Ολοκληρώθηκαν οι προκρίσεις για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Μέσα από τα έξι τουρνουά πρόκρισης και πέντε ηπειρωτικά, 120 θέσεις απονεμήθηκαν σε 58 χώρες. Μαζί με τις τέσσερις θέσεις που έχουν δοθεί ...


Μέσα από τα έξι τουρνουά πρόκρισης και πέντε ηπειρωτικά, 120 θέσεις απονεμήθηκαν σε 58 χώρες. Μαζί με τις τέσσερις θέσεις που έχουν δοθεί στη χώρα υποδοχής, τη Μεγάλη Βρετανία, οι χώρες ανέρχονται σε 59 και 124 οι θέσεις που διατίθενται για την ποσόστωση.
Η Ευρώπη έχει επιβεβαιώσει τη δεσπόζουσα θέση της στο ταεκβοντό καθώς 18 χώρες-μέλη έχουν εξασφαλίσει 39 θέσεις από τις συνολικά 124 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Ήπειρος
 Χώρες
Αριθός Εισιτηρίων
Ασία
14
35
Pan America
14
26
Ευρώπη *
18 *
39 *
Ωκεανία
4
8
Αφρική
9
16
Σύνολο
59
124



Συνολικά 128 αθλητές τάε κβον ντο θα διαγωνιστούν για το όνειρό τους στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο από 8 έως 11 Αύγ, 2012.


Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής πρόκρισης στο Καζάν της Ρωσίας ξεχωριστά για κάθε μέρα .:
Νέο : Δείτε τους τελικούς σε Video

Day 3 (January 29, 2012 ) Men -80kg, Women -67kg, Women +67kg



Ο Τζέλλος στον δεύτερο αγώνα του στα προημιτελικά έχασε στον ξαφνικό θάνατο, ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος, ο αθλητής μας στην διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με 3-1 και 5 - 3 αλλά στην λήξη του 3ου γύρου ο αντίπαλος έκανε το 5 - 5. Αγώνας για πολύ γερά νεύρα που τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το μικρό ποσοστό της τύχης έγειρε την πλάστιγγα προς τον αντίπαλο, ο Νίκος είναι και παραμένει ένας μεγάλος μαχητής με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, για μας είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστεί για τα επόμενα χρόνια στο Ελληνικό αλλά και στο Παγκόσμιο Ταεκβοντό.
Η Κυριακή Κούβαρη έχασε στον πρώτο αγώνα και η  Έλλη Μυστακίδου δεν κατάφερε να περάσει τον δεύτερο αγώνα , έχασε στην παράταση με τον χρυσό πόντο.

Η Χώρα μας τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου,έτσι θα εκπροσωπηθεί μόνο από τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που αναμένετε να συμμετέχει για τέταρτη  συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Oκτώ χώρες κέρδισαν τουλάχιστον ένα εισιτήριο, Τουρκία, Γερμανία, Σλοβενία, Ουκρανία, Σερβία, Αρμενία, Ολλανδία και Ισπανία. Μεταξύ αυτών, η Σλοβενία ​​είναι η μόνη χώρα που κέρδισε δύο θέσεις σήμερα. Ο Arman Yeremyan έχει γίνει ο πρώτος Αρμένιος αθλητής taekwondo που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στους άντρες στην κατηγορία κάτω από 80kg βάρους. Δύο χώρες η Σερβία και την Αρμενία άρπαξαν την τελευταία ευκαιρία που τους δόθηκε σ'αυτό το τουρνουά για να πάνε στο Λονδίνο και να πραγματοποιήσουν το Ολυμπιακό όνειρο τους για πρώτη φορά.


Οι αγώνες των Ελλήνων αθλητών

Προημιτελικός224Μυστακίδου, Ελισάβετ-Belanouskaya, Viktoryia00-01Στις μονάδες



Προημιτελικός121Tzellos, Νικόλαος-Bratli, Eirik Nilssen00-01Στις μονάδες


Προκαταρκτική103Wieczorek, Katarzyna-Μυστακίδου, Ελισάβετ03-07Στις μονάδες

Προκαταρκτική111Tzellos, Νικόλαος- Maitner Eugen11-02Στις μονάδες



Προημιτελικός218Κούβαρη, Κυριακή-Rajher, Nusa03-05Στις μονάδες


Οι νικητές της 3ης  ημέρας ανταγωνισμού

Οι γυναίκες-67kg
Οι γυναίκες 67 kg
Άνδρες-80kg
1h
Τατάρ Nur
(Τουρκία)
Μαρίνα Konieva
(Ουκρανία)
Arman Yeremyan
(Αρμενία)
2h
Hellena Fromm
(Γερμανία)
Milica Μάντιτς
(Σερβία)
Tommy Mollet
(Ολλανδία)
3h
Franka Anic
(Σλοβενία)
YSA Rajher
(Σλοβενία)
Nicolas Hemme
Γκαρσία (Ισπανία)

Πηγή: WTF  Δελτίο Τύπου.



