Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει Σεμινάριο Ενημέρωσης Προπονητών και Σεμινάριο Ενημέρωσης - εξετάσεις νέων Διαιτητών που αν...
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει Σεμινάριο Ενημέρωσης Προπονητών και Σεμινάριο Ενημέρωσης - εξετάσεις νέων Διαιτητών που ανήκουν σε σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. και δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2018.
α.- Προπονητές.
Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018. Προπονητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, των οποίων η παρουσία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθούν σε θέματα διαιτησίας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018.Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Μοναστηρίου 202 και Σεφέρη 4, Τηλ.: 2310-212350.
Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι οι εξής:
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τις 15:30 π.μ. (αυστηρά) έως 20:00 μ.μ.
Ώρα προσέλευσης και εγγραφή των συμμετεχόντων στο σεμινάριο ορίζεται από τις 15:15 - 15:30 μ.μ.
Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ
β.- Σεμινάριο Υποψηφίων Διαιτητών
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018: Ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας WTF , ανάλυση Ηλεκτρονικού Συστήματος Βαθμολόγησης GEN 2 (PSS), κινησιολογία.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018: Ενημέρωση και εφαρμογή κανονισμών διαιτησίας WTF , ανάλυση Ηλεκτρονικού Συστήματος Βαθμολόγησης GEN 2 (PSS), κινησιολογία, εξετάσεις εν ενεργεία και νέων διαιτητών.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος Μοναστηρίου 202 και Σεφέρη 4, Τηλ.: 2310-212350.
Οι ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι οι εξής:
Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τις 09:00 π.μ. (αυστηρά) έως 15:00 μ.μ.
Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 από τις 14:00 μ.μ. (αυστηρά) έως 20:00 μ.μ.
Ώρα προσέλευσης και εγγραφή των συμμετεχόντων στο σεμινάριο ορίζεται από τις 8:45 - 09:00 π.μ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
Για το Σεμινάριο Υποψηφίων Διαιτητών: δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές κάτοχοι από 1ο ΝΤΑΝ και άνω, οι οποίοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 200 έτος της ηλικίας τους με την προϋπόθεση να μην είναι προπονητές ή αθλητές, όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος και να μην έχουν παραπεμφθεί στο δικαστήριο για κακούργημα ή έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα για τέλεση κακουργήματος, καθώς και όποιος έχει καταδικασθεί σε βαθμό πλημμελήματος με τελεσίδικη δικαστική απόφαση για ποινικά αδικήματα, Νόμος 2725/1999.
Οι υποψήφιοι διαιτητές πρέπει να έχουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ φωτοτυπία του τελευταίου βαθμού ΝΤΑΝ.
Στα Σεμινάρια δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Εν Ενεργεία διαιτητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, των οποίων η παρουσία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουν να διαιτητεύσουν κατά την νέα αγωνιστική περίοδο 2018.
ΕΝΔΥΣΗ:
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φορούν φόρμα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (DOBOK), αθλητικά παπούτσια και να έχουν μαζί τους μπλοκ σημειώσεων & στυλό.
Για να δείτε την ανακοίνωση πατήστε εδώ
Σχόλια