«Που ξοδέψατε κύριοι τα ευρώ;»

Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10Β του ν. 3861/2010 «Δι@ύγεια» Αθήνα 8.6.2...

Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης



Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10Β του ν. 3861/2010 «Δι@ύγεια»

Αθήνα 8.6.2015

Εκδόθηκε η αρίθμ. ΔΗΔ/Φ.40/1057/14.1.2015 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 116/Β/21.1.2015, ΑΔΑ 68Δ0Χ-ΟΘΟ) παρ. 1 άρθρο 4

«Σε περίπτωση που το ποσό των συνολικών επιχορηγήσεων από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης υπερβεί τις τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ συνολικά ετησίως, οι επιχορηγούμενοι φορείς οφείλουν να αναρτούν στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του Προγράμματος Διαύγεια τα στοιχεία των δαπανών οι οποίες αφορούν στα ποσά των επιχορηγήσεων, σύμφωνα με το άρθρο 10 Β Ν. 3861/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρ. 16 Ν. 4305/2014.

Η διάταξη, η οποία καταλαμβάνει Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, Σωματεία, Ιδρύματα, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και λοιπούς μη κερδοσκοπικούς φορείς, συνιστά καινοτομία προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της λογοδοσίας και δρα συμπληρωματικά με τη διάταξη της περίπτωσης 18 παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 3861/2010 σύμφωνα με την οποία στο διαδίκτυο αναρτώνται «πράξεις δωρεών, επιχορηγήσεων, παραχώρησης χρήσης περιουσιακών στοιχείων από το Δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ., τους φορείς των Ο.Τ.Α. ή φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα σε φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου»

Σχετική ανάρτηση :  Η «Δι@ύγεια» και στην ΕΛ.Ο.Τ.

Δείτε επίσης:  Ένταξη στο Μητρώο Επιχορηγούμενων Φορέων του «Προγράμματος Διαύγεια»

