2o CADET ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ WTF TAEKWONDO

Πηγή:WTF 3Η ΗΜΈΡΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ CADET ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ Η Παλαιστίνη κέρδισε για πρώτη φορά μετάλλιο σε WTF διεθνές πρωτ...

Πηγή:WTF
3Η ΗΜΈΡΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ CADET ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΌ

Η Παλαιστίνη κέρδισε για πρώτη φορά μετάλλιο σε WTF διεθνές πρωτάθλημα με τον Mohammad Yasini πήρε το αργυρό στην κατηγορία των παίδων -41kg .Η Ρωσία πήρε δύο χρυσά μετάλλια, ενώ το Ιράν, η Γερμανία και η Κορέα κέρδισαν από  ένα χρυσό.

Στην κατηγορία παίδων -41kg, ο αθλητής της Γερμανίας Ranye Drebes στον τελικό με τον αθλητή από την Παλαιστίνη Mohammad Yasini κατάφερε να κερδίσει 16-13 για το χρυσό μετάλλιο. Ο αθλητής της Κολομβίας Αντρές Moreno και της Ρωσίας Artem Sysoev μοιράστηκαν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Κορασίδων -44kg στον τελικό αγώνα , η αθλήτρια της Κορέας Ye-ji Λι νίκησε την αθλήτρια της Ισπανίας Raquel Tirado  11-2 για να κερδίσει η χώρα της το χρυσό μετάλλιο.Το χάλκινο πήγε στη Γερμανία Vanessa Beckstein και στην Ρουμανία Λιάνα Musteata.

Παίδων -45kg στον τελικό αγώνα,Ο αθλητής της Ρωσίας Denis Lantratov κατάφερε να νικήσει τον αθλητή της  Ταϊλάνδης Suparwit Laowpolprateep 26-14 για το χρυσό μετάλλιο, στον τρίτο γύρο. Ο αθλητής Hamed Asghari Mahiabadi του Ιράν και της Γερμανίας Σπύρος R. Κωσταράς πήραν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία βάρους.

Κορασίδων -55kg τελικό αγώνα, η αθλητρια του Ιράν Zohreh Χασάν Nataj κέρδισε την Nadica Μποζάνιτς 17-10 της Σερβίας για το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο πήγε στην Τουρκία  Kezban Sefahat Bugan και Ισπανία Aitana Santome Σάντος στην ίδια κατηγορία.

Κορασίδων -59kg κατηγορία βάρους, η αθλήτρια της Ρωσίας Μαργαρίτα Blizniakova νίκησε την αθλητρια της Τουρκίας Ουρί Korkut 10-2 για το χρυσό μετάλλιο. Το Πουέρτο Ρίκο με την Isabella Diaz και το Ιράν με την Negar Pourjamali μοιράστηκαν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.


2Η ΗΜΈΡΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ WTF TAEKWONDO CADET ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ

24 Αυγούστου 2015


Η Ταϊλάνδη πήρε δύο χρυσά μετάλλια την δεύτερη ημέρα του 2ου Παγκόσμιο WTF Taekwondo Cadet Πρωτάθλημα στο Muju,, ενώ η Κορέα, η Γαλλία και η Γερμανία πήραν από ένα χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία παίδων -33kg, ο αθλητής της Κορέας Kang-min Kim  σε ένα δύσκολο αγώνα με τον αθλητή από το Ιράν Amir Valipour κατάφερε να κερδίσει τον τελικό 5-3 για το χρυσό μετάλλιο. Το Ουζμπεκιστάν με τον αθλητή Jasurbek Zokirov και τον αθλητή των Φιλιππίνων Wendil Jay Ράμα μοιράστηκαν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Στην κορασίδων -41kg τελικό αγώνα, η αθλήτρια της Ταϊλάνδης Ploylapus Chaiprasit νίκησε την αθλήτρια του Ιράν Setareh Chaboki 8-6 για να κερδίσει η χώρα της το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο πήγε στην Βικτόριγια Sobko της Ουκρανίας και στην αθλήτρια της Τουρκίας Derya Esme.

Παίδων -37kg τελικό αγώνα, ο αθλητής της Ταϊλάνδης Ratchapon Senghaphan νίκησε τον Μεξικανό αθλητή Jorge Fonseca 21-17 για να κερδίσει η χώρα του το χρυσό μετάλλιο, το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν οι αθλητές της Μεγάλης Βρετανίας Mason Yarrow και της Κορέας Chan-Yeong Lee.

