων στο τμήμα τους. Εξάλλου το να είναι κάποιος απόφοιτος Τεφαα δεν πάει να πει οτι δεν είχε και απο πριν επαφή με το άθλημα η δεν το αγαπάει, υπαρχουν πολλοι πρωταθλητές που είναι και αποφοιτοι ή φοιτητες Τεφαα. Πρέπει να έχουν οι προπονητές επιστημονικές γνώσεις για να κάνουν σωστή προπόνηση να ξερουν ποτε να το κανουν γιατι να το κάνουν. Δεν πρεπει να κανουν οι δασκάλοι αυτα που έμαθαν απο τους δικούς τους χωρις να τα επεξεργάζονται γιατι συνεχίζουν λάθη που γινόντουσαν στο παρελθον και που μπορει να αποφέυγονται πχ επικίνδυνες ασκήσεις κτ.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΝΤΑΝ ΤΗΣ ETU ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛΟΤ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ .ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΜΑΘα ΟΤΙ Η ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ETU.
    KΆι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    ΚΑΤΟΧΟΙ 5DAN ETU MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΑΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Afiste re paidia ti grinia pia gia olla, ftanei!Oloi xanoume, einai asilipto to poso aimoragoume,poso xanoume tin ousia kai tin elpida gia to kalitero.Ap to 87 olo grinia akouo antimaxia kai oxi ORAMA .

      Διαγραφή
  33. ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εσείς τώρα νομιζετ οτι κάτι κάνετε με όλα αυτά και ενδεχόμενος σας διαβαζουνε και αθλητές ,έχουμε γίνει χειροτεροι να μην πω και απο ποιους .κρίμα ,έχουμε και ενα αγώνισμα που υποτίθεται οτι έχει και ,κανόνες. Κάποιοι θα μας διαβαζουνε και θα γελανε .για να σοβαρευτουμε λίγο γιατί έχουμε πιασει πάτο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι λέει ο σοφός λαός. Η εξουσία έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Αν πιάσαμε πάτο φίλε μου τοτε φταίει η ελοτ που κουμαντάρει το άθλημα και ελέγχει τα πάντα και πιο συγκεκριμένα ευθύνη έχουν τα πρόσωπα που είναι 10 και 20 χρόνια στο προεδρείο, γιατί αυτοί αποφασίζουν και εκτελούν. όλοι οι άλλο στο δσ είναι για να είναι, ανύμποροι να κάνουν κάτι. Οι προπονητές θα κάνετε κάτι για να αλλάξετε τα πράγματα στο καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν ντρέπεστε με αυτά που γράφετε...τα βλέπουν γονείς και αθλητές ρε ανεγκέφαλοι, ρεζιλεύεται το άθλημα και όλους όσοι είναι σ' αυτό, σταματήστε να τρώγεστε και μην γράφετε βλακείες εκτός αν σας τιμά.....τα ψυχολογικά του καθενός δεν πρέπει να δημοσιεύονται, έχει αγώνες σε 10 μέρες και εσείς λασπώνετε το άθλημα...ντροπή σας, μόνο αυτό λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sxoli psixiatriki theloume oloi mou fenete!As sevastoume re ligo tin zwni pou forame kai tis psixoules pou gymnazoume.

      Διαγραφή
  37. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΘΟΥΣ ΕΥΓΕΝΕΣ ΔΣ TAEKWONDO.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ, ΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΞΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΕΛΟΤ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. ΓΟΝΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα γόνατα είμαστε χρονια τωρα, απλά μερικοί νομίζουν ότι είναι καβαλάρηδες!!

