Δηλώσεις από τον Ειδικό Σύμβουλο W.T.E. για τους προπονητές της E.T.U.

Ανακοίνωση 01/03/2021 - Κεϋβανιδης Δημήτριος                                             Ειδικός Σύμβουλος Πρόεδρου W.T.E.      Με ιδιαίτερη...


Ανακοίνωση 01/03/2021 - Κεϋβανιδης Δημήτριος
                                            Ειδικός Σύμβουλος Πρόεδρου W.T.E.

     Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζω τους Διεθνείς Διπλωματούχους Προπονητές της E.T.U. - W.T.E.

Θεωρώ, καθήκον μου μια επεξηγηματική προσέγγιση του όλου θέματος, μέσα από την ματιά της όλης εμπειρία μου, αλλά και των άρρηκτων δεδομένων από την πλευρά ενός Διεθνούς θεσμού, και πρωτίστος της ευθύνης ως Ειδικού Συμβούλου του Προέδρου.

Το εγχείρημα που έπραξε η E.T.U. με τις σχολές της, ήταν κάτι το πρωτοποριακό που δυστυχώς λίγοι το αντελήφθησαν ως έχοντες την ικανότητα να αποσαφηνίσουν την ροή και τις τάσεις προς την εξέλιξή των Ολυμπιακών Αθλημάτων. Αυτό και μόνο, είναι αρκετό για να σκεφτεί κανείς την σοβαρότητα της Διεθνούς, και να αφήσει πίσω του τους φαύλους κύκλους, Κασσάνδρες, και σχόλια των “καφενείων”.

 Δεν είχε ποτέ την ανάγκη η E.T.U. να απευθύνεται σε κανένα Κράτος η Κρατικό φορέα για να πράξει αυτά που ορίζει το Αυτοδιοίκητο καταστατικό της. Αντίθετα, το κάθε Κράτος έπρεπε να εναρμονίζεται αυστηρώς, και να αποδέχεται το Αυτοδιοίκητο της Διεθνούς. Στην λειτουργία των συντεταγμένων καταστατικών των Διεθνών Ομοσπονδιών- Ενώσεων, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να αποκλίνει ούτε να αμφισβητήσει, εάν έχει την στοιχειώδη αντίληψη . Και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα με το Υπουργείο Αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια, αυτά που ισχυρίζονταν για τους προπονητές μας, αμφισβητούσαν άμεσα την λειτουργία της Ε.T.U. και είμαι σίγουρος ότι οι Νομικοί Σύμβουλοι του Υπουργείου το γνώριζαν πολύ καλά.

Παρ'όλα αυτά, σε όλο αυτό το διάστημα ο Πρόεδρος, δεν έπαψε να ασκεί πιέσεις και να ενημερώνεται για την πορεία του όλου θέματος στην ΓΓΑ . Αυτό σας το διαβεβαιώνω εγώ, γιατί εγώ το χειριζόμουν με προσωπικές αναφορές και εισηγήσεις στον ίδιο, έχοντας τις κατάλληλες κατευθύνσεις, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που μας έφερε νέα μητρώα σύμφωνα με έγγραφα της ΓΓΑ που εκδόθηκαν τον προηγούμενό τρίμηνο .

Η 24η Φεβρουαρίου 2021 θα μείνει ως η μέρα σταθμός που σφράγισε τα όσα, όλα αυτά τα χρόνια χτίζαμε με αδιάκοπο πόθο και υπομονή, κόντρα σ ένα σύστημα εγκάθετο να υπηρετήσει της ίδιες του τις νομοθετικές διατάξεις. Η εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους ελεγκτικούς θεσμούς ήταν μεγάλη και καλλιέργησε με υπομονή την πορεία μας διεξοδικά στον χρόνο.

