ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου επέστρεψε η ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης από τη Γάνδη, όπου το Σαββατοκύριακο 9 αθλητές της έλαβαν μέρ...

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου επέστρεψε η ομάδα της Μακεδονικής Δύναμης από τη Γάνδη, όπου το Σαββατοκύριακο 9 αθλητές της έλαβαν μέρος στο διεθνές A class πρωτάθλημα taekwondo του Βελγίου. 

Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας του Βελγίου με μεγάλη επιτυχία, αν αναλογιστούμε ότι συμμετείχαν 1.850 αθλητές από 55 χώρες. Επίσης το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο από την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Μέσα σ’αυτή την πληθώρα αθλητών, ο Τζέλλος Νικόλαος κατάφερε, για άλλη μια φορά, να κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του.
Πήρε το χρυσό μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών στους άνδρες, αφού πρώτα έδωσε 5 συναρπαστικούς αγώνες.

Ο Γρίβας Γεώργιος είναι ο δεύτερος αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης που κρέμασε στο στήθος του μετάλλιο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρίβας Γ.  μετά από 3 αγώνες που έδωσε, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των παίδων, στα -53 κιλά.

Σχόλια

BLOGGER: 17
  1. Συγχαρητήρια και πάλι!Ποιοί άλλοι Έλληνες συμμετείχαν .έστω και χωρίς διάκριση?Που μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα του belgium open ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έβαλα στο google αναζήτηση για belgium open taekwondo 2011 και μου έβγαλε κάποια site. Μπήκα στο πρώτο και τα βρήκα, έχει όλες τις κληρώσεις για να δεις ποιοι συμμετείχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συχαριτηρια σε ολους τους συμμετασχοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο ειναι ομως στις αναρτησεις των αθλητων να αναρτηθουν ολοι μαζι μην νομιζοντας οτι κανουμε επιλογη κατα προτιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε καμιά περίπτωση δεν θα εκδήλωνα οποιαδήποτε διάκριση και ειδικά σε αθλητές. Τα σχόλια-πληροφορίες (αν αυτό εννοείτε) που έβαλα, απλά έγιναν "λίγο" βιαστικά από την φούρια μου να απαντήσω. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τα "κείμενα" στην ανάρτηση ETU A-Class Τουρνουά 2011 όπου γίνεται περιοδική ενημέρωση όλων των σχετικών στοιχείων που βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν τώρα εννοείτε τα "Προφίλ Αθλητών", το σκεπτικό μας είναι να μπαίνουν ένα-ένα, με σκοπό να μένουν και λίγο χρόνο "μόνα" τους για να "τιμήσουμε" τους αθλητές (ο ιντερνικός χρόνος είναι περίεργο πράγμα) από την μια και για να συλλέγονται τα στοιχεία (με επιβεβαίωση και αδειοδότηση) από την άλλη. Η σειρά και ο χρόνος ανάρτησης είναι παντελώς τυχαίος. Θέλουμε να προβάλουμε το άθλημα (μέσα από τους αθλητές) και όχι τόσο τα πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΩΣ ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ diestour@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον σύνδεσμο Νομοθεσία & Έντυπα Τ.Κ.D υπάρχει παράγραφος με όλα τα σχετικά έγγραφα για την άδεια προπονητή και εξασκήσεως επαγγέλματος. Επίσης, υπάρχουν και τα στοιχεία επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα της ΓΓΑ, μπορείς να δεις και την σχετική σελίδα της στο: Προπονητές
    Προφανώς θα σε κατατοπίσουν σχετικά. Ελπίζουμε να βοηθήσαμε κάπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επίσης, από τα τελικά αποτελέσματα του 32nd Belgium Open 2011 η Ελλάδα κατετάγη 9η στην γενική βαθμολογία ανάμεσα στις 51 χώρες που συμμετείχαν σε αυτό. Έτσι μπράβο, πάμε καλά, πολύ καλά.
    (βλέπε: στην ανάρτηση ETU A-Class Τουρνουά 2011 και στο Κείμενο 6 στην αντίστοιχη γραμμή του πίνακα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διέγραψα τα σχόλια μου με τα pulls και τα αποτελέσματα, λόγω του ότι έχουν μπει τα σχετικά τελικά κείμενα στον πίνακα με τα ETU-Open Championships για την διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επίσης με χρυσό μετάλλιο γύρισε απο το Βέλγιο και ο Αθλητικός Όμιλος TKD Tυρνάβου με την αθλήτρια Ντιντού Θεοδώρα στην κατηγορία -68 Νεανίδων μετά απο τρείς αγώνες.Κερδίζοντας την Αγγλίδα στο τέλος του δευτέρου γύρου με διαφορά 12 πόντων 15-3, στον ημιτελικό την αθλήτρια απο την Εθνική Γαλλίας 5-3 και στον τελικό την αθλήτρια απο την Κροατία 6-2.Επίσης συμμετείχε και η αθλήτρια Πορτέση Ελένη χάνοντας απο την αθλήτρια της Εθνικής Γαλλίας 3-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη για την επισήμανση της επιτυχίας του ΑΟ TKD Τυρνάβου. Θα θέλαμε να μας αποστέλλονται τέτοιου είδους ανταποκρίσεις για τους συλλόγους και τους αθλητές τους από όλη την Ελλάδα (με κείμενο και φωτογραφία) στο e-mail, ώστε να κάνουμε και τις αντίστοιχες αναρτήσεις (ρεπορτάζ). Η προβολή του ταεκβοντο είναι μια από τις προτεραιότητές μας και σίγουρα οι επιτυχίες των συλλόγων/αθλητών είναι μέσα σε αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρακαλω πολυ μολις ειναι ετοιμα απο την ετανε θα μας δωσεται τα ονοματα απο ολες τις κατηγοριες εφηβων νεανιδων που προκριθηκαν για το πανελληνιο πρωταθλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ENAS KAI MONADIKOS SYLLOGOS POU DOULEUEI ME PROTIPA EPAGGELMATISMOU

    KAI THELOUN NA TON FANE !!!!!!!

    TA KATAFERAN EN MEREI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ
ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ
http://1.bp.blogspot.com/-4r_PpFTaN-4/TaQcP51zPaI/AAAAAAAAAqo/s5eobLYYoEM/s320/belgian+open+2011+012.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-4r_PpFTaN-4/TaQcP51zPaI/AAAAAAAAAqo/s5eobLYYoEM/s72-c/belgian+open+2011+012.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/04/asd.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/04/asd.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content