Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2012

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2012, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων (Διεύθυνση: Αρτάκης & Ελλη...

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2012, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων (Διεύθυνση: Αρτάκης & Ελλησπόντου - Τηλ: 210-6820112-14).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.

Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης εδώ... 


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ
έτους 2012

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν, στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων (Διεύθυνση: Έξοδος 5 Αττικής Οδού προς Ελευσίνα- Αρτάκης & Ελλησπόντου - Τηλ: 210-6820112-14)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012  και την Κυριακή 1 Απριλίου 2012. Ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ. και για  τις τρεις ημέρες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στην ΕΛ.Ο.Τ. που έχουν γεννηθεί από το 1996 και κάτω (16 ετών και άνω) και είναι κάτοχοι από 1ο ΝΤΑΝ και άνω (μαύρη ζώνη και άνω).

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Το δικαίωμα συμμετοχής εξασφαλίζεται με την προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες σύλλογοι έχουν προβεί στην εξόφληση της ετήσιας συνδρομής τους στην ΕΛ.Ο.Τ. για το έτος 2012.
  • Τα αθλητικά βιβλιάρια θα πρέπει να είναι θεωρημένα από την ΕΛ.Ο.Τ., να έχουν την σφραγίδα του σωματείου και να είναι υπογεγραμμένα από τον Γραμματέα του συλλόγου, καθώς επίσης να αναγράφεται ο βαθμός ΚΟΥΠ που κατέχει ο αθλητής-αθλήτρια και να είναι επικυρωμένο από τον σύλλογο.
  • Για τους αθλητές-αθλήτριες, οι οποίοι είναι κάτοχοι ΝΤΑΝ, θα πρέπει απαραίτητα να είναι καταχωρημένος ο βαθμός ΝΤΑΝ στο θεωρημένο από την ΕΛ.Ο.Τ. βιβλιάριο του αθλητή-αθλήτριας. Η καταχώρηση του βαθμού ΝΤΑΝ  θα  πρέπει να έχει σφραγίδα από την ΕΛ.Ο.Τ. 


ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
  • Για την συμμετοχή κάθε αθλητή-αθλήτριας, ο σύλλογος θα καταβάλλει το ποσό των 30€ (τριάντα ευρώ) ως παράβολο συμμετοχής στον αριθμό του Τραπεζικού λογαριασμού της ΕΛ.Ο.Τ.: Τράπεζα Κύπρου  18435041.

Οι πληρωμές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να γίνουν μέχρι την τελευταία ημέρα των δηλώσεων συμμετοχής (Δευτέρα 26/3/2012) και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται με φαξ στο 2106820116 ή με e-mail:  info@elot-tkd.gr
Σε περίπτωση μη προσέλευσης ενός αθλητή, δεν επιστρέφονται τα χρήματα.  

Η πρωτότυπη απόδειξη θα κατατίθεται στην γραμματεία των αγώνων- από τον προπονητή ή τον αρχηγό ομάδας- πριν την ζύγιση και θα επιστρέφεται αφού σφραγιστεί, προκειμένου ο σύλλογος να παραλάβει  συνολικά τα κουπόνια της ζύγισης των αθλητών-αθλητριών του.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ από τον κάθε Σύλλογο, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ορθότητα της δήλωσης συμμετοχής του Συλλόγου του στην οποία θα πρέπει να αναγράφονται: όνομα προπονητή, αρχηγού ομάδος, ονόματα αθλητών/αθλητριών, κατηγορία βάρους  κλπ.

Εγγράψτε τους αθλητές σας στην ιστοσελίδα: http://www.tpss.nl.

**Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τα αναλυτικά βήματα που θα ακολουθήσετε για να εγγραφείτε στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ /ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ και Παραγόντων-Επισήμων (προπονητής, αρχηγός αποστολής): έως την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012.

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΔΗΛΩΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ: έως την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012.

- Δηλώσεις συμμετοχής μετά την λήξη της προθεσμίας(26/3/12) δεν θα γίνονται δεκτές.
-Δηλώσεις συμμετοχής με φαξ ή με e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.
-Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις δηλώσεις συμμετοχής σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με το e-mail: info@elot-tkd.gr  γράφοντας αναλυτικά το πρόβλημά σας.


