Πανελλήνιο Α/Γ & Ε/Ν 2013

  «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013»   & «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2013» Οι αγώνες θα διεξαχθούν...


 «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013»  
&
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2013»

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στην περιοχή Μποζαίτικα (Πανεπιστημίου 480, Τ.Κ. 26443 Μποζαίτικα, Πάτρα - Τηλ. : 2610 - 456132).

Παρασκευή 10 Μαΐου, Σάββατο 11 Μαΐου & Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Ώρα έναρξης των αγώνων 08:30 και για τις 3 ημέρες.

Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας θα γίνει στην ιστοσελίδα : http://www.tpss.nl

Δείτε την προκήρυξη εδώ... 
           
Δείτε επίσης:  Hotels - Προσφορές διαμονής στην Πάτρα.


Σχόλια

BLOGGER: 42
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την δεκαετία του '80 είχαμε να δούμε τόσο καλό προγραμματισμό. Να ανακοινώνεται το Πανελλήνιο-έκπληξη μόλις 2 βδομάδες πριν γίνει. Από την δεκαετία του '80 βέβαια έχει να γίνει και το απίθανο να πληρώνουν οι αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής και τα έξοδά τους για να αγωνίζονται με την Εθνική. Ο πήχης ανέβηκε πολύ ψηλά.....και πέταξε 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ!
    Όσο δεν αντιδρούμε τόσο θα αποθρασύνονται και θα αποφασίζουν τα χειρότερα για το άθλημά μας. Άντε αυτούς δεν τους νοιάζει η πρόοδος του ΤKD, αλλά μόνο η εξουσία. Όλοι εμείς που καιγόμαστε για το άθλημά μας υπάρχει κάτι καλύτερο να περιμένουμε; Οι προπονητές οφείλουν να πάρουν θέση. ΓΙΑΤΊ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΑΔΕΙΆΣΟΥΝ ΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΎΝ ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΥΧΙΟΣΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ, ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ, ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΑ OPEN ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΤΕ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΩΤΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΛΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΝ ΠΛΕΩΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ Γ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ. ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΡΕΠΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 40 ευρο-πουλα η συμμετοχη ...αντε κ σε καλη μερια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΡΙΑ?
    Βλεπω συνεχεια στην Εθνικη ομαδα ορισμενους Αθλητες-τριες παντα να ειναι στις αποστολες. Αυτοι ειναι σαν το σουπερμαν εδω στην ελλαδα κ δεν μπορει να τους νικησει κανενας-μια? Γιατι οταν παιζουν σε πανευρωπαικους η παγκοσμιους αγωνες στο εξωτερικο χανουν απο τον πρωτο αγωνα κ μαλιστα απο χωρες που δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα στο taekwondo? Μηπως κατι αλλο παιζει για συγκεκριμενους αθλητες κ σπρωχνονται για καποιο λογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρις να θελω να σε θιξω αγαπητε μου φιλε , εαν δεν εισαι αθλητης καποιου επιπεδου ,δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι καποια ατομα ειναι κλασικα για πολλα χρονια μεσα στην εθνικη. Οχι δεν ειναι σουπερμαν οπως ειπες , ουτε ειναι υποδιεστεροι ολοι οι υπολιποι διεκδικιτες , απλα ως παλεοτερος αγωνιστης σου λεω οτι τεραστιο λογο εχει η ψυχολογια του αθλητη με το (με ποιον πεζω ? α με τον ταδε) αυτο μπορει εξωτερικα να μη το διχνει ο καθε αθλητης ,αλλα η ψυχουλα του καθενος ξερει τι τραβαει. Αυτη ειναι ολη η ιστορια,(ο μυθος που χτιζει ο καθενας γυρω απο το ονομα του). Τωρα γιατι στο εξωτερικο τρωνε τα μουτρα τους απο τον πρωτο αγωνα? Απλα γιατι κανεις δεν ξερει κανεναν.

      Διαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙΚΛΠ ΤΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ....ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ??? ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ??? ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που ακόμα στηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ξαναρωτήσω και ας γίνομαι γραφικός.. Ποια είναι η θέση της Γ.Γ.Α. για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΕ οικονομική συμμετοχή των αθλητών...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντροπή .... 40 ευρω συμμετοχή σε Πανελλήνιο ? Στην πίστα φορμουλα 3 η συμμετοχή ειναι 50€ ......... Μόνοι σας θα μείνετε μια μέρα, αλλα πότε θα ξυπνήσουν οι προπονητές........???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά θα έπρεπε να σταματήσουμε να στέλνουμε τα παιδιά μας σε τέτοιους προπονητές, οι οποίοι δεν έχουν το σθένος να εφαρμόσουν οι ίδιοι αυτό που διδάσκουν στα παιδιά μας. Και στο τέλος θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε και άθλημα, το κόστος ενασχόλησης είναι δυσβάσταχτο πλέων.

