Προετοιμασία της Eθνικής ομάδας Ανδρών Γυναικών 2015 στο προπονητήριο της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Στο προπονητήριο της ΕΤΑΒΕ προετοιμάζονται  από τις 15 Απριλίου  οι αθλητές που αποτελούν την εθνική ομάδα Ταεκβοντο Ανδρών Γυναικών.  ...

Στο προπονητήριο της ΕΤΑΒΕ προετοιμάζονται  από τις 15 Απριλίου  οι αθλητές που αποτελούν την εθνική ομάδα Ταεκβοντο Ανδρών Γυναικών.  Μετά το τέλος της προετοιμασίας η ομάδας  θα μεταβεί στην πόλη   CHELYABINSK  της  RUSSIA για να λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 12-18 Μαΐου 2015.



Προπονητές εθνικής: Παρασίδης Κυριάκος, Εφραιμίδης Παντελής και Ζηνέλης Θεόδωρος.
Αθλητές εθνικής Α/Γ 2015:


ΑΝΔΡΔΕΣ

-54 ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                         ΑΣΓ ΒΥΡΩΝΑ
-58 ΦΑΚΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                   ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
-68 ΜΕΧΤΕΡΙΔΗΣ-Π¨ΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ       ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
-74 ΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                          ΑΣ ΑΘΛΟΦΟΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ
-80 ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                       ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
-87 ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ    ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
+87 ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ         ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

-46 ΚΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ                            ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
-49 ΜΟΚΑ ΝΑΤΑΛΙΑ                                 ΑΣ WTF ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
-53 ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ              ΑΣ ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
-57 ΚΟΝΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                        ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
-63 ΜΗΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΑ                            ΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ
-67 ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ             ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
-73 ΧΡΙΣΤΙΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ                 ΑΜΓΟ Η ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
+73 ΣΑΛΙΝΟΥΔΗ ΕΛΕΝΗ                          ΑΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ


Σχόλια

BLOGGER: 59
  1. Στα -63 κιλά τί γίνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί στα -53 η Ασπρογερακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι ειναι απαραδεχτη καποιος ειπε οτι δεν γουσταρουν το συλογοτης οταν πληρωνη ο συλογος της ετησια συνδρομη τοτε καλα ειναι? και η αθλητρια τι συμετοχη της .ο αλλος συλογος που το δεχτηκε και στελνει τι δικια του ειναι ακομα πιο απαραδεχτος ντροπη σας