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:  
α) Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae do.
β)Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.  Η διάρκεια του αγώνα καθορίζεται στους τρεις (3) γύρους των δύο (2) λεπτών με ένα (1) λεπτό διάλειμμα ανάμεσα τους. Σε περίπτωση που θα υπάρξει πρόβλημα ο Αλυτάρχης των αγώνων θα έχει το δικαίωμα διαμόρφωσης του χρόνου διεξαγωγής.
 

ΚΛΗΡΩΣΗ

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 και ώρα 14.00 μμ., θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά η κλήρωση στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, Αρτάκης & Ελλησπόντου, Δήμος Φυλής-Άνω Λιόσια, τηλ: 210-6820112-14), για όλες τις κατηγορίες που αγωνίζονται και τις τρεις ημέρες.

ΖΥΓΙΣΗ

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, η ζύγιση θα γίνει στο χώρο των αγώνων  από τις 18.00 μμ. έως τις 20.00 μμ. για τις κατηγορίες που θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα.

Ανδρών: -54 κιλά, 54-58 κιλά, 74-80 κιλά, 80-87 κιλά.

Γυναικών: 46-49 κιλά, 49-53 κιλά.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, η ζύγιση θα γίνει στο χώρο των αγώνων  από τις 15.00 μμ. έως τις 17.00 μμ. για τις κατηγορίες που θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα.

Ανδρών: 58-63 κιλά, 63-68 κιλά, 68-74 κιλά.

Γυναικών: -46 κιλά.

Το Σάββατο 31  Μαρτίου 2012, η ζύγιση θα γίνει στο χώρο των αγώνων  από τις 15.00 μμ. έως τις 17.00 μμ. για τις κατηγορίες που θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα.

Ανδρών: +87 κιλά.

Γυναικών: 53-57 κιλά, 57-62 κιλά, 62-67 κιλά, 67-73 κιλά, +73 κιλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την ζύγιση δεν θα υπάρχει καθόλου ανοχή. Οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν τα βιβλιάρια αθλητικής ιδιότητας θεωρημένα (σύμφωνα με το κεφάλαιο Ε παρ. 9 του Νέου Αθλητικού Νόμου) από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. Ιατρούς. Η διάρκεια της θεώρησης είναι ετήσια.
Οι αθλητές – αθλήτριες θα αγωνιστούν αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων τους και υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Η ένσταση θα κατατίθεται εγγράφως εντός 10 λεπτών μετά την λήξη του αγώνα, αποκλειστικά και μόνο από τον Αρχηγό της ομάδας (του οποίου το όνομα είναι δηλωμένο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: http://www.tpss.nl, συνοδευόμενη με παράβολο αξίας (50 ΕΥΡΩ) στην Γραμματεία των αγώνων.


