Σε άλλη συχνότητα ακούγονται τα σπουδαία.

Είχαμε αρχικά την εντύπωση ότι μετά την συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού, κάποιος υπεύθυνος παράγον...

Είχαμε αρχικά την εντύπωση ότι μετά την συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού, κάποιος υπεύθυνος παράγοντας ή Αρμόδια Αρχή, θα είχε να πει δυο λόγια για την προσπάθεια των Ελλήνων Αθλητών. Οι 10 μέρες απόλυτης σιωπής μετά το τέλος μιας ανεπανάληπτης κορυφαίας διοργάνωσης και η ακατανόητη απουσία ενός Δελτίου Τύπου της Ομοσπονδίας, μας ώθησαν να αλλάξαμε συχνότητα, έτσι συντονιστήκαμε στα «κύματα» των αθλητών μας και το μόνο που κάναμε είναι να ακούσουμε την φωνή τους.

Ακούμε και αναμεταδίδουμε σε ολόκληρη την Ελληνική οικογένεια του Αθλήματος:


- Για την επιλογή της Εθνικής
Η Ιδέα της διαδικασίας των προκρίσεων είναι πολύ καλή, και ακούγεται σωστό  να λαμβάνονται υπόψιν οι διακρίσεις των αθλητών σε βαθμολογημένα πρωταθλήματα G της WTF ή ETU A class.


-Για την προετοιμασία.
Η προετοιμασία της Εθνικής να γίνεται πάντα σε υψόμετρο και να διαρκεί ένα μήνα. Το πρόγραμμα να είναι καταρτισμένο από τους προπονητές σε συνεργασία με γυμναστή καθώς είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να αποφεύγονται τραυματισμοί, η παρουσία φυσικοθεραπευτή κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη προς αυτή την κατεύθυνση.

- Ο Εξοπλισμός.
Οπωσδήποτε ηλεκτρονικούς θώρακες για τις απαιτήσεις του αγώνα, οι συμβατικοί θώρακες αποτελούν πλέον βοηθητικό υλικό και τα επόμενα χρόνια δεν θα εξυπηρετούν κανένα σκοπό.

-Η Καθοδήγηση
Υπάρχει ανάγκη πολύ πριν την συγκρότηση της Ομάδας, οι εν δυνάμει αθλητές που διεκδικούν θέση στην Εθνική να μπορούν να έχουν την καθοδήγηση εξειδικευμένου συνεργάτη - γυμναστή με εμπειρία και γνώσεις στην προπόνηση με βάρη, αυτό θεωρείται σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι στην προετοιμασία.

-Ο Σχεδιασμός & Προσανατολισμός.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , η συμμετοχή σε μια διαδικασία προκρίσεων και η προετοιμασία του κλιμακίου της Εθνικής Ομάδας πρέπει να μπουν σε ένα ενιαίο σχεδιασμό με σωστό χρονικό καταμερισμό των προπονητικών επιβαρύνσεων ώστε να μην πάνε οι αθλητές «κουρασμένοι» στην εκάστοτε διοργάνωση. Εδώ οι αθλητές είχαν και κάποιες επιφυλάξεις στο κατά πόσο υπάρχουν οι ειδικοί γι' αυτόν τον σχεδιασμό.

-Η οικονομική κρίση.
Στις τάξεις των Αθλητών γίνεται απόλυτα κατανοητή η έλλειψη των απαραίτητων κονδυλίων λόγω της οικονομικής κρίσης και έτσι δεν γίνεται κουβέντα για ταξίδια ή συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας σε προπονητικά κέντρα εκτός Ελλάδος. Αντίθετα τους ακούμε να τους διακατέχει η απαραίτητη σοβαρότητα λέγοντας «αν γίνουν τα παραπάνω είναι αρκετά για ένα καλό ξεκίνημα».

Όλα αυτά που ακούσαμε μας εξέπληξαν ευχάριστα και θα τολμήσουμε να γράψουμε ότι είναι τα ποιο υπεύθυνα λόγια που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για το Ελληνικό Ταεκβοντό.

Σημαντικό: Για όσους τώρα ξεκινήσουν ένα «κυνήγι μαγισσών», θα θέλαμε να τους ξεκαθαρίσαμε ότι δεν υπάρχουν διαρροές ή πληροφοριοδότες στις τάξεις των Ελλήνων Αθλητών. Μπορούν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται να κατέβουν λίγο παρακάτω, να κάνουν μια βόλτα από εκεί απ' όπου ξεκίνησαν και να είναι σίγουροι ότι θα ακούσουν όπως και μεις, όσα εκπέμπουν οι Αθλητές μας.

