Διακρίσεις στο DUTCH OPEN 2015

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Ενα χρυσο μεταλλιο και μια πεμπτη θεση κατεκτησε Ο Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο διεθνες μιτινγκ ‘’G2 ...


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Ενα χρυσο μεταλλιο και μια πεμπτη θεση κατεκτησε Ο Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο διεθνες μιτινγκ

‘’G2 – DUTCH OPEN 2015’’ που διεξηχθη στην πολη Αϊντχοβεν της Ολλανδιας απο 12 εως 15 Μαρτιου 2015.Ηταν ενα απο τα δυσκολοτερα μιτινγκ,καθως ειναι το μοναδικο G2 βαθμολογουμενο μιτινγκ της Ευρωπης με συμμετοχη περισσοτερων απο 700 αθλητων απο ολο τον κοσμο.

Πιο συγκεκριμενα 1η θεση (χρυσο μεταλλιο) κατεκτησε η Κοντου Μαρίνα η οποια για να φτασει στο πιο ψηλο σκαλι του βαθρου εδωσε 5 αγωνες και κερδισε κατα σειρα τις Πρωταθλητριες Αιγυπτου,Γαλλιας,Σερβιας,Γερμανιας καθως και την ετερη Σερβα Πρωταθλητρια και 2η Παγκοσμια στην κατηγορια Παιδων /Κορασιδων.








Συμμετοχη στους αγωνες με πολυ καλη παρουσια και την κατακτηση της 5ης θεσης ειχε ο Τριανταφυλλου Επαμεινωνδας ο οποιος παρολο τον τραυματισμο που ειχε τις τελευταιες 20 μερες εκανε 3 πολυ καλα παιχνιδια και εχασε με μισο ποντο διαφορα απο τον Βελγο αντιπαλο του.



Ο δασκαλος τους, Κυριακος Παρασιδης συγχαιρει τους αθλητες για τις επιτυχιες τους και ευχαριστει τον συνεργατη του Μπαλασκα Χαραλαμπο για την βοηθεια του.





Σχόλια

BLOGGER: 32
  1. Συγχαρητιρια στο κοριτσι του Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που μας εκανε περιφανους φερνοντας το μοναδικο χρυσο μεταλλιο στην Ελλαδα απο G2.....Παντα τετοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο στα παιδιά !!!!!!!! Πάντα επιτυχίες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στα παιδια και στους προπονητες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμουν σιγουρη για το χρυσο το κοριτσακι ειναι ταλεντο - μεγαλη αθλητρια - και στο μελλον θα γραψει ιστορια στο ελληνικο tkd . μπραβο σε ολα τα παιδια γιατι εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους !!!!! με μονους συμμαχους τουσ προπονητες & τους γονεις του - εναντια σε εθνικες ομαδες & παγκοσμιους αθλητες που εχουν τη στηριξη του κρατους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικα ο Α.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ βγαζει μεγαλους αθλητες !!! και το καλυτερο δινει μεγαλη βαση στα μικρα παιδια - το μελλον - μπραβο στους δασκαλους της σχολης - παντα επιτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο κοριτσαρα μου !!!!! παντα τετοια .. μπραβο και στον τραυματισμενο αθλητη που το παλεψε με ολη του την ψυχη και βγηκε πεμπτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ηθελα να ευχαριστησω απο τη μερια μου πρωτα απο ολα τους γονεις που μου εμπιστευτηκαν τα παιδια τους οπως επισης και τους αθλητες Επαμεινωνδα Τριανταφυλλου και Κοντου Μαρινα για την εμπιστοσυνη που μου δειξανε και για την αψογη συνεργασια που ειχαμε σε αυτο το meeting.Πολλα συγχαρητηρια και στα δυο παιδια και να συνεχισουν την σκληρη δουλεια μαζι με την υπολοιπη ομαδα.Τα καλυτερα ερχονται...Ευχαριστω πολυ.