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1.      Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ, (κάτω από το τομπόκ), κάσκα. Οι ηλεκτρονικοί θώρακες των αγώνων θα παρέχονται από την Ομοσπονδία.
2.     Οι προπονητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης κόουτς και να φορούν αθλητική περιβολή και αθλητικά παπούτσια κατά την διάρκεια του αγώνα.  Επίσης θα προσκομίζουν το βιβλιάριο αθλητικής ιδιότητας του αθλητή που αγωνίζεται, στην Αγωνόδικο Επιτροπή κατά την προσέλευσή του.
3.     Οι σύλλογοι που θα συμμετέχουν με περισσότερους από τέσσερις αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει να έχουν και δεύτερο κόουτς.
4.     Οι σύλλογοι οφείλουν να έχουν μαζί τους όλα τα προστατευτικά που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Καθώς επίσης ψυκτικό, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, νερό και κουβά.
5.     Κατά την διάρκεια των αγώνων απαγορεύεται στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται αθλητές-αθλήτριες καθώς επίσης και  παράγοντες ή προπονητές, εκτός από αυτούς που αγωνίζονται .
6.     Οι αθλητές – αθλήτριες κατά την διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά πλαστικό κάλυμμα δοντιών (ειδικότερα για τους αθλητές-αθλήτριες που έχουν σιδεράκια ορθοδοντικής), εκτός εάν υπάρχει ιατρική γνωμάτευση ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον αθλητή.
7.     Στην ηλεκτρονική εγγραφή της δήλωσης συμμετοχής που αποστέλλουν τα σωματεία, θα πρέπει να αναγράφονται απαραίτητα τα ονόματα των αρχηγών ομάδας και των προπονητών που συνοδεύουν την ομάδα και δεν θα έχουν δικαίωμα αντικατάστασης από άλλα άτομα.
8.    Οι αθλητές-αθλήτριες, που θα προσέρχονται για την απονομή των μεταλλίων και διπλωμάτων της θέσης που κατέκτησαν, υποχρεούνται να φορούν Τόμποκ. 
9.     Απαγορεύεται στη θέση του κόουτς να κάθεται εν ενεργεία αθλητής.
10.Οι αθλητές-αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους E- Foot Protectors της Dae do (καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. Καλτσάκια δεν θα διατίθενται από την Ομοσπονδία.
11.  Όλοι οι αθλητές-αθλήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αυτοκόλλητες ταινίες περίδεσης (τέιπ) με τις οποίες θα τυλίγουν τα άκρα του παντελονιού της φόρμας (τόμποκ) για να επιτυγχάνεται καλύτερη επαφή των αισθητήρων που υπάρχουν στα ειδικού τύπου παπουτσάκια.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:
Όλοι οι αθλητές /αθλήτριες και οι προπονητές των συλλόγων θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης και να την επιδεικνύουν στην έναρξη κάθε αγώνα .



Πηγή : ΕΛΟΤ

Σχόλια

BLOGGER: 61
  1. Να βγουν οι αγώνες και σε ζωντανή αναμετάδοση. ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία τους να δείξουν ότι πραγματικά γίνεται μια νέα αρχή, τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξουν ότι τα λόγια τους δεν είναι του "αέρα". Θυμίζω ότι έθεσαν τον "πήχη στο ταεκβοντο ψηλά"...
    Είναι πολύ θετικό ότι από αυτό το πρωτάθλημα (και για τα επόμενα ελπίζω), όλες οι πληροφορίες θα βγαίνουν στο διαδίκτυο, όμως πρέπει να βγούν και οι αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση και σε κάποιο κανάλι, τύπου dartfish.
    Μόνο έτσι θα παραδεχτώ ότι "εννοούν" όσα "είπαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολυμπιακό στάδιο, ηλεκτρονική κλήρωση, Daedo θώρακες... θέλετε και ζωντανή αναμετάδοση; Σαν πολλά δεν ζητάτε; Θέλετε να μας βάλουν κανένα παράβολο 100 Ευρώ και να ψαχνόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή να ξαναπληρώσουμε τα επτάκις επτά αγορασμένα και πληρωμένα;
    Δεν κατάλαβες καλά, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγήκε η προκήρυξη στο site τηε ΕΛΟΤ.
    Άϊντε να δούμε τι θα δούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 30€ παράβολο (καθιερώθηκε)
    50€ για την ένσταση (φτηνούτσικα)
    έως την Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 προθεσμία για τις δηλώσεις
    Εγγράψτε τους αθλητές σας στην ιστοσελίδα: http://www.tpss.nl
    Με έντονα και κεφαλαία γράμματα οι πετσέτες:
    Καθώς επίσης ψυκτικό, ΠΕΤΣΕΤΕΣ, νερό και κουβά. (μάλλον θα χρειαστούν λόγω του "κρύου ιδρώτα")
    Οι ηλεκτρονικοί θώρακες των αγώνων θα παρέχονται από την Ομοσπονδία. (Daedo PSS -> checked)
    Οι αθλητές-αθλήτριες οι οποίοι θα συμμετέχουν θα πρέπει να προμηθευτούν τα προσωπικά τους E- Foot Protectors της Dae do (καλτσάκια με αισθητήρες) χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστούν. (Πατουσάκια checked)
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1:
    Όλοι οι αθλητές /αθλήτριες και οι προπονητές των συλλόγων θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης και να την επιδεικνύουν στην έναρξη κάθε αγώνα. (χαρατσι Νο 37695 checked)
    Θα πάμε; (μπορεί ναι μπορεί και όχι, θα δούμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi bre den to katalabate an den kanete ena xrono apoxi apo tous agones kai na min exoun na katebasoun kanenan se kapoia diethi diorganosei tote mono tha tin paroun xampari