Πηγή: http://www.ydmed.gov.gr/ 

Σχόλια

BLOGGER: 27
  1. ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγωνες!απο πανελληνια απο ενωσιακα απο νταν απο καρτες απο δελτια απο εγγραφες νεων σωματειων απο συνδρομες σωματειων και πολλα αλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,250-20 ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΚΕ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ο ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗΤΕ,ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.ΥΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Μιας και η συζήτηση έχει να κάνει με λεφτά, θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει σε ορισμένα Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά γενικότερα .
    Μου είπαν ότι ένας αθλητής για να μπορεί να μπαίνει στα γήπεδα όταν γίνονται αγώνες της ΕΤΑΒΕ πρέπει να προμηθευτεί την κάρτα αθλητή του 2015 που κοστίζει €5.
    1) Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει την κάρτα αθλητή του 2015 αλλά έχει πληρώσει π.χ. €35 συμμετοχή για συγκεκριμένους αγώνες του 2015 δεν μπορεί να συμμετάσχει σε αυτούς?
    2) Το δελτίο του αθλητή δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά?
    3) Τι ακριβώς εξυπηρετεί η κάρτα αθλητή που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το δελτίο του?
    4) Γιατί η κάρτα κοστίζει €5 και δεν είναι δωρεάν? Που χρησιμοποιούνται τα €5? (Μη μου πείτε ότι είναι το κόστος εκτύπωσης της κάρτας ούτε η ετήσια συμμετοχή γιατί στην ομοσπονδία συμμετέχουν οι σύλλογοι όχι οι αθλητές).
    5) Αν ο αθλητής θέλει να συμμετάσχει σε άλλους αγώνες που δεν διοργανώνονται από την ΕΤΑΒΕ θα πρέπει να πάρει άλλη κάρτα? Πόσες και ποιες κάρτες υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο?
    6) Σε περίπτωση που κάποιος πληρώσει συμμετοχή σε αγώνες αλλά δεν του επιτραπεί να αγωνιστεί (γιατί δεν έχει κάρτα) του επιστρέφονται τα χρήματα των αγώνων? Και συνεχίζω την ερώτηση, γιατί δεν του επιστρέφονται?
    Γενικά απ’ ότι μαθαίνω λεφτά δεν επιστρέφονται. Είτε συμμετάσχει ο αθλητής είτε όχι. Από την στιγμή που έχει γίνει η κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΤΑΒΕ και μετά, λεφτά δεν επιστρέφονται. Στους τελευταίους αγώνες που παρακολούθησα υπήρχαν αθλητές που ήταν μόνοι τους στην κατηγορία τους και πήραν «Χρυσό» χωρίς αγώνα.
    7) Σε αυτούς επιστράφηκαν τα λεφτά των αγώνων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί τα λεφτά δίνονται για να αγωνιστούν οι αθλητές και όχι για να «αγοράσουν» ένα μετάλλιο και ένα χαρτί Α4, τα οποία σίγουρα δεν κοστίζουν €30.
    8) Αλήθεια γιατί πρέπει ο αθλητής να πληρώσει για να αγωνιστεί? Και μάλιστα πάνω από €30 τη φορά, σε καιρούς κρίσης?
    Πριν από μερικά χρόνια η συμμετοχή σε αγώνες ήταν δωρεάν απ’ ότι ξέρω.
    Σε αγώνες που οργάνωσε η ΕΤΑΒΕ τον περασμένο μήνα συμμετείχαν πάνω από 900 αθλητές με κόστος συμμετοχής €35. Αυτό αμέσως αμέσως είναι πάνω από 30000€ για 2 ημέρες.
    Μπορώ να σκεφτώ ότι δόθηκαν λεφτά για :
    Ενοικίαση γηπέδου.
    9) γιατί σε άλλα αθλήματα που γίνονται σε κλειστά γυμναστήρια δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τους αθλητές? Αυτά τα αθλήματα δεν χρησιμοποιούν γήπεδα?
    10) Η εκλεγμένη διοίκηση δεν μπορεί να βρει σπόνσορα για τους αγώνες? Λόγο κρίσης? Γι’ αυτό ζητούν 35€ από τους αθλητές? Λόγο κρίσης?
    Αγορά/ενοικίαση εξοπλισμού.
    Αυτό σε άλλα αθλήματα αποτελεί πάγιο στοιχείο της ομοσπονδίας και προέρχεται από χορηγήσεις. Το ίδιο και η συντήρησή του.
    Πληρωμή Κριτών.
    11) Πόσο είναι το κόστος ενός κριτή όταν πριν το 2004 ήταν €0 και όταν το κατώτερο σημερινό ημερομίσθιο είναι €21,6 ? Πόσοι κριτές χρειάζονται για 6 ταπί?
    Ασφάλεια (Security).
    Δεν μιλάμε για τους ολυμπιακούς αγώνες, όπου υπάρχει κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων. Μιλάμε για απλούς αγώνες μικρών παιδιών. Ας ηρεμήσουμε λίγο. Στο κάτω κάτω υπάρχουν και οι εθελοντές. Στους τελευταίους αγώνες μάλιστα οι securiτάδες δεν ήξεραν που είναι η γραμματεία και πως μπορεί κάποιος να την πλησιάσει για να υποβάλει ένσταση, δεν ήξεραν καν αν είχαν γίνει απονομές μεταλλείων. Και ας υποθέσουμε πως αυτό δεν είναι η δουλειά τους. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ή ΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ. Κατά συνέπεια δεν είχαν σχέδιο εκκένωσής του γηπέδου. Βασικότατος παράγοντας ασφάλειας. Ποια είναι ακριβώς η δουλειά που κάνουν?
    12) Πληρώνει η ΕΤΑΒΕ και χρεώνει τους αθλητές γι’ αυτό το λόγο?