Day 2  (January 28, 2012 ) Men-68kg, Men+80kg, Women-57kg 

H δεύτερη ημέρα του Ευρωπαϊκού προκριματικό τουρνουά ξεκίνησε με τρεις κατηγορίες βάρους , των Γυναικών κάτω από 57kg, των  ανδρών κάτω από 68kg και  άνω των 80kg, οκτώ χώρες κέρδισαν  τουλάχιστον ένα εισιτήριο συμμετοχής.




Η Σερβία κέρδισε δύο θέσεις  για πρώτη φορά και θα  να κάνει το πρώτο Ολυμπιακό ντεμπούτο της στο Λονδίνο.  Χρυσό μετάλλιο στους άντρες κάτω από 68kg και κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες  κάτω από 57kg .

Οι άλλες επτά χώρες  είναι : Ιταλία, Τουρκία, Φινλανδία, Πολωνία, Γαλλία, Ουκρανία και Σλοβενία, ​​που κέρδισαν μία θέση αντίστοιχα.

Η Σλοβενία, η Ουκρανία και η Πολωνία κέρδισαν το πρώτο εισιτήριό τους σήμερα για το  Λονδίνο , ενώ οι άλλες τρεις χώρες ,  Ιταλία,  Γαλλία και  Τουρκία, μαζί με την σημερινή θέση που κατέκτησαν εξασφάλισαν  από δύο εισιτήρια στο σύνολο για την συμμετοχή τους στους Αγώνες του Λονδίνου.
Ο Bahri Tanrikulu της Τουρκίας, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στους άντρες πάνω από 80 κιλά , προβλέπεται να συμμετάσχει σε 3η συνεχόμενη Ολυμπιάδα. Να θυμίσουμε ότι κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους  Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.


Οι νικητές και τα  μετάλλια
Οι γυναίκες-57kg
 Άνδρες-68kg
Οι άνδρες 80 kg
Χρυσό
Dragana Gladovic, (Σερβία)
 Νταμίρ Fejzic (Σερβία)
Bahri Tanrikulu (Τουρκία)
Ασημένιο     
Suvi Mikkonen (Φινλανδία)       
Michal Loniewski (Πολωνία)          
Carlo Molfetta (Ιταλία)
Χάλκινο 
Marlene Harnois, (Γαλλία)
Hryhorii Husarov (Ουκρανία)
Ivan Frajkovic (Σλοβενία)



Πηγή: WTF ( Σημερινό Δελτίο Τύπου προς το taekwondo greece group)



Day 1  (January 27, 2012 )    Men -58kg  &  Women -49kg 

Την πρώτη μέρα των αγώνων στο Καζάν ο ήλιος ανέτειλε για τους Αθλητές της Ρωσίας και της Ισπανίας, με το καλημέρα κέρδισαν από δύο εισιτήρια για την συμμετοχή της χώρας τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Η Ρωσία έχει κερδίσει άλλα δύο εισιτήρια, ένα στους άντρες πάνω από 80 κιλά και ένα στις γυναίκες πάνω από 67 κιλά,στο παγκόσμιο προκριματικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν το 2011.Έτσι μέχρι στιγμής κατάφερε να έχει τέσσερα εισιτήρια συμμετοχής στους αγώνες του Λονδίνου, τα περισσότερα που είχε ποτέ στην ιστορία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.Η Ρωσία είχε στείλει δύο αθλητές στο Σίδνεϊ το 2000 και δύο αθλητές το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ δεν κατάφερε να έχει συμμετοχή το 2008 στο Πεκίνο .
Η Ισπανία κέρδισε δύο εισιτήρια, διαγράφοντας τις κακές αναμνήσεις από το Μπακού, όπου είχε αποτύχει να κερδίσει κάποια θέση.
Η Sumeyye Manz της Γερμανίας πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία Γυναικών κάτω από 49kg και έγινε η πρώτη αθλήτρια της ομάδας της που κέρδισε μία συμμετοχή για το Λονδίνου .
Ο Uno Sanli της Σουηδίας νίκησε τον Αντρέι Rotaru της Μολδαβίας και πήρε την 3η θέση στην κατηγορία Ανδρών κάτω από 58kg, κερδίζοντας ένα ακόμη εισιτήριο για το Λονδίνο για την πατρίδα του. Να θυμίσουμε ότι η Σουηδία είχε κερδίσει μια θέση στην κατηγορία γυναικών κάτω από 67 κιλά, στο παγκόσμιο του Μπακού.