    tha tin akousei kai i geniki grammateia athlitismou

    allos tropos den iparxei

    ksipniste epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που δεν προβλέπετε τιμωρία για την ΜΗ συμμετοχή σε διοργάνωση (της ΕΛΟΤ)...
    Ενώ, από την άλλη "προβλέπεται" τιμωρία για συμμετοχή σε διοργάνωση αγώνων (του εξωτερικού), όταν δεν έχει δοθεί άδεια από την ομοσπονδία.
    Γνωρίζω σύλλογο που "έφαγε" έναν χρόνο εκτός αγώνων, τιμωρία από την ΕΛΟΤ, γιατί τόλμησε (άκουσον, άκουσον) να λάβει μέρος σε αγώνες έξω, χωρίς την άδειά της!!!!
    Θα μου πείτε ότι αυτό λέει ο κανονισμός, συμφώνω ότι όντως το "προβλέπει" (βάση αθλητικού νόμου), αλλά το ότι κάτι είναι "νόμιμο" δεν είναι πάντα και "ηθικό", έτσι?
    Το ότι προβλέπεται η διαδικασία αδειοδότησης είναι η μια πλευρά, το ότι η "τιμωρία" πέφτει βαριά σαν πέλεκυς είναι μια άλλη πλευρά.
    Η ΕΛΟΤ όπως και η Ελλάδα "τρώει τα παιδιά της"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. meso oro ilikias sto panellinio andron apo tora sas to leo tha einai 21 eton
    palia itan 24-25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προβλέπεται μεγάλο μπέρδεμα με την ηλεκτρονική δήλωση των αθλητών στο ανδρών/γυναικών, μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί μόνο 80 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με 2 σελίδες κείμενο η ομοσπονδία μας, "εφάρμοσε" το ηλεκτρονικό σύστημα δηλώσεων συμμετοχής. Το αν θα γίνουν μπερδέματα είναι η μια πλευρά του πράγματος, το ότι δεν υπάρχει "γραμμή βοήθειας" από την ομοσπονδία είναι μια άλλη.
    Τα "φόρτωσε" στην Taekoplan και καθάρισε...
    Όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα (για διάφορους λόγους) με το σύστημα που πάει να εφαρμοστεί. Χωρίς προετοιμασία, χωρίς βοήθεια, χωρίς κάποιο "demo" μας έβαλε στον χορό και χορεύοντας μαθαίνουμε τα βήματα.
    Πόσο δύσκολο είναι να βάλει έναν υπάλληλο της σε μια "γραμμή βοήθειας" μέσω τηλεφώνου, ας πούμε. Πόσο δύσκολο είναι να βγάλει ένα εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος, πόσο δύσκολο είναι να προνοήσει παρά να μας τρέχει και να μην προλαβαίνουμε...
    Θετικότατη η ιδέα της χρήσης του Taekoplan, αρνητικότατος ο τρόπος εφαρμογής από την ομοσπονδία.
    Δεν θα μπορούσε να έχει τα δυο συστήματα να τρέχουν παράλληλα, το παλιό με τα φαξ και το ταχυδρομείο (με διαφορετική καταληκτική ημερομηνία) και το νέο με το internet, μέχρι να αφομοιωθεί το νέο σύστημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εντάξει ας μήν ρίχνουμε και όλο το βάρος στην Ομοσπονδία, ο κάθε σύλλογος έχει και ο ίδιος ευθύνη στο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αγωνιστούν οι αθλητές του στο πανελλήνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μια τον Ιανουάριο αγωνίστηκε στην Ολυμπιακή πρόκριση και μετά από 1 μήνα καθόταν κόουτς στο σωματείο της, ο άλλος τον Δεκέμβριο ήταν κόουτς εθνικής ομάδος στο Βαλκανικό, πριν από 2 εβδομάδες κόουτς στο πανελλήνιο και τώρα αγωνίζεται στο ανδρών...είναι δυνατόν να προβλέπεται αυτό από τον αθλητικό νόμο ή από το καταστατικό της ΕΛΟΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. giati re file mou , esi pou ta xereis ola o athlitikos nomos problepei na epitrepetai na eisai astinomikos kai sinxronos proponitis??? alla etsi einai , den vlepoume tin kampoura mas...........!!!!!!!!!!!!!1

