GB Taekwondo! Σχεδιάζοντας το μέλλον!

Μια νέα συμφωνία εταιρικής σχέσης / εργασίας έχει συμφωνηθεί μεταξύ της βρετανικής ομοσπονδίας καράτε και της GB Taekwondo, η οποία υποσ...


Μια νέα συμφωνία εταιρικής σχέσης / εργασίας έχει συμφωνηθεί μεταξύ της βρετανικής ομοσπονδίας καράτε και της GB Taekwondo, η οποία υποστηρίζεται από το UK Sport.

Η συνεργασία μεταξύ της BKF και της GBTKD παρουσιάζει μια συναρπαστική ευκαιρία και για τα δύο μέρη να μοιραστούν εμπειρογνωμοσύνη, να μάθουν ο ένας από τον άλλον και τελικά να υποστηρίξουν ταλαντούχους αθλητές καράτε για να επιτύχουν το δυναμικό τους απόδοσης.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, οι αθλητές της BKF θα έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις κατάρτισης, την ιατρική και την εμπειρία ανάλυσης επιδόσεων που είναι διαθέσιμες στο Εθνικό Κέντρο Taekwondo στο Μάντσεστερ.

Με πέντε μετάλλια από τους δύο τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του διπλού χρυσού για το Jade Jones, το πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης επιδόσεων GB Taekwondo διαθέτει ιστορικό για την επιτυχία σε σημαντικά διεθνή τουρνουά.

Αυτή η συνέπεια υψηλού επιπέδου επιτεύχθηκε όταν η Bianca Walkden διατήρησε τον τίτλο της και τέσσερις συμπαίκτες κέρδισαν επίσης μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo του τρέχοντος έτους στη Νότια Κορέα.

Τώρα, ο Gary Hall, GB Taekwondo Performance Director, πιστεύει ότι το καράτε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Jordan Thomas μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από τα συστήματα και τις μεθόδους κατάρτισης που καθιερώθηκαν στο εθνικό κέντρο υψηλών επιδόσεων του taekwondo στο Μάντσεστερ.

"Υπάρχουν πολλοί αθλητές υψηλής ποιότητας στο καράτε με τoν Jordan Thomas, τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωταθλητή, στο επίκεντρο", λέει ο Hall.

"Είναι ένας φυσικά ταλαντούχος αθλητής και έχει επανειλημμένα δείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στις μεγάλες διεθνείς σκηνές".

"Αυτό που θέλουμε να κάνουμε με αυτή τη νέα πρωτοβουλία είναι να προσθέσουμε την περαιτέρω πρόοδο του Jordan, καθώς και άλλους αθλητές καράτε. Αυτή η πρόοδος προϋποθέτει την προετοιμασία για το Τόκιο 2020 και τελικά φέρνει στο σπίτι ένα μετάλλιο. "

"Έτσι, είναι ένα συναρπαστικό έργο για να αναλάβει ιδιαίτερα το GB Taekwondo ήδη καταλαβαίνει τον κόσμο του αθλητισμού μάχης".

Η αίθουσα επίσης βλέπει παράλληλα με τα συναρπαστικά αναπτυξιακά σχέδια για το καράτε και την ταχεία ανάπτυξη του Ταεκβοντό από το κοντινό περιβάλλον στο Loughborough.

"Η Βρετανία έχει μια καλή γενεαλογία στο καράτε και η ένταξη στο Ολυμπιακό πρόγραμμα για το Τόκυο είναι πιθανό να αποτελέσει καταλύτη για περαιτέρω ανάπτυξη του καράτε. "

«Όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε Ταεκβοντό, η Sarah Stevenson μόλις έγινε ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής μας. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα μικρό πρόγραμμα γύρω από τη Sarah και αυτή είναι μια παρόμοια ιστορία με τον Jordan και το καράτε. "

"Τώρα, έχουμε την εμπειρία και γι 'αυτό αυτό θα μπορούσε να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο."

Πηγή: GBTekwondo
Μετάφραση: Google Transalate.

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: GB Taekwondo! Σχεδιάζοντας το μέλλον!
GB Taekwondo! Σχεδιάζοντας το μέλλον!
https://4.bp.blogspot.com/-qVQ2lG-SwTg/WgQN0kJi0HI/AAAAAAAAATw/lyfcivRgkvcXofHisUnvfesF6TTyMAGEwCLcBGAs/s1600/inflacia.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-qVQ2lG-SwTg/WgQN0kJi0HI/AAAAAAAAATw/lyfcivRgkvcXofHisUnvfesF6TTyMAGEwCLcBGAs/s72-c/inflacia.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2017/11/gb-taekwondo.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2017/11/gb-taekwondo.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content