Σ.Π.Ο.Τ. Vs ΠΕΔΠΤΑ

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την σύσταση του Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος, ο οποίος εγκρίθηκε στις 9/9/2014 και κ...

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την σύσταση του Συνδέσμου Προπονητών Ολυμπιακού Ταεκβοντό Ελλάδος, ο οποίος εγκρίθηκε στις 9/9/2014 και καταχωρήθηκε με αριθμό 30246 στο βιβλίο σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών, σήμερα ανακοινώθηκε μια συνεργασία ETU και Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Προπονητών Ταεκβοντό (αρ. εγκρίσεως Πρωτοδικείου 8374/2001).

Παρακάτω δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της  ETU   -    ΕΛΟΤ    και       ΕΤΑΝΕ  :

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) ανακοινώνει την συνεργασία της με την Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Προπονητών Ταεκβοντό (ΠΕΔΠΤΑ), η οποία αποτελεί τον αρχαιότερο Σύλλογο Προπονητών του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό (WTF) στην Ελλάδα (αρ. εγκρίσεως Πρωτοδικείου 8374/2001) και τον μοναδικό αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ). 

Το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό στην Αθήνα, από τον Γεν. Γραμματέα της ETU κ. Μιχάλη Φυσεντζίδη και από τον Πρόεδρο της ΠΕΔΠΤΑ και Προπονητή Εθνικών Ομάδων κ. Θεόδωρο Ζηνέλλη.

Στην Τελετή υπογραφής παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό κ. Νικόλαος Θωμαΐδης, η Γενική Γραμματέας του ΠΕΔΠΤΑ και Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης κα Μόρφω Δροσίδου, ο Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΟΤ κ. Αντώνης Παππάς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος κ. Γεράσιμος Καρανταγλής.

Εκτός των άλλων, αποφασίστηκε από κοινού:

• Η Καθιέρωση ετήσιων υποτροφιών σε νέους Προπονητές Ταεκβοντό
• Η θεσμοθέτηση ετήσιων Ευρωπαϊκών Αριστείων – Διακρίσεων σε Έλληνες Προπονητές
• Η διεξαγωγή επιστημονικών διαλέξεων, σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων
• Η πραγματοποίηση κοινών δράσεων, μαζί με άλλους αθλητικούς φορείς για τη διάδοση των αξιών του Ολυμπιακού πνεύματος και του αυθεντικού αθλητικού ιδεώδους.»

Σχόλια

BLOGGER: 23
  1. Ο σύνδεσμος προπονητών ανακοινώθηκε 5 μήνες μετά (9/9/2014), η ένωση προπονητών ανακοινώνεται 14 χρόνια μετά (2001), αυτές οι νοοτροπίες πρέπει να κοπούν «ΣΥΡΙΖΑ», οι κόκκινοι φάκελοι δεν θα σώσουν κανένα... , οι προπονητές έχουν και γνώση και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί 15 χρόνια δεν ήξερε κανείς ότι υπάρχει τέτοιος σύλλογος, δεν υπήρχε καμία δράση του και σ'αυτήν τη χρονική στιγμή έρχεται "πολλά υποσχόμενος". Κάτι δεν ταιριάζει... Άραγε είναι αναγνωρισμένος από τη γγα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί κανείς από τους παλιούς δασκάλους να μας ενημερώσει εάν 1) γνώριζε την ύπαρξη αυτού του συλλόγου, 2) γνώριζε κάποια δράση αυτού του συλλόγου και 3) ποιος ήταν πρόεδρος όλα αυτά τα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπηρχε απο πολυ παλια αλλα ποτε δεν λειτουργησε,Ουτε και τωρα θα πετυχει αλλα λογια να αγαπιομαστε συναδελφοι.Καποιοι θελουν τιτλους.

      Διαγραφή
    2. Ο πρόεδρος λείπει εδω και 10 χρόνια στο εξωτερικό αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία ...