      Διαγραφή
    2. Επειδή φωτογραφίζεις συγκεκριμένο άτομο, με το σκεπτικό που έχεις προβλέπεται να είσαι στο Πολεμικό ναυτικό, στην Πυροσβεστική,στο Λιμενικό και ταυτόχρονα προπονητής? Ή επιτρέπεται να είσαι Ειδικός Φρουρός και διαιτητής ταυτόχρονα? Εξάλλου όλα τα Στρατιωτικά Πρωταθλήματα με ποιους γίνονται? Για να είσαι ενημερωμένος πλέον, βάσει του Π.Δ. του 336/2000 προβλέπεται αστυνομικός που υπάγεται στην Υ.Φ.Α.Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας να προάγει τα αθλητικά ιδεώδη απο οποιοδήποτε πόστο μέσα σε έναν σύλλογο. Π.Χ. Μητρόπουλος- Ολυμπιακός, Καρούλιας-Παναθηναϊκός, Φιλίππου-Προπονητής Εθνικής Μπάσκετ και πολλοί άλλοι.....

      Διαγραφή
  13. οποιος παιξει με τον προπονητη της Βαλκανικης ομαδας να κανει ενσταση αυτα μονο στην Ελλαδα γινονται ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή μπορεί κάλλιστα ένας αθλητής τον οποίο τον προπόνησε και κοουτσάρισε στο βαλκανικό να βρεθεί εδώ αντίπαλος του! Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και ανήθικο, για να δούμε εαν θα το επιτρέψει η Ομοσπονδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ας παιξει ετσι κι αλλιως θα χασει σιγα τον αθλητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μην μπερδευεστε με το ονομα δεν ειναι ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έπρεπε να μη πάει στο Βαλκανικό να έβλεπα τι μετάλλια θα φέρνατε! Και σας προλαβαίνω... Δεν λέω ότι οι άθλητες που πήραν μετάλλια δεν τα άξιζαν. Λέω οτι παιζει μεγάλο ρόλο ποιος κάθεται στην καρέκλα και τι αντίληψη έχει για να βοηθήσει τον αθλητή που είναι ικανός να πάρει μετάλλιο, να καταφέρει τελικα να το πάρει.

    Η αχαριστία είναι κακό πράγμα, να το προσέξετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και η πλεονεξία είναι κακό πράγμα και καλά θα κάνεις να συμβουλέψεις τον φίλο σου να αποσύρει την συμμετοχή του γιατί εαν τον καταγγείλουν στην ΓΓΑ θα του πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι φίλος μου, τον γνωριζω όπως τον γνωρίζουμε όλοι μας. Δεν γνωρίζω αν νομικά είναι σωστο να συμμετάσχει, είπα απλα την αποψή μου γιατι μου φάνηκαν σκληρά τα σχόλια. Ας αποφασίσει τι θα κανει και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ας κάνουν τις κινήσεις τους, αν θεωρούν πως αυτο είναι απαραίτητο. Υποστηρίζω αυτον τον αθλητή και προπονητη γιατι πιστεύω ότι είναι ένα άτομο που έχει προσφέρει και έχει πολλά να προσφέρει ακόμα.

      Διαγραφή
  19. Φαινεται οτι δεν ειναι φιλος σου απο αυτα που λες. Εχουν καταστρεψει το ελληνικο taekwondo μ αυτα που κανουν η μαλλον τους επιτρεπουν να κανουν κ σε λιγο δεν θα κατεβαινουν κ αθλητες αλλων σωματιων σε αγωνες παρα μονο οι δικοι τους. Κοουτσαρουν κ ειναι κ εν ενεργεια αθλητες κ μαλιστα με την αδεια του προεδρου της ομοσπονδιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι φίλος μου. Γράφω γι αυτον γιατί πιστεύω ότι του αξίζει ένα υποστηρικτικό σχολιο. Αλλά αλήθεια, εσύ που δεν έχεις καταστρέψει το ελληνικό tkd, τι έχεις κάνει για να το καλυτερεύσεις; Έχεις μήπως τις διακρίσεις του ή μήπως έχεις κατέβει και εσύ βαλκανικό και έφερες στην Ελλάδα τόσα μετάλλια;

