Τάδε έφη Ισίδωρος Κούβελος για Μιχάλη Φυσετζίδη.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 . - Ο πρώην Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος σε συνέντευξή του στο αθλητικό ηλεκ...


Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017. - Ο πρώην Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος σε συνέντευξή του στο αθλητικό ηλεκτρονικό περιοδικό gazzetta.gr αναφέρθηκε με «σκληρά» λόγια στον νυν πρόεδρο της ΔΟΑ κ. Φυσετζίδη. 

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

«Ερώτηση δημοσιογράφου : Κύριε Κούβελε, ο σημερινός πρόεδρος της ΔΟΑ κ. Φυσετζίδης έχει δηλώσει πως αυτός εξασφάλισε από τον ίδιο χορηγό την συνέχιση της χορηγίας αυτής για τα επόμενα χρόνια. Πως το εκτιμάτε αυτό;

Απάντηση : Αυτά είναι ανοησίες ! Πως δηλαδή εξασφάλισε την συνέχιση της χρηματοδότησης αφού έχει ήδη υπογραφεί συμφωνητικό 5ετούς διάρκειας με το ποσό που σας ανέφερα πιο πάνω! Διάβασα και εγώ τις δηλώσεις του κυρίου Φυσετζίδη και πραγματικά εξεπλάγην! Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα από έναν άνθρωπο ο οποίος τόσο εύκολα βρέθηκε σε μια θέση που ούτε στα καλύτερα των ονείρων του δεν θα μπορούσε να φανταστεί! Ξέρω ότι είμαι σκληρός με αυτά που λέω και θα έπρεπε να έχω συνηθίσει να ζω παρέα με την αγνωμοσύνη κάποιων πρώην δήθεν συναδέλφων μου. Απλά διερωτώμαι πόσο δύσκολο άραγε είναι να παραδεχθείς ότι κάποιος, πριν από εσένα, πάλεψε και έφτιαξε αυτό στο οποίο κάθεσαι επάνω; Πόσο δύσκολο είναι να μην μιλάς για θέματα όπως η Ολυμπιακή Παιδεία, αφού ποτέ δεν ασχολήθηκες με αυτά; Είναι εύκολο να σε κάνουν Προέδρο ενός εκπαιδευτικού θεσμού, ακόμα και όταν δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει Ολυμπιακή εκπαίδευση. Το δύσκολο είναι να σε αναγνωρίσουν οι άλλοι ως αληθινό Πρόεδρο.» (Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη.gazzetta.gr


Τρίτη, 23 Μαΐου 2017. Απόσπασμα από την απάντηση της ΔΟΕ στον κ. Κούβελο:

«Με αφορμή συνέντευξη που έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία προς αποκατάσταση της αλήθειας και για ενημέρωση του κοινού, δηλώνει τα εξής:

Αφού ο πρώην Πρόεδρος δήλωσε ότι ο νέος Πρόεδρος Μιχάλης Φυσεντζίδης «δεν έχει ασχοληθεί με θέματα όπως η Ολυμπιακή παιδεία», πώς τον πρότεινε και του εμπιστεύτηκε τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΟΑ για δύο τετραετείς θητείες, θέση στην οποία ο κ. Φυσεντζίδης εξελέγη ομόφωνα από την Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με ψήφο δηλαδή και του κ. Κούβελου;»   (διαβάστε όλη την ανκοίνωση της ΔΟΕ)  http://www.sportlike.gr


Τετάρτη 24/05/2017. - Απόσπασμα από την απάντηση  του κ. Κούβελου στην ανακοίνωση της ΔΟΕ:

«Προς αυτούς λοιπόν και εγώ είμαι υποχρεωμένος να απευθύνω δημοσίως την απάντηση μου, για να μάθουν όλοι τα πραγματικά γεγονότα και τις αλήθειες που …ξέχασε να τους πει ο κ. Φυσετζίδης.

