Eπίδειξη της φημισμένης ομάδος Korean Tigers

KOREAN TIGERS TAEKWONDO ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 12.00 – 13.00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Οδός Εθν. Μακαρίου & Κωνσταντοπούλου


KOREAN TIGERS
TAEKWONDO

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 12.00 – 13.00
ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Οδός Εθν. Μακαρίου & Κωνσταντοπούλου




Σχόλια

BLOGGER: 20
  1. Η ΕΤΑΒΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΤΑΝΕ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα εχει και αγωνες Π/Κ 97,98,99, Σαββατο & Κυριακη + επιδειξη. Καλη κινηση απο την ΕΤΑΝΕ, ειδικα 1 μηνα πριν το Πανελληνιο. Και για τον φιλο που χλευαζει: ειδα κατι αγωνες απο Βελιγραδι που σε διασυλογικα στην Ελλαδα ειναι πολυ καλυτερο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο στιγμη σε στιγμη η ετανε θα ανακεινωσει το πανελληνιο κυπελο ισωσ 12με13 του μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΔΗΞΕΙ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΚΤΩΜΒΡΗ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο γνωστός-άγνωστος κι "αθάνατος" έβγαλε νέο βιβλίο και το διαφημίζει κιόλας...χαρά μας να μην το διαβάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αληθεια ειναι οτι η ΕΤΑΝΕ εχει μεινει λιγο πισω στη διεξαγωγη αγωνων ειδικα τον τελευταιο χρονο.Το μεγαλυτερο προβλημα που υπαρχει ειναι η ευρεση γηπεδων εντος Αττικης.Θα ηθελα να θυμισω οτι στα τελευταια τρια διασυλλογικα που εγιναν το 2011 εκτος Αθηνας απο την ΕΤΑΝΕ(θηβα-Χαλκιδα-Χαλκιδα)η συμμετοχη ηταν αρκετα μικρη γιατι ο κοσμος δυσκολευεται οικονομικα και οι μετακινησεις ειναι πλεον απαγορευτικες.Το μεγαλο ερωτημα που τιθεται ειναι γιατι δεν προσπαθουν να εκμεταλευτουν,ενω ειναι γνωστο οτι ειναι διαθεσιμο,το Ολυμπιακο γηπεδο Λιοσιων που θα εδινε αλλη αιγλη σε οποιους αγωνες γινονταν εκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνω με τον φιλο.Επισης οι συλογοι της ΕΤΑΝΕ που ειναιεκτος Αθηνων πρεπει να κανουν διπλο ταξιδι. Ενα προς Αθηνα και απο κει προς Χαλκιδα η Θηβα η ...Επισης προβλημα για ολους τους συλογους που ερχοντε απο μακρια ειναι η ζυγιση που γινετε μια μερα πριν. Ισως θαταν καλυτερα να παρουν κανα 2 ζυγαριες ακόμα και να ζυγιζοντε οι αθλητες το πρωι πριν τον αγώνα. αυτο θα βοηθεισει να μην χανοντε τζαμπα μαθηματα για καποιους μαθητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H ETABE KATI KATI PANTOS I ETANE POU BRISKETE !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ KOREAN TIGERS ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ

    ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΥ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν και ο διαχωρισμός σε "βόρειους" και "νότιους" για μένα είναι ένας "βλακώδης" διαχωρισμός και δεν υφίσταται, ωστόσο προκύπτει μια "αναγκαστική" σύγκριση από το τι κάνει η μια ένωση και τι η άλλη.

    Η σύγκριση αυτή προκύπτει από όλο το φετινό πρόγραμμα της κάθε μιας από τις ενώσεις, που συμπεριλαμβάνει τις εκδηλώσεις, τις διοργανώσεις αγώνων, από τις συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις κτλ.

    Αν δει κάποιος αυτά τα δυο προγράμματα και τι έχει γίνει, θέλοντας και μη, βγάζει το συμπέρασμα πως η ένωση της βόρειας Ελλάδας έχει ένα γεμάτο και μακροσκελές πρόγραμμα.

    Η σύγκριση δεν είναι απαραίτητα και διαχωρισμός. Δεν χωριζόμαστε σε βόρειους και νότιους όταν η μια ένωση κάνει 10 πράγματα και η άλλη 30.

    Οπότε όποιος προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά συμπεράσματα της σύγκρισης, μάλλον κάτι άλλο έχει στο μυαλό του και κάτι διαφορετικό θέλει να πετύχει.

    Θα ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να μην προλαβαίνουμε ούτε την μια και ούτε την άλλη ένωση, θα ήθελα κάποια στιγμή τα προγράμματα τους να είναι τόσο φορτωμένα που θα πρέπει να διαλέγουμε για το που προλαβαίνουμε να πάμε και που όχι.

    Όσο πιο πολλά γίνονται τόσο περισσότερο "το αύριο" φαίνεται ποιο ευοίωνο και ελπιδοφόρο, γιατί αυτά που γίνονται σήμερα θα επαναληφθούν (και θα γίνουν καλύτερα) και αύριο, ενώ αυτά που δεν γίνονται, απλά δεν υπάρχουν.

    Πολλές φορές θεωρώ πως είναι καλύτερα να γίνει μια διοργάνωση με προβλήματα στην οργάνωσή της πάρα καμιά διοργάνωση, γιατί αυτό που γίνεται σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις και την επόμενη φορά ίσως τα καταφέρεις καλύτερα, ενώ αυτό που δεν γίνεται δεν ωφελεί κανέναν.