      Διαγραφή
  20. ενημερωσε μας σε παρακαλω ποιες διακρισεις εχει ο αθλητης αυτος εκτος απο πανελληνια μεταλλια απ΄οτι ξερω εχει ενα αργυρο Βαλκανικό αν μου διαφευγει κατι κανε μια ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν δεν είναι ο ίδιος αθλητής δηλωμένος στα 63κ και είναι συνωνυμία η κάποιος συγγενείς του τότε να προσέξουν πολυ καλα για τους πόντους από το data , η δήλωση έγινε έτσι εκ του πονηρού για ευνοική κλήρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν φταει αυτος αλλα αυτοι που τον στηριζουν και τους εκθετει με τις πραξεις του,αυτοι πρεπει να τον βγαλουν εξω και οχι οι αθλητες που θα παιξουν μαζι του με ενσταση.Οσο για τα μεταλλια στο βαλκανικο ειναι αστειο να λετε οτι οφειλονται σ΄αυτον,να τον στελνανε και στην προολυμπιακη βρε(πως δεν το σκεφτηκαν να αξιοποιησουν ενα τοσο μεγαλο κοουτσ χαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκθέτει αυτους που τον στηρίζουν με τις πράξεις του;! Σιγά το έγκλημα!

      Διαγραφή
  23. Κ τα πανελληνια που εχει, οσοι ειναι στο χωρο ξερουν πως τα εχει τα πιο πολλα. Οσο για το βαλκανικο η επιλογη εγινε κατω απο απολυτη μυστικοτητα κ οχι φανερα κ με προκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να ρωτησω κατι βρε παιδια κ ειδικα το φιλο που μιλαει για τον κοουτς στο βαλκανικο. Με ποιο κριτηριο εγινε η επιλογη του ως κοουτς στο βαλκανικο τι στιγμη που υπαρχουν αρκετοι παγκοσμιοι πρωταθλητες κ ολυμπιονικες που ειναι σε μικρη ηλικια κ θα μπορουσαν δικαιωματκα να εχουν αυτη τη θεση?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το όνομα που είναι δηλωμένο είναι απλή συνωνυμία και πρόκειται για συγγενή του. Μην κατηγορείτε αν δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι. Κάποια πράγματα όντως δεν είναι δίκαια αλλά να μην κατηγορούμε χωρίς να γνωρίζουμε.
    Με σεβασμό σε όλα τα παραπάνω σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα φανεί στους αγώνες εαν είναι έτσι όπως το λες, πάντως δεν έχει άδικο ο κόσμος για τα θέματα που διαμαρτύρεται. Μπορεί να είνα πολύ καλός κοουτς ο αναφερόμενος αλλά υπάρχουν αρκετοί άλλοι που είναι τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω απ αυτόν. Και να σας πώ και κάτι άλλο που ίσως οι περισσότεροι νσ μην το ξέρετε, η Βαλκανική Ομοσπονδία επιτρέπει να κοουτσάρουν οι σωματειακοί προπονητές τους αθλητές στην Βαλκανιάδα. Γιατί η Ομοσπονδία δεν ενημέρωσε τους προπονητές των αθλητών να πάνε με δικά τους έξοδα και να αποκομίσουν κι αυτοί τις εμπειρίες τους, αλλά προτίμησε να κάνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντε με το προπονητη να ειναι συνωνυμια.Γιατι η αθλητρια ετων 35 που πριν ενα μηνα επαιξε προκριση για την ολυμπιαδα (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ) κ στο πανελληνιο κοουτσαριζε αθλητες του συλλογου της κ μαλιστα με αδεια του προεδρου??????? Ο προεδρος γιατι δεν τηρει τους κανονισμους???????? Γιατι η συγκεκριμενη αθλητρια διεμενε στο ιδιο ξενοδοχειο που διεμενει η εθνικη νεων στην πορταρια ενω το ηξερε τι απαγορευεται κατι τετοιο??????? Γιατι προκαλουν????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Because ήμαστε Untouchables και κάνουμε ότι γουστάρουμε, όπου θέλουμε επικαλούμαστε τους κανονισμούς και τα καταστατικά και όπου δεν μας βολεύει την κάνουμε στα μουλωχτά γιατί έτσι γουστάρουμε! Πρέπει να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν μήπως;

