Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ



Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος αναγνωρίστηκε με την υπ αριθμόν 277/2014 διαταγή του Ειρηνοδικείου Αθηνών, εγγράφηκε στα βιβλία σωματείων με αριθμό 30246, έχει πλήρη κανονική και νόμιμη λειτουργία σύμφωνα με τον σκοπό ιδρύσεως του, αποτελεί δε το μόνο νόμιμο και σε λειτουργία ευρισκόμενο σωματείο συνδικαλιστικό όργανο των προπονητών του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντο.

Ανακοίνωση προς όλους τους συναδέλφους προπονητές , 

Με την 1357/15 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών στις 17/7/2015 κρίθηκε, αποφασίστηκε και διατάχθηκε η διάλυση του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΙΠΩΜΑΤΟΥΧΩΝ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ  ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Για τους παραπάνω λόγους ενημερώνονται όλοι οι προπονητές οι οποίοι έχουν εγγραφή στην δύναμη του παραπάνω σωματείου να απέχουν από κάθε δραστηριότητα.Τα ως άνω κοινοποιήθηκαν στις υπερκείμενες αρχές ώστε να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Εκ του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Διεύθυνση: Σόλωνος 94, Τ.Κ. 10680, Αθήνα
Email: spote.wtf@gmail.com ,Τηλ. 6948705329.

Σχόλια

BLOGGER: 23
  1. Κάντε εσείς, αυτό που δεν τολμάμε εμείς, επειδή φοβόμαστε. Σταματηστε τους, αρκετά εφαγαν! Δουλέψτε για το Ελληνικό ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, βοηθήστε τα παιδια τους αθλητές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΒΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΊΞΟΥΜΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του παρόντος ιστολόγιου που επίτρεψαν την παρούσα ανάρτηση. Ελπίζω να μην έχει κατέβει ως τη Δευτέρα προς απογοήτευση όλων μας. Τι έγινε ρε παιδιά, καταλάβαμε ότι τελειώνουν τα ψωμιά τους και αλλάζουμε στάση; Καλώς τους και ας άργησαν. Αχχχχχ, δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται...
    Μαστροβασίλης από τα Σεπόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια και μιλάμε για προπονητές... Τις τελευταίες μέρες της προσφάτως διορισθείσας υπηρεσιακής κυβέρνησης που θήτευσε ως τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δυο προπονητές αποσπάστηκαν από τα σχολεία τους (http://edu.klimaka.gr/arxeio/ekpaideytikoi-apospaseis/apospaseis-ekpaidevtikoi-omospondiakoi-proponhtes-a1-klimaka.pdf) για να υπηρετήσουν την ΕΛ.Ο.Τ. ως Ομοσπονδιακοί προπονητές. Δηλαδή τους πληρώνει το δημόσιο χωρίς να πηγαίνουν στο σχολείο τους, και τους έχει η ΕΛ.Ο.Τ. στη διάθεσή της. Θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες. Ποια είναι τα καθήκοντα αυτών των δύο προπονητών; Ποιο έργο παρέχουν; Γιατί δεν έστειλε αυτούς η ΕΛ.Ο.Τ. στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό της Λετονίας και έστειλε τρεις άλλους;;; ΟΕΟ;;; Δεν θα έπρεπε κάθε πρωί να βρίσκονται στα γραφεία της Ομοσπονδίας ως το μεσημέρι έστω για ξεκάρφωμα; Βέβαια ο ένας διαμένει 583,7 χιλιόμετρα μακριά. Ο άλλος είναι ο Πρόεδρος του υπό διάλυση παράτυπου σωματείου προπονητών... Τα ως άνω όπως και η ανακοίνωση της ΣΠΟΤΕ της ανάρτησης όσο και να κοινοποιηθούν στις υπερκείμενες αρχές σιγά να μη προβούν σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και κανένας δεν κάνει τίποτα και εμείς οι απλοί πολίτες πληρώνουμε όλα αυτά τα λαμόγια "τους αφαντους υπαλλήλους του δημοσιου" Τους προπονητές του συστήματος Βοηθήστε μας δείξτε μας το έργο σας πετάξτε τους όλους αυτούς τους δήθεν διορθώστε τα λάθη τους χωρίς ΚΛΙΚΕΣ χωρίς πουλημένα Παιχνίδια σεβαστείτε τους αθλητές και τον κόπο τους σεβαστείτε τους γονεις Σεβαστείτε το άθλημα που υπηρετείται ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ...