      Διαγραφή
  3. basika sto panellinio eixe akoustei apo ta mikrofwna tin teleftaia mera oti meta apo etisi ton diaititw apo ena teren kri8ike apreph i siberifora toy proponiti apo auton ton syllogo kai krinane apo 4mines ews 2 xronia timwria kai prostimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως θα επρεπε να επαναληφθουν τα 53 γυναικων γιατι καποιες αθλητριες χασανε απο την αθλητρια που βγηκε πρωτη κ θα μπορουσαν να την κερδισουν την Ασπρογερακα? Μηπως ετσι βολευε μερικους που βολευονται παντα κ ολο γρινιαζουν? Μηπως πρεπει να γινει ενσταση απο τις αθλητριες που χασανε απο την πρωτη? Να κανει ενσταση ο συλλογος τους μια φορα να παει κοντρα !!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙ Σ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΝΕ .Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΩΜΑ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα -63kg ανδρων γιατι δεν υπαρχουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα να αναφερθώ στον ΕΛΟΤ που υποτίθεται είναι ο στυλοβάτης της αθλητικής ιδέας άλλα μάλλον είναι έρμαιο των πράξεων του.
    Θα ήθελα να μιλήσω για τους προπονητές στους οποίους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας για να μεταδώσουν το Αθλητικό πνεύμα , άλλα το μόνο που τους νοιάζει είναι η αυτοπροβολή και το συμφέρον τους.
    Θα ήθελα να μιλήσω για Αθλητές οι οποίοι στην ουσία δεν είναι αθλητές διότι δεν αποδέχονται την ήτα και παίρνουν πλαγίως την θέση άλλου.
    Τρανταχτό παράδειγμα Γυναικών 53 κιλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξηγηστε σε όλους αυτους που γράφουν για ποιο λόγο στα 53 παει η 2η στο παγκόσμιο και γιατι στα 63 ανδρών δεν υπάρχει άτομο...είναι κρίμα να κατηγορούν τους αθλητές-δεν φταίνε σε κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απαραδεκτοι....... αφηνουν εξω την πρωτη και βαζουν τη δευτερη ΓΥΝΑΙΚΩΝ 53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΥΝΑΙΚΩΝ 53-μεγαλη αδικια για δευτερη συνεχη χρονια ,η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι και να ειναι ο προπονητης,η πρωτια ειναι πρωτια και παλι αυτη που το αξιζει αδικηται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα σοβαρά με αυτή την παρωδία... Δεν έχει μέλλον ο πρωταθλητισμός (και ειδικά στο TKD)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΝΟΜΑ .ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΩΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ.ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ?ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ .ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΕΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ?ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΗΡΑΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΕΙΔΑ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε αυτή τη χώρα τελικά για να αναδειχτείς πρέπει να έχεις προστάτη και από δεύτερος γίνεσαι πρώτος Κύριοι της ΕΛΟΠ .....ΑΙΣΧΟΣ ....... ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!! Κάποτε κυριαρχούσαν οι Άξιοι και τώρα οι ανάξιοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μηπως θελουν να κρυψουν κατι για τα 63?καλα ο προπονητης της δευτερης μπορει και κοιμαται ησυχος για αυτη την αδικια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑ 53 ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΗ ?
    ΧΑ ΧΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ -53 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΕΙ!
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΙΣΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η 1η!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωστά..εκτός και εάν έχει , επιλέξει η πρώτη, να παίξει στο U-21 , όπως έγινε και πέρυσι στα—57 όπου η αθλήτρια του μαμεκα έπαιξε στο ευρωπαϊκό ως δεύτερη και η πρώτη στο U-21 … Εάν υπάρχει τραυματισμός η τιμωρία συλλόγου θα πρέπει να ανακοινωθεί κάτι..…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη με εκνευριζει να ακουω ανακριβειες η σταυρουλα δεν πηγε περυσι εθνικη γυναικων γιατι εδινε πανελληνιες οχι γιατι εγινε καποια υπογεια συμφωνια,απορω με ολους εσας τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ που εχετε τοσο ισχυρες αποψεις και κατηγορειται αθλητες(δεν εννοω μονο την αδερφη μου)

      Διαγραφή
    2. Δεν το επελεξε η δευτερη να παει στο πανευρωπαικο που ουτε το ηξερε καν κ ηταν στη σχολη της κ την πιεσανε σε μερικες ωρες ν απαντησει αν θα παει στο πανευρωπαικο η αν θα καλεσουν αλλη που προφανως την ειχαν ετοιμη απο τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ τους! Η δευτερη περσυ στα -57δεν ηταν ποτε στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ της ομοσπονδιας αν κ καθε χρονο ηταν μεσα στις 2 πρωτες θεσεις !

      Διαγραφή
  19. σιγα μη φυγη τοση προσπαθεια εκανε ο δασκαλος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σιγα μη φυγη τοση προσπαθεια εκανε ο δασκαλος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν υπάρχει καμιά επιλογή όλα έγιναν υποχθόνια , αλλά η τιμωρία συλλόγου μπορεί να αφορά και την αθλήτρια ? δεν είναι άδικο, εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε γιατί την άφησαν να αγωνιστεί στο πανελλήνιο.Όσο για το U-21 δεν ισχύει διότι η τελευταία ευκαιρία που είχε να αγωνιστεί ήταν πέρσι αλλά για κάποια "ανώτερη δύναμη", έστειλαν αυτή που μας εκπροσωπεί στα 53 κιλά τώρα. Δεν είναι άδικο δυο φορές από την ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε μη τρωτε παραμιθη μια χαρα βολεψε για να παρουν αυτη που θελαν για αυτο το κανανε. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΑ ΧΡΩΣΤΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΑΞΙΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ''ΠΛΑΝΗΤΗ'' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΚΛΗΡΩΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ?ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 53 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. .......ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 53 ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γιατι ποιος σας ειπε οτι θελουν τι καλυτερη δεν τους νιαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ !!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ..ΑΦΗΣΤΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΡΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ . ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ !!! ΕΕΕΕ!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ..ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντησε επώνυμα και εγώ θα βγω και θα μιλήσω στα ίσια

      Διαγραφή
    2. Θα ήθελα να μάθω εάν γινόταν κάποια αδικία στα δικά σας παιδιά πως θα αντιδρούσατε