    Με εκτιμηση,

    Χαρης Μπαλασκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανω και πρωτα απο ολα θα ηθελα να ευχαριστησω τον Δασκαλο μου Κυριακο Παρασιδη που με εμπιστευτηκε για αλλη μια φορα να ειμαι υπευθυνος της αποστολης στην Ολλανδια.Πιο πολυ ομως θα ηθελα να τον ευχαριστησω για την αψογη συνεργασια που εχω μαζι του την τελευταια 10ετια και για την εμπιστοσυνη του προς το προσωπο μου.

      Δασκαλε σε ευχαριστω για ολα.
      Με εκτιμηση,
      Μπαλασκας Χαρης

      Διαγραφή
  8. συγχαρητιρια στους αθλητες του Α.Σ Περιστεριου για την προσπαθεια τους...παντα τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χίλιες ευχές, χίλιες και επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια και να ευχαριστησω τους αθλητες μου Επαμεινωνδα Τριανταφυλλου(5η θεση) και Κοντου Μαρινα(1η θεση) για τις επιτυχιες στους στο βαθμολογουμενο μιτινγκ G2 DUTCH OPEN 2015 που διεξηχθη στην πολη Αιντχοβεν της Ολλανδιας καθως και τον συνεργατη μου Μπαλασκα Χαραλαμπο για την βοηθεια του.Επισης να δωσω συγχαρητηρια σε ολους τους Ελληνες αθλητες,προπονητες και οσους βοηθουν απο οποιοδηποτε ποστο καθημερινα για να ανεβασουν το Ελληνικο T.K.D.Ακομη θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στους αθλητες μου που συμμετειχαν στο G1 της Θεσαλλονικης και κατεκτησαν 5 μεταλλια(Χρυσο μεταλλιο:Αντωνια-Κανελα Σκιαδαρεση,Ασημενιο μεταλλιο:Κοντου Σταυρουλα,Προδρομιδης Κωνσταντινος και Καντιας Γιαννης,Χαλκινο μεταλλιο:Τριανταφυλλου Επαμεινωνδας) καθως επισης και στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Ανδρων/Γυναικων οπου ο Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κατεκτησε 1 χρυσο μεταλλιο με την Κοντου Σταυρουλακαι 1 χαλκινο με την Ψωμογλου Μαριαννα.


    Ευχομαι καλη επιτυχια στην Εθνικη Ομαδα για το Παγκοσμιο Πρωταθλημα που θα γινει στην Ρωσια 12-18 Μαϊου 2015