    13) Τι άλλο ανέβασε το κόστος στα €30000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έμαθα ότι για να υποβάλω ένσταση σε αγώνες το κόστος είναι €50 και το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως δεν αλλάζει. (Απάντηση του αρχηκριτή του ταπί)
    14) €50? Τι είναι αυτό? Μεροκάματο για κάποιον που θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την επίλυση μιας διαφωνίας ερασιτεχνικού επιπέδου για 5-10 λεπτά? Τόσα παίρνουν οι κατώτεροι δικαστές για την επίλυση σοβαρών διαφωνιών, αφού πρώτα ξοδέψουν τη μισή τους ζωή για να μελετήσουν όλη την ελληνική νομοθεσία. Μήπως κοστίζει η ανεύρεση και προβολή του βίντεο τόσο? Δεν θέλω να το αγοράσω. Το έχω. Ποιος και με ποια κριτήρια καθόρισε αυτό το ποσό και τι ακριβώς χρειάζονται τα λεφτά σε ερασιτεχνικούς αγώνες?
    15) Αφού το αποτέλεσμα δεν αλλάζει μετά από ένσταση (λόγια του αρχηκριτή ) για ποιόν λόγο να κάνει κανείς ένσταση?
    16) Αποτρέποντας τις ενστάσεις με αυτό τον τρόπο, μήπως διώχνονται αθλητές από τους αγώνες και κατ’ επέκταση από το άθλημα?
    17) Μήπως έτσι προστατεύονται αθλητές συγκεκριμένων συλλόγων και καταδιώκονται αθλητές άλλων συλλόγων? Μια ερώτηση κάνω μόνο?

    Τέλος ας υποθέσουμε ότι έχουμε 2 μικρά ταλέντα παγκοσμίου κλάσεως. Ένα π.χ. στο στίβο και ένα στο TWD. Για να φτάσουν να συμμετάσχουν σε υψηλού επιπέδου αγώνες θα πρέπει να συμμετάσχουν πρώτα σε όσο το δυνατόν περισσότερους μικρότερους αγώνες για να αποκτήσουν τις απαραίτητες εμπειρίες και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση. Έτσι λένε όλοι οι μεγάλοι προπονητές όλων των αθλημάτων.
    Το ταλέντο του στίβου λοιπόν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε π.χ. 100 αγώνες με μηδενικό κόστος.
    Το ταλέντο του TWD για να συμμετάσχει σε 100 αγώνες θα πρέπει να πληρώσει περίπου €3500. Να σημειώσουμε ότι το TWD είναι πολύ ποιο τεχνικό άθλημα και ως εκ τούτου χρειάζονται περισσότεροι αγώνες.
    18) Έτσι προωθείται το άθλημα?
    19) Μήπως τα €30-35 των αγώνων τα €5 της κάρτας και τα €50 των ενστάσεων είναι αποτρεπτικά για το άθλημα?
    20) Είναι γνωστά από πριν τα ταλέντα που θα βοηθήσει η ομοσπονδία και άρα αποτρέπει τους υπόλοιπους από την συμμετοχή τους σε αγώνες?
    Και τελικά να γυρίσω στο θέμα μας. Πού ξοδεύετε κύριοι τα λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πουθενά δεν ξοδεύονται φίλε μου απλά αποταμειεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά είναι τα χάλια μας φίλοι !!! Πρωην αντιπρόεδρος της ΕΛΟΤ και προπονητής της εθνικής ομάδος συνελήφθη! http://fimotro.blogspot.gr/2015/09/blog-post_665.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι λυπηρό ..ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην βιαζεστε να τον καταδικασετε,αφηστε να εξελιχθει η κατασταση.Ποτε δεν ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απο χρονια κτυπαν οι καμπανες αλλα και για αθλητες του ............
    http://www.zougla.gr/greece/article/se-spira-liston-o-proponitis-tis-e8nikis-tae-kvon-nto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμέσως δελτίο τύπου τα γεράκια όπου καταδικάζουν δριμύτατα τον πρώην κολλητό τους, αυτά να τα βλέπετε όλοι οι γλύφτουλες που νομίζετε επειδή κάνετε ότι σας λένε, εαν χρειαστείτε στήριξη στην δύσκολη ώρα, ότι θα την έχετε κιολας! Αναλώσιμοι είσαστε όλοι γι αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει τι στηριξη να εχει? Δεν ειναι απλα μια "δυσκολη στιγμη"¨...

