Η κριτική, η ανωνυμία και οι απόψεις.

Αγαπητοί αναγνώστες, Η κριτική είναι αποδεκτή, θα την υπερασπιστούμε και θα την υποστηρίζουμε, η πολυφωνία άλλωστε είναι το κύριο συστατι...


Αγαπητοί αναγνώστες,

Η κριτική είναι αποδεκτή, θα την υπερασπιστούμε και θα την υποστηρίζουμε, η πολυφωνία άλλωστε είναι το κύριο συστατικό της δημοκρατίας και της εξέλιξης.
Όταν όμως η κριτική γίνετε ανώνυμα και απευθύνεται σε πρόσωπα τότε οφείλουμε νομικά και ηθικά να προστατεύουμε αυτά τα πρόσωπα, διαγράφοντας αυτές τις αναφορές.


Από τη άλλη όμως τι νόημα έχουν οι προσωπικές αναφορές όταν κατά βάση τα προβλήματα αφορούν θεσμούς, κανόνες λειτουργίας ,συστήματα διεξαγωγής αγώνων και επιλογής αθλητών;
Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε το blog των προσωπικών επιθέσεων και αντιπαραθέσεων, όπου ο καθένας θα εκθέτει το προσωπικό του συναίσθημα για τον αντίπαλο.
Μας ενδιαφέρει και φιλοδοξούμε να γίνουμε το blog της έκφρασης των απόψεων για το άθλημά μας,  να προσφέρουμε την δυνατότητα σε όλους έστω και ανώνυμα να γράψουν την γνώμη τους, να καταθέσουν τις προτάσεις τους,  να συμμετέχουν  στην εξέλιξη του Ελληνικού Ταεκβοντό.
Χωρίς εξαιρέσεις, όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει στην διεύθυνση του blog κείμενο με την γνώμη του  να εκθέσει τις απόψεις του ή  να σχολιάσει επώνυμα , να ασκήσει κριτική στις πρακτικές και στις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του Αθλήματος. Εμείς με σεβασμό χωρίς αποκλεισμούς και λογοκρισία θα φιλοξενήσουμε όλες τις ενυπόγραφες απόψεις.
Πιστεύουμε ότι σ’ αυτό το χώρο δεν πρέπει να υπάρχουν αντίπαλοι παρά μόνο διαφορετικές  προσεγγίσεις και εναλλακτικές  διαδρομές για την επίτευξη του κοινού μας στόχου. 
Η  προσφορά του καθενός τελικά θα κριθεί κυρίως από τις προτάσεις που κάνει για ένα καλύτερο, δικαιότερο  και αξιόπιστο Άθλημα.

Σχόλια

BLOGGER: 23
  1. Δήλωσα ότι δεν θα ξαναγράψω. Αλλά με προκαλείται. Συμφωνώ και επαυξάνω την παρέμβαση. Αλλά δεν βλέπω να γίνεται εφαρμογή.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Στεργάτο. έχετε δίκαιο , ήδη διαγράψαμε αρκετά, θα ελέγξουμε και πάλι τα σχόλια.Παρακαλούμε όποιος αναγνώστης θίγετε από ανάρτηση ή σχόλιο να επικοινωνεί άμεσα με το blog, είναι υποχρέωσή μας να διαγράφουμε τα ανώνυμα προσβλητικά σχόλια.Θεωρούμε δεδομένη την κατανόηση και ευχαριστούμε για την αγάπη σας στο Blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. Α ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΕΓΙΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ....ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε τρόπος να γράφεις την άποψή σου,σήμερα μπορείς να γράφεις ακόμα και ανώνυμα.Εμείς μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της ανωνυμίας , δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι να υποστηρίξουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις από όπου και αν προέρχονται.Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε ο στεργατος δεν ειναι φιλος μου.. και εγω ξερω για αυτα που γινοντουσαν..θελω να γραψης για αυτα που γινονται τωρα και να πεις ενα ονομα οπως λες για το στεργατο..εχεις τα κοτσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδια καλα που εισται και γραφουμε ..αυτα ομος που γραφουμε πολλες φορες σας χαλανε.. και θιγεστε προσοπικα. και κανετε και επιθεσης. τρελενομαι οταν προσπαθητε, να αποδιξετε οτι εισται αμεροληπτη,. και δεν ανηκετε σε κανενα χωρο.. θεοριτε οτι απευθινεστε σε παιδακια..περα ομος απο ολλα αυτα εχει και τα θετικα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε αντη να τα βαζης με τον στεργατο.. δες ποιος ηταν οι κεφαλοι .. και δες που ειναι τωρα ..αλλα εκει που τσιμουδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα απορη κ. στεργατος ποιος ειναι αυτος που με υπερασποιζετε.. οχι γιοργο δεν σε υπερασπηζομε.. απλα θελω να πω σε καποιους..να ξαχτουν λιγο για το παρελθον και το μελον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καμιά ορθογραφία να ελέγχουμε γιατί έκανα καταράχτη από τα προηγούμενα σχόλια!

    Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ανάπηρη γλώσσα, ανάπηρη σκέψη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ 3.21 Μ.Μ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όπως είναι η ορθογραφία ορισμένων ... έτσι είναι και η κριτική τους σκέψη (στο 70% ανέρχονται..) ζωή να έχουν!!και ψηφίζουν κιόλας με κενές "εξουσιοδοτήσεις" παρακαλώ!!αμ πώς!!που έλεγε και ο θύμιος. Όσοι γνωρίζουν λιγουλάκι (το 2% είναι στην εξουσία ισόβια και το άλλο 2% που έμεινε απ΄έξω παλεύει να έρθει αυτό στη θέση των "οραματιστών", το υπόλοιπο ποσοστό δεν ασχολείται καν με τα "πίτουρα"!!! Ανώνυμος και εγώ διότι ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Επώνυμος !!! "μαύρη λίστα"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο πουλημένο πρέπει να είναι ένα άτομο για να παραδίδει λευκή εξουσιοδότηση; Κάντε ότι θέλετε κύριοι, ακόμη και φυλακή μπορείτε να με βάλετε, εγώ θα είμαι πάντα εδώ για σας με μια και ίσως και παραπάνω εξουσιοδοτήσεις για να μπορείτε να κάνετε τα παιχνίδια σας και να περνάτε ζωή χαρισάμενη! Για ένα κομμάτι ψωμι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΛΙΚΑ .. ΤΗ ΕΓΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.. ΒΑΡΗ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΟΝΗ ΟΥΤΕ . ΗΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΗ,, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΚΗΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΖΩΗ ΠΡΗΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΡΩΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ,, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΙΝΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ,,ΒΛΕΠΕΤΕ 1000ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ . ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΕΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΙΣΕΒΡΕΤΑ.. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΞΕΡΩ .ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ITF ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μαλλον η σελιδα ειναι μονο για μορφωμενους.. για το αναπηρο μιαλο που εγραψε δεν εχετε να ποιτε τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περί "εξουσιοδοτήσεων", "εκλογών" και λοιπών "δημοκρατικών διαδικασιών" (τρομάρα μας):
    Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, πχ. στις εθνικές εκλογές, γίνονται οι γνωστές σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης (πρόθεση ψήφου κτλ.).
    Όταν (και άμα) γίνουν εκλογές στην ομοσπονδία, μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε κάτι αντίστοιχο και για αυτές.
    Δηλαδή, μπορούμε να κάνουμε μια ψηφιακή ψηφοφορία, ένα γκάλοπ τέλος πάντων. Να μπουν οι "συνδυασμοί" που θα θέσουν υποψηφιότητα και να "ψηφίσουμε" σε μια εικονική κάλπη. Με "ανώνυμες" ψήφους και ίσως και με ταυτόχρονο προσδιορισμό, απλά της ιδιότητας αυτού που θα ψηφίζει, πχ. προπονητής, αθλητής, γονιός κτλ.

    Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας εικονικής ψηφοφορίας.

    Χωρίς να προδικάζω τα αποτελέσματα, υποψιάζομαι πως θα βλέπαμε "τρελές" διαφορές σε σχέση με τα "πραγματικά".

    Είναι πιθανόν, η "εικονική" πραγματικότητα να είναι πιο αληθινή από την "πραγματική" πραγματικότητα (sic).
    Και για να το πούμε και πιο λαϊκά: "θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι"!!!

    "Εφιάλτη ζω, ξυπνήστε με..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"
    "στους οικειοθελώς τυφλούς βασιλεύει ο πονηρός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωχ.... τα ματάκια μου!!! Υπάρχει και η αυτόματη διόρθωση στον υπολογιστή.
    Πως μπορεί κάποιος να είναι δάσκαλος σε παιδιά, όταν δεν μπορεί να μιλήσει (ή να γράψει) Ελληνικά; Με νοήματα διδάσκει; Γι αυτό δίνουν και λευκές εξουσιοδοτήσεις... Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα της ημιμάθειας.


    "Μορφωμένος" Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μπράβο συγχαρητήρια στους αθλητές που βραβεύτηκαν αλλά η ΕΤΑΝΕ "ξέχασε"? το ένα και μοναδικό Χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών το 2003 της Αθανασοπούλου Αρετής?? Ειδικά το συγκεκριμένο δεν έπρεπε να ξεχαστεί! Ντροπή στην διοίκηση είναι απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η κριτική, η ανωνυμία και οι απόψεις.
Η κριτική, η ανωνυμία και οι απόψεις.
http://2.bp.blogspot.com/-SJfzcTZlbHg/TxF38m8onzI/AAAAAAAABIE/pqzMRkbYYWo/s1600/images.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-SJfzcTZlbHg/TxF38m8onzI/AAAAAAAABIE/pqzMRkbYYWo/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/02/blog-post_03.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/02/blog-post_03.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content