Με τη συμμετοχή 72 προπονητών Ταεκβοντο (WTF) .

το 1o ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

το 1o ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ



Με μεγάλη επιτυχία και διεθνή συμμετοχή και παρουσία, έγινε στο Δημαρχείο Χολαργού, το Σαββάτο 7 Μαρτίου 2015, το 1ο Σεμινάριο Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος, υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος. 

Η έναρξη του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε με ολιγόλεπτες ομιλίες και χαιρετισμούς των επίτιμων καλεσμένων που τίμησαν με την παρουσία τους το Συνέδριο, εκφράζοντας προς την διοίκηση του Συνδέσμου την θερμή υποστήριξή τους. Εισηγητές και προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Μιχάλης Τράκας, πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητισμού-Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π) και εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλου ενώ ακολούθησαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων (Π.Ο.Π.Α), κ. Αθανάσιος Βυλλιώτης. Ακολούθησαν επίσης με τις ομιλίες τους, η Βουλευτής της κυβέρνησης κ. Ελένη Αυλωνίτου, ο κ. Αναστάσιος Μεταξάς των ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Μπέης Κων/νος (PhD) καθηγητής και ομοσπονδιακός προπονητής, ο διεθνής καλεσμένος Ιρανός καθηγητής και προπονητής της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντο του Ιράν κ. Seyed Neamat Klalifen (PhD), καθώς και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Επενδύσεων του Ιράν, κ. Edward Norouznia, τους οποίους ο Σύνδεσμος τίμησε μετά την ολοκλήρωση της έναρξης με αναμνηστικές πλακέτες. 

Η 1η ημέρα του συνεδρίου ξεκίνησε με τη συμμετοχή 72 προπονητών Ταεκβοντο (WTF) και 25 φοιτητών ΤΕΦΑΑ, με αρχικό θέμα “Η Ανάλυση Αγωνιστικού Ταεκβοντο” από τον καθηγητή και ομοσπονδιακό προπονητή κ. Μπέη Κων/νο (PhD), η ανάλυση της “Μεθοδολογίας Προπόνησης” από τον προπονητή της Εθνικής ομάδας Ταεκβοντο του Ιράν και καθηγητή κ. Seyed Neamat Klalifen (PhD), για να ολοκληρωθεί την Κυ- ριακή 8 Μαρτίου 2015, με θεματολογίες όπως οι “Τραυματισμοί στο Αγωνιστικό Ταεκ- βοντο” από τον Διδάκτωρ Ιατρικής και καθηγητή Ταεκβοντο στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κ. Δημήτριο Κεχαγιά (PhD) καθώς και “Η Αναερόβια Ικανότητα στο Ταεκβοντο”, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Στέφανο Μπούτιο, όπου και απονεμήθηκε στους συμμετέχοντες Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Σεμιναρίου. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ κατά την 2μερη διάρκεια της διεξαγωγής του, διευκρινίστηκαν και λύθηκαν πολλές απορίες προπονητών σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι του Ταεκβοντό, δίνοντας λύσεις και σύγχρονες προπονητικές τακτικές για τη μέγιστη επιτυχία των αθλητών του Ταεκβοντο.