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ T.K.D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο ραγιαδισμός και το σκύψιμο του κεφαλιού χειρότερα. Αν επίσης εσύ κατάλαβες ζήλεια, λυπάμαι, δούλεψε τα ελληνικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δε είσαι ευχαριστημένος πραγματικά με την κατάσταση λυπάμαι πολύ γιατί μέσα στο σχόλιο έλεγα και ότι αυτά που σου έγραφα είναι με σεβασμό και αγάπη. Αλλά δυστυχώς η αλήθεια φαίνεται ότι πονάει πολύ και η επιλεκτική μνήμη βολεύει καλύτερα. Λίγη τσίπα δε βλάπτει. Και διαβάζουμε και δεύτερη φορά τι γράφει ο άλλος πριν απαντήσουμε. Τίποτα Κυριάκο δεν ήταν προσβλητικό για το πρόσωπό σου. Καταστάσεις καυτηριάζονταν. Αυτό να πεις στον συγγραφέα εξ ονόματός σου που ειδε Παγκόσμιο ανδρών γυναικών μετά το 2005. Μη τρελαθούμε και τελείως με τα ψέμματα για δημιουργία εντυπώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσο για την ανωνυμία συγγνώμη. Εγω βλέπεις δε γλυφω. Άσε που ούτως ή άλλως όλοι όσοι πρέπει, καταλαβαίνουν ποιος έιμαι. Απλά τα 20 χρόνια δε φτανουν.Από 30 και άνω θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α, και by the way, δε σου είπε ο δάσκαλός σου, να γράψεις και κανένα σχόλιο για το βασικό ερώτημα; Πως σχολιάζει το ότι πληρώνουν τα παιδιά της Εθνικής από την τσέπη τους ήταν. Γιατί με τα σάλια το ξέχασα κιόλας. Είπα εγώ πουθενά χριστιανοί ότι διαφωνώ στο ότι: "Ειναι ανθρωπος ηθικος που δεν εχει δωσει δικαιωματα νομιζω με τη συμπεριφορα του σε σχεση με πολλους αλλους προπονητες που χτυπουν,βριζουν και κακομεταχειριζοντε τους αθλητες τους.Ισα ισα που ειναι παραδειγμα προς μιμηση για τους νεοτερους προπονητες.Η πορεια του στον χωρο ειναι γνωστη". Πότε διαφώνησα εγώ σε κάτι τέτοιο; Πετάτε την μπάλα στην κερκίδα γιατί δεν έχετε επιχειρήματα επί της ουσίας και το παίζετε και θιγμένοι να πούμε. Άντε από δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαλλον φιλε μου ζεις σε αλλη χωρα...εδω δεν εχει λεφτα το κρατος για τιποτα...το ταε κβον ντο σε απασχολει εσενα???Νομιζεις οτι ειμαστε Τουρκια ή Γερμανια να επενδυουμε στον αθλητισμο(κακως δεν το κανουμε)?οταν υπηρχαν χρηματα δεν τα καλυπτε η ομοσπονδια τα εξοδα των αθλητων???αν ξαναβρουν χρηματα οπως παλια θα ξανακαλυψουν τα εξοδα...να σαι σιγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ που ζεις σε σαυτη τη χώρα ξεχνάς ότι πληρώνουμε τη συμμετοχή μας στο πανελλήνιο και θα μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα των παιδιών ε; Που πάνε τα λεφτά οέο

      Διαγραφή
    2. Κοιταξε να δεις δεν ειμαι μεσα στην διοικηση να ξερω που πανε τα λεφτα και τι γινεται...το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν διωξει ατομα απο την ομσπονδια και οτι εχουν κοψει την επιχορηγηση απο το κρατος...αν εχετε εσεις καλυτερη πληροφορηση για το τι γινεται πειτε μας να ξερουμε.το να πληρωνουν παραβολο δεν ειναι σωστο...αν δεν υπαρχουν εσοδα ομως δεν μπορεις να κανεις προγραμματισμο και να κανονισεις προετοιμασιες και καλυψη εξοδων των αθλητων.Και για να σε προλαβω φετος θα γινει προετοιμασια στο Α/Γ 15 μερες(περσι και προπερσι δεν εγινε νομιζω...).Ν αλοιπον ενα βημα εστω και μικρο.

      Διαγραφή
    3. Η ημιμάθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας,κάτι ξέρεις αλλά δεν ξέρεις ότι επιχορήγηση ποτέ δεν σταμάτησαν να παίρνουν,λιγότερα απο πριν αλλά παίρνουν για να καλύψουν τα έξοδα τους,που πάνε τα δικά μας τα λεφτά λοιπόν;

      Διαγραφή
    4. Δυστυχως για σενα ξερω πιο πολλα απο οσα νομιζεις...φυσικα και δεν εχει σταματησει επιχορηγηση...χρηματα παιρνουν οπως και καθε αλλη ομοσπονδια σε ολα τα αθληματα.ρωτας αν τα εξοδα που εχουν ισοσκελιζονται απο την χρηματοδοτηση???επιπλεον επειδη ολοι σας λετε οτι τα δικα σας λεφτα τα τρωνε κτλ θα σου πω αυτο μονο...το μονο που ξερω ειναι οτι ολοι εσεις εχετε γνωμη και αποψη για την διαχειρηση των χρηματων κτλ και λετε γιατι δεν κανουν αυτο ή το αλλο.αφου τα ξερετε ολα λοιπον γιατι δεν κανετε ενα αιτημα να σας προσλαβουν στην ομοσπονδια σαν συμβουλους μπας και μας βγαλετε εσεις απο το αδιεξοδο που λετε οτι βρισκομαστε???

