ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Τα σωματεία που συμπεριλαμβάνονται στην αναλυτική κατάσταση της απόφασης για την έκτακτη επιχορήγησης της...

Τα σωματεία που συμπεριλαμβάνονται στην αναλυτική κατάσταση της απόφασης για την έκτακτη επιχορήγησης της Γ.Γ.Α. με αρ. πρωτ. 7859/13.3.2014, παρακαλούνται όπως αποστείλουν στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. τα παρακάτω δικαιολογητικά – έγγραφα (σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γ.Γ.Α.), προκειμένου να προγραμματιστούν οι αντίστοιχες εκταμιεύσεις.
-Ακριβές απόσπασμα πρακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, περί αποδοχής της επιχορήγησης για την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013, σύμφωνα με την απόφαση επιχορήγησης.
-Γραμμάτιο Είσπραξης του σωματείου για το ποσό επιχορήγησης, σφραγισμένο με την σφραγίδα του σωματείου και υπογεγραμμένο.
-Φορολογική Ενημερότητα
-Ασφαλιστική Ενημερότητα (σε περίπτωση μη απασχόλησης προπονητή ή άλλου προσωπικού με ΙΚΑ, θα αποστείλετε βεβαίωση αναπόγραφου).
-Εκτύπωση ειδικού εντύπου από την Τράπεζα που διατηρεί λογαριασμό το σωματείο, στο οποίο θα φαίνεται η επωνυμία του σωματείου, ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, το IBAN GR καθώς επίσης και το SWIFT – BIG.
-Σύνθεση Διοικητικού Συμβουλίου εν ισχύ.
Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να αποσταλούν με σχετικό διαβιβαστικό στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
Δυρραχίου 70 (1ος όροφος) Σεπόλια 104 43
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΕ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ; ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ; ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΑ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι αθλητες των εθνικων ομαδων θα παρουν τα λεφτα κ ποτε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ; ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ; ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΙΜΕΡΩΣΟΥΝ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΡΙΜΑ . ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ GREECE GR. AN ΞΕΡΕΙ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ . ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;; Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα κριτήρια καθορίζονται από την οικεία ομοσπονδία, έχουν να κάνουν με την δραστηριότητα των συλλόγων και τις διακρίσεις αθλητών,
ΔιαγραφήΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΚD GREECE GROYP . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ . ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ . ΠΟΣΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ , ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ , ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ , Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ; ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ; ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΔυστυχώς δεν γνωρίζει κανένας τα πραγματικά κριτήρια καθώς η ΕΛ.Ο.Τ δεν μας ενημέρωσε ποτέ! Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις 210 6820112 και αν μάθεις μας ενημερώνεις.
ΔιαγραφήΗ ETU ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσοι βγάλαμε την σχολή προπονητών της ΕΤU στην Κέρκυρα το 1999 τι θα γίνει;
ΔιαγραφήΗ πληροφορία που έχω είναι ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΕΛΟΤ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΓΓΑ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΣΩΜΜΑΤΕΙΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΡΙΘΜΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΚΑΘΕ ΣΜΜΑΤΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ε/Ν Π/κ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΓΑ ΜΕ ΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΜΜΑΤΕΙΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΜΑΤΕΙΩΝ
EΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΔιαγραφήΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ETU
ΑπάντησηΔιαγραφή