Συνολικά στην πρώτη μέρα των αγώνων  έχουμε:  δύο θέσεις για την Ρωσία (1η και 3η), δυο θέσεις για την Ισπανία (1η και 2η), μία θέση για την Γερμανία (2η) και μία για την Σουηδία ( 3η).


Senior, Male-A -58 kg

27/01/2012 at 18:58Final129Gonzalez Bonilla, Joel-Denisenko, Alexey03-04On points

ESP
RUS


Senior, Female-A -49 kg

27/01/2012 at 19:13Final130Manz, Sumeyye-Yagüe Enrique, Brigida03-05On points

GERESP


Alexey Denisenko, Ρωσία - Χρυσό μετάλλιο στους άνδρες-58kg

Πηγή:WTF - Δελτίο Τύπου.

Σχόλια

BLOGGER: 67
  1. Οι 3 πρωτοι παιρνουν εισητηριο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FORTSA RE TZELLARA MYSTAKIDOY KOYBARI OLOI ELLADA EINAI MAZI SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περασε απο τον πρωτο αγωνα ο τζελλος με 11-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SE POSH WRA PAIZEI H MYSTAKIDOU RE PAIDIA TON TRITO AGWNA THS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιον τριτο αγωνα; Εχασε στον δευτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εντελως αναμενομενα τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eleos esy pou grafeis pantou "entelws anamenomena ta apotelesmata"!!!!kopsto etsi? sevasou mono ton idrwta pou xinoun auta ta paidia kathimerina edw kai xronia! ellinara, eee ellinara, pou ama den einai to paidi mas, na pesoume na to fame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ. ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ.(ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΕΡΑΙΣΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τον ιδρωτα των αθλητων να τον σεβοσουν λιγο κι ΕΣΥ και να φωναζες ετσι τοτε επελεγαν τις αθλητριες κι οχι τωρα που εκτεθηκαν ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τον ιδρωτα των αθλητων να τον σεβοσουν λιγο κι ΕΣΥ και να φωναζες ετσι τοτε που επελεγαν τις αθλητριες κι οχι τωρα που εκτεθηκαν ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω ποιες εννοεί ο φίλος ανώνυμος από πάνω αλλά πολύ ευχαρίστως να σου απαντήσω εγώ!Αυτές που έφεραν πρόσφατα διεθνή μετάλλια και νίκες επί ξένου εδάφους.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτήν που έστειλαν με ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΧΕΡΙ και έκανε ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΕΣ στην παγκόσμια ολυμπιακη πρόκριση.Όχι, τίποτα άλλο,απλά γιατί μιλούσατε για ιδρώτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. afto kai an itan adiko. i omospondia ekane megala lathi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. gia mixahlidou milas fysika kai exeis apolyto dikio.kai oso gia tis prokriseis tis kanane mono se mia kathgoria..den goustarane kai allon nikolaidh sthn olympiada..oti kai na leme telika emeis kai opws fainetai mono aytos htan axios apo osous phgan na parei thn prokrish allh mia fora..VAMOS NIKOLAIDH..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. den exete katalavei kati oloi eseis (pou to mono pou sas noiazei einai na petuxainoun mono oi a8lhtes pou 8elete eseis kai an den petuxoun gia kapoion logo na mhn petuxei kanenas...)kanenas a8lhths den ekte8hke.. kai ta tria paidia h estw ta duo opws les esu file anwnume, kourasthkan, idrwsan, kai gia kapoion logo ligo h tuxh,ligo h psuxologia den mporesan na diakri8oun opws epa8e kai auth me to spasmeno xeri opws kai tosa alla paidia tosa xronia. gi auto loipon stamathste na milate etsi gia auta ta paidia kai gia autes tis epiloges kai sevasteite ligo (estw kai twra) thn psuxologia tous. toulaxiston auto 8a prepei na kanei enas swstos proponhths pou sevetai ta paidia tou kai agapei to a8lhma mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και εσυ δεν καταλαβες οτι δεν μιλαμε για τους αθλητες..τους σεβομαστε και τους συνχαιρουμε για τους κοπους τους..ομως η ομοσπονδια ειναι για κλαματα..