      Διαγραφή
    5. ΕΣΥ που ξέρεις πολλά για πες μας τον ισοσκελισμό;κύριε παράγοντα θιχτηκες γιατί λέμε ότι τρώτε τα λεφτά μας;ποσά ειναι τα έσοδα σας κύριοι απο μας;συμμετοχές κάρτες νταν και επιχορήγηση απο το κράτος.δεν βγαίνουν ε;καραγκιόζηδες!!

      Διαγραφή
    6. Σε λίγο θα μας πείτε ότι βάζετε και απ τη τσέπη ας καραγκιόζηδες

      Διαγραφή
    7. Μη μου εκνευριζεσαι...αφου τα ξερεις ολα γιατι δεν βαζεις εσυ για προεδρος της ΕΛΟΤ?ποσα ειναι τα εσοδα???λογαριασμος δικος μας...αν ποτε διοικησεις ελα πες μου...απο οτι βλεπω ουτε περιπτερο δεν θα μπορεσεις να διοικησεις...!!!

      Διαγραφή
    8. Ειλικρινά συγγνώμη δυστυχώς δεν έχω την εξυπνάδα σας.....μου λείπει και το μεγάλο κεφάλι που έχεις ΕΣΥ για να χωρέσει

      Διαγραφή
    9. Εμα βρε αδερφακι μου παιρνεις φορα και λες λες λες....οταν ειναι καποιος εξω απο τον χωρο πολλα τραγουδια λεει..ελατε και σεις στη θεση τους...ολο λετε οτι κλεβουν κ τρωνε λεφτα..μιλατε και δημιουργειτε εντυπωσεις.ξερεις κατι εσυ που δεν ξερουμε εμεις?

      Διαγραφή
    10. Όχι βρε απλά βαριέμαι και γράφω βλακείες συγγνώμη αδερφέ!

      Διαγραφή
    11. Να σαι καλα καρνταση

      Διαγραφή
  16. Εσυ νομιζεις οτι το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Ανδρων/Γυναικων ειναι κανενα διασυλλογικο πρωταθλημα και ειναι ευκολο να φερεις μεταλλιο???ειναι σαν να μου λες οτι στο ποδοσφαιρο θα κερδισει το παγκοσμιο κυπελλο οχι η Βραζιλια,η Αργεντινη ή η Γερμανια αλλα οι Νησοι Φεροε...Το επιεδο στο αγωνιστικο ταε κβον ντο εχει ανεβει τοσο πολυ που ειναι πολυ δυσκολο να φερεις μεταλλιο σε αυτο το επιπεδο.παλια δεν υπηρχαν τοσοι τοπ αθλητες...σημερα υπαρχουν, αρκει να ριξεις μια ματια στα μιτινγκ και θα καταλαβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας προσπαθησουμε ολοι απο οποιο ποστο και αν βρισκομαστε(γονεις,προπονητες κτλ) να βοηθησουμε το ταε κβον ντο και να μην ασχολουμαστε με τα λαθη των αλλων...ουδεις αλανθαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ(ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΚΤΛ..).ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Διακρίσεις στο DUTCH OPEN 2015
Διακρίσεις στο DUTCH OPEN 2015
http://4.bp.blogspot.com/-5bg_LeOwtAg/VQhDY1d8SyI/AAAAAAAAIJ8/lTbZIuAqmQY/s1600/CAM00340.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-5bg_LeOwtAg/VQhDY1d8SyI/AAAAAAAAIJ8/lTbZIuAqmQY/s72-c/CAM00340.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/03/dutch-open-2015.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/03/dutch-open-2015.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content