Δελτίου Τύπου: Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντο Ελλάδος

Σχόλια

BLOGGER: 18
  1. Πείτε μας ποιοι είναι αυτοί που τόλμησαν να συμμετάσχουν να τους τιμωρήσουμε πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΟΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ Ε/Ν , *(ΛΟΓΩ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑΔΙΩΝ), Η ΕΤΑΒΕ ΕΧΕΙ ΣΤΑΔΙΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΗΔΗ ΔΡΑΣΤΗΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΩΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ (ΔΗΜΟΣΙΑ), ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ , ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απέστειλε το παρακάτω έγγραφο στην Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβο Ντο (ΕΛ.Ο.Τ.) με θέμα: «Ίδρυση Σχολής Προπονητών TAE KBO NTO από την ETU με την Υποστήριξη της ΕΛ.Ο.Τ.».
    «Με αφορμή την ανάρτηση της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας σας, στην ιστοσελίδα σας, ότι «Η Ευρωπαϊκή Ένωση Τάε Κβο Ντο διοργανώνει Σχολή Προπονητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη Θεσ/νίκη από 25/9-2/11/2014» με υποστήριξη της Ομοσπονδίας σας και κατάθεση παραβόλου 1000 Ευρώ στην<< ING BANK NETHERLANDS>>, στο Άμστερνταμ, σας γνωρίζουμε ότι η προαναφερόμενη Σχολή δεν αναγνωρίζεται και δεν τελεί υπό την έγκριση της Γ.Γ.Α. διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 136 παρ. 6 του Ν.2725/99 (ΦΕΚ Α΄121) όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/2013 «Ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/Ε.Ε. κλπ.)».
    Η ΕΛ.Ο.Τ οφείλει να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εάν κρίνει αναγκαία την Ίδρυση Σχολής Προπονητών για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να υποβάλλει σχετικό αίτημα στο Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης με κατάθεση παραβόλου μέχρι 250,00 Ευρώ σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, (άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/11.07.2013,ΦΕΚ 163/Α΄/12.07.2013)».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τώρα. Παλιά ξινά σταφύλια φίλε μου.
      1) Τη στιγμή που τα κορόιδα που παρακολούθησαν τις εν λόγω σχολές δεν κινούνται νομικά για να διεκδικήσουν πίσω τα λεφτά τους, δεν γεμίζουν καταγγελίες την ΓΓΑ (ένας έχει κάνει καταγγελία όλο κι όλο) αλλά σαν τους ραγιάδες σκύβουν το κεφάλι μην τυχόν και τους κλείσουν τις σχολές γιατί δεν έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Και γιατί δεν έχουν άδεια εξασκήσεως; Γιατί δεν έκαναν οι διοικούντες μια κανονική σχολή!!! Γιατί δεν έκαναν μια κανονική σχολή; Μόνο για το χιλιάρικο νομίζεις (συν τα πόσα ETU DAN μπορεί να χρειάζεσαι); Όχι βέβαια. Κυρίως για να ελέγχουν τα γατάκια.
      2) Όταν η ΕΛ.Ο.Τ. στις 4/7/2014 έβγαλε ανακοίνωση "Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενέκρινε σε συνεδρίασή της, την διεξαγωγή των σχολών προπονητών που διοργανώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (Ε.Τ.U.) στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής το 2011 και στο Oldenzaal της Ολλανδίας το 2010." Πράγμα που όπως αποδείχτηκε ήταν ψευδές (πάρε στη ΓΓΑ και αν σου πουν για τέτοια συνεδρίαση να μου τρυπήσεις τη μύτη).
      3) Όταν η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού ξέρει τα πάντα (ΟΛΑ τα κόμματα είναι ενημερωμένα) και δεν κάνει τίποτα (εδώ οι καινούριοι δεν έβαλαν επίσημα ΓΓΑ δύο μήνες μετά) ενώ προεκλογικά από υποσχέσεις είχαν ξεσκιστεί -θα καθάριζαν δήθεν την κόπρο του Αυγεία).
      ΕΣΥ τι ψάχνεις και μας ερεθίζεις να γράφουμε πρωί πρωί; Πάρε δικαίωμα ψήφου και έλα στη Γενική Συνέλευση. Εκλογές στο τέλος του 2016. Μη χαθεί και αυτή ή ευκαιρία. ΟΛΟΙ είστε δυσαρεστημένοι αλλά φοβάστε ποντίκια. Και λόγω και των ημερών: Τι θα γινόταν μωρέ αν οι προγονοί σας ήταν σαν εσάς; Τουρκάκια βρε θα ήσασταν ακόμη βρε. Λίγο καρδιά βρε. Εδώ βρε οι άλλοι έδιωξαν τους Οθωμανούς με γιαταγάνια βρε.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ, ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΑΡΕΣ!

      Διαγραφή
    3. Τοτε που ειχε βγει η ανακοινωση ειχαν δεχθει τις σχολες και εχουν αναγνωρισει παρομοιες αλλων αθληματων.Μετα απο καποιες 'μαρτυριες΄΄ανασκευασαν και το θεμα εχει κολλησει.

      Διαγραφή
    4. Ποιοι είχαν δεχθεί τις σχολές βρε εγκάθετε παπατζή; Είχε συνεδριάσει και "επιτροπή ισοτιμιών"; Ποιοι είναι σε αυτή την επιτροπή; Ποιος σου τα είπε αυτά; Είχαν δεχθεί τις σχολές; Ποιος σου τα λέει αυτά βρε παραμυθά; Ποιος είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου αυτής της απόφασης της "επιτροπής" να μας τον πεις να πάμε να τον βρούμε στη ΓΓΑ βρε;
      Θες να μας πεις τι έλεγαν οι "μαρτυρίες"; Μήπως για τα χιλιάρικα στην ING BANK NETHERLANDS; Που πήγαν αυτά τα λεφτά; Ή μήπως έλεγαν τίποτα άλλο οι μαρτυρίες;
      Επίσης υπονοείς προφανώς ότι το κολλημένο θέμα θα ξεκολλήσει κιόλας; Τι έγινε; Θες να βρεις πάλι καμιά τριανταριά κορόιδα να κάνουν καμιά σχολή παπάντζα νίντζα και όταν πάνε να πάρουν άδεια εξασκήσεως να πάρουν από τη ΓΓΑ το τρίτο το μακρύτερο; ΟΥΣΤ λαμόγιο!

