ETU & EBU για μέγιστη προβολή του Ολυμπιακού Ταεκβοντό.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) ανανέωσαν την συνεργασία τους για το 2016, σε λαμπρή...



Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) και η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) ανανέωσαν την συνεργασία τους για το 2016, σε λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου.

Παράλληλα, η συμφωνία που αφορά στα αποκλειστικά ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα για όλες τις ισχύουσες πλατφόρμες (ραδιόφωνο, τηλεόραση και ψηφιακή), καθώς και σε υπηρεσίες και εταιρική διανομή ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ταεκβοντό 2016 (Μοντρέ, Ελβετία), προβλέπει αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει τη μέγιστη προβολή του Ολυμπιακού ταεκβοντό, αλλά και την αυξημένη παρουσία του αθλήματος σε νέα ακροατήρια, τόσο στην Ευρώπη όσο και στον παγκόσμιο ραδιοτηλεοπτικό ιστό.

Η Eurovision, επιχειρησιακός βραχίονας της EBU, θα είναι αποκλειστικός φορέας παροχής υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό για την παγκόσμια διανομή , καθώς και κύριος χορηγός για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μοντρέ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με την ETU στην προβολή το Ολυμπιακού Ταεκβοντό. Η ανανέωση της εταιρικής μας σχέσης βασίζεται σε μια συνολική προσέγγιση πολλαπλών υπηρεσιών, με στόχο πάντα την παγκόσμια διανομή του προϊόντος. Μέσω της EBU, το Ολυμπιακό Ταεκβοντό έχει τη δυνατότητα να μπει σε περισσότερους τηλεοπτικούς δέκτες και ως εκ τούτου να έχει τη μέγιστη προβολή σε παγκόσμιο επίπεδο», τόνισε ο επικεφαλής της EBU στην Αθήνα, Ingolfur Hannesson.


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, Θανάσης Πραγαλός τόνισε: «Η σημασία της συνεργασίας μας με την EBU, τον μεγαλύτερο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό στην Ευρώπη, προσβλέπει στη δημιουργία γεφυρών επικοινωνίας ανάμεσα σε κάθε Ολυμπιακό γεγονός. Η παρουσία της EBU διασφαλίζει τη μοναδική ποιότητα των υπηρεσιών ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσω της συνεργασίας μας, το ταεκβοντό θα έχει τη μέγιστη προβολή σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, με στόχο το άθλημα να βρεθεί στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών».


Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, Μιχάλης Φυσεντζίδης είπε από την πλευρά του: «Η ανανέωση της συνεργασίας μας με την EBU και τη Eurovision, επιτρέπει στην ETU να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός, όσον αφορά στην προώθηση του Ολυμπιακού Ταεκβοντό, στο ευρωπαϊκό και τον παγκόσμιο ραδιοτηλεοπτικό ιστό. Τόσο δυνατές συμμαχίες χτίζονται μέσα από καθημερινό αγώνα και η ETU κάνει τα πάντα για να είναι συνεπής απέναντι στα εκατομμύρια των αθλητών της γηραιάς ηπείρου που ασχολούνται με το Ολυμπιακό ταεκβοντό».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, που τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, είπε: «Είναι τιμή για μένα, να παρίσταμαι σε μια τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση, που αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας της ΕΤU με την EBU. Τέτοιου είδους συνεργασίας, δυναμώνουν τα Ολυμπιακά αθλήματα, ενώ συμβάλουν και στην προώθηση του Ολυμπιακού Ιδεώδους».

Πηγή: ΕΟΕ - ETU

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ETU & EBU για μέγιστη προβολή του Ολυμπιακού Ταεκβοντό.
ETU & EBU για μέγιστη προβολή του Ολυμπιακού Ταεκβοντό.
http://1.bp.blogspot.com/-E78-yG842hI/VpfNOR0GAcI/AAAAAAAAJSY/5O4qwVfNW5Y/s400/ETU.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-E78-yG842hI/VpfNOR0GAcI/AAAAAAAAJSY/5O4qwVfNW5Y/s72-c/ETU.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2016/01/etu-ebu.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2016/01/etu-ebu.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content