      Διαγραφή
  11. ΤΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ? ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΗΙΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ,ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ. ΠΟΥ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ ρε φιλε επειδη εσυ κ καποιοι αλλοι ξερατε ποτε θα γινει το πανελληνιο σε ενοχλησε η γκρινια γ αυτο? Το οτι ειναι να πληρωσετε 40 η 60 (20 η καρτα ) ευρω μονο συμμετοχη χωρις τα υπολοιπα εξοδα δεν σε πειραζει κ δεν γκρινιαζεις? Το οτι παει μια εθνικη ομαδα στο εξωτερικο σαν αποστολη με εξοδα των γονεων των αθλητων δεν σε πειραζει? Εισαι πολυ κριμα ρε φιλε !!!!!

      Διαγραφή
    2. Προφανώς είσαι από τους λίγους κολητούς που ήξεραν από μέσα τι θα γίνει. Αυτό εσύ το θεωρείς σωστό γιατί φαίνεται σε βολεύει ατομικά. Αλλά βλάπτει γενικά το άθλημα, αλλά δεν σε ενδιαφέρει και πολύ όπως φαίνεται ! Να σου θυμίσω λοιπόν ότι στις "καλές εποχές", μόλις λίγα χρόνια πριν το καλενδάρι έβγαινε τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου χρόνου. Φέτος το έβγαλαν στο τέλος του Φλεβάρη και έγραφαν ότι οι ημερομηνίες είναι "ενδεικτικές", δηλ. μην είστε και πολύ σίγουροι.,,αλλά στο περίπου και αυτό όταν σε τρεις μήνες έχεις παγκόσμιο πρωτάθλημα. Είναι σοβαρή Ομοσπονδία αυτή όταν οι άλλες εθνικές ομάδες αγωνίζονται στα Α Class Τουρνουά; και τα παιδιά μας δεν ξέρουν το βασικότερο; Να σου θυμίσω επίσης ότι οι ίδιοι άνθρωποι ακριβώς ήταν και τότε και τώρα στο ΔΣ. Πως μπορούσαν τότε και ήταν σωστοί σε κάτι αυτονόητο που είναι το καλενδάρι και φέτος δεν μπόρεσαν; Μην τολμήσεις να μιλήσεις για μικρή επιχορήγηση γιατί το πρωτάθλημα το ακριβοπληρώνουν τα παιδιά μας με απίστευτο χαράτσι. και μιάς και είσαι υπερασπιστής του συστήματος διάλυσης του αθλήματος και ξέρεις ότι όλοι οι άλλοι αγνοούν, μπορείς να μας ενημερώσεις και εμάς τους φουκαράδες, πώς θα γίνει η επιλογή της εθνικής ομάδας; θα πάνε οι πρώτοι; θα γίνει πρόκριση; θα γίνει επιλογή; θα γίνει προετοιμασία; ποιός θα πληρώσει τα έξοδα για το Μεξικό; και πότε θα τα αποφασίσουν αυτά τα πολύ σημαντικά; πριν από το πανελλήνιο ή μετά αφού δούν πρώτα ποιοί αθλητές βγήκαν τότε θα αποφασίσουν πως θα βγεί η εθνική ομάδα, όπως βολεύει τους ημέτερους...Δεν έπρεπε να είχαν ανακοινωθεί όλα πολύ νωρίς για να είναι ξεκάθαρο το σύστημα; Αυτά τα σπουδαία τα θεωρείς γκρίνια; Δεν είναι γκρίνια είναι πολύ βασικά και ουσιαστικά για όποιον αγαπά το άθλημα και θέλει την πρόοδο και δεν νοιάζεται μόνο για τον εαυτούλη του. ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ. Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. Απορώ γιατί κάποιοι προπονητές δεν το βλέπουν...