      Διαγραφή
    5. SMFONO ME TO FILO 27.3.15 AKOMH KAI ME TO 26.3.15 POY TO SBHSATE.DEN XERO GIATI ALLA EGRAFE POLY SOSTA PRAGMATA.EPITELOYS AYTOI POY DIOIKOYN KAI THELOYN NA EXOYN YPOXEIRIO TOYS OPOS EIPE O FILOS, POYLONTAS EKDOYLEFSH GIA AYTOUS POY DEN EXOYN ADEIA EXASKHSEOS EPAGGELMPATOS, POYLONTAS OMOS TA DIPLATA APO 1000 EOS 3000 EURO, GIA NA OIKONOMANE KAI GIA AYTO PAROTI H GGA TOYS ZHTHSE NA KANOYN AITHSH GIA SXOLH PROPONHTON AYTOI AKOMH OYTE APANTHSASE ALLA OYTE KAI KANANE AITHSH, GIATI TOYS BOLEYEI AYTH H KATASTASH....OIKONOMIKOS!...OPOTE H GGA TI NA KANEI OTAN OLOI SIOPOYN KAI DEN ENHMERONOYN TH GGA? KOYNA KAI TA XERIA SOY LENE...MHN TA PERIMENEIS OLA APO TOYS ALLOYS....GIA NA KINHTHEI H GGA THELEI TH FONH OLON SAS..PAPSTE NA FOBASTE!...

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ......ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΉΔΗ ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ...ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ!!!...

      Διαγραφή
    7. Ενημερωμένος φιλαράκι μου, ΜΠΡΑΒΟ. Και ο πλυντηριατζής απ' έξω έμαθα. Δώσε κανένα αλατοπίπερο παραπάνω.

      Διαγραφή
    8. Ιδιοκτήτης πλυντηρίου;τι εννοείς;

      Διαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΓΓΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ. Η ΓΓΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας παρακαλώ θα ήθελα μια υπεύθυνη απάντηση για την διαδικασία του νταν. Πως το παιδί μου θα έχει σίγουρα πιστοποιημένα διπλώματα ελληνικού, ευρωπαϊκού και κορεατικου. Η διεξαγωγή των εξετάσεων γίνεται μόνο μέσω της ΕΛ.Ο.Τ. ή μπορεί να γίνει και να δοθεί η πιστοποιηση από κάποιον άλλο εξεταστή- προπονητή? Σας παρακαλώ μια υπεύθυνη απάντηση γιατί δεν ξερω τι ισχύει στην πραγματικότητα και είμαι μπερδεμένη. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί απευθύνεστε σε ένα blog που γράφουν ανώνυμοι και τα μισά τα σβήνουν οι "αγωνιστές" διαχειριστές για να πάρετε υπεύθυνες απαντήσεις; Δεν εμπιστεύεστε το σύλλογο στον οποίο ανήκετε και περιμένετε από κάποιον, μάλλον ανώνυμο (γιατί μας σκιάζει η φοβέρα και μας πλακώνει ή σκλαβιά, εκτός από κάποιους που γλύφουν επωνύμως) να σας ενημερώσει; Τι δε σας άρεσε στην επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο που λογικά έχετε δελτίο; Ρωτήστε μία μία τις ερωτήσεις σας αλλά πρώτα δώστε τις υπεύθυνες απαντήσεις που πήρατε ως τώρα από τον υπεύθυνο του Σωματείου σας. Ποιες ήταν οι "μη υπεύθυνες" απαντήσεις που πήρατε από εκεί στις ερωτήσεις σας;

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΝΤΑΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΙΓΟΥΟΝ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια μπορούμε να πάμε σε δασκάλους να κάνουμε την εξέταση και να βγάλουμε νταν της ΕΛΟΤ; Εμάς γιατί δε μας το είπαν αυτό και στηθήκαμε έξι ώρες σε ένα γήπεδο;

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Με τη συμμετοχή 72 προπονητών Ταεκβοντο (WTF) .
Με τη συμμετοχή 72 προπονητών Ταεκβοντο (WTF) .
http://4.bp.blogspot.com/-iSwQxnSk7OU/VRELBG_M_HI/AAAAAAAAILM/MBtZ-g0qtGQ/s1600/GIO_8043.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-iSwQxnSk7OU/VRELBG_M_HI/AAAAAAAAILM/MBtZ-g0qtGQ/s72-c/GIO_8043.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/03/72-wtf.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/03/72-wtf.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content