Γιατί η WTF επέλεξε το σύστημα της Adidas KP&P;

By Ludovic Mauchien Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός για χρόνια. Συστήματα έρχονται και παρέρχονται τουρνουά μετά τα τουρνουά. Αλλ...




By Ludovic Mauchien


Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός για χρόνια. Συστήματα έρχονται και παρέρχονται τουρνουά μετά τα τουρνουά. Αλλά ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε κάθε αυτά; Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους; Πώς λειτουργούν;

Οι μηχανικοί και οι χρήστες της Adidas KP&P μας εξηγούν πως έγινε η επιλογή αυτού του συστήματος για να εξοπλίσει τις προσεχείς διεθνείς διοργανώσεις.
Το σύστημα Adidas KP & P νίκησε την μεταολυμπιακή. Η WTF επέλεξε ως ο επίσημος προμηθευτής για ηλεκτρονικές συσκευές για τους διεθνείς διαγωνισμούς που διοργανώνει.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το περασμένο Νοέμβριο, το 2016 το Grand-Prix τελικό (Δεκέμβριος 9 έως 10),  το ομαδικό Παγκόσμιο Κύπελλο (12 - 13 Δεκεμβρίου) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών,στην Muju, της Κορέα, από τις 24 Ιουνίου έως τις 30 το 2017, θα δείτε αυτά προστατευτικά σώματος σε δράση. Μια νέα μικρή επανάσταση είναι στο δρόμο της. Ας γνωρίσουμε γιατί.


  • Μηχανικός (μηχανογράφηση και ηλεκτρο-τεχνική)

Adidas KP & P στην Ευρώπη επόπτης και διαχειριστή της ομάδας
-Adidas KP & P. «Η ομάδα αποτελείται από 25 άτομα στην Ευρώπη. KP & P είναι μια κορεατική εταιρεία που λειτουργεί σε συνέργεια με την Adidas. Διαχειριζόμαστε όλες τις πτυχές της οργάνωσης του τουρνουά, από τη στιγμή που ο διοργανωτής μας είχε επιλέξει. Παρέχουμε προστασία της κεφαλής, προστατευτικά σώματος και χειριστήρια για διαιτητές. Για ένα τουρνουά, που αντιπροσωπεύει 250 000 ευρώ των υλικών. Στην Κορέα, KP & P εξοπλίζει όλα τα τουρνουά για περισσότερα από 4 χρόνια ».

  • Ακρίβεια της. 
«Οι δοκιμές έδειξαν ότι η Adidas KP & P - σύστημα PSS είναι πολύ πιο ακριβή από ό, τι αυτά του ανταγωνιστή της. 80% των ενεργιών καταγράφονται. Ήταν μόνο 20% για κάποιο άλλο σύστημα. Δεν υπάρχουν "πονηροί" πόντοι πια. Μόνο πραγματικές κλωτσιές μπορεί να σκοράρει. Όσον αφορά την προστασία του κεφαλιού, οι ανιχνευτές του συστήματος PSS είναι πολύ ευαίσθητα, όλα τα λακτίσματα καταγράφονται, ακόμη και στο μπροστινό μέρος του προσώπου, η οποία δεν είναι η περίπτωση για τους άλλους. Και, επιπλέον, οι προστασίες μας έχουν ρυθμιστεί με ηλεκτρονικό τσιπ και όχι με μαγνήτες, όπως άλλο σύστημα, το οποίο αυξάνει την ακρίβεια της ».
  • Αξιοπιστία της. 
«Αυτό το σύστημα είναι πολύ αξιόπιστο. Ποτέ δεν καταρρέει. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις μπαταρίες. Και είναι πραγματικά εύκολο να εργαστεί με. την αξιοπιστία του και την ηλεκτρονικό προστατευτικό κεφαλής επιτρέπει να εξοικονομίσετε πολύ χρόνο.Οι μάχες πάνε πιο γρήγορα, γιατί δεν χάνετε χρόνο. Μπορείτε να προγραμματίσετε 5 αγώνες ανά ώρα, έναντι 4 για τους ανταγωνιστές μας.Η επικοινωνία Wi-Fi μεταξύ του εξοπλισμού και των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο, σε αντίθεση με ανταγωνιστές μας », το οποίο αντιστοιχεί σε ένα κανονικό πρότυπο. Έτσι, είναι πολύ πιο ανθεκτικά στις παρεμβολές, διότι είναι πολύ ισχυρό και προστατεύεται.

