Διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν ITF 2018

3η  μέρα «ΈΒΡΕΞΕ» ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 18 Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στο Μινσκ, έφερε «καταιγίδα»...


3η  μέρα

«ΈΒΡΕΞΕ» ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 18



Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στο Μινσκ, έφερε «καταιγίδα» μεταλλίων στην Εθνική μας ομάδα, που εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Άστραψαν από τη λάμψη οι αθλητές και οι αθλήτριες που κατέκτησαν τα συνολικά 18 μετάλλια. 4 ήταν τα χρυσά, 3 τα αργυρά και 11 τα χάλκινα μετάλλια που γέμισαν με περηφάνια τους προπονητές και τους συνοδούς, αλλά και τις αποσκευές της εθνικής ομάδας.

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου με εκπληκτική εμφάνιση, η Παρασκευή Τσελέκογλου με το δυναμικό της παιχνίδι, η Κωνσταντίνα Καμτσόγλου σε έναν συγκλονιστικό «ελληνικό» τελικό και η αειθαλής Ιωάννα Κωστοπούλου από τις βετεράνες απέσπασαν τα χρυσά μετάλλια σκορπίζοντας χαμόγελα στους προπονητές της ομάδας. Ο Κώστας Παμπόρης, η Χριστίνα Ράμου, η Αιμιλία – Δήμητρα Κτένα, ο Βασίλης Αλιάτης και η Διονυσία Παπαδάτου στις εναέριες τεχνικές νεανίδων κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες τους. Η Βάγια Καραβεζίρη, ο γερόλυκος Άρης Παυλίδης και ο Βαγγέλης Κελεσίδης κατέκτησαν τα αργυρά μετάλλια στις μάχες.


Η ομάδα των βετεράνων στην κατηγορία Ανδρών παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς κατόρθωσε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο τόσο στις θραύσεις όσο και στις μάχες. Η ομάδα των γυναικών στις βετεράνες αθλήτριες με μια συγκλονιστική προσπάθεια ανέβηκε στην τρίτη θέση στο βάθρο εμπνέοντας τους νεαρούς αθλητές να τις μιμηθούν στην σημερινή και τελευταία μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο ακαταμάχητος βετεράνος αρχηγός της ομάδος Λάζαρος Παπαγερίδης δήλωσε «συγκλονισμένος για την υπερπροσπάθεια των αθλητών και τη συγκομιδή των μεταλλίων», ενώ ο προπονητής Παναγιώτης Μάσκας συμπλήρωσε ότι «ήταν αναμενόμενη η χθεσινή επιτυχία λόγω της επιμονής και της μεθοδική προετοιμασία».

2η μέρα





ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ ΜΙΝΣΚ!


Με γλυκόπικρη γεύση έκλεισε η χθεσινή ημέρα για την εθνική ομάδα TAEKWON-DO ITF στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας, λόγω της μη κατάκτησης τελικά ενός χρυσού μεταλλίου. Αν και άγγιξαν τα χρυσά μετάλλια, οι Έλληνες αθλητές αρκέστηκαν σε δύο αργυρά, έπειτα από συγκλονιστικούς αγώνες. Τα αργυρά μετάλλια απέσπασαν οι Φώτης Μπουζούκης στην κατηγορία εως 69 κιλά και Δημήτρης Χριστοφιδέλης στην κατηγορία εως 75 κιλά. Αντίστοιχα, 4 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στην κατηγορία εως 55 κιλά η Έλενα Μητσάκη, στην κατηγορία εως 60 κιλά ο Παντελής Σκουλίκας, στην κατηγορία εως 75 κιλά ο Ηρακλής Κιρτάζης και στην κατηγορία εως 45 κιλά ο Πέτρος Ζιλάκος. 

Η προπονήτρια Βάσω Κουσαρίδου ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθεια τους και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αγωνιστικό ήθος της ομάδος που στο μέλλον θα αποφέρει μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο αρχηγός της αποστολής Μιχάλης Κωτίδης ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες για τον αγωνιστικό τους οίστρο και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα.


1η μέρα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Ολοκληρώθηκαν τα τεχνικά αγωνίσματα των Τουλ τη δεύτερη ημέρα των αγώνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF εφήβων, νεανίδων και βετεράνων, που διεξάγεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Ταυτόχρονα ήρθαν και τα πρώτα μετάλλια για την πολυπληθή ελληνική αποστολή, με την Εθνική ομάδα να έχει συγκομιδή 3 αργυρών και 4 χάλκινων μεταλλίων, αλλά και μια 4η θέση στις εναέριες τεχνικές. Επίσης οι αθλητές και οι αθλήτριες που άρχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα αγωνίσματα μάχης πέρασαν όλοι στον επόμενο γύρο και συνεχίζουν την Παρασκευή την πορεία τους για το βάθρο. 

Αναλυτικά τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Κώστας Νετκίδης στην κατηγορια των εφήβων στο πρώτο νταν, ο Γιώργος Λαζάρου στην κατηγορια gold στο 5ο νταν και η αειθαλής Ιωάννα Κωστοπούλου στην κατηγορία των silver στα 4 νταν. 

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ανδρέας Τζανίδης και η Λευκοθέα Μαραζάκη στα 3 νταν και ο Γιώργος Ντάκουλας και η Ελένη Μαρούλι στο πρωτο νταν. 

Η παρουσία όλων των αθλητών ήταν υποδειγματική και ο αρχηγός ομάδος Παντελής Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση. Ο προπονητής Αλέξανδρος Χατζηδιαμαντίδης, ο οποίος με άριστη τακτική οδήγησε τον αθλητή Πέτρο Βασιλείου στον επόμενο γύρο, τόνισε την αποφασιστικότητα των αθλητών για διάκριση και προέβλεψε περισσότερα μετάλλια..

                                                 
Η σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς με τα αποτελέσματα.

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν ITF 2018
Διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν ITF 2018
https://1.bp.blogspot.com/-FFfeQgFKNGs/W4JCFzKLoMI/AAAAAAAAPNU/dbu24A0QKEIWLUjhkgIUTa18R-cQX317gCLcBGAs/s640/FB_IMG_1535046381268.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-FFfeQgFKNGs/W4JCFzKLoMI/AAAAAAAAPNU/dbu24A0QKEIWLUjhkgIUTa18R-cQX317gCLcBGAs/s72-c/FB_IMG_1535046381268.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2018/08/itf-2018_26.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2018/08/itf-2018_26.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content