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΦΙΛΕ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ............... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

      Διαγραφή
    4. ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ!!! ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ!!! ΓΚΡΙΝΙΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ!!! ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ''πώς θα γίνει η επιλογή της εθνικής ομάδας; θα πάνε οι πρώτοι; θα γίνει πρόκριση; θα γίνει επιλογή; θα γίνει προετοιμασία; ποιός θα πληρώσει τα έξοδα για το Μεξικό; και πότε θα τα αποφασίσουν αυτά τα πολύ σημαντικά; πριν από το πανελλήνιο ή μετά αφού δούν πρώτα ποιοί αθλητές βγήκαν τότε θα αποφασίσουν πως θα βγεί η εθνική ομάδα'' ??? ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΣΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΤΑΒΕ ΔΛΔ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ??? ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ??? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ!!! ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

      Διαγραφή
    5. Αρα συμφωνουμε.

      Διαγραφή
  12. Αν το σχολιο μου οτι ολοκληρη ομοσπονδια δεν μπορει να καλυψει η να βρει χορηγους που να μπορουν να καλυψουν τα εξοδα των εθνικων ομαδων το θεωρεις βρισια η οτι θιγετε εισαι αξιος φιλε διαχειρηστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μπορει καποιος αθλητης να παρει μερος και σαν ανδρας και σαν εφηβος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπορει καποιος να λαβει μερος και στο νεανιδων και στο γυναικων χωρις να πληρωσει διπλη συμμετοχη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Κ.Λ.Π. ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλοι μου, όπως βλέπετε όσο δεν μιλούν και δεν αντιδρούν οι συλογοι και οι προπονητές τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα. Κάθε μήνα κάνουν από ένα νέο λάθος που βλάπτει το άθλημα, και κάθε μηνα πέρνουν αποφάσεις εναντίον των αθλητών, των εθνικών ομάδων και των συλόγων. το χειρότερο είναι ότι κάποιοι σινιθιζουν και δέχοντε τα παράλογα για φυσιολογικά. Αυτά που έχουν αποφασίση τον τελευταιο χρονο δεν περνούσαν απο το μιαλό κανενός μας ότι θα τα έκαναν πριν λιγα χρονια... Αρα θα κανουν ακομη χειροτερα στη σινεχεια. Το θεμα ειναι ποτε θα αντιδρασουμε, ποιο ειναι το οριο, μεχρι ποτε θα τα ανεχθουμε. Πριν διαλισουν το ΤΚΝ, η μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε. Γιατί γράφεις σ΄ αυτό το μπλοκ; Το ξέρεις ότι αυτό το μπλοκ είναι φερέφωνο και αποκλύει όλους αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς και αφήνει μόνο τους προβοκάτορες να γράφουν; Δεν ξέρω αν προλάβεις να το διαβάσεις αυτό, γιατί θα το σβύσουν, όπως κάνουν συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Δημοσιευμένα σχόλια σε αυτό το blog: 5571, παρακαλώ να μας υποδείξετε που αλλού μπορούν να γράφουν όσοι έχουν γνώμη και άποψη. Αυτή η σελίδα δίνει φωνή σε όλους χωρίς περιορισμούς ,ακόμα και σε ανώνυμους, που αλλού αγαπητέ μου υπάρχει αυτό; Εμείς θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε απόψεις,αυτό που δεν επιτρέπουμε είναι οι προσβολές των προσώπων. Οι θέσεις που εκφράζουμε με τις αναρτήσεις μας είναι η αληθινή δική μας φωνή και μας διαφοροποιεί απόλυτα από τα φερέφωνα. Ευχαριστούμε πάντως που και εσύ είσαι εδώ μαζί μας.

      Διαγραφή
  17. einai i elefthria apopsis p xaraktirizei tous diaxeiristes....kseroun aftoi.....kai fysika kseroume poioi einai.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι κάνουμε γι'αυτό; Απλά είμαστε, θεατές!

      Διαγραφή
  18. εχω δυο αθλητες που παιζουν στο πρωταθλημα,ο ενας θα παιξει και σαν εφηβος και σαν αντρας.αν τα μεταφρασουμε εχουμε 3χ 40€ =120.35 το ατομοτο ξενοδοχειοχ2=70χ τεσσερις μερες 280 συν φαγητο και μικροεξοδα= καταστροφη για αυτο τον καιρο που δεν εχουμε ουτε να φαμε.τι λετε οτι με πειραζει που το εμαθα 2 εβδομαδες πριν?πλακα μου κανετε?ΚΥΡΙΟΙ να γκρινιαζεται για τους σωστους λογους και οχι για την γκρινια.να γκρινιαζεται για τις διαιτησιες,για τα εξοδα για τις εθνικες,για τις ισες ευκαιριες σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ουτε τις 400 δεν θα φτασουν οι συμμετοχες συνολικα στο πανελληνιο κ αν τις φτασει θα ειναι τεραστια επιτυχια ! Να καμαρωσουν οι διοικουντες τα χαλια τους με τον πηχη που βαλανε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ?? ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΗ ΤΗΣ WTF 1 ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΟΣΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ....