      Διαγραφή
  39. Κυριοι του grecce group απο τη στιγμη που διαγραψατε το σχολιο μου που αφουρουσε τα χρηματα που πληρωνουν οι γονεις για τους αθλητες των εθνικων ομαδων τασεστε υπερ του να πληρωνουν οι αθλητες τα εξοδα τους στην εθνικη ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. γιατί κύριοι σβήσατε τα καυτά ερωτήματα που έκανε κάποιος για τις σχολές προπονητών; ήταν πολύ σημαντικά και θα έπρεπε κάποιοι να απαντήσουν. ποιον ενοχλούσαν οι ερωτήσεις; μάλον τελικα πολλοί δεν θέλουν την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πραγματικαααα ντροπηηηηη για οποιον τα εσβησε, δεν προσεβαλαν κανεναν απλα εθεταν ερωτηματα. οταν οι υπερμαχοι της etu υπερασπιζονται τα σπουδαια πτυχια του οικου τους με καθα παραλογο επιχειρημα τουμπεκι.... ενας ανθρωπος που φαινοταν να ξερει πραγματα απο μεσα εκανε ερωτησεις και τα σβησατε....ουσττττττττττττττττττττττττττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  41. Είμαι στον χώρο τον πολεμικών Τεχνών από 16 χρονών είμαι 43 και έχω δικιά μου σχολή τα τελευταία 5 χρόνια .....Όταν ο δάσκαλος μου αποφάσισε λόγο
    Ηλικίας να σταματήσει να διδάσκει.
    Έχω μόνο μια ερώτηση προς όλους η μαθητές και η μαθήτριες σας πως σας φωνάζουν ....δάσκαλε η Κύριε προπονητή ....
    Όπως και να έχει το tkd είναι τρόπος ζωής Όχι Απλά ένα,άθλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ντροπή και πάλι ντροπή, να γράφουν δημόσια και ανώνυμα ότι θέλει ο καθένας. Η εξέλιξη έρχεται από συνεχή τριβή με το αντικείμενο, σεμινάρια, διάβασμα επιστημονικών βιβλίων και ερευνών ... και τόσα άλλα πράγματα. Τυχαία έπεσα και διάβασα τα σχόλια σας ( κάνοντας search στο google ) για κάποια έρευνα στο ταεκβοντό. Είμαι παλιός δάσκαλος στο ταεκβοντό και από ΤΕΦΑΑ και προπονητής από σχολή προπονητών. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους ( όπως κάναμε μέχρι τώρα,εμεις οι δάσκαλοί σας ) να σταματήσετε τη λογοκρισία και τις μεγάλες κουβέντες, να ασκήστε όχι μόνο στο πληκτρολόγιο αλλά και στη ΄΄ντότζακ΄΄ , αντί να εκθέτετε την οποιαδήποτε πρωτοβουλία του οποιαδήποτε φορέα να κάνετε την δική σας έρευνα και μελέτη στο άθλημα, δημοσιεύοντάς την στο χώρο, έτσι ώστε να υπάρχουν σχόλια πάνω στην έρευνα και όχι σε αργοσχολίες. Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο κατάλαβα ότι δεν γίνεσαι καλός αν δεν ψάχνεσαι συνεχώς για μάθηση και έρευνα. Πράγματα που δε θα σου δώσουν μόνο τα πτυχία και οι τίτλοι. Το να χλεβάζετε ο ένας τον άλλο δείχνουμε μόνο και μόνο το επίπεδο μας. Διαβάζουν και ΠΑΙΔΙΑ, δε σας διδάξαμε να συμπεριφέρεστε έτσι εμείς οι δάσκαλοί σας. Κάθε προσωπική σας διαμάχη ή απορία υπάρχει και ο αρμόδιος φορέας, που επώνυμα πλέον μπορείτε σαν πολίτες του κράτους να λύσετε τις απορίες σας, όχι εδώ με αυτό τον τρόπο, δε φαινόμαστε πιο ξύπνοι με αυτό τον τρόπο. Ζητήστε σεμινάρια από την ΕΛΟΤ ή ΓΓΑ, πηγαίνετε στα σεμινάρια ( γιατί όλες τις ημέρες και σήμερα εκτός από λίγους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού δασκάλους, στο σεμινάριο πουμσε, δεν είδα ) , διαβάστε μεθόδους προπόνησης και τακτικές αγώνα ξένων δασκάλων και ερευνητών, προσπαθώντας να τις εφαρμόσετε στην δική σας προπόνηση,ανταλλάξτε παρατηρήσεις με άλλους συναδέλφους σας πάνω σε αυτό και αν σας μείνει χρόνος ασχοληθείτε και με τα υπόλοιπα. Λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους και ζητώ συγνώμη αν τους πρόσβαλα με τα παραπάνω σχόλιά μου.Να με συχωρέσετε δεν θα ξαναεπανέλθω για καμία απάντηση μου επάνω στο θέμα αυτό.
    Ταπεινά ένας μικρός Κ.Φ.Α.-δάσκαλος-προπονητής του TKD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σε αυτή την ανάρτηση δεν θα επιτραπούν άλλα σχόλια , ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Σχολές προπονητών Ταεκβοντό ETU
Σχολές προπονητών Ταεκβοντό ETU
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s1600/2b9c3fe7b3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s72-c/2b9c3fe7b3.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/04/etu.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/04/etu.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content