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή η ομοσπονδια είναι ένα μπάχαλο που τρώει χρήμα και βολεύει και κανα δυο που τους κάνουν τα χατηρια? ΈΛΕΟΣ ας τελειώνουν επιτέλους μπείτε μπροστά και πετάξτε τους και δουλέψτε μόνο για το άθλημα και το καλό των παιδιών μας. ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη θα ερθουν οι ΄΄αλλοι''που πριν ηταν μαζι τους να φτιαξουν την ΕΛΟΤ,μου θυμιζει τις υποσχεσεις προεκλογικα.Αλλους σκοπους εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Κλίκα" είναι η μαγική λέξη. Έχουμε ξεφύγει . Οι προπονητές είναι πλέον και διαιτητές και ποζάρουν με τα μπλουζάκια των διαιτητών επιτυχίες των αθλητών τους . Οι μισές σχολές στην Ελλάδα είναι στον "αέρα" νομικά . Ο κάθε πτυχιούχος προπονητής από τους παλιούς , βάζει το όνομά του για να ανοίξουν τα νέα παιδιά που δεν είναι από ΤΕΦΑ σχολές, με αποτέλεσμα όλοι οι νέοι να εξαρτούνται από τους παλιούς. Οι τιμές σε παράβολα-ετήσια συνδρομη και ένα κάρο χαζομάρες ξέφυγαν και πλέον δεν ξέρουμε τι πληρώνουμε . Τα πρωταθλήματα τύπου πρόκριση-κύπελο-πανελλήνιο απαξιώθηκαν γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά και οι συμμετοχές έχουν πιάσει "πάτωμα", με αποτέλεσμα να έχουμε γεμίσει υπεραθλητές με πρωτιές χωρίς αγώνες στα πόδια τους. Οι ομοσπονδία έχει βάλει χέρι παντού και όχι για καλό σκοπό. Φιλικά-αγωνιστικές συναντήσεις , έσβησαν και γίνονται στα κρυφά, διότι μέσω της ομοσπονδίας υπάρχουν πολλά εμπόδια και φυσικά , όταν ξεπεραστούν γίνεται οικονομικά ασύμφορο. Το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ έχει γίνει επιχείρηση και μάλιστα Α.Ε. Δεν υπάρχουν ,μόνο αρνητικά, αλλά κυριαρχούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό.Συγγνώμη για το ύφος αλλά υπάρχει θυμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανελληνιος Συνδεσμος Προπονητων Ολυμπιακου Αθληματος Ταεκβοντο???????
    χαχαχαχαχαχαχα αυτοι που διαγραφηκαν προσπαθουν να σωθουν??????
    τι αλλο θα δουμεεεεεεεε !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι τρέχουν πίσω από έναν σύλλογο χαχα για να δούνε τα παιδια τους πρωταθλητές. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΎΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΜΕΤΆΛΛΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Δείτε τους πρώτους έντεκα φίλους του συνδέσμου που πάνε να μας πουλήσουν και θα καταλάβετε! Ξυπνήστε Συνάδελφοι και δείξτε ανωτερότητα πατήστε τους εκεί που πονάνε. Όλοι εμείς μαζί θα αλλάξουμε το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

      Διαγραφή
    3. Γι αυτό υπήρχε αυτή η μεγάλη αναστάτωση σήμερα στη ζυγιση....

      Διαγραφή
  8. Παρουσιάζουν άλλο σύνδεσμο τώρα, φαντάζομαι οτι είναι πάλι ο αρχαιότερος και μόνος σύνδεσμος που αναγνωρίζει η ΕΛΟΤ και θα υπογράψουν πάλι μνημόνια και θα κάνουν δωρεές..... Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το προεδρείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.facebook.com/profile.php?id=100010509914039&fref=ts Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Και που να δειτε ποιος ειναι προεδρος σαυτο το συλλογο εδω και δεκαπεντε χρονια τι πλακα θα παθετε!!!

      Διαγραφή
    3. Για να δουμε, ποιος ειναι?

      Διαγραφή
    4. Οποιο πρόβατο βάλουν για πρόεδρο να είναι ενήμερο οτι θα πάει για σφαγή. ...
      τελευταία ειδοποίηση.

      Διαγραφή
  9. ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΠΡΌΕΔΡΟΙ ΚΤΛ ΚΤΛ ΌΛΟΙ ΦΊΛΟΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΏΤΟΥΣ. ΤΥΧΑΊΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο έχει και κάποιον ο οποίος δηλώνει οτι εργάζεται εθελοντικά και αφιλοκερδώς στην ΕΛΟΤ χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι δεν πάει καλά για να αφήνουν οι διαχειριστές τα παραπάνω σχόλια πάνω από 8 ώρες... Ή τα παιδιά είναι άρρωστα στο κρεβάτι και δεν μπορούν να ασχοληθούν, ή το παίζουν πάλι Μακεδονομάχοι (πολύ αργά) ή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί σας αδέρφια, δύσκολο το έργο σας αλλά είστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Στον Άνθρωπο και Δάσκαλο (ξέρει εκεινος) που όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τον "σκοτωσουν" εκείνος προσπαθεί και παλεύει για το άθλημα που υπηρετεί και αγαπάει. Αδελφέ μου είμαι υπερήφανος για εσένα. Ανωτερότητα και ήθος αυτό εκπροσωπεις.

      Διαγραφή
    3. Μαζί σου Δάσκαλε! Προσπάθησε να νικήσεις όλους αυτούς που θέλουν να διαλύσουν το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ . Τέλος η λαμογια! Κουραστήκαμε!

      Διαγραφή
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών.
Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών.
http://4.bp.blogspot.com/-MXzAc6biVGQ/VfLoWZjW90I/AAAAAAAAI4Q/V4e8hz59l4A/s200/new%2Blogo.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-MXzAc6biVGQ/VfLoWZjW90I/AAAAAAAAI4Q/V4e8hz59l4A/s72-c/new%2Blogo.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/10/blog-post_30.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/10/blog-post_30.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content