Α. Διερωτάσθε λοιπόν κυρίες και κύριοι της Εφορείας της ΔΟΑ στην ανακοίνωση σας, πως «εμπιστεύθηκα στον κ. Φυσετζίδη την θέση του Αντιπροέδρου για ΔΥΟ τετραετίες αφού δεν έχει ασχοληθεί με θέματα Ολυμπιακής Παιδείας» 

1. Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Φυσετζίδης υπήρξε ΜΟΝΟΝ μία τετραετία Αντιπρόεδρος της ΔΟΑ και όχι δύο!!! Την πρώτη τετραετία, Αντιπρόεδρος υπήρξε μέχρι τον θάνατο του ο Χρήστος Χατζηαθανασίου και στην συνέχεια ο εξαίρετος συνάδελφος και γνώστης των Ολυμπιακών θεμάτων Πέτρος Συναδινός. Το ξέχασε μάλλον αυτό……

2. Για το διάστημα 2013-2017 τον πρότεινα για την θέση του Αντιπροέδρου όχι για τις γνώσεις του στο αντικείμενο της ΔΟΑ, αλλά επειδή μου το ζήτησε ο ίδιος, προκειμένου να διεκδικήσει την θέση του Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο. Μάλιστα του θυμίζω ότι το βιογραφικό του σημείωμα το εμπλουτίσαμε παρέα!!! Δεν φαντάζομαι να το αμφισβητεί αυτό γιατί έχω το πρωτότυπο του βιογραφικού του στο κομπιούτερ μου….

3. Στο διάστημα που υπήρξε απλό μέλος και Αντιπρόεδρος της ΔΟΑ, ο κ. Φυσετζίδης, επί οχτώ χρόνια δηλαδή, ΟΥΔΕΠΟΤΕ συμμετείχε σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική εκδήλωση της Ακαδημίας στην αρχαία Ολυμπία! Πότε λοιπόν πρόλαβε και απέκτησε τις γνώσεις περί Ολυμπιακής Παιδείας; Ξέχασε να σας το πει και αυτό;;;

4. Η διοικητική αθλητική πορεία του κ. Φυσετζίδη, όποια και αν είναι αυτή, ουδεμία σχέση είχε με την Ολυμπιακή Παιδεία, άσχετα αν ο ίδιος πιστεύει ότι με ένα διδακτορικό για τον «Εθελοντισμό» …απέκτησε γνώσεις Ολυμπιακών Αξιών!»  (εδώ όλη η απάντηση του κ. Κούβελου). http://www.novasports.gr

                                                                                                                                             

Το Βιογραφικό  του νυν προέδρου της Δ.Ο.Ε. κ. Μιχάλη Φυσεντζίδη :

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα και έχει ως επαγγελματική ενασχόληση τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις (ΑΒΑ-ΦΥΣΚΟ Α.Ε.). Διήνυσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Α’ Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στα τεθωρακισμένα.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), του Πανεπιστημίου Αθηνών με κύρια ειδικότητα το Ποδόσφαιρο και δεύτερη ειδικότητα τη Χιονοδρομία, Προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκπονεί Διδακτορική Διατριβή στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Σήμερα δραστηριοποιείται ενεργά στο Αθλητικό Κίνημα και έχει περισσότερες από 150 βραβεύσεις στο ενεργητικό του από διάφορους φορείς, (Υπουργείο Αθλητισμού, Αθλητικά σωματεία, Ελληνική Αστυνομία, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Αλλοδαπές Αθλητικές Ομοσπονδίες, Κοινωνικά Ιδρύματα, Αλλοδαπά Πανεπιστήμια κ.ά.) για τη προσφορά του στον Αθλητισμό.

Κατέχει τη θέση του Προέδρου της Διοίκησης-Εφορείας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, του Μέλους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του Αντιπροέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Νοσοκομείου «Ελπίς», του Γενικού Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό και του Γενικού Γραμματέα της Μεσογειακής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Είναι επίσης Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Αθλητικών Παραγόντων και της Ελληνικής Φιλαθλητικής Εταιρείας, αλλά και Μέλος της Αθηναϊκής Λέσχης, της Ευξείνου Λέσχης, και πολλών Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Συνδέσμων Φιλίας με άλλα κράτη.

