Ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΣΤΟ SINDELFINGEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Στο Πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων Tae Kwon Do ( 1st World Children Taekwondo Championship ) που διεξήχθη, στο Sindelfingen της Γερ...

Στο Πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων Tae Kwon Do (1st World Children Taekwondo Championship) που διεξήχθη, στο Sindelfingen της Γερμανίας, 2 & 3 Φεβρουαρίου 2013 για της ηλικίες από 7 έως 13 χρονών και συμμετοχή 24 κρατών βρέθηκε ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ. 

Ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ συμμετείχε στο Πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων με 17 αθλητές του και κατάφερε οι 15 από αυτούς να ανέβουν στο βάθρο των νικητών κερδίζοντας 6 χρυσά, 2 αργυρά και 7 χάλκινα μετάλλια. Άξιο αναφοράς είναι ότι από τους 70 συλλόγους στην γενική κατάταξη των μεταλλίων οι πρώτοι πέντε σύλλογοι με την μεγαλύτερη βαθμολογία βραβευόντουσαν από τον μεγάλο κορεάτη δάσκαλο PARK SOO NAM και διοργανωτή των αγώνων με ένα κύπελλο. 


Ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ ήταν ο μόνος ελληνικός σύλλογος ανάμεσα στους πέντε πρώτους συλλόγους που βραβεύτηκαν καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην γενική κατάταξη. 

Ο προπονητής της ομάδας κύριος Τάγκας Γιώργος δήλωσε πως η συνεχής και αδιάκοπη προσπάθεια των αθλητών του επιβραβεύθηκε με τον καλλίτερο τρόπο στην Γερμανία καθώς 15 από τους 17 αθλητές του συλλόγου απέσπασαν μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες που θα τις μεταλαμπαδεύσουν στους συναθλητές τους που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση λόγο τις οικονομικής κρίσης. 


Οι αθλητές που συμμετείχαν.
1. ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΝΤΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
2. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
3. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
4. ΒΥΡΩΝΑΣ ΛΕΚΑ. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
6. GJIN NDRECA. ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
7. ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
8. ΜΑΡΙΑ ΑΓΡΑΠΙΔΑΚΗ. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
9. ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΑΥΡΙΔΗ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
10. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΟΥΜΑ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
11. ΣΤΕΛΛΑ ΠΙΠΕΡΑΚΗ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
12. ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΟΥΜΑ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
13. ΘΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΣ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
14. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΤΟΥ. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
15. GIOURA MKRTSIAN. ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
16. ΗΛΙΑΝΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
17. ΛΑΜΠΡΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πηγή: Δελτίο τύπου Α.Σ. Θεαγένης.


Σχόλια

BLOGGER: 14
  1. Συγχαρητήρια δάσκαλε για την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνεις στο άθλημα και στα παιδιά μας, συνέχισε με αυτό το πάθος και πιστεύω ότι θα δούμε πολλά ακόμα στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο ρε φιλε Γιωργο,στον κοπο σου και στα μικρα λιονταρακια σου.Μεγαλες επιτυχιες απο μικρα παιδια με αρωμα ΕΛΛΗΝΙΚΟ... Ειναι ομως αδικο αυτο τον κοπο με προσωπικες θυσιες και οικονομικες,να τον καρποθουν αχρηστοι παραγοντες,για να μπορουν να κλεβουν και να ζουν ως ακαματηδες απο τον ιδρωτα μας.Εχουν προσκοληθη στο αιμα μας σαν τσιμπουρια και με τις επιτυχιες μας επαιρναν παχυλες επιχορηγησεις απο το κρατος και απο την ΓΓΑ...

      Διαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ .
    ΚΑΤΑ 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ χαρακτηριζεται ενα πρωταθλημα εφοσον συμμετεχουν εθνικα συγκροτηματα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ WORLD TAEKWONDO FEDERATION , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ .
    TO ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΕΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ 1 ΑΓΩΝΑ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ : Pre‐World Children Taekwondo Championships

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη φωτογραφία, πίσω από τους αθλητές υπάρχει ο τίτλος του πρωταθλήματος. Αυτό το έθνος είχε πάντα ένα θέμα σχετικά με την αναγνώριση της προσπάθειας των συναγωνιστών...Αντί να κριτικάρεις προσπάθησε να γίνεις καλύτερος.

      Διαγραφή
    2. Καταρχήν όταν κάποιος θέλει να δώσει πραγματικά συγχαρητήρια σε κάποιον δεν αναφέρει ως λόγο συγχαρητηρίων το άθλημα που επέλεξαν τα παιδιά γιατί αυτό είναι προφανές, αλλά επειδή πιστεύει ότι η προσπάθεια τους που συνοδεύτηκε με πολύ κόπο, ιδρώτα και οικονομικές θυσίες από την πλευρά των γονιών τους είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία τους.