Σχόλια

BLOGGER: 29
  1. ksexasate to pio shmantiko!
    stis diethneis diorganwseis na phgainoun osoi aksizoun-oxi oloi!
    osoi exoun kanei kales mfaniseis stis diorgnwseis pou anaferate!
    ayth einai h vash!kanenas athlhths den prepei naxei sigouro taksidi sto ekswteriko epeidh vghke 1os sto panellhnio eleipsh 2ou.einai kati p stenoxwrei tous athlhtes kai isws einai o logos p pote den to exete anaferei!!!!!
    ftasate stous gymnastes kai stous frontistes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες να μπορούμε να τα διαβάζουμε

      Διαγραφή
  2. Προπονηση με βαρη αναφερατε ποιο πανω .. καποτε πηγε η εθνικη σε μια χωρα για προετοιμασια και ειδαν ολοι με τα ματια τους ποσα κιλα και ποσα σετ καναν οι αλλοι αθλητες . Για ρωτησττε ολοι την εθνικη ομαδα αν εκανε εστω και ενα σετ απο αυτα που ειδε . και ο αντιλογος ποιος ηταν . ΠΩ ΠΩ τι παιρνουν
    Τα παιδια απο μονα τους τωρα , που εχουν φτασει σε ενα επιπεδο πρεπει να γνωριζουν τις αδυναμιες τους και να τα βελτιωνουν μονη τους. Τι να σε κανει ο γυμναστης οταν εσυ εισαι στην Κοζανη και ο ειδικος της προπονησης ταχυτητας ειναι στην Αθηνα.
    Θα σου δωσει το προγραμμα και θα το εκτελεσεις μονο σου , θα βρεις φιλους απο αλλα αθληματα και θα μιλησεις πως βελτιωνεις την ταχυτητα σου και θα σου πει. θα παρεις 10 γνωμες και θα εφαρμοσης μια που ειναι παρεμφερει με το αθλημα σου . ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ ΤΕΝΝΙΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΠΑΛΗ ΤΖΟΥΝΤΟ Και η βαση της προπονητικης ειναι ο ΣΤΙΒΟΣ
    Δεν υπαρχει κανεις παγκοσμιος προπονητης που να σε δειξει και πανω στο αθλημα μας επανω στα βαρη . Ολα εχουν βαση απο τον ΣΤΙΒΟΣ απλος βλεπει ποια αρμοζουν πανω στην κινηση του αθληματος και τα εκτελεις
    1 ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ...... ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ
    2 ΤΕΝΝΙΣ ........... ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ
    3 ΠΥΓΜΑΧΙΑ...........ΒΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΧΟΥΣ
    4 ΠΑΛΗ...............ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΟΝΙΚΗ
    5 ΤΖΟΥΝΤΟ............ΠΤΩΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε απο τα λεγομενα σου ενα ειναι σιγουρο .... οτι εισαι προπονητης του αθληματος και σιγουρα ολα αυτα που λες τα εχεις δοκιμασει στους αθλητες σου . Μηπως μπορεις να μας πεις ποσους πρωταθλητες εχεις βγαλει????? Ειναι πολυ ασχημο πραγμα να περιμενεις την κακια στιγμη των αλλων και να ερθεις μετα να το παιζεις λυτρωτης.... εαν ολα αυτα που λες εχουν αξια θα εχει φανει απο τα αποτελεσματα του εργου σου και δεν θα χρειαζεται να μιλας εσυ γι αυτο αλλα ολοι οι αλλοι.... Εχεις να μας επιδειξεις κατι?????εαν ναι πηγαινε στην ομοσπονδια με αερα και θρασσος και πες τους να σε προσλαβουν ως ομοσπονδιακο... εαν παλι δεν εχεις να επιδειξεις κατι αραξε και μη το παιζεις ρητορας.....ΓΟΝΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχάς δεν ανέφερα τον προβληματισμό μου στο πως πήγε και τι απόδοση είχε η εθνική καμία σχέση .Ο προβληματισμός πρέπει να είναι των παιδιών που αγωνίζονται και να μην τα περιμένουν όλα από τον προπονητή τους.
      Τα αλλά σχόλια τα μηδενίζω γιατί δεν είμαι ο μόνος γνώστης του αθλήματος και δεν έχω την διάθεση να γίνω ούτε ομοσπονδιακός ούτε κάτι άλλο.
      Κακιά στιγμή δεν είχε η εθνική προς θεού.. μερικοί αυτό θεωρείται, δηλ. αν ένα κορίτσι σε μια κατηγορία έπαιρνε μετάλλιο όλα θα ήταν ρόδινα