      Διαγραφή
    2. Η πλάκα είναι ότι σε κάποια φάση προέτρεπαν αυτοί οι ίδιοι τα σωματεία να πάνε να το καταγγείλουν αυτό στην ΓΓΑ, για να σταματήσουν να δηλώνουν πάνω από 1 αθλητή ανά κατηγορία. Μα για πόσο βλάκες μας περνάνε;

      Διαγραφή
  21. Εγώ είμαι αθλητής και αναγκαστίκα δεν θα κατεβώ.40 ευρώ παράβολο??????Τουλάχιστον να μας πουν τι τα κάνουν τα λεφτά!!αφού και στην εθνική πληρώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξερει καποιος σιγουρα να πει αν ισχυει η μοριοδορτηση των πρωτων αθλητων και αν υπαρχει κατωτατο οριο συμμετοχων σε καθε κατηγορια΄;
    Αναφερομαι φυσικά για τους αθλητες που δεν εχουν δωσει ακομα πανελληνιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μοριοδότηση ισχύει.. Το όριο είναι 8 αθλητές από 6 διαφορετικούς συλλόγους..
      (αλλά και 2 να κατέβουν στους αγώνες δεν πειράζει, γιατί τα πουλ θα βγουν όλα μαζί την Πέμπτη, οπότε το φύλλο αγώνα θα αναφέρει τις συμμετοχές και όχι τους πραγματικοά αγωνιζόμενους..)

      Διαγραφή
  23. Τα αποτελεσματα απο το πανελληνιο πρωταθλημα τα εχει βγαλει ηδη η ομοσπονδια;; Εχουν δηλωθει ηδη αθλητες ως εθνικη ομαδα σε διεθνες meeting! Βγαλατε το προηγουμενο σχολιο που το ανεφερε. Μηπως βιαζεται η ελοτ να βγαλει την εθνικη ομαδα; Θα ειμαστε εκει και θα δουμε πως θα παιζουν οι διαιτητες τους εν λογω αθλητες που δηλωσαν ως εθνικη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΧΗ ΞΑΝΑΔΗΛΩΘΗΚΑΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οι 95αρηδες πανε...αφου το βαλατε μια βδομαδα πριν τις πανελληνιες...ωραιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AN MILAS GIA TOUS ATHLITES EIDA TN GOLTZIO NA SINEXIZEI,TN KWNSTANTIDI TN KIRIAKO KSANA DILWMENO,TN ROIDI EKEI,TOUS DIO TOUS PANAGIWTIDIDES ME TN MEGALO DASKALO K PATERA TOUS EKEI DILWMENOUS,TN ZEIMPEKI TO IDIO...DN EINAI TIMI KAI KAMARI GIA OLO TO TAEKWONDO AUTOI OI ATHLITES;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. όλοι γκρινιάζατε λέγατε δε θα κατεβάσετε αθλητές δε θα έχει συμμετοχές ανακοινώθηκε αργά κτλπ και τελικά αθλητές δηλώθηκαν(681 στο σύνολο)...Του χρόνου αν διπλασιαστεί το παράβολο θα βλέπουμε διπλάσια σχόλια εδώ, θα ακούμε διπλάσια γκρίνια αλλά πάλι θα συμμετέχετε(άρα το θέμα δεν είναι να είσαι κορόιδο αλλά να μην το καταλαβαίνεις ότι είσαι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Πανελλήνιο Α/Γ & Ε/Ν 2013
Πανελλήνιο Α/Γ & Ε/Ν 2013
http://1.bp.blogspot.com/-VLiRBW9Qfxw/URmDuut_OXI/AAAAAAAADkc/VLW-BY8NaJM/s320/269273_467700866626138_1547300786_n.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-VLiRBW9Qfxw/URmDuut_OXI/AAAAAAAADkc/VLW-BY8NaJM/s72-c/269273_467700866626138_1547300786_n.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/04/2013_22.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/04/2013_22.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content