      Για αυτό το λόγο αγαπητέ μου “γνώστη’’ μην προσπαθείτε να γίνεται συμπαθητικός δίνοντας συγχαρητήρια που προφανώς δεν τα εννοείται αλλά να έχετε την ανδρεία να είστε από την αρχή καταγγελτικός αφού όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι δεν μπήκατε στο κόπο να γράψετε την στιχομυθία σας για να συγχαρείτε τα παιδιά αλλά για να μειώσετε στα μάτια του δικού σας μικροψυχισμού την μεγάλη επιτυχία τους.

      Κατά δεύτερον σας συλλαμβάνω επιεικώς ανημέρωτο και αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο!! όταν αναφέρεστε ότι η εγκύκλιος του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι - Pre‐World Children Taekwondo Championship –
      Αγαπητέ μου “γνώστη’’ η ζήλια σας δυστυχώς σας έχει κάνει να τα βλέπετε όλα θολά γιατί εάν παρατηρήσετε το background της φωτογραφίας των παιδιών θα δείτε ευκρινώς την ονομασία του πρωταθλήματος.

      Εάν όμως εξακολουθείτε να μην είστε ικανός να δείτε την επωνυμία του πρωταθλήματος σας προτρέπω να πληκτρογραφήσετε το παρακάτω link http://www.taekwondo-aktuell.de/ και θα διαπιστώσετε χωρίς αμφιβολία ότι ο χρόνος για σας μάλλον μετράει λίγο διαφορετικά από όλους εμάς τους «μη γνώστες» που τόσο καλοπροαίρετα θέλατε να μας ενημερώσετε για το τι συμβαίνει στο εν λόγω πρωτάθλημα.

      Δυστυχώς για εσάς το - Pre‐World Children Tae kwon do Championships – διοργανώθηκε πέρσι τον Φεβρουάριο του 2012 ενώ φέτος που έχουμε 2013 διοργανώθηκε το (1st World Children Tae kwon do Championship) που είναι η συνέχεια των International Childrens Championship που επί δεκαεπτά συναπτά έτη διοργανώνονται από τον PARK SOO NAM με μεγάλη επιτυχία για τις ηλικίες από 7 έως 13 ετών και αναμφίβολα είναι το μακροβιότερο, πολυπληθέστερο και ίσως το μοναδικό πρωτάθλημα για αυτές και μόνο τις ηλικίες. Εάν όμως ακόμα έχετε κάποιο πρόβλημα με την ονομασία του πρωταθλήματος σας παρακαλώ τηλεφωνήστε στον κύριο PARK SOO NAM να την αλλάξει.

      Τέλος θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή όταν αναφέρεστε για προσέλκυση πελατών, φουσκωμένα μυαλά,
      και γενικότερα όταν εκφράζεστε υποτιμητικά για τον κόπο και των ιδρώτα κάποιον συλλόγων που τιμούνε την ελληνική σημαία στο εξωτερικό με τις επιτυχίες τους, να το κάνετε πιο κομψά για να μην δίνεται την εντύπωση ενός πικραμένου ανθρώπου και μάλλον ανταγωνιστή που ο ίδιος είτε ο σύλλογος του στερείτε επιτυχιών και αρέσκετε στο να συκοφαντεί και να μειώνει τον κόπο των άλλων προκειμένου αυτός να αισθανθεί καλά.


      Διαγραφή
    3. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΣΟ "ΜΙΚΡΟΙ" Η΄ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕς ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΜΗΠΩς ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ? ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕ 1-2 ΑΓΩΝΕΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 7-10 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕς ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ? ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ......ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙ'ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΆΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!ΓΙΑΝΝΑ ΜΠ.