      Διαγραφή
  4. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς πρέπει να γίνονται προκρίσεις ,αυτό είναι το σωστό να αποδεικνύει ο αθλητής συνεχώς ότι είναι στην κορυφή,όχι βγαίνει 1ος στο πανελλήνιο και αντε εθνική ομαδα,
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιωργος σιμιτσης31 Ιουλίου 2013 στις 8:12 μ.μ.

    Προσωπικη μου αποψη αλλα ξερω οτι υπαρχουν πολλοι αθλητες που το θελουν πραγματικα αλλα δεν εχουν την γνωση για να κανουν ασκησεις ειδικου τυπου που περιεχονται σε αλα αθληματα και εκει ακριβως χρειαζομαστε την γνωση των ειδικων γαιτι απο την στιγμη που δεν εχεις καποια ουσιστικη βοηθεια για να μπορεις να συνεχισεις απο βιοποριστικης αποψεως συν το γεγονος οτι ψαχνεις παντα μονος σ και αυτο ειναι λιγακι κουραστικο για αυτο πιστευω οτι και πολλα ταλεντα στο τελος τα παρατανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά το πότε θα γίνει το πρωτάθλημα ανακοινώνεται το τελευταίο 15ήμερο. Αρα για τι προπονητές , γυμναστές , τι προγράμματα και προετοιμασίες. Καθίστε να λύσουμε πρώτα τα βασικά θέματα και μετά προχωράμε και στα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχάς λάθος μας μεγάλο που έχουμε έναν παίχτη .ανά 3ετια όσοι πήραν μετάλλιο πρέπει να είναι η εθνική ομάδα 12 αθλητές . από τους 12 αν έχουν πάρει και άλλες χρονιές μετάλλιο υπολογίζω πχ 6 με 8 άτομα

    ξέρετε πως θα αισθάνονται οι αθλητές τις 3 θέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και της δευτερης θεσης επισης!!Αισθανονται οτι δεν ειναι τιποτα....μιας και δεν παιρνουν μερος σε καμια διοργανωση ...με την Εθνικη ομαδα.Το κυνηγητο της πρωτης θεσης ειναι αγριο!!!!!

      Διαγραφή
    2. πρωταθλητισμο κανουμε οχι μπαλετο.με καποιο τροπο πρεπει να ξεχωρισει ο καλος ,ο καλυτερος και ο κορυφαιος!με την δικη σου λογικη αμα μπαιναν ολοι εθνικη πως θα ξεχωριζαν οι κορυφαιοι!αν πιστευεις οτι ειναι αγριο η διεκδικηση της πρωτης θεσης αλλαζεις αθλημα και κατεβαινεις σε πανελληνιο πρωταθλημα ταβλι!