      Διαγραφή
  31. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ..ΕΕΕ... ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ..ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ . (ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ) .ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εσυ που υπερασπιζεσαι τα παιδια μηπως εισαι αυτος που εχει ευνοιθει?ολοι θελουμε το καλο των παιδιων αλλα πρωτη και καλυτερη η ελοτ δεν κανει το δικαιο.ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΝΣΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ., ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ Α/Γ //ΑΠΛΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ¨ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ¨ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν αθλήτρια που ήσουν θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι όταν υπάρχει αδικία αυτή επηρεάζει όχι μόνο τα παιδιά αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται για αυτά

      Διαγραφή
  34. .ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ?ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ.ΣΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΟΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ολοι οι πρωτοι πηγαν στην εθνικη εκτος απο μια κατηγορια και αυτο ειναι μια καταφορη αδικια!αλλα σκεφεται κανεις την ψυχολογια της αθλητριας που βγηκε πρωτη και δεν ειναι εκει που θα επρεπε να ειναι??!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. οτι και να εχει γινει η αθλητρια των -53 π βγηκε πρωτη προφανως δεν φταει σε τιποτα το μονο που εκανε η κοπελα ειναι να δωσει τον καλυτερο της εαυτο και να πετυχει αυτο που ηθελε και καποιοι τις το στερουν...!! δεν εχω να πω κατι αλλο πλεον για αυτη την κατασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. το κουκουλοσε η ελοτ για τα 63 EEE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΩΝ -63 ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αφήστε τους αθλητές να κάνουν όσο πιο καλά μπορούν γιαυτό που τους κάλεσαν.Δεν αξίζουν αυτή τη συμπεριφορά απόλους μας.Κρίνουμε ,κατακρίνουμε και καταδικάζουμε.Την ψυχολογία τους την σκέφτεστε;υπάρχουν συνελεύσεις να συζητηθούν και όχι να κάνουμε ΄λαικά δικαστήρια΄και να μην έχουν και το δικαίωμα της απολογίας.Σκεφτήκατε ότι κάνετε ένα είδος bullying;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν είναι bullying όταν πετάς στα σκουπίδια έναν αθλητή που αγωνίστηκε να απόκτησή την πρώτη θέση και αφού την κατέκτησε αντί να την στείλουν στους επόμενους αγώνες στέλνουν την δεύτερη.

      Διαγραφή
  41. ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Άκουσον Άκουσον στο ερώτημα τον γονέων γιατί η κόρη τους παρότι πρώτη βγήκε πρώτη στα 53 κιλά δεν είναι στην Εθνική Ελλάδος η Ελληνική Ομοσπονδία κρύφτηκε πίσω από την λεγόμενη "τεχνική επιτροπή", ότι αυτή έλαβε την απόφαση χωρίς να εξηγήσει πως στις άλλες κατηγορίες πήγαν οι πρώτοι στο πανελλήνιο ενώ στην κατηγορία τις κόρης τους η δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ...ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ...ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ...ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΑΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΣΚΥΒΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ.ΓΟΝΙΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ΄΄.....ΚΑΘΑΡΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα πρέπει όλοι μαζί να αντιδράσουμε για να τους διώξουμε και να έλθουν άλλοι φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ισως και συ να εισαι αυτος ο αλλος αν δε ρισκαρεις δεν θα το μαθεις ποτε. εκτος και αν εισαι απ αυτους οποτε δεν σ ενδειαφερει η απαντηση μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Στα 63 ανδρων γιατι δεν πηραν τον επομενο της κατηγοριας.? Αφου δεν παει ο επόμενο ς λόγω εξετάσεων γιατι οχι ο τριτος της κατηγοριας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Προετοιμασία της Eθνικής ομάδας Ανδρών Γυναικών 2015 στο προπονητήριο της Ε.ΤΑ.Β.Ε.
Προετοιμασία της Eθνικής ομάδας Ανδρών Γυναικών 2015 στο προπονητήριο της Ε.ΤΑ.Β.Ε.
http://4.bp.blogspot.com/-XLYgeSWVjLs/VTFtebzB8GI/AAAAAAAACWc/GxAK7L2NEzk/s1600/ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceb7-cf83ceb7cebcceb1ceb9ceb1.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-XLYgeSWVjLs/VTFtebzB8GI/AAAAAAAACWc/GxAK7L2NEzk/s72-c/ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceb7-cf83ceb7cebcceb1ceb9ceb1.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/04/e-2015.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/04/e-2015.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content