      Διαγραφή
    2. ρε αμα δεν ξερετε να μην μιλατε αν δεν εχεις παρει αδεια ασκ επαγγελματος απο γγα δεν σε απαγορευει να παιξεις..κ στην ελλαδα για να εισαι κοουτς η δηλομενος σε σωματειο προπονητης μπορεις κ χωρεισ αδεια ασκ επαγγελ..αλλα μονο με το χαρτι απο τα τεφαα που τελειοσες η απο την σχολει προπονητων...ο νικος ο κακ.... μπορει να παιξει κανονικα οπως κ η ελλη,,,,ρωτατε κ μετα μιλατε..

      Διαγραφή
  28. ρε αμα δεν ξερετε να μην μιλατε αν δεν εχεις παρει αδεια ασκ επαγγελματος απο γγα δεν σε απαγορευει να παιξεις..κ στην ελλαδα για να εισαι κοουτς η δηλομενος σε σωματειο προπονητης μπορεις κ χωρεισ αδεια ασκ επαγγελ..αλλα μονο με το χαρτι απο τα τεφαα που τελειοσες η απο την σχολει προπονητων...ο νικος ο κακ.... μπορει να παιξει κανονικα οπως κ η ελλη,,,,ρωτατε κ μετα μιλατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΙΓΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ!!! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ??? ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι αγώνες ήταν; Μη μου πεις κανα διασυλλογικο γιατι με στείλεις!

      Διαγραφή
    2. Τι αγώνες ήταν; Μη μου πεις κανα διασυλλογικο γιατι θα με στείλεις!

      Διαγραφή
    3. τοσα χρονια που καναμε προετοιμασιες με τους εθνικους..προπονητες και στα πανελληνια τους βρισκαμε αντιπαλους δεν μιλουσε κανεις...οι αθλητες που κοουτσαρουν σας πειραξαν...

      Διαγραφή
    4. Για το πανελλήνιο εφήβων μιλάει ο φίλος.

      Διαγραφή
  30. Φίλε μην μας το παίζεις έξυπνος γιατί κι εμείς ξέρουμε τί μας γίνεται όχι μόνο εσείς οι μάγειρες! Η Ομοσπονδία κανονικά σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να του απαγορεύσει να αγωνιστεί, άσχετα εαν έχει άδεια ασκ. επαγγέλματος. Δεν μπορεί να τον ορίζει κόουτς εθνικής αποστολής και μετά από 3 μήνες να τον αφήνει να αγωνίζεται εναντίον των αθλητών που κοουτσάρισε, τελεία και παύλα. Όσο για τους εθνικούς προπονητές που στα πρωταθλήματα κοουτσάρουν τα σωματεία τους και τα σωματεία των ευεργετών τους, σαφώς και είναι απαράδεκτο και θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν τα ίδια τα σωματεία αλλά έχουμε πέσει σε τέτοιο λήθαργο που πλέων μόνο με ένα δυνατό ταρακούνημα θα ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μία ερώτηση.Yπάρχει περίπτωση να υπάρχει καμια κάμερα με live stream ή κατάγραφή του 3ημέρου και ανέβασμα μετά youtube/dartfish ?
    Ή αυτά είναι πολύ προηγμένα κόλπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι καθαρά απόφαση της ΕΛΟΤ, η Taekoplan συνδέεται με τις κάμερες της διοργάνωσης online και κάνει απευθείας αναμετάδοση όλων των αγώνων. Internet στο στάδιο υπάρχει απ ότι ξέρω άρα είναι καθαρά θέμα εάν θελήσει η ΕΛΟΤ να γίνει δημόσια αναμετάδοση των αγώνων.