Κορασίδων  -47kg τελικό αγώνα, η αθλήτρια της Γαλλίας Ines Mehnana νίκησε την αθλήτρια της Ρωσίας Elizaveta Andriianenko 8-6 για το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο πήγε στην αθλήτρια της ΤουρκίαςAhsen Sengun και της Μογγολίας Namuun Boldbaatar.

Στην κατηγορία παίδων -53kg, ο αθλητής της Γερμανίας Muhammedcan Goekce κέρδισε τον τελικό 31-19 με ένα κενό 12-σημείο στον τρίτο γύρο εναντίον του αθλητή της Ουκρανίας Oleksandr Dziuba για το χρυσό μετάλλιο. Η Τουρκία με τον αθλητή Anil Erkin Zeray και το Μεξικό με τον Baldomero Gutierrez Pena μοιράστηκαν το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

 1Η ΗΜΈΡΑ  23 Αύγ 2015



Το Ιράν επιβεβαίωσε την υπεροχή τoυ στο ταεκβοντό, καθώς σάρωσε και τις πέντε κατηγορίες βάρους την πρώτη ημέρα του 2ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος WTF Taekwondo Cadet  στο Muju της Κορέας .

Στην κορασίδων  -29kg  τελικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Τ1 Arena στο Taekwondowon σε Muju,  η αθλήτρια του Ιράν Fatemeh Ebrahimizadeh νίκησε τη Ρωσίδα  Anima Cherchesova για το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο πήγε στη Γαλλία στην Mallorie Dellenbach και στο Καζακστάν στην Alima Kaidarova.

Κορασίδων -33kg τελικό αγώνα, η αθλήτρια του Ιράν Mahla Momenzadeh νίκησε την αθλήτρια της Ταϊλάνδης Chutikan Jongkolrattanawattana και κέρδισε για την χώρα της το χρυσό. Η αθλήτρια της Μεγάλης Βρετανίας Jordyn Smith και η αθλήτρια των Ηνωμένων Πολιτειών Ash Ογκάν μοιράστηκαν το χάλκινο .

Κορασίδων -51kg τελικό αγώνα, η αθλήτρια του Ιράν Mobina Shakeri  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας την αθλήτρια της Ρωσίας Πωλίνα Arzhevitina για το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο πήγε στην αθλήτρια της Κορέας  Ji-Yeong Seo και την αθλήτρια  της Γερμανίας Stefanie Grunauer .

Στην κατηγορία παίδων -65kg,  ο αθλητής του Ιράν Μοχάμαντ Khani νίκησε τον αθλητή της Ρωσίας, Στανισλάβ Μέλνικ 18-11 για το χρυσό μετάλλιο. Ο αθλητής του Καζακστάν Dulat Sikhymov και του Μεξικού Luis Manuel Flores Avendano μοιράστηκαν  το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Στην κατηγορία παίδων + 65kg τελικό αγώνα, ο αθλητής του Ιράν Nima Mehrali χρειάστηκε ένα τέταρτο γύρο χρυσό σημείο για το χρυσό μετάλλιο εναντίον του αθλητή της  Κορέας Min-HYEOK Kim. Το χάλκινο πήγε στη Λευκορωσία , στον αθλητή  Ντζμίτρι Malinouski και στον αθλητή του Ουζμπεκιστάν Islomjon Adkhamov.

Πριν από τους ημιτελικούς αγώνες, υπήρχε μια τελετή έναρξης του πρωταθλήματος στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, υπήρχε μια παράσταση 20 λεπτών από την ομάδα επίδειξης WTF Taekwondo, καθώς και μια παράσταση από Κ-Pop ομάδα κοριτσιών EXID.


Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 2o CADET ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ WTF TAEKWONDO
2o CADET ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ WTF TAEKWONDO
http://2.bp.blogspot.com/-9N7EnGa-23Q/VdyOcVkmxPI/AAAAAAAAI08/2yQHIMwg0YA/s400/2b3e8441e8e4676b13d1597491e3f2ef_L.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-9N7EnGa-23Q/VdyOcVkmxPI/AAAAAAAAI08/2yQHIMwg0YA/s72-c/2b3e8441e8e4676b13d1597491e3f2ef_L.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/08/2o-cadet-wtf-taekwondo.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/08/2o-cadet-wtf-taekwondo.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content