αυτοι δεν σεβονται ολουσ τους αθλητες εξισου μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. auto omws einai ena ar8ro afierwmeno afierwmeno stous a8lhtes autous.. kai eseis to ΄΄brwmizete¨ me sxolia apenanti sthn omospondia kai se opoion den sas aresei gia opoiodhpote logo... kai sou lew xana. den sevesai tous a8lhtes autous auth th stigmh.. afou sunexizeis na vrizeis thn omospondia kai tis epiloges ths ara vrizeis kai autous... giati autoi htan oi epiloges ths kai autoi plhrousan ta krithria ths. oti exeis na peis pes to se mia selida allh h se ena allo ar8ro oxi se auto pou einai afierwmeno se kopous kai idrwtes a8lhtwn pagkosmiws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. etsi einai oi suzutiseis file,an diavaseis pio pano tha deis oti den ksekinisan apo kei,ekei kateliksan. otan sxoliazeis ta apotelesmata kai to ti eftaikse ta eksetazeis ola den ta kruveis epeidi den aresoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. eeeee oxi kai adikimenh!!!!!!!!mhn trelathoume kiolas!eixe panta tous kaluterous dipla ths na thn sthrizoun pantou!!!!!(an kai tous PRODOSE!)an einai dynaton na exei kai ayth parapono!kairos na xaroun kai alloi athlhtes.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ωχ,αν ετσι την στηριξατε αυτην, εμενα παρακαλω μη με στηριξετε καθολου.και δευτερον.. "να χαρουν κι αλλοι αθλητες"????????? ποιοι αλλοι??????? εγω παλι τις ιδιες ειδα και καθολου δεν χαρηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. o kyrios pateritsas apo pano h poly asxetos einai h poly pikramenos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υποχρεωση της ομοσπονδιας δεν ειναι να στηριζει τους πρωταθλητες της που επι σειρα ετων φερνουν μεταλλια κ διακρισεις? αν καποιοι τη στηριξαν νομιζω δικαιωθηκαν με τις διακρισεις που εχει φερει. Μη μεταφερετε τις ευθυνες απο τις δικες σας αποφασεις σε αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γι'αυτο λοιπον την υπερβαση που πηγαν να κανουν στο ΚΑΖΑΝ τα παιδια πρεπει να την υποστηριζουμε ολοι και να ημαστε ολοι περηφανοι γι'αυτους!!!Γιατι αν περνουσαν ολα τα παιδια ολοι εσεις που κρινετε καταστασεις αθλητες, προπονητες και ομοσπονδιες(αυτο ειναι αλλη λυπητερη ιστορια) θα ειχατε κρυφτει!!Γιατι η μιζερια του ελληνικου ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ διευρηνεται με κοντοφθαλμες κριτικες και προσωπικα συμφεροντα!!!!(Οσα δεν φτανει η αλεπου.........)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πωωωω φιλεεεε!!! Αν φορουσε η γιαγια μου σωβρακο θα την ελεγαν παππου! Ο,τι του φανει του Λολοστεφανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο μοναδικος που αξιζε και μπορουσε και δεν χωρα αμφιβολια γι'αυτο ειναι ο Τζελλος. Τον στηριζουμε, τον θαυμαζουμε, ειμαστε 100% μαζι του και περιμενουμε πως και πως να μας κανει παλι περηφανους οπως παντα. Αλλα αν υπαρχει εστω και ενας που περιμενε εισιτηριο απο τις γυναικες και πιστευε οτι μπορουν να ανταπεξελθουν σε μια τετοια διοργανωση,σημαινει οτι δεν εχει ιδεα απο το ποσο ψηλα βρισκεται το επιπεδο του ευρωπαικου TKD και τι συμβαινει εκει εξω. The truth is out there, X-files εχουμε καταντησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νικο το πιστεψες το παλεψες αλλα η μοιρα σου εκανε τα δικα της λιγες μερες πριν την προκρηση!!! Δεν πειραζει εχει ο καιρος γυρισματα και θα αποδειξεις παλι ποιος εισαι πολυ συντομα σε ολους αυτους που σε αμφισβητουν!!