    Προτιμώ μια πράξη με λίγη "ζημιά" πάρα την απραξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χωρις να θελω να παρω το μερος της ΕΤΑΝΕ(μαλιστα θεωρω οτι τα τελευταια δυο χρονια γινονται βηματα προς τα πισω σε αντιθεση με το προηγουμενο χρονικο διαστημα οπου αυτη που ηταν περισσοτερο ενεργη ηταν η ΕΤΑΝΕ)οι επισημανσεις του κυριου Σιμου δεν ειναι τοσο ευστοχες.Για το 2011 σε αγωνιστικο επιπεδο η μεν ΕΤΑΒΕ εχει κανει τρια διασυλλογικα παιδων{Αμπελοκηποι,Τρικαλα,Κιλκις} και ενα εφηβων(Πολιχνη) η δε ΕΤΑΝΕ δυο παιδων(Χαλκιδα,Χαλκιδα)και ενα εφηβων(Θηβα).Απο τον Σεπτεμβριο και μετα τα μονα προγραμματισμενα τουρνουα ειναι το open της ΕΤΑΒΕ και το ambassador's cup της ΕΤΑΝΕ.Σιγουρα καποιος θα πει και για τις αποστολες της ΕΤΑΒΕ σε Σερβια και Κροατια αλλα απο την αλλη μην ξεχναμε και τα ανταποδοτικα οφελη για το open της Θεσσαλονικης καθως και τα λιγοτερα εξοδα και μικροτερη αποσταση που εχει μια αποστολη για αυτες τις δυο χωρες οταν το σημειο εκκινησης ειναι η Θεσσαλονικη.Το κοστος μιας τετοιας αποστολης απο Αθηνα ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ειναι απαγορευτικο ειτε οδικως(παρα πολλες ωρες)ειτε αεροπορικως{χρηματα}.Αλλο ενα πραγμα που φαινεται ξεκαθαρα ειναι οτι υπαρχει μεγαλο κενο στον τομεα της ενημερωσης απο την πλευρα της ΕΤΑΝΕ με αποτελεσμα οι 5 κινησεις της ΕΤΑΒΕ να φαινονται 30 και οι 4 κινησεις της ΕΤΑΝΕ να φαινονται για -10.Η αποψη μου ειναι οτι ολες οι πλευρες πρεπει να ριξουν νερο στο κρασι τους και να προσπαθησουν να λυσουν τις οποιες διαφορες εχουν και τοτε πραγματικα θα υπαρξουν οι συνθηκες εκεινες για να απογειωθει το αθλημα που ολοι αγαπαμε.

    Υ.Γ.Η εκδηλωση που διοργανωσε η ΕΤΑΝΕ και το θεαμα που παρακολουθησε ενα γηπεδο γεματο απο θεατες ηταν εκπληκτικο.Θελω να ρωτησω λοιπον για ποιο λογο ενα τοσο ομορφο θεαμα επρεπε να μεινει μυστικο μεχρι τελευταια στιγμη και να προσκαλεστουν επιλεκτικα καποια σωματεια ενω θα μπορουσε να εχουν καλεστει ολα τα σωματεια της Ν.ΕΛΛΑΔΟΣ και να πλυμμηρισει το γηπεδο απο πιτσιρικια που βλεποντας αυτο το υπερθεαμα ειναι σιγουρο οτι θα ερωτευονταν το TKD.Αυτα ειναι τα μεγαλα λαθη που δεν πρεπει να γινονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά έγινε Ένα Τουρνουα επίδειξης περισσότερο παρά αγώνες με μόνο 16 σωματεία !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε μου έχεις κάποιο δίκαιο σ αυτό που λες αλλά η διοίκηση της ΕΤΑΝΕ είναι πλέων ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί (η δεν θέλει) να αγωνιστεί για τα σωματεία της και τους αθλητές της. Εμείς προτείνουμε να παραιτηθεί από την διοίκηση και να αφήσει καινούργιους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, να παλαίψουν για το καλό του αθλήματος. Εαν αναλάβει νεα διοίκηση την ΕΤΑΝΕ πιστεύω οτι θα αλλάξουν πάρα πολλά προς το καλύτερο. Οι κύριοι Φ. και Θ. δεν νομίζω ότι έχουν να προσφέρουν τίποτα πλέων στο Ταεκβοντο, αντιθέτως μας πάνε χρόνια πίσω. Σημεία των καιρών λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ καλή η επίδειξη ,μπράβο.
    Εάν έχει τραβίξει και κάποιος με κάμερα ας ανεβάσει κανα βίντεο στο youtube να τη ξαναδούμε(ή για αυτούσ που την έχασαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετα θα κάνει διασυλλογικο η ΕΤΑΝΕ και τα σωματεία θα την γράψουν και αυτά εκεί που πρέπει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. gia oxi kai sto panellinio les kai tha kerdisoun tipota ta paidia pleon ase kateboun mono aytoi pou einai gennitheis to 1996

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. agoraste kanena biblio bre na deite kai na mathaite tin istoria tou athlimatos

    tin elliniki istoria pantos tin ksero apo ekso apo to 1975 kai meta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. yparxoun biblia filoi moy pou einai biblia oxi periodika me foto

    an theli kapoios mporei na brei kai na enimerothi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Eπίδειξη της φημισμένης ομάδος Korean Tigers
Eπίδειξη της φημισμένης ομάδος Korean Tigers
http://2.bp.blogspot.com/-sBtQgil3QMo/Tq_XG9HAysI/AAAAAAAAApA/EEBWHwuJiNo/s200/viewer.png
http://2.bp.blogspot.com/-sBtQgil3QMo/Tq_XG9HAysI/AAAAAAAAApA/EEBWHwuJiNo/s72-c/viewer.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/11/e-korean-tigers.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/11/e-korean-tigers.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content