Επαναφέρονται τα προνόμια στους διακριθέντες αθλητές

Παρακαλούμε για νεότερες αλλαγές στα προνόμια  δείτε εδώ Ο κτώ διατάξεις για την επιβράβευση των διακριθέντων αθλητών σ...






Οκτώ διατάξεις για την επιβράβευση των διακριθέντων αθλητών συμπεριλήφθησαν σε πολυνομοσχέδιο που το υπουργείο Παιδείας έδωσε σε δημόσια διαβούλευση. 

Στο σχέδιο του νόμου στο άρθρο 38 που πάει προς ψήφιση στη Βουλή, προβλέπονται αναλυτικά τα μόρια εισαγωγής για κάθε μεγάλη επιτυχία των αθλητών  και αθλητριών. 

Διαβάστε το σχέδιο νόμου


ΦΕΚ Α 24 - 30.01.2013 

Για περισσότερα κατεβάστε το αρχείο του ΦΕΚ          

Σχόλια

BLOGGER: 59
  1. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΥΣΧΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε μου θα ισχυσουν απο την ημερα που θα δημοσιευθουν στην εφημεριδα της κυβερνησης

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΚD ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ.

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,

    ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    1. ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2012, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ή Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ Η Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ) ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ 2η ΦΟΡΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ Ή ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ.

    2. ΤΟ 2ο ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΦΑΑ ΚΛΠ.) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.
    ΟΜΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΟΤ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ Ή ΑΛΛΟΣ, ΘΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

    Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ. ΤΗΛ. 6947182551

    ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Γ.Σ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΣΕΙΣ κ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ.

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους αναλάβατε δράση για την ενημέρωση των προέδρων των σωματίων έχετε προσφέρει πόλλα σε αύτο το χώρο στο παρελθόν χωρίς να λάβετε τον απαιτούμενο σεβασμό

    Ενας παλιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνωμη που θα το πω κυριε χρηστο αλλα η περισοτερη προεδρη . ειναι και δικα σου διαμαντια με ολο το σεβασμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπαρχει ενα τροπαριο που λεει,ους εθρεψε το ΜΑΝΑ σταυρωνουσι Χριστε μου.και να ξερετε και τουτο,οτι λαμπει δεν ειναι διαμαντι

      Διαγραφή
    2. Προφανώς ότι λάμπει μπορεί να είναι και τενεκές. Ειδικά όταν πρωταθλητές με προνόμια που πληρώνουμε εμείς οι φορολοογούμενοι απειλούν τη σωματική ακεραιότητα πολιτών και δη γυναικών.. Ενδιαφέρον το αθλητικό πνεύμα στις μέρες μας!

      Διαγραφή
  5. "Ψηφήστε ότι εσείς θέλετε" αυτό αναφέρετε σε μια φράση σας, αλλά δεν βλέπουμε ή καλύτερα δεν ενημερωθήκαμε από πουθενά ούτε και κανείς δεν μας προσέγγισε για κάποια άλλη επιλογή που θα μπορούσαμε να έχουμε.
    Η σημερινή κατάσταση δεν μας ικανοποιεί, μη μου πείτε όμως ότι θα πρέπει να στείλω εκπρόσωπο εκεί και να αποφασίσω επί τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου εκει θα πας για να δωσεις παρων,να ακουσεις, ναδεις, να πεις την αποψη σου για να εισαι οντοτητα στον χωρο του ΤΚD

      Διαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ6 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:26 μ.μ.

    ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/12/2012 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ TKD ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ,ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ Ο ΤΣΕΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΣ ΤΚD ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, 6947182551.
    ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΛΟΠΟΝNΗΣΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ" ΟΧΙ Σ΄ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΚD ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΜΑΘΑ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΟΤΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ Γ.Σ. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΕΥΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 20/12/12 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΡΤΙΑ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΑΝ Η Γ.Σ. ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/12. ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ; ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ Τ΄ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΕΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ) ΚΑΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜO ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ: ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΧΗ?
    ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΠΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΑΡΚΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ,ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ . -
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ. - ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε Τσέλιο,
      σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον εκκολαπτόμενο αγώνα σας. Όλος ο κόσμος του Ταεκβοντο ξέρει πολύ καλά το ότι οι 2 ενώσεις είναι το προπέτασμα για όλη την κακοδιαχείριση και κατάντια του αθλήματος μας. Μακάρι να έχετε τα επαρκή στοιχεία ούτως ώστε να δικαιωθείτε σ εαυτά που καταγγέλετε, όπως επίσης μακάρι επιτέλους να δείξουν ενδιαφέρων τα σωματεία και να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί και αυτονών οι ευθύνες είναι πολύ μεγάλες. Καλή δύναμη λοιπόν και κρατήστε μας ενήμερους.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Δάσκαλε Τσέλιο Χρήστο, ανώνυμε επώνυμε. Χωρίς αξιοκρατία είναι όλα μάταια. Χαίρομαι που σε βλέπω στις επάλξεις. Λυπόμουν που δεν σε έβλεπα στο προσκύνιο. Δεν θέλω να γράψω κάτι, γιατί εδώ που επέλεξες να δραστηριοποιηθείς είναι λάθος. Αυτός εδώ ο ιστότοπος είναι ιστός της αράχνης. Οι ειρωνικοί κόλακες, τους οποίους είμαι σίγουρος ότι τους έχεις αντιλειφθεί, κρύβονται πίσω από αυτό που κατασκεύασαν όλοι αυτοί που αφανίζουν το TAEKWONDO, που εμείς σε πολύ δύσκολους καιρούς, πληρώναμε από τη τζέπη μας για να διεξάγουμε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να πείσουμε την Πολιτεία να το αναγνωρίσει ως άθλημα. Μπορώ να γράψω κι άλλα, αλλά δεν θα το κάνω. Δεν θα γράψω το όνομά μου γιατί δεν είμαι φίλος με τον σκορπιό. (Υ.Σ. Ο σκορπιός είναι το μόνο ζώο που σκοτώνει αυτόν που τον ευεργετεί, γιατί έτσι έχει μάθει, να σκοτώνει μόνο.)

      Διαγραφή
    3. κ. τσελιο δεν σας γνωριζω αλλα ουτε και σκοπευω. χωρις να γνωριζω τι ξερετε ή τι θελετε να κανετε αλλα για να κανετε οτι κανετε καποιο σκοπο και οφελος θα έχετε. για εμενα προσβαλετε το αθλημα και κακως λετε οτι λετε. και απο την αλλη προσεξτε διοτι σαν δασκαλος που εισασταν οπως γραφουν καποια μυνηματα απο αλλους ανωνυμους κοιταξει η ομοσπονδια και ελεγξει τον συλλογο που επι χρονια εισασταν κατα τα λεγομενα σας προεδρος και βρουν και δικες σας ωραιες πραξεις που φυσικα δεν θα σας τιμουν αν βρεθουν. αν κανω λαθος συγχωρεστε με. αλλα και εσεις μπορει να κανετε λαθοι με αυτα που λετε οτι γνωριζετε. αλλα σε όλους τους χωρους απο επιχειρησεις μέχρι υπουργεια γινονται ασχημα πραγματα. εγω πιστευω οτι θα εχετε οφελος απο αυτα που κανετε. και κακος τα κανετε θεμα σε μια περιοδο κρισης που ο κοσμος διψαει για αιμα και τιμωρια. λυπαμαι

      Διαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΞΥΝΕΤΕ! ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ!! ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΗΜΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΛ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. ετημη τροφη περιμενεις φιλε μου.να τρεξεις να μαθεις και μετα να ενημερωσεις και τους αλλους,

      Διαγραφή
  8. Ευτυχώς κύριε Τσελιο στην Γεν.Συνέλευση θα είμαστε και εμείς που σε ξέρουμε χρόνια και θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε τους εκπροσώπους για τα "καλα" που πρόσφερες στο Ταεκβοντο και όλα τα υπόλοιπα καμώματα σου. . .θα είναι και ο Σακης εκει! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θες να μας πεις ότι ο Σάκης θα έρθει για να στηρίξει τον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ; χα χα χα μας έκανες να γελάσουμε