Αστους να λενε δεν ξερουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Geia sas me lene Maria Migkou eimai mia mitera pou etixe h kori mou na asxolite me to athlima tou Taek Won Do. Katarxin theorw sa'aftous pou grafoun anonima oti einai aparadexti kai den exoune ta kotsgia na grapsoun to onoma tous.Parakouloutho edw kai polli kairo afta pou grafete,afti tin kopela pou dithen adikithike tora tin parousiazete san ton iroa pou tha eferne tin prokrisi. H idgia den einai pou ti katigorousate kai stin pakosmia prokrisi???? Mipws ola afta pou grafete gia tous athlites prepi na stamatisoun, giati o kathe enas kani ti diki tou prospathia,kai na asxolithite me afto pou pragmatika sas endiaferoun xwris na xtipate tous athlites.Tora oso afora to onoma tis Mystakidou einai anepitrepto apw meros sas giati oute h kori mou oute ta paidgia sas tha boresoun pote na kataferoun afta pou exi kataferi h kopela afti. Einai protipo sto xwro to Taek Won Do kai na imaste iperifani pou akoma brisketai agonistria kai tin thavmazoume. Euxaristo polli pou me akousate den andexa allo na vlepw na kseftilizete ta protipa ton
    paidgion mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κυρια Μαρία η όπως αλλιως σας λενε,χαιρομαι που η κορη σας ασχολειται με το αθλημα και ελπιζω να ειναι μικρη για να προλαβει οταν μεγαλωσει,τοτε που οι σημερινες πρωταθλητριες και ινδαλματα των παιδιων μας θα εχουν περασει τα 40 να μεινει θεση γι αυτην στην εθνικη.Δεν κατηγορησε κανεις την αθλητρια που πηγε στην παγκοσμια προκριση με το χερι στο γυψο και εκανε τρεις νικες. Αντιθετα λεμε μπραβο της!Ουτε λεμε οτι θα κερδιζε την προκριση,στους αγωνες δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει.Εισαι ομως δικαιος και εχεις τη συνειδηση σου ησυχη οταν στελνεις την αθλητρια που δικαιουται τη στιγμη που ειναι η μονη που εχει ευρωπαικο μεταλλιο και δεν πηγε σε ευρωπαικη προκριση.Γι αυτο κυρια Μαρια Ντολορες οταν βλεπετε την κορη σας στους αγωνες σκεφτειτε πως θα επαιζε αν εβγαζε το γυψο απο το σπασμενο χερι λιγο πριν τον αγωνα. Μπραβο μανα!Οσο για τα ινδαλματα συμφωνω μαζι σας γιατι ειναι και δικα μας προτυπα.Θα μεινουν ομως ετσι οσο γνωριζουν τα ορια τους και μεχρι που μπορουν να φτασουν και δε δινουν δικαιωματα στον καθενα να μιλαει γι αυτους.Ειναι ομως κριμα που ουτε εσεις η ιδια πιστευετε στην κορη σας αφου λετε πως ποτε δε θα καταφερει να φτασει σε αυτο το επιπεδο.Ευχομαι καποια στιγμη να σας διαψευσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυρία "Μαρία",είμαι κι εγώ μάνα,αλλά ποτέ δε θα μιλούσα για το γιο μου έτσι όπως μιλάς εσύ για την "κόρη" σου!Μου φαίνεται αδιανόητο να την εκμηδενιζεις τόσο πολύ απλά και μόνο για να ανεβάσεις τη Μυστακίδου.Μιλάς για το παιδί σου με τρόπο που είναι ανεπίτρεπτος με φάουλ που μια μάνα δεν κάνει.Γι αυτό λοιπόν επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω πολύ αν εσύ είσαι πραγματικά μητέτρα αθλήτριας.Με στενοχώρησε πολύ το μήνυμά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για πια μιλατε ρε παιδια για αυτι που βγηκε δευφτερι στο πανελινιο????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τι εγινε, ειδαμε οτι δεν μας παιρνει και το γυρισαμε στην ανωνυμια?????? ειδαμε και αυτες που ΕΤΥΧΕ φετος να βγουν πρωτες. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγωνιστικά πρότυπα είναι κάποιοι αθλητές, θα συμφωνήσω κ έγω. Όχι κάτι άλλο όμως... Όσων αφορά το γιατί σχολιάζουμε κάποιους φτασμένους αθλητές, ο λόγος είναι γιατί θέλοντας και μη είναι δημοφιλής στο αθλημά μας και αν δε σχολιάσουμε αυτούς, ποιους θα σχολιάσουμε. Και μη φοβάστε κ. μαμάδες, τα συγκεκριμένα άτομα που σχολιάζονται είναι ενήλικα και δε θα κλάψουν αν διαβάσουν ένα άδικο σχόλιο.Αυτά τα άτομα δε χρειάζονται την προστασία κανενός γιατί απλά αν άκουγαν του καθενός το μακρύ και το κοντό όχι στο Καζαν δεν θα πήγαιναν αλλά ούτε έξω απο το σπίτι τους δε θα έβγαιναν. Ασχοληθήτε με τα παιδια σας και αφήστε τους αυτούς, ένα δυο κακά σχόλια δεν βλάπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να διορθωθει το αρθρο παρακαλω,ο Νικολαιδης συμμετεχει σε 4η (τεταρτη) συνεχομενη Ολυμπιαδα και οχι σε 3η (τριτη).Εκτος κι αν το κανετε σκοντο γιατι ειναι τοσο ευκολη η προκριση σε Ολυμπιακους αγωνες και ειπατε να του κοψετε μια.