  • Το μέλλον. 
«Η τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει μέσω του συστήματος PSS είναι απεριόριστη. Είναι μια προοδευτική και θα είναι ακόμα πιο ακριβείς στο μέλλον. Adidas αρχίζει ακριβώς, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, οι οποίοι περιορίζονται τώρα λόγω της τεχνολογίας που είχαν επιλέξει. Η αποστολή μας είναι να συμβάλουν στην αλλαγή Taekwondo. Με το σύστημά μας, οι κλωτσιά πρέπει να είναι πολύ γρήγορη, ακριβής και ισχυρή για να καταγραφεί. Δεν υπάρχει πια «κλωτσιές μαϊμού». Δεν είναι δυνατόν με αυτό το σύστημα PSS. »

Abdullah Atilla Unlunbay

Technical supervisor for the German federation
«KP & P είναι πολύ εύκολη να χειριστεί. Μπορώ να εξηγήσω σε όλους τους φορείς πώς λειτουργεί μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Εάν έχουν ένα μικρό πρόβλημα, το πρόβλημα λύθηκε πολύ εύκολα και γρήγορα. Αυτό το σύστημα είναι πολύ σταθερό. Δουλεύουμε χωρίς προβλήματα παρεμβολών. Κατά τη διάρκεια του Hamburg Open (τον περασμένο Απρίλιο), δεν είχαμε καμία διακοπή αγώνα λόγω των προβλημάτων κατά τη διάρκεια των 2 ημερών. Ξεκινήσαμε στην ώρα τους και τελειώσαμε ακόμη και νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί, το Σάββατο καθώς και την Κυριακή. Χρησιμοποιήσαμε επίσης αυτό το σύστημα για τa γερμανικ;aεθνικά πρωταθλήματα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα ».

Sven Hautmann

Head manager of the Hamburg Open
«Χρησιμοποιήσαμε τα προστατευτικά Adidas για 1η φορά το 2006. Ήταν το πρώτο μοντέλο τους. Ήρθαμε πίσω στο σύστημα Adidas το 2014, χάρη σε αυτό το νέο μοντέλο PSS που είχαμε δοκιμάσει σε μικρές διοργανώσεις. Ειλικρινά, αυτό είναι πολύ καλό. Τα σημεία είναι καθαρά, όλες οι τεχνικές είναι έγκυρες. Με το νέο αυτό σύστημα, Adidas ανοίγει νέους δρόμους με την προστατευτική κάσκα στο κεφάλι. Για μένα, το σύστημα PSS αντιπροσωπεύει το μέλλον. Βλέπουμε ήδη περισσότερες κλωτσιές στο κεφάλι. Πριν, οι τεχνικές δεν ήταν πραγματικά καθαρές. Υπήρχαν πάρα πολλές γροθιές, πάρα πολλά παράξενα κλωτσιές. Τώρα, είναι πολύ καλύτερα ακόμα και αν αλλάζει λίγο το Taekwondo στυλ ».




Μετάφραση: Google Transalate

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,79,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,8,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Γιατί η WTF επέλεξε το σύστημα της Adidas KP&P;
Γιατί η WTF επέλεξε το σύστημα της Adidas KP&P;
https://2.bp.blogspot.com/-7DnVK86htDg/WFAALufjCTI/AAAAAAAAAE0/xkDg9UkYIe8pC1U-yC0akUHoX8FIx3SrgCLcB/s640/482662-e-foot-protector-adidas-kpnp-wtf-recognized-action-1-800x800.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-7DnVK86htDg/WFAALufjCTI/AAAAAAAAAE0/xkDg9UkYIe8pC1U-yC0akUHoX8FIx3SrgCLcB/s72-c/482662-e-foot-protector-adidas-kpnp-wtf-recognized-action-1-800x800.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2016/12/wtf-adidas-kp.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2016/12/wtf-adidas-kp.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content