      Διαγραφή
  4. Θα περίμενα η ΕΛΟΤ να ηταν πιο προσεκτική στις εκφράσεις της, ο αρχαιότερος σύνδεσμος προπονητών δεν είναι αυτός που αναφέρουν ο οποίος και δεν λειτούργησε ποτέ αλλά άλλος, στον οποίον μάλιστα ήταν μέλος και ο Ταμίας της ΕΛΟΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποσους εθνικους προπονητες εχουμε; οταν λεμε προπονητης εθνικων ομαδων εννοουμε τον ανδρων - γυναικων; η΄ γενικα παιδων- νεων κ.λ.π.KAI τελικα τα παιδια τι οφελος θα εχουν ;γιατι καλη οι συλλογοι και τα σωματεια αλλα καλενταρι δεν βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να γίνω Πρόεδρος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός ψήφισε τον Ζηνέλλη ως Πρόεδρο, ποιά είναι τα μέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας παρακαλώ κύριοι, όλα έχουν γίνει με νομιμότητα και προπαντός δημοκρατικά. Αφού όλα αυτά έγιναν κάτω από την καθοδήγηση του δημοκράτη αρχή-γραμματέα. Υ.Σ. (Ακούς εκεί που θέλετε και ενημέρωση!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δούμε τί θα πούνε όταν τους έρθουν τα μαντάτα από την ΓΓΑ χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΥΣΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πως βγηκε προεδρος ο ΖΗΝΕΛΛΗΣ με τα χρονια ως προπονητης ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ; ή΄απο τα μελη του σωματειου; και τελικα ποσα & ποια ειναι αυτα τα μελη: απλες ερωτησεις - απλες απαντησεις θα ηθελα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΥΊΖ
    Ποιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο Ελληνικής Ομοσπονδίας και Ευρωπαϊκής έκανε στροφή 180 μοιρών και προσπαθεί να έρθει σε επαφή με το νέο υποψήφιο κυβερνητικό κόμμα.?
    Σας δίνουμε λίγο βοήθεια είναι ψηλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα τον βρουν αυτοί να μην αγχώνεται να του πείτε

      Διαγραφή
  13. Πρέπει να είστε σε μεγαλο πανικό πάντως, δωρεάν σεμινάριο με κορεατες...Αφού πληρώνετε τόσα χρονια για κάρτες, συμμετοχές σε αγώνες, υποχρεωτικά σεμινάρια και πολλα άλλα, πάρτε τώρα και ενα δωράκι...υπαρχει και ανταγωνισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΤΗΧΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΟ ΚΟΠΑΝΑΝΕ.ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΑ ,ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
  14. Απόλυτη ξεφτίλα...Ντροπή σας. Πληρώσαμε για ενημέρωση τον κ. Chakir...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το επόμενο που θα κάνει η ΕΛΟΤ σε συνεργασία με τον Σουπερ Σύνδεσμο θα είναι να περιλάβουν πάλι στην δύναμη τους τα σωματεία που διαγράψαν χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επί ευκαιρίας αλλαγής της κυβέρνησης μήπως θα ήταν καλό να γίνει και αλλαγή της διοίκησης της ΕΛΟΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για ποιους προπονητες λενε???? ΓΓΑ?? μονο ή και ETU??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριοι της φωτογραφίας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!! Αρκετά!!!!! Θα πάτε σπίτια σας!!!!! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ να εκπροσωπείτε ούτε τους προπονητές ούτε τους αθλητές του ΤΚD!!!!!
    Και κάτι άλλο προς τους προπονητές:
    Κύριοι όταν έχουμε υποχρέωση σε κάποιον του αγοράζουμε μια τούρτα ,δεν τον ψηφίζουμε και πολύ περισσότερο δεν του παραχωρούμε την ψήφο μας με εξουσιοδότηση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Σ.Π.Ο.Τ. Vs ΠΕΔΠΤΑ
Σ.Π.Ο.Τ. Vs ΠΕΔΠΤΑ
http://3.bp.blogspot.com/-3EEkaApkYrA/VL_TatAH9jI/AAAAAAAAH6Q/QhxskTNOp1o/s1600/1957c9f5b8a98a729c8d946d66d56d6f.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-3EEkaApkYrA/VL_TatAH9jI/AAAAAAAAH6Q/QhxskTNOp1o/s72-c/1957c9f5b8a98a729c8d946d66d56d6f.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2015/01/vs.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2015/01/vs.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content