    2000
    2004
    2008
    2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. taekwondo greece group kanena agwna ton paidiwn apo rwssia tha doume???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Περιμένουμε και μείς απο το WTF TV να φορτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μ'αρεσει που ολοι ειστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και οι περισσοτεροι ανοητοι μιλατε με γκρικλις.Τοσο δυσκολο ειναι να το γυρισετε καποιοι στα ελληνικα;;;;;; Μπας και μαθετε και ορθογραφια καποιοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. επειδη κ εγω ειμαι μανα και μερικοι βλεπω οτι δεν εχετε ουτε ιερο ουτε οσιο.με αναγκασατε να γραψω για πρωτη φορα η αχαρηστια ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια. κατι ειπατε για διασημα ονοματα κ οτι δεν ιδρωνει το αυτι τους. αυτα τα ονοματα για να γινουν διασημα εχουν χυσει αιμα στα τερεν και στις προπονησεις με φοβερες δυσκολιες που τις ξερετε ολοι.οταν περνανε τα μεταλλια νικολαιδης μυστακιδου κουβαρη ητανε καλοι αθλητεσ κ χαιρομασταν ολοι.εσεις τι λετε δε στεναχ που δεν προκριθηκαν,γιατι εγω δε το πιστευω κ ντρεπομαι για οσα λετε. δε ξερω ποιοι ειστε αν ειστε αθλητες η προπονητες η θεατες η γονεις οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... κ αν εχετε κοτσια να γραφετε επωνυμα γιατι αυτοι οι αθλητες μας εχουν κανει περιφανους.θελω να τελειωσω οτι ευχομαι στο παιδι μου οπως κ σε ολα τα παιδια να μπορεσουν να φτασουν σε μια ολυμπιαδα. κ να κλεισετε το στομα σας γιατι προφανως δεν εχετε να ασχοληθειται με κατι αλλο κ γραφεται ολο κακιες και με κακιες θα μεινετε κ με τις κακιες σας θα ζησετε.... κ ουτε προκειται να σας ξαναδιαβασω γιατι εισαστε φτωχει τω πνευματι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ .. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ,, ΝΑ ΥΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΜΙΛΑΤΕ Κ ΟΛΑΣ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΑΚΙΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΤΗΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 62 ΚΙΛΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΑ 57.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΙΑ???ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ. ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΜΗΧΑΙΛΙΔΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ??? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Η ΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Η ΑΛΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΙΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εσυ απ όλα αυτα τα σχολια δεν κατάλαβες τίποτα.
    Ποιος τα έβαλε με τους αθλητές? Κανείς.η
    Με αυτούς που διοικούν και με τον τρόπο που επιλέγουν του αθλητές τα έχουμε.
