Το μήνυμα του Προέδρου της WTF

Αγαπητοί  της  παγκόσμιας οικογένειας  WTF. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για τη νέα σεζόν και Ευχές για το Νέο Έτος 20...



Αγαπητοί  της  παγκόσμιας οικογένειας  WTF.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για τη νέα σεζόν και Ευχές για το Νέο Έτος 2014!

Το έτος 2013 υπήρξε τεράστια επιτυχία για την WTF όσον αφορά την επίτευξη των στόχων.

Το αποκορύφωμα ήταν φυσικά η απόφαση που έχει ληφθεί από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή τον Σεπτέμβριο του 2013 για να παραμείνει το  taekwondo ένα από τα 25 βασικά αθλήματα στο Ολυμπιακό πρόγραμμα το 2020. Η Ένταξη του τάε κβον ντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020 παραμένει ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα της WTF και η συνεχής συμμετοχή μας είναι μια τεράστια τιμή για το σύνολο της οικογένειας WTF. Είμαστε πολύ περήφανοι για την απόφαση της ΔΟΕ και θα μας επιτρέψει δουλεύοντας ακούραστα  να διασφαλίσουμε ότι το taekwondo συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο.


Το 2013 γιορτάσαμε την 40η επέτειο από την WTF και πήραμε την ευκαιρία να τιμήσουν την προσπάθεια  και την αφοσίωση όλων των αθλητών, των εθελοντών, των υπαλλήλων και των κρατών Εθνικές Ενώσεις που έχουν εμπλακεί στον αθλητισμό μας κατά τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. Η Ομοσπονδία μας έχει διανύσει πολύ δρόμο, αλλά τώρα εισέρχεται σε μια συναρπαστική νέα περίοδο στην εξέλιξη του τάε κβον ντο.

Είχαμε το προνόμιο να παρακολουθήσουμε μια σειρά από εξαιρετικές εκδηλώσεις taekwondo το 2013.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Puebla, Μεξικό, τον Ιούλιο ήταν μια τεράστια επιτυχία και πρέπει να αναγνωριστεί στους διοργανωτές της εκδήλωσης και όλους τους αθλητές, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές που συνέβαλαν στο εξαιρετικό πρωτάθλημα. Τον Οκτώβριο του 2013, το Μπαλί, Ινδονησία, φιλοξένησε το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΟΥΜΣΕ, ενώ το Νοέμβριος 2013 είδε τη διεξαγωγή του  2ου Ασίας-Ευρώπης Intercontinental Πρωτάθλημα Taekwondo στο Shenzhen, Κίνα και το 2013 WTF Παγκόσμιο Κύπελλο Πρωταθλήματος Taekwondo Team στο Αμπιτζάν, Ακτή Ελεφαντοστού. Όλες αυτές οι διεθνείς διαγωνισμοί ήταν άψογα οργανωμένοι και βοήθησαν να ενισχύσει τη θέση του το τάε κβον ντο στην παγκόσμια σκηνή.

Τέλος, ολοκληρώθηκε η χρονιά με την εναρκτήρια του Παγκοσμίου Taekwondo Grand Prix στο Μάντσεστερ, UK. Ο διαγωνισμός αποτέλεσε το πρώτο βήμα του επόμενου συναρπαστικό ταξιδιού μας. Το World Taekwondo GP δεν θα δώσει μόνο στους καλύτερους αθλητές μας την ευκαιρία να ανταγωνιστούν ο ένας τον άλλο σε τακτική βάση, αλλά θα μας επιτρέψει επίσης να αξιοποιηθεί το τεράστιο εμπορικό δυναμικό του τάε κβον ντο. Την ημέρα της έναρξης των αγώνων, ανακοινώθηκε  η συνεργασία μας με το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για τον Αθλητισμό για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, η οποία θα μας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε taekwondo ως όχημα για την προώθηση των κοινών στόχων του αθλητισμού για όλους και την ειρήνη.

Το 2014, η WTF θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βάλει το τάε κβον ντο στο επίσημο πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020. Η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) θα πάρει την τελική της απόφαση, το Νοέμβριο του 2014.

Σε αυτό το πλαίσιο, η WTF υπέγραψε συμφωνίες σύμπραξης το 2013 με τέσσερις από τις διεθνείς παρα-αθλητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Επιτροπής Αθλητισμού Κωφών. Η WTF επίσημα χορήγησε το καθεστώς του IPC-Αναγνωρισμένο Διεθνούς Ομοσπονδίας το 2013 και συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του IPC με το καθεστώς του παρατηρητή.


Η WTF συνέχισε να είναι ένας πιστός εταίρος στη ΔΟΕ. Η εκλογή του νέου προέδρου της ΔΟΕ, Δρ Τόμας Μπαχ, στην 125η Σύνοδο της ΔΟΕ στο Μπουένος Άιρες, σηματοδότησε την αρχή μιας νέας και συναρπαστικής εποχής για το Ολυμπιακό Κίνημα.

Αγαπητή οικογένεια του παγκόσμιου τάε κβον ντο, σας εύχομαι μια επιτυχημένη και ευημερούσα  χρονιά 2014 .

Ο Πρόεδρος
 Δρ Chungwon Choue

Πηγή: WTF

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Το μήνυμα του Προέδρου της WTF
Το μήνυμα του Προέδρου της WTF
http://www.worldtaekwondofederation.net/media/k2/items/cache/20337d78da56454434455f8b6f3ce7ab_L.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/01/wtf.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/01/wtf.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content