      Διαγραφή
    2. δεν εχεις καταλαβει τι σε περιμενει {και μην καρφωνεσαι}

      Διαγραφή
  9. εσει που εχεις ονομα γραψε να το ξερουμε. τα προνομια ειναι που καταστρεψανε τον αθλητισμο . γιατι γληφετε να βγουν τα παιδια σας προτα και ετση αυτη ζουν βασιλευουν.και ετση σας εχουν στο χερι .αρα και ση για καρεκλα εσει. και αν θες να ξερης ο τσελιος εβαλε χρηματα και δεν πηρε. αν κατι που πρεπει να του χρεωσης . ειναι οτι μεγαλονε. αυτα τα αρπακτικα στην αγκαλια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίες ιστορίες έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ανώνυμε 1.55.καλύτερα όμως να τις κρατάς για τον εαυτό σου γιατί όσοι γνωρίζουν τους προκαλεί πολυ γέλιο.Βέβαια τέτοιες εποχές είναι καλο να ακούμε αστείες ιστοριουλες .Άκου ο Τσελιος έβαλε λεφτά . . .χαχαχα.Τον Τσελιο τον συμπεριφερθηκαν όπως του άξιζε. . .ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 1/2/2013.ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φαγωθειτε κοροιδα! να θυμαστε οτι ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε γελιο προκαλης εσει γιατι δεν γνωριzης τιποτα και εισαιενας απου αυτους που τυχαια βρισκεσε στο χωρο και σαν και σενα ειναι η περισοτερη. και για αυτο μονο μπορης να ριχνης ευθηνες στο τσελιο , γιατι σας μαζευε και σας εκανε σχολες και να εχετε καταστρεψη το tkd το συμπεριφερθηκαν κρατατο για σενα γιατι εσενα να δεις πως θα σε φερθουνγιατι θα ερθη και η σηρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φανταστειτε ποσο ζοριστηκαν ορισμενοι για να μπουν να γραψουν εδω μεσα. Και ολοκληροι προεδροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ονοματα ειναι γνωστα (και μη εξαιρετεα) ξερετε ιδιως για τη Β.Ελλαδα αυτοι που πρεπει να φυγουν που το εχουν δει ΤΣΙΦΛΙΚΙ τους. Αλλα μου φαινεται οτι οι περισσοτεροι εχετε ξεχασει να βαλετε αφυπνιση. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να δω ποτέ θα σταματήσετε να σβηνετε αλήθειες. . .Πίσω απο τον Τσελιο κρύβεται κάποιος άλλος . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. NΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΡΧΩΝΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΡΧΩΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ!ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ .9 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:28 π.μ.

    ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΙΛΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ Ή ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΩΠΑΤΑΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑΤΕ , ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DO ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ). ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΧΤΙΣΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΜΟ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ. ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΑΣ. ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ; ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΠΕΙΡΑΝΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΕΙΣΜΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ 8 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ ΚΙ ΑΦΟΥ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΠΟΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΤΟΜΑ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ 6947182551. ΕΙΜΑΙ Ο ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διοικητικοί παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αθλητές, φίλοι του αθλήματος και όσοι άλλοι επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να διατυπώνουν την γνώμη τους ή τις προτάσεις τους ελεύθερα χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προαπαιτούμενα ή υποχρεώσεις.Τα παράπονα που εκφράζουν κάποιοι ανώνυμοι έχουν να κάνουν με την προστασία της προσωπικότητας που οφείλουμε στους επώνυμους.Υπάρχουν κανόνες δεοντολογίας και ηθικής τάξης που πρέπει να τηρούνται από όλους μας, καλή συνέχεια σε όλους καλό αγώνα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απαράδεκτο είστε . . . Αφήνετε ότι σας συμφέρει ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινα ποιος μπορει να εισαι εσυ που στηριζεις τον ακατανομαστο μαλλον ο ιδιος εισαι γιατι κανεις δεν εμεινε διπλα του

      Διαγραφή
  22. Πες τα ρε προεδρε!!! Διαμαρτυρησου, που σε κραζουν τα παλιοπαιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλε μου φιλε δεν το στηριζο απλα σασ λεω την αληθεια. γιατι αν διαβασες . ειπα τους περισοτερους τουσ εχει δημιουργηση ο ιδιος. απλα ομως αυτα που γραφει τωρα ειναι αληθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάποια ενημέρωση σχετικά με την γενική συνέλευση τη ς ΕΤΑΒΕ θα υπάρξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα έχουμε καμιά ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στην εταβε????
    Ήταν γνωστό το ποιος θα εκλεγεί αλλά έχει πολύ μεγάλη σημασία με πόσες ψήφους εκλέχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ηταν γνωστο ποιος θα βγει αφου ολοι ορεγονται ενα ταξιδακι με την Εταβε, μια θεση ως κοουτς, εναν αθλητη σε ενα meeting ή απλα δικαιη διαιτησια στους αγωνες και Γι'αυτο την εδωσαν την ψηφο τους.Δυο κατηγοριες, Οι κλασσικοι και πλεον γραφικοι -γλοιωδεις οσφυοκαμπτες Και αυτοι που φοβουνται και ετσι ειμαστε στα ιδια. Προς το παρον... Γιατι ο εισαγγελεας δεν φοβαται!!! Καλα χριστουγεννα!!!