      Διαγραφή
  32. o a8litis pou paizei sta 63 kila einai syggeneis tou proponiti pou anaferete.o proponhths exei stamatisei na agonizetai edo ki ena xrono.ego eimai diaititis apo toys pio palioys sth elleda kai ton exo diaititeysei polles fores.episis ton exo kapsei polles fores.kanenas ellinas a8litis den ton kerdise ka8are pote.oses fores exase oi sina8lites tou fagane polu xilo.oso gia tis diakriseis 8imamai merikes giati hmoun stous agones tou.3 fores balkanionikh kastoria 97 a8ina 2000 roymania 2008.episis exeipara polla pannelinia opos kai peneuropaikh diakrisi.einai o pio palios a8litis stton xoro toy taekwon do.apo to 1986 agonizetai.ton xero apo mikro.ligoi gnorizoun ayton ton a8liti giati oi perisoteroi apo aytous einai neeoi sta teren.sebasmo ligo se olous tous palius a8lites.kai sas leo oti pote den eixa idieterh sxesh mazi tou alla den mporo na dexto ayta ta sxolia apo an8ropous pou den exoun oyte th mish empiria agonistika apo ayton.san proponhths na sas 8umiso oti o siliggos toy einai edo kai polla xronia stoys koryfaioys.otan den mporoume kapoioi na ftasoume sto epipedo kapoiou to mono pou mporoume na kanoume einai na ton kathgoroyme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απορία..

    Αρκετοί (και αρκετές) από τα παιδιά που θα πάνε με την Εθνική στην Αίγυπτο θα επαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Πανελλήνιο Α/Γ..

    Τώρα θα λείπουν..

    Γιατί άραγε..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως για να μην τραυματιστούν; Έγκλημα και αυτό! Μυστήριο

      Διαγραφή
  34. τι αναρωτιέσαι φίλε ανώνυμε γιατί? Το ελληνικό ταεκβοντό δεν έχει ανάγκει έχει απόθεμα αθλητών σε όλες τις ηλικίες ,τι ρωτάς ποιος νοιάζεται για το μέλλον (κανείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΠΗΛΩΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤAEKWON DO.ΟΛΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΕΣΠΑΣΕΤΕ.ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟ Δ Α Π Ε Δ Ο.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ..ΑΧ ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑ ΖΗΛΙΑ...ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο κόσμος έχει πήξει στην αδικία και στην διαπλοκή φίλε, γι αυτό και μόλις δοθεί αφορμή κοιτάζει να ξεσπάσει. Εαν πράγματι πρόκειται για άλλον αθλητή τότε καλά είναι να σταματήσει η κουβέντα εδώ γι αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. prokeitai gia syggenh toy.krima poy yparxei tosh zhlia mea se ayto ton xoro.h douleia tou ka8e proponhth fenetai apo ta apotelesmata.koitaxte thn e8nikh neanidon kai 8a katalabetai pios einai protos syllogos.epishs mhn rixnetai ey8ines sthn omospondia pou se mia dyskolh epoxh prospa8oyn aytoi oi an8ropoi na kratisoyn psila to taekwon do.kanoun megalo agona kai aytoi oi an8ropoi.stamathste na milate asxima gia megala onomata pou exoun prosferei tosa polla mesa sto tae kwon do hte einai omospondia hte einai a8lites h proponhtes.oloi oi teleyteoi to mono pou mporoun na kanoun einai ayto....apla na kathgoroyn toys protoys.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε άρχισες να γίνεσαι γελοίος, σταμάτα τα σιρόπια γιατί θα μας πάρει το παράπονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑ ΠΟΥΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ONLINE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τα πουλ ειναι στο site της ΕΛΟΤ. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ και ΤΣΕΛΟΣ θα συναντηθουν στο δευτερο παιχνιδι. Βαλανε το τελικο νωρις νωρις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. οι αγωνες θα υπαρχουν online;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. υπαρχει καπου ενημερωση των αγωνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ.ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΤΥΠΕ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΠΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΤΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2012
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2012
http://4.bp.blogspot.com/-bFr2njlShFQ/TdWkeXTZKxI/AAAAAAAAAL8/2GC-6t_k2fQ/s320/anoliossia8.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-bFr2njlShFQ/TdWkeXTZKxI/AAAAAAAAAL8/2GC-6t_k2fQ/s72-c/anoliossia8.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/03/2012_13.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/03/2012_13.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content