      Διαγραφή
  9. ενοειτε οτι θα ειναι και ο δευτερος

    2011 4 ατομα

    2012 4 ατομα

    2013 4 ατομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχει αναπτυχθει μια παραφιλολογια και ο καθενας μπαινει και λεει οτι θελει!ειναι απολυτα σωστο ο πρωτος της εκαστοτε χρονιας να μπαινει εθνικη ομαδα για την χρονια εκεινη!δηλαδη αν καποιος νικησει το "ονομα" μιας κατηγοριας που βγαινει πρωτος καθε χρονο δεν θα πρεπει να μπει εθνικη ομαδα γιατι το "ονομα" της κατηγοριας εχει βγει περισσοτερες φορες πρωτος??μην τρελαθουμε τελειως!οσον αφορα τους δευτερους και τους τριτους ,μιας και ειμαι και εγω αθλητης,δεν νομιζω οτι πρεπει να τους στειλουν καπου.αλλωστε σε ολα τα αθληματα ο πρωτος παντα μπαινει εθνικη ομαδα.πρωταθλητισμο κανουμε.και ο πρωταθλητισμος δεν ειναι ευκολο πραγμα.την επομενη φορα δουλευεις πιο σκληρα και βγαινεις πρωτος.
    Το μονο που θεωρω σωστο ειναι να μετρανε βαθμοι στο πανελληνιο πρωταθλημα,το πανελληνιο κυπελλο και το ενωσιακο!αυτο ναι,ειναι οτι πιο αξιοκρατιοο εχω ακουσει μεχρι τωρα.οσον αφορα τα open δεν το θεωρω σωστο γιατι αφενος δεν ειναι στην δικαιοδοσια της ομοσπονδιας και η ομοσπονδια πρεπει να κρινει απο τους αγωνες της δικιας της δικαιοδοσιας τους αθλητες της εθνικης ομαδας και δευτερον εν μεσω οικονομικης κρισης δεν εχουν ολοι οι αθλητες την δυνατοτητα να πηγαινουν σε open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aν ο πρωτος εχει βγει με αδικια τι γινετε παλι Εθνικη ???????
    πες οτι ο θωρακας δεν εγραψε δυο ποντους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και εαν ψειρησουμε την μαιμου τι θα γινει.....τοσα λογια και κουβεντα για τα παιδια που ανερχονται ΤΙΠΟΤΑ...δηλαδη κοιταμε μονο το παρον και για το μελλον ουτε κουβεντα... πριν μερες ρωτησα καποιον (καταξιωμενο στον χωρο ) εαν γνωριζει κατι για το πανευρωπαικο που θα γινει στην ρουμανια ...η απαντηση του τα λεει ολα ''ποιο πανευρωπαικο μου λες εαν στειλουν εκει τους μικρους θα ξεσηκωθουν αυτοι που πηγαν παγκοσμιο και πληρωσαν'' ...αυτοι ημαστε ....αντι αυτοι που ειναι καταξιωμενοι να βαλουν πλατη και να στειλουν εθνικη ομαδα στην ρουμανια βαζουν μπροστα μονο τον εαυτο τους και τον εγωισμο....και μη μου πειτε οτι φταιει η κριση γιατι η κυπρος βρισκεται σε χειροτερη κατασταση απο εμας.... αλλα ετσι ειναι ο ελληνας να ψωφησει η κατσικα του γειτονα.... με τετοια νοοτροποια το αθλημα εχει ελαχιστη ζωη ακομα .... και κατι τελευταιο η εθνικη βολευ εστειλε την ομαδα των κορασιδων στην ταυλανδη εαν δεν κανω λαθος και εμεις δεν μπορουμε να στειλουμε 10 ατομα στην ρουμανια ..ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. prepei na pane oi deyteroi file mou !!!!
    alla an den tous exei enimerosei kanenas , tha exoun na kanoun proponisi apo to panellinio . ARA TI KANOUME !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (ΓΡΑΨΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ - ή αλλιώς μην απαντάς...)

      Διαγραφή
  14. ποιοι δευτεροι ;;;;ξερεις κατι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. otan pirame to EURO sto podosfairo mexri kai h katina tis geitonias moy gnorise ton Zagoraki , kai oles ginane euniki ellados
    ti mou les tora
    karagioziliki theli o ellinas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. otan bgike o nikolaidis olimpionikis ti egine thimaste otan o mouroutsos pire to xriso ti egine

      Διαγραφή
    2. otan ton septembrio tha paiksei o Zampidis k1 tha deite pou tha pane na graftoun ta nea paidia !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. kai emeis ti kanoume !!!!! tous libanizoume !!!!!afou tous libanizoume kala na pathoume

      Διαγραφή
  17. σιγα ρε υπερανω εσεις.....ανετοι που οσα δεν φτανεται τα φτυνεται...κοψτε κατι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέρει κανείς πότε θα γίνει το Πανευρωπαϊκό εφήβων?και πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία των αθλητών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. kai poios tha sou kanei esena re file proetoimasia plaka mas kaneis tora !!!!! na tin kaneis mono sou !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. se aytin tin anartisi eprepe na mpei oloi h ethiki omada kai na sxoliasei polla themata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Σε άλλη συχνότητα ακούγονται τα σπουδαία.
Σε άλλη συχνότητα ακούγονται τα σπουδαία.
http://1.bp.blogspot.com/-jUE87OTz9UM/Udmf6Xs48qI/AAAAAAAAE7c/Q6gXz30CaOg/s200/994211_10201601462582371_83997644_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-jUE87OTz9UM/Udmf6Xs48qI/AAAAAAAAE7c/Q6gXz30CaOg/s72-c/994211_10201601462582371_83997644_n.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/07/blog-post_31.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/07/blog-post_31.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content