1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων.

Την Κυριακή 14-6-2015 στο κλειστό στάδιο της Σταυρούπολης διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων. ...

Την Κυριακή 14-6-2015 στο κλειστό στάδιο της Σταυρούπολης διεξήχθη το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων.

Το taekwondo greece group ήταν εκεί για να παρουσιάσει μια αξιόλογη προσπάθεια που ελπίζουμε να παρακινήσει  όσο το δυνατόν περισσότερους νέους αθλητές να συμμετέχουν.

Ο κύριος εμπνευστής του πρώτου πρωταθλήματος κ. Ρενιέρης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Είμαι παλιός αθλητής του ταεκβοντό, αυτή τη στιγμή γίνεται το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό  Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων και στόχος είναι οι καλύτεροι αθλητές να πάρουν μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Αρμενία.


Η κ. Άννα Παπαϊωάννου, εκπρόσωπος της ΕΤΑΒΕ δήλωσε:

Βρισκόμαστε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια της Ελληνικής Αθλητικής  Ομοσπονδίας Κωφών. Να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και  την ομάδα που θα επιλεγεί για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Αρμενία. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά , είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση αυτό που κάνουμε σήμερα και θέλω να ξέρουν ότι θα ήμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.




Προβολή Φωτογραφιών

Σχόλια

BLOGGER: 5
  1. οι αγωνες πριβε εγιναν;
    οσο παει και καλυτερα
    ουτε προκηρυξη ουτε τιποτε
    καλα κανουν αφου
    η πολιτεια δεν τους κανει τιποτε που δεν αναρτουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, είπαμε να βάλουμε το PITSOS στο σύντομο πρόγραμμα να πλύνει εκεί κάνα δυο ευαίσθητα (ξέρεις μάλλινα, μεταξωτά κλπ) και αμέσως να γκρινιάξετε..

      Διαγραφή
  3. Στο μεταξύ δεν έμαθε κανένας εκτός από τους ημέτερους τίποτα, αλλά το greece group ήταν εκεί με ρεπορτάζ, φωτογραφίες κλπ. κλπ. Συγχαρητήρια στους μακεδονομάχους αγωνιζόμενους ρεπόρτερ που πληρώνουν με αίμα την κόντρα με τη διοίκηση που τους κυνηγάει. Προσοχή!!! έφυγε ένας πόντος από το καλσόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου , η εμπάθεια σε έχει κυριολεκτικά «τυφλώσει», αλλά επειδή έχεις την συμπάθειά μας ως αναγνώστης του Blog σου λέμε τα εξής:

    α.- Η διοργάνωση έγινε από την Αθλητική Ομοσπονδία Κωφών και στις διοργανώσεις λαμβάνουν μέρος μόνο μέλη της και αθλητές εγγεγραμμένοι στην Ομοσπονδία. Η κάθε Ομοσπονδία έχει την υποχρέωση να ενημερώνει μόνο τα μέλη της. Εάν είσαι μέλος της Αθλητ. Ομοσ. Κωφών και δεν ενημερώθηκες τότε είναι κάτι διαφορετικό και βεβαίως αυτό πρέπει να γράψεις.

    Ήμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζεις ότι και στα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΛΟΤ δεν μπορούν να λάβουν μέρος μη μέλη και αθλητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι.

    2. Η ΕΤΑΒΕ πρόσφερε τον εξοπλισμό και την υποστήριξη δωρεάν, οι δε διαιτητές συμμετείχαν αφιλοκερδώς και αξίζουν την αναγνώρισή μας.

    3. Λίγα λόγια για μας, ποτέ δεν υποστηρίξαμε ότι είμαστε σε πόλεμο, προσπαθούμε μόνο να έχουμε ελεύθερη βούληση απαλλαγμένη από εμπάθειες ή συμπάθειες καθώς μόνο έτσι πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε παρών σ΄αυτά που ανεβάζουν το άθλημα και παράλληλα να είμαστε απέναντι σε αυτά που πραγματικά το αφήνουν πίσω. Άλλωστε μια ενημερωτική σελίδα διατηρούμε για την ανάδειξη του αθλήματος. Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι αποδεχόμαστε τον θεσμικό ρόλο της ΕΛΟΤ, ΕΤΑΒΕ ,ΕΤΑΝΕ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ κ.λ.π. Τα πρόσωπα και οι πολιτικές έρχονται και παρέρχονται , μπορείς να συμφωνείς ή να διαφωνείς , επιβάλλεται όμως από όλους μας η αποδοχή των κανόνων και των θεσμών, αλλιώς δεν έχουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων.
1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Κωφών και Βαρήκοων Ατόμων.
http://3.bp.blogspot.com/-OEq_dbOO75I/VX3BAD1ZnWI/AAAAAAAAIg0/_sUtkzZNoE4/s320/DSC_0014.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-OEq_dbOO75I/VX3BAD1ZnWI/AAAAAAAAIg0/_sUtkzZNoE4/s72-c/DSC_0014.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/06/1.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/06/1.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content