Με Απόφαση:62/2021 από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ / Τμήμα Θ' τελειώνει Πανηγυρικά η αδικία και επέρχεται ο σεβασμός η αποκατάσταση και συμμόρφωση. Από σήμερα, έστω και καθυστερημένα, η Διεθνής μας, όσα Διπλώματα από σχολές προπονητών έχει εκδώσει και όσα στο μέλλον θα εκδοθούν θα αναγνωρίζονται από το Ελληνικό κράτος. Και αυτό, γιατί ως Κράτος Μέλος και μάλιστα Ιδρυτικό υποχρεούται να το κάνει Η Διεθνής είναι ο επίσημος φορέας Προπονητών του Αθλήματος μας στην Ευρώπη.
...............................
Σας μεταφέρω το μήνυμά του προέδρου μας για την νέα δικαίωση των Προπονητών μας.

 “ Κανείς δεν είναι πάνω από τις νομοθεσίες και κανένας δεν μπορεί να αποκλίνει από αυτές, ούτε από την εξέλιξή μιας Διεθνούς. Κανείς δεν μπορεί να χειραγωγήσει και να παρέμβει στις καταστατικές μας δικαιοδοσίες.

Υπηρετούμε το Άθλημα αυτό όλοι μας από διάφορα πόστα και καλούμαστε να τιμούμε τις αρχές και τις αξίες που μας μετέφεραν οι δάσκαλοι μας. Ας μην εγκαταλείψουμε ποτέ την ανάγκη για Δικαιοσύνη και συνέπεια, παραδίδοντας στις επόμενες γενιές ένα Ταεκβοντο πιο δίκαιο” Οι Προπονητές μας είναι η ψυχή του Αθλήματος...Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.»

Σάκης Πραγαλός
...............................
Ας είμαστε εμείς αυτοί που μέσα από αυτή την αδικία βγαίνουμε νικητές και χαράζουμε την πορεία μιας ως οδηγοί και όχι σαν επιβάτες. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους σας για τις προσπάθειες σας και το ψυχικό σθένος, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αυτή την στιγμή.
Σας καλώ όμως όλους προς ένδειξη αυτοματισμού, να αποστείλετε την Αίτηση Διαμαρτυρίας εγγραφής στο μητρώο και στον Πίνακα της ΓΓΑ για τους Προπονητές του Ταεκβοντο με την οποία ως ενδιαφερόμενοι θα καλείτε τις αρχές να πράξουν προς συμμόρφωση τα δέοντα.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα για αποστολή στα αρμόδια τμήματα της ΓΓΑ.

Με εντολή Προέδρου

Πάντα δίπλα σας.
Κεϋβανιδης Δημήτριος
Ειδικός Σύμβουλος Πρόεδρου W.T.E.

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,109,Αποτελέσματα Αγώνων,80,Απόψεις,67,Διεθνές Πρωτάθλημα,404,Ελλάδα,692,Ελληνικό Πρωτάθλημα,148,Επιχορηγήσεις,16,Ιατρική στήλη - Διατροφή,84,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,166,Νέα,112,Νέα στον Κόσμο,262,Νext Εvents,3,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,25,info,5,Olympic Games,10,Para-taekwondo,32,podcast,8,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Δηλώσεις από τον Ειδικό Σύμβουλο W.T.E. για τους προπονητές της E.T.U.
Δηλώσεις από τον Ειδικό Σύμβουλο W.T.E. για τους προπονητές της E.T.U.
https://1.bp.blogspot.com/-5kvMD7HZ2HU/YDtLa8VMp3I/AAAAAAAARVI/h7MNAA0DKZE7ZsU51B_UXgVFiSz8n6b_QCLcBGAsYHQ/s16000/1614428131667899-1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-5kvMD7HZ2HU/YDtLa8VMp3I/AAAAAAAARVI/h7MNAA0DKZE7ZsU51B_UXgVFiSz8n6b_QCLcBGAsYHQ/s72-c/1614428131667899-1.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2021/02/wte-etu.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2021/02/wte-etu.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content