      Διαγραφή
  26. ρε παιδια τι ηταν αυτα που ακουσα στον πολυγηρο?τρελαθηκα,τι με νοιαζουν τα αποτελεσματα? η αλοιθια με ενδιαφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε κανε υπομονη λιγες μερεςκαι θα δουμε.

      Διαγραφή
    2. τι υπομονη φιλεμου οκοσμος κεγετε και αυτοι στον καθρεφτη κτενιζοντε'δεν βεριεσε κυρισκη κοντη γιορτη θα περιμενουμε.

      Διαγραφή
  27. ti egine peite mas na kseroume n enimerothoume k emeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τους 74 ψηφισαν 40. ...Λεει τιποτα αυτό;

      Διαγραφή
    2. Πάλι καλά. Στην έτανε ήσαν μόνο 25.

      Διαγραφή
    3. 25 στα χαρτιά αλλά παρόντες δεν θα ήταν πάνω από 5

      Διαγραφή
  28. Αυτα που εχω ακουσει. Δεν υπαρχουν. Στην ψαθα κοιμαται ο ανθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. re paidia 8a mas enimerwsei kanies gia to ti egine telika stis ekloges?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. όσοι θελουν να μάθουν τι συζητήθηκαν στην γεν συνελ τις ΕΤΑΒΕ ζητηστε τα πρακτικά και αν σας τα δοσουν γράψτε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λυπάμαι και θλίβομαι με όσα διαβάζω εδώ για το τι γίνεται.Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε τις παχιές τσέπες και τις μεγάλες καρέκλες και να επικεντρωθείτε στα παιδιά μας(του taekwondo)και στα καινούργια παιδιά(φυντάνια) όπου αρχίζουν φέτος να παίρνουν μέρος σε επίσημους αγώνες για να πάει επιτέλους αυτή η χώρα μπροστά όπως κάποιες άλλες που μας βάζουν τα γυαλιά γιατί δεν ασχολούνται με όλα όσα γίνονται εδώ(ας μη τα χαρακτηρίσω).Είμαι μητέρα καινούργιας αθλήτριας και με όλα όσα κάνετε καταστρέφετε ένα άθλημα που αγαπάει τόσο πολύ η κόρη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ Κ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη περιμένεις τίποτα από αυτούς κυρία μου. Να πας κατευθείαν στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής σου. Εκεί θα πάρεις υπεύθυνα την ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. Πρέπει αρχικα να γραφτεί στον ειδικό πινακα διακρίσεων της ΓΓΑ (αίτηση του ίδιου, και δικαιολογητικά από την ΕΛΟΤ - φύλλο αγωνα, βεβαίωση θέσης κ.λ.π.)
      Αφού έχει στα χέρια του την βεβαίωση εγγραφής (η οποία καποιες φορές αργεί..)μπορεί να κάνει χρήση του δικαιώματος μεσα σε 15 μερες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (βάσεις σχολών)

      Διαγραφή
  33. Ο Νόμος για τα προνόμια των αθλητών, σχετικά με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από 16/1/2013 άλλαξε. Θα μας ενημερώσει κάποιος για το τι ισχύει από εδώ και πέρα? Στην Ομοσπονδία δεν ξέρει κανείς τίποτα. Από που θα ενημερωθούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με τα μορια τι γινεται φετος παιδια? Ξερετε κατι? Πηρε καποιος χαρτι απο την ομοσπονδια για το παιδι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΡΙΜΑ.για ολα!οσα διαβασα,οσα εννοουνται.Αλλα θα μου πεις τι παει καλα σ αυτον τον κοσμο και θα παει εδω?Ολοι εχετε να πειτε κατι αλλα κρυβεστε λες και εχετε να κρυψετε κατι.
    Επειδη πλεον δε μ αρεσει το κλιμα των ανωνυμων διαγραφω τον λογαριασμο μου και δεν συμμετεχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Επαναφέρονται τα προνόμια στους διακριθέντες αθλητές
Επαναφέρονται τα προνόμια στους διακριθέντες αθλητές
https://2.bp.blogspot.com/-27KI8nG5VnQ/ULqYf8lB-uI/AAAAAAAAC1c/CCx8h6VKEQ4/s1600/ioannidis+tkdg.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-27KI8nG5VnQ/ULqYf8lB-uI/AAAAAAAAC1c/CCx8h6VKEQ4/s72-c/ioannidis+tkdg.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/12/blog-post.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/12/blog-post.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content