Διετέλεσε με επιτυχία μεταξύ άλλων Διευθυντής Αγωνιστικού Τομέα της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004», Μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», Κοσμήτορας Παναθηναϊκού Σταδίου, Γενικός Γραμματέας Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας, Τεχνικός Επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (WTF) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) σε Διεθνείς διοργανώσεις, Γραμματέας, Υπεύθυνος Αγώνων και Μέλος Οργανωτικών Επιτροπών Βαλκανικών, Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων διοργανώσεων διαφόρων αθλημάτων, Μέλος Διοίκησης/Διευθυντής/Διδάσκων Σχολών Προπονητών Ταεκβοντό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς και Μέλος πολλών Οργανωτικών Επιτροπών Διεθνών Αθλητικών Διοργανώσεων, Αναπληρωτής Ταμίας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος Εφορίας Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας , Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, Πρόεδρος της αστικής εταιρείαςΜεγίστη Αγαθοεργία και Σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, Αντιπρόεδρος/Γραμματέας/Μέλος Επιτροπών της Ε.Ο.Ε. (Ολυμπιακής Προετοιμασίας, Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, «Ευ Αγωνίζεσθαι», Αθλητισμός και Γυναίκα κ.ά.), Αρχηγός και Υπαρχηγός Αποστολών Ε.Ο.Ε., Έφορος Περ. Δημοσίων Σχέσεων Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Μέλος Επιτροπής Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό [Υπεύθυνος για την Ελλάδα στην ανάπτυξη προγραμμάτων διδασκαλίας του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό στα Πανεπιστήμια], Πρόεδρος Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Ταεκβοντό Αττικής, Βοιωτίας και Νήσων, Εθνικός Διαιτητής Ταεκβοντό Α’ Κατηγορίας, Επιστημονικός συνεργάτης του Τζάνειου Νοσοκομείου (Παιδιοκαρδιολογικού Τμήματος), Διοργανωτής μεγάλου αριθμού ημερίδων, σεμιναρίων και διαλέξεων κ.ά.

Έχει εκδώσει 10 βιβλία αθλητικού και φιλοσοφικού περιεχομένου και στην επιστημονική δράση του περιλαμβάνονται παρουσιάσεις εργασιών με άλλους ερευνητές σε επιστημονικά διεθνή συνέδρια και συμπόσια καθώς και δημοσιεύσεις άρθρων και μελετών σε επιστημονικά περιοδικά.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό (αθλητής Στίβου, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Ταεκβοντό) με εξειδίκευση στο Ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό όπου πέρασε απ’ όλα τα στάδια του αθλήματος με επιτυχία ως Αθλητής, Προπονητής, Διαιτητής, Τεχνικός Σύμβουλος και Διοικητικός παράγοντας.

Ως Προπονητής και Επιστημονικός Σύμβουλος έχει εργαστεί σε περισσότερα από 17 Αθλητικά Σωματεία με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και ανάδειξη αρκετών αθλητών σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό και Διεθνές επίπεδο.

Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό επιμορφωτικών σεμιναρίων παιδαγωγικού, αθλητικού, φιλοσοφικού και οικολογικού περιεχομένου, και στα χόμπι του περιλαμβάνονται η έρευνα αρχαίων πολιτισμών, φιλοσοφικών συστημάτων, η σκοποβολή και η μουσική.

Κατέχει το βαθμό Μαύρης Ζώνης 7 ΝΤΑΝ στο Ταεκβοντό και είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και μέτρια της Ιταλικής.

Πηγή: ΕΟΕ

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,80,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Τάδε έφη Ισίδωρος Κούβελος για Μιχάλη Φυσετζίδη.
Τάδε έφη Ισίδωρος Κούβελος για Μιχάλη Φυσετζίδη.
https://4.bp.blogspot.com/-SEiOuKBer9o/WR7TVfWhC1I/AAAAAAAAMs8/MX4rOmdo5QYLgaJT70wq2Ot4yfd8pAPPgCLcB/s400/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.png
https://4.bp.blogspot.com/-SEiOuKBer9o/WR7TVfWhC1I/AAAAAAAAMs8/MX4rOmdo5QYLgaJT70wq2Ot4yfd8pAPPgCLcB/s72-c/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2017/05/blog-post_30.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2017/05/blog-post_30.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content