    Υπάρχουν κι άλλοι αθλητές πολύ καλοί και ίσος και καλύτεροι , που περιμένουν ? Δυστυχως όμως αντί για προκρίσεις οι επιλογές γίνονται με αλλά κριτήρια. Άρα και τα δικα σας παιδιά δεν θα έχουν μέλλον , εκτός κι αν παίζεται και σε αλλά ταμπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. zitaei eponimia o anonimos!!!kalo ki auto!!!xaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ναι τωρα η Μιχαηλιδου μας εφταιξε. Δεν ξερουμε πως να μπαλωσουμε τις βλακειες, που ολοι ξεραμε εξαρχης τι αποτελεσμα θα ειχαν, και τα ριχνουμε στον εναν και στον αλλο. Ναι χαιρω πολυ οτι εκαναν προσπαθεια αφου τις εστειλαν αλλα το θεμα ειναι αν αξιζαν να ειναι εκει. Ο οποιοσδηποτε αθλητης θα εκανε υπερπροσπαθεια. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ειναι γεγονος. Αποτυχαμε και ΤΕΛΟΣ. (γιατι συλλογικα σαν tkd, αυτο καναμε, αποτυχαμε.) τωρα τραγουδηστε οσο θελετε και κατηγορειστε οποιον θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βασικα εγω εχω μια απορια..... Αν καποιος παρει μεταλλιο τωρα στο Λονδινο, και απο εκει και μετα δεν παρει ποτε και πουθενα μεταλλιο σε καμια διοργανωση, θα τον στειλουμε στην προκριση για την Ολυμπιαδα του 2020;;; Απλη λογικη......... Οσοι εν πασει περιπτωση διαθετουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "ολυμπιονίκης" και "παγκοσμια" πριν πόσα χρόνια,ασχετε;τι έπαθες με τη Μιχαηλίδου;Δεν είναι μόνο αυτή που ΝΑΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ,αλλά είναι η μόνη που έχει πανευρωπαικο μεταλλιο και δεν πήγε σε πανευρωπαικη πρόκριση.Για τα μεταλλια της κάνεις κάποιο λάθος,σου λειπουν 2 πανευρωπαικά κι 1 παγκοσμιο.οσο για την κοπελα που βγηκε πρωτη να ρωτησετε την ιδια γιατι δεν πήγε στο παγκόσμιο.Δεν εχουμε κανενα προβλημα με τις ηλικίες των αθλητριών,αρκει η επιλογη να γινεται με αθλητικα κριτηρια. αυτο ΔΕΝ εγινε οσο κι αν επιμενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΕ .. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΗΣ ΤΗ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗΣ ,, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ,, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ,, ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΒΛΕΠΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ TKD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θερμη παρακληση, σταματηστε να σκοτωνετε τα ελληνικα. Με τοσα ορθογραφικα δεν μπορεις να βγαλεις νοημα. Και δευτερον οταν γραφουμε σε ενα blog χρησιμοποιουμε μικρα γραμματα κ οχι κεφαλαια. Λυπηθειτε τα ματια μας........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το ειπες δηθεν επωνυμα.Το είπες δηθεν ανορθογραφα.Το ειπες ανωνυμα.Ωωωωχ, μας κουρασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θα αυτοπυρποληθώ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΣΦΑΓΗ ΣΑΜΑΡΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ,ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ..ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ..Η ΜΙΧΑΙΛΙΔΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ...Η ΚΟΥΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ..Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΒΟΥΒΑ..ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ..ΟΤΑΝ ΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΙΣΩΣ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. φιλε υπερασπιστη του δικαιου και του αθληματος δεν ξερω απο ποια οπτικη βλεπεις τους αγωνες,ξεχασες ομως τι εκαναν παλια στο Μουρουτσο για να παρει πρωταθλημα ο Σαμαρας;Ξεχασες πως πηρε το πανελληνιο η Μυστακιδου;Γι αυτο λοιπον λεμε ΠΡΟΚΡΙΣΗ για ολους και ολες σε οποιες κατηγοριες κι αν επιλεγει η ομοσπονδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γκρίνια μιζέρια και κακία