      Διαγραφή
    4. 1st World Children Taekwondo Championship....
      Συγχαρητήρια σε όλους τους ελληνικούς μας συλλόγους που συμμετείχαν στην ανωτέρω διοργάνωση ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.
      Συγχαρητήρια στους δασκάλους, στους γονείς και πάνω από όλα στα παιδιά που πάλεψαν όσο μπορούσε το κάθε ένα, ακόμα και αν δεν κατάφεραν να προχώρησαν πέραν του ενός αγώνα.
      Συγχαρητήρια για όλους όσους βρέθηκαν εκεί και χειροκρότησαν, στήριξαν με πραγματικό καμάρι κάθε Ελληνίδα και Έλληνα αγωνιζόμενο πέρα από ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
      Όσοι γνωρίζουν το άθλημα ξέρουν πως λειτουργεί, είτε αυτό είναι σε διασυλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο, όντως το μετάλλιο μπορεί να "κερδιθεί" με έναν αγώνα....αυτό όμως δεν ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ!
      Το ξέρουμε όλοι αυτό...είτε είμαστε δάσκαλοι, είτε γονείς, είτε παιδιά...
      Πόσο μάλλον, ξέρουμε, ότι αυτό συμβαίνει και στο Πανελλήνιο, στο Κύπελλο Ελλάδος κ.ο.κ.
      Αγαπητέ μου δεν ξέρω τι κάνει ο δικός σας δάσκαλος στην σχολή σας ή αν είστε ο ίδιος δάσκαλος τί λέτε στους μαθητές σας, αλλά πραγματικά φαίνεται το σχόλιο σας πολύ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ και δεν συνάδει καθόλου με το πνεύμα του εν λόγω αθλήματος.
      Έπρεπε απλά να συγχαρείτε τα παιδιά αυτά, που όπως θα δείτε στην λίστα των ονομάτων, τα πρώτα ονόματα σε αυτή έχουν και διακρίσεις στις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ).
      Ένα άθλημα με τόση φιλοσοφία, όπως εμείς μαθαίνουμε, δεν έχει πελάτες, έχει μαχητές που πέρα από το άθλημα, ευελπιστούμε μέσα από αυτό τα παιδιά μας να γίνουν και μαχητές ΖΩΗΣ!!!
      Τα δε παιδιά μας ΝΑΙ φουσκώνουν τα μυαλά τους...με ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ σε κάθε τους αγώνα ανεξαιρέτως αποτελέσματος, μόνο και μόνο για την ενθάρρυνση που "εισπράττουν".
      Εύχομαι απλά να ήταν μια άστοχη από πλευράς σας τοποθέτηση και μάλλον κάτι άλλο θα θέλατε να πείτε....

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΖΩΝΕΣ .ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ.ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟ ΑΘΛΗΤΗ .ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ.ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία μας τα είπε ο παραπάνω φίλος μας. Στην χώρα μας δυστηχώς έχουμε πολλοι την νοοτροποία να θέλουμε να μειώνουμε την προσπάθεια του άλλου για να φαινόμαστε καλήτεροι εμείς και αυτό σαν γονειός και έχοντας περάσει απο διάφορα αθλήματα το έχω εντοπίσει παντού! Αγαπητέ φιλέ δεν ξέρω ποιός είσαι, γονειός, προπονητής, αλλά δεν παίζει και ρόλο.....καλά σου λέει κοίτα να γίνεις καλήτερος με το να ασχολήσε με το τι πραγματικα κάνεις εσυ και σταματα να ασχολήσε με το τι κάνουν οι άλλοι, ίσως τότε έχεις μια ελπίδα να δείξεις και εσύ ενα καλήτερο κομμάτι του εαυτού σου και να αισθανθείς και καλήτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια το καλενταρι ποτε θα βγει? Τους τεχνικους συμβουλους γιατι τους πληρωνουμε?Μαγκες απο νοτια Ελλαδα μην περιμενετε τιποτα,μονο καλαμποκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορώ με σας που εξακολουθήτε να γράφετε εδώ. Σ΄ αυτό το προβοκατόρικο site. Σας δίνουν χώρο να γράψετε και μετά σας λιδωρούν. Ξυπνήστε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνήστε, αυτό το site δίνει χώρο σε όλους και αυτό είναι απαράδεκτο,να γράφετε μόνο εκεί που «πρέπει», μην σπάτε την γραμμή, ξυπνήστε και μην γράφετε , μην διαβάζετε , μην μιλάτε, ο εχθρός παραμονεύει, ξυπνήστε .....

      Διαγραφή
    2. Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι αφου και εσύ ο ίδιος γράφεις εδώ και καθημερινά ενημερώνεσε μέσα απο αυτό το μπλόκ γελεία άντρα.

      Διαγραφή
  7. Αγαπητέ φίλε ο χειρότερος εχθρός είναι ο εαυτός μας.......μήπως πρέπει να το σκεφτείς λίγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΣΤΟ SINDELFINGEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Ο Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗΣ ΣΤΟ SINDELFINGEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
http://2.bp.blogspot.com/-SfrLodYgV9I/URtMkob1fSI/AAAAAAAADog/vWBtDajMSow/s320/IMG_0143.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-SfrLodYgV9I/URtMkob1fSI/AAAAAAAADog/vWBtDajMSow/s72-c/IMG_0143.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/02/sindelfingen.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/02/sindelfingen.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content