1.- Στις Δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την επανεκκίνηση του Αθλητισμού, όπως δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της ...
1.- Στις Δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την επανεκκίνηση του Αθλητισμού, όπως δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της Γ.Γ.Α. την 30/4/2020 (Δείτε εδώ), διαβάζουμε:
Από την προσεχή Τρίτη, 5 Μαΐου, έως και σχεδόν τα μέσα του μήνα, αρχικά θα επιτραπούν όλες οι ατομικές προπονήσεις στους αθλητές και στις αθλήτριες που έχουν ήδη προκριθεί ή δεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με την εισήγηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Θα επιτραπούν ακόμη,
• ΤάεΚβοΝτο, για αθλητές ηλικιών Εφήβων – Νεανίδων και μεγαλύτερες, επιτρέπεται προπόνηση ΜΟΝΟ φυσικής κατάστασης (σε ανοικτούς χώρους). Εννοείται χωρίς επαφή και τηρώντας τις αποστάσεις!
Θα επιτραπούν ακόμη,
• ΤάεΚβοΝτο, για αθλητές ηλικιών Εφήβων – Νεανίδων και μεγαλύτερες, επιτρέπεται προπόνηση ΜΟΝΟ φυσικής κατάστασης (σε ανοικτούς χώρους). Εννοείται χωρίς επαφή και τηρώντας τις αποστάσεις!
2.- Στην επίσημη παρουσίαση της Γ.Γ.Α. από 30/4/2020 ( εδώ ) βλέπουμε:
«Ταεκβοντό σε επόμενο στάδιο.»
Όπως διαπιστώνουμε υπάρχει σοβαρή αναντιστοιχία μεταξύ των δηλώσεων του κ. Υφυπουργού και της επίσημης παρουσίασης της Γ.Γ.Α., που μπορεί να οδηγήσει σε αστοχίες και σε πιθανές ποινικές ευθύνες για τους υπευθύνους των Συλλόγων του Αθλήματος.
3.- Η ΕΛΟΤ ανακοίνωσε στο fb
🛑 Ενημέρωση για την επιστροφή στις μετά-καραντίνα προπονήσεις
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε τα μέτρα, για τη σταδιακή άρση των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα,.
«Η περίοδος αυτή είναι πιλοτική και όσα ανακοινώσουμε σήμερα θα ισχύουν από την προσεχή Τρίτη, 5 Μαΐου, έως και σχεδόν τα μέσα του μήνα όπου και θα επανέλθουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού και πρόσθεσε:
«Αρχικά, θα επιτραπούν όλες οι ατομικές προπονήσεις στους αθλητές και στις αθλήτριες που έχουν ήδη προκριθεί ή δεκδικούν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με την εισήγηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Θα επιτραπούν, ακόμη, για αθλητές ηλικιών Εφήβων - Νεανίδων και μεγαλύτερες, ΜΟΝΟ προπονήσεις σε ανοιχτούς χώρους και ΜΟΝΟ για ατομικά αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας».
4.- Παρακαλείτε η ΕΛΟΤ να ενημερώσει τους Συλλόγους της και να διευκρινίσει τι ακριβώς ισχύει.
Παρακαλούμε τον οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι σχετικό να το γράψει στα σχόλια παρακάτω ή στο greecegroupe@gmail.com.
Σχόλια