    Συγχαρητήρια στους μεγάλους Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές/τριες που έχουν τιμήσει την ελληνική σημαία σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης.
    Συγχαρητήρια Νικολαΐδη Αλέξανδρε – Μυστακίδου Έλλη-Τσελλο Νίκο-Κούβαρη Κυριακή.Ολοι είστε μεγάλοι αθλητές και μεγάλες ψυχές, μην σας στεναχωρουν τα σχόλια κανενός ,δυστυχώς μάλλον δεν καταλαβαίνουν το πώς αισθάνεστε εσείς και όλοι όσοι σας αγαπούν και σας στηρίζουν, ο έλληνας έτσι είναι, γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε σαν χώρα αντί να είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου και να χαιρόμαστε με την οποιοδήποτε αποτυχία του η κακό που θα μας βρει. Συγχαρητήρια σε όσους έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος και σήκωσαν την Σημαία μας ψηλά. Μουρούτσο Μιχάλη-Δροσίδου Μωρφο-Μηχαηλίδου-Πιπεράκι-Τζελλο Κλεάνθη-Πολίτη-Γκουτουλα-Παππα-Μεχτερίδη και όσους ξεχνάω να με συγχωρέσετε .Καλός η κακός αυτή η ομάδα διεκδίκησε την πρόκριση στην Ολυμπιάδα και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τους συγχαρούμε και να τους αγκαλιάσουμε ιδιαίτερα δε τον Νίκο που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
    Αναγνώστες του μπλόκ, τα σχόλια σας εφόσον έχετε παράπονα από την Ομοσπονδία η κάποια μέλη από το Δ.Σ πιστεύω πως μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΛ.Ο.Τ /Ε.ΤΑ.Β.Ε/Ε.ΤΑ.Ν.Ε εδώ γράψτε κανέναν καλό λόγο για τους αθλητές μας και το άθλημα μας δεν είναι όλα τόσο γκρίζα και μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πες τα βρε Θόδωρε, μαυρίζει η ψυχή μου όταν τα ρίχνουν όλα πάνω στους αθλητές/-τριες μας, γιατί "μας" είναι και δεν το καταλαβαίνουν. Οι μαχητές δίνουν την μάχη στα τερέν και είναι άξιοι και μόνο που μάχονται. Οι υπεύθυνοι και οι διοικούντες θα έπρεπε να είναι "ο στόχος" για να αλλάξουν τα στραβά και τα ανάποδα. Να έχεις τόσο κόσμο, τόσους αθλητές/-τριες και αυτοί να κοιτάνε την βολή τους. Μήπως τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας;
    Δεν θέλω να το πιστέψω και όσο μπορώ ούτε και θα το πιστέψω ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Περα λοιπον απο εγωιστικες τασεις,προσωπικα συμφεροντα,συμπαθειες,αντιπαθειες κτλ θα ηθελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στο Νικο στην Ελλη και στην Κικη στα παιδια που διεκδικησαν την ολυμπιακη προκριση στο ΚΑΖΑΝ και να ευχηθω Καλη επιτυχια στον Αλεξανδρο στους Ολυμπιακους Αγωνες!!!!Αν μη τι αλλο αυτοι και καποιοι αλλοι κρατανε ορθιο το αναστημα και τιμουν την χωρα μας σε ολο τον κοσμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. φιλοι πολλα πεχτηκαν με τους αθλητες .το ειχα γραψει πρην πανε .. σημασια εχει οτι το παλεψανε. θελω ομως να τους πω κατι.. στα προταθληματα που γινονται να κρατανε τη σταση τον μεγαλων αυτον αθλητων ..και οχι να προσπαθουν , να διαμορφουν πεχνιδια .. εις βαρων αλλον αθλητων .. γιατι πλεων για πολλα παιδια ειναι τα ιδαλματατους,, πραγματικα θα ηθελα να μην το ξαναδω.. γιατι οπως ειχατε ονοιρα εσεις εχουν και αλλα παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καταρχήν να ξέρεις ότι ένας από τους διαχειριστές του μπλόκ είμαι εγώ, άρα αυτό που λες για τον Σίμο δεν υφίσταται ,δηλ. εξαιτίας του Σίμου να έχω κάποιο βήμα για να γράψω η να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου για το άθλημα.
    Λοιπόν,δεν θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου μέσω του μπλόκ ο σκοπός του είναι άλλος. Είσαι πολύ λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. μεταξη σοβαρου και αστιο .. ειπαρχει αλλος αθλητης στο κοσμο. που θα πεξη για τεταρτη συνεχωμενη φορα σε ολυμπιακους αγωνες.για το tkd μιλαμε παντα .παξτετο λιγο εχει σημασια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μια διορθωση προς τον ανωνυμο 1 Φεβρουαρίου 2012 5:56 μ.μ. σχετικα με τα μετάλλια της Μιχαηλίδου, η αθλητρια εχει 2 παγκοσμια μεταλλια, οχι ενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. συμφωνα με το taekwondodata, εχεις δικιο φιλε συγνωμη παραλειψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλη επιτυχια Ελλαδα,καλη επιτυχια Αλεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Steven Lopez νομίζω θα συμμετάσχει σε 4η συνεχομενη ολυμπιάδα ,όπως και ο Αλέξανδρος.Δε νομίζω οτι υπάρχει άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Νικολαιδης 4η συνεχομενη ολυμπιαδα?Αυτος ο ιδιος που λεγανε καποιοι εδω μεσα τσομπανη μετα το παγκοσμιο στην Κορεα,και που ακομα παραπονιεστε μερικοι που δεν επαιξε περυσι στο πανελληνιο??Τι λε ρε παιδι μου?Πω πω ποσο τσουζει μερικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. oti ekane ekane o aleksis an to xeronte i oxi merikoi ayto einai allo thema , mera epoxi aleksi na do ti tha bgaloume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ολοκληρώθηκαν οι προκρίσεις για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.
Ολοκληρώθηκαν οι προκρίσεις για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.
http://1.bp.blogspot.com/-rrBGKtHzKWc/Tx331PErwPI/AAAAAAAABJw/EiHLc9rnHBI/s200/London2012.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-rrBGKtHzKWc/Tx331PErwPI/AAAAAAAABJw/EiHLc9rnHBI/s72-c/London2012.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post_28.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post_28.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content