      Διαγραφή
    2. Την στήριξη που έχει κάθε άνθρωπος σε μια τέτοια περίπτωση, ότι δηλαδή είναι αθώος έως να αποδειχτεί ότι είναι ένοχος για ότι κατηγορείται!

      Διαγραφή
    3. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά πρέπει και να το δείχνει...

      Διαγραφή
  14. Αφου λοιπον αποφασισαν να κανουν μια καλη αρχη για την προστασια των ανηλικων και μη αθλητων καλο θα ηταν να απαγορευσουν την συνεργασια και στους παιδεραστες και σε αυτους που εκρεμουν εις βαρος τους καταγγελιες για κακοποιησεις ανηλικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν βγάζετε δελτία τύπου κύριοι της ΕΛ.Ο.Τ. βάλτε να τις γράφει κάποιος που ξέρει στοιχειωδώς συντακτικό. Τι θα πει "Πέραν από την ποινή απαξια η πράξη είναι διπλά κατακριτέα καθώς ο δράστης φερόμενος ως εγκέφαλος της οργάνωσης είχε και την ιδιότητα του προπονητή, στον οποίο εμπιστεύονταν τα ανήλικα παιδιά τους οι γονείς και έδινε την εικόνα του ευυπολήπτου πολίτη της τοπικής κοινωνίας." Και ας θεωρήσω απλό τυπογραφικό λάθος και όχι άγνοια του που τονίζεται η απαξία το ότι δεν μπήκε τόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην ξεχνάτε επίσης ότι πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Γιατί άραγε τόση βιασύνη να τον καταδικάσετε κύριοι; Μήπως να βγάλετε και ένα δελτίο τύπου για να διαψεύσετε ότι ήταν και μέλος της διοίκησης (αντιπρόεδρος) σε σειρά διοικήσεων ως και το 2012 όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ημερησίων εφημερίδων; Μήπως να διαψεύσετε και ότι "το 2013 κέρδισε τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματοςμε τη μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών στο άθλημα" όπως λέει το δημοσίευμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο προπονητής αυτός είναι μέλος της Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών, αυτοί δεν έχουν να πούνε κάτι επ αυτού; Τί προβλέπει το καταστατικό τους για τέτοιες περιπτώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΥΤΑΧΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες καμπούρες μας να κοιτάξουμε βρε λαμόγιο; Εμείς πήραμε τους τρεις αλβανούς στα σπίτια μας και τους στέλναμε να ληστεύουν γέρους; Είσαι με τα καλά σου ή τα έχεις χάσει τελείως;

      Διαγραφή
    2. Βλεπω την λεξη ''λαμογιο'' την γνωριζεις καλα.Απο ιδιαις πραξεις η αερολογησες.....Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλλετω.

      Διαγραφή
  19. Η ένωση προπονητών θα έπρεπε να υπερασπιστεί τον προπονητη σε αυτή την ανήθικη επίθεση που δέχτηκε από την ΕΛΟΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: «Που ξοδέψατε κύριοι τα ευρώ;»
«Που ξοδέψατε κύριοι τα ευρώ;»
http://4.bp.blogspot.com/-WynjXIPHZdg/VXcE51LspeI/AAAAAAAAIcQ/xVxP_x-PhJQ/s1600/images.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-WynjXIPHZdg/VXcE51LspeI/AAAAAAAAIcQ/xVxP_x-PhJQ/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/06/blog-post.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/06/blog-post.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content