Μια πρώτη ματιά στο προσχέδιο του Νέου Νόμου.

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ Τίθεται από σήμερα, σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Αθλητικού Νόμου.


ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Τίθεται από σήμερα, σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Αθλητικού Νόμου.

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2014.


Αθλητής 
  • εγγραφή στο βιβλίο μητρώου αθλητών του σωματείου
  • δελτίο υγείας, το οποίο πιστοποιεί την υγεία του αθλητή, εκδίδεται από το Εθνικό Κέντρο Αθλητικών Ερευνών και Τεχνολογίας (Ε.Κ.Α.Ε.Τ)
  • θεώρηση του δελτίου από την οικεία ομοσπονδία. 
  • θεωρείται κάθε έτος από το Ε.Κ.Α.Ε.Τ. 
  • Ο ερασιτέχνης αθλητής μεταγράφεται ελεύθερα από το αθλητικό σωματείο στη δύναμη του οποίου ανήκει σε άλλο οποτεδήποτε.
Προπονητής
  • αναγγελία άσκησης επαγγέλματος προπονητή. 
  • λαμβάνει ατομικό αριθμό μητρώου.
  • καταχωρείται στο ηλεκτρονικό αρχείο προπονητών που τηρείται στη ΓΓΑ. 
  • απαγορεύεται η λειτουργία τμήματος ή κλάδου αθλήματος αν δεν έχει προσληφθεί για το τμήμα ή τον κλάδο αθλήματος προπονητής 
  • συμβάλλεται υποχρεωτικά εγγράφως με τον αθλητικό φορέα στον οποίο παρέχει τις υπηρεσίες
  • μπορεί να είναι μέλος του αθλητικού σωματείου στο οποίο εργάζεται
  • μπορεί να είναι και αθλητής οποιουδήποτε άλλου αθλητικού σωματείου, όχι όμως της ίδιας αγωνιστικής κατηγορίας με αυτό στο οποίο εργάζεται
Η ειδική αθλητική αναγνώριση σωματείου
  • το καταστατικό του είναι σύμφωνο με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα και του παρόντος νόμου,
  • ασκεί αθλητική δραστηριότητα, 
  • προσδιορίζει στην αίτησή του με σαφήνεια τους χώρους στους οποίους αναπτύσσει αθλητική δραστηριότητα και προσκομίζει τις άδειες που προβλέπονται γι’ αυτούς από τις διατάξεις του παρόντος νόμου. 
  • να χρησιμοποιεί ως προπονητή πρόσωπο το οποίο έχει καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό αρχείο προπονητών της ΓΓΑ. 
  • τα αθλητικά σωματεία κατά την πρώτη διετία από την ίδρυση τους μπορούν να μετέχουν στην αγωνιστική δραστηριότητα των οικείων αθλητικών ομοσπονδιών και χωρίς να διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση.
  • λαμβάνουν το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας Αθλητικού Φορέα (ΕΣΛΑΦ),
Διοικητικό συμβούλιο Αθλητικού Σωματείου
  • Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι στο Δ.Σ. έχουν δικαίωμα μιας μόνο ανανέωσης της θητείας τους, η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει συνολικά τα οχτώ (8) έτη
Σύσταση αθλητικών Ενώσεων
  • Η αθλητική ένωση περιλαμβάνει αθλητικά σωματεία που έχουν την έδρα τους σε μία ή σε περισσότερες περιφερειακές ενότητες, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο καταστατικό της και στο καταστατικό της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας.
  • Αν σε μία περιφερειακή ενότητα δεν έχει συσταθεί αθλητική ένωση, και η οικεία αθλητική ομοσπονδία τη θεωρεί απαραίτητη για τη διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων της σε τοπικό επίπεδο, μπορεί να αποφασίσει τη σύσταση και λειτουργία τοπικής επιτροπής.
  • Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί στο Δ.Σ. ή σε άλλο όργανο που προβλέπεται από το καταστατικό της αθλητικής ένωσης, όποιος κατά το χρόνο που υποβάλλει την υποψηφιότητά του είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου άλλης αθλητικής ένωσης ή της οικείας ομοσπονδίας
  • Τα μέλη του Δ.Σ. έχουν δικαίωμα μιας ανανέωσης της θητείας τους. Η συνολική θητεία του ίδιου μέλους του Δ.Σ. δεν υπερβαίνει τα οκτώ (8) έτη. 
  • Κάθε σωματείο της ένωσης διαθέτει μια μόνο ψήφο στη γενική συνέλευση.
  • Οι αρχαιρεσίες διεξάγονται σύμφωνα με τους ορισμούς του καταστατικού είτε με ενιαίο ψηφοδέλτιο, με εκλογή των μελών των οργάνων κατά τη σειρά των σταυρών προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφιοι, είτε με χωριστά ψηφοδέλτια, με το σύστημα της απλής αναλογικής. 
  • Αν διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο, η κατ’ ανώτατο όριο σταυροδοσία, στην περίπτωση που εκλέγονται περισσότερα από ένα (1) άτομα, περιορίζεται στο 20% όσων εκλέγονται. Αν από τον υπολογισμό του ανωτέρω ποσοστού προκύπτει δεκαδικός αριθμός,  αυτός στρογγυλοποιείται στην αμέσως επόμενη μονάδα.
Επιμέλεια παρουσίασης: taekwondo greece group

Σχόλια

BLOGGER: 24
  1. Αυτό με τις διοικήσεις που συνολικά θα μπορούν να είναι μέχρι 8 χρόνια μου ακούγεται πολύ καλό! Ίσως ξεφορτωθούμε κάποιους. Βέβαια εάν δεν αλλάξουμε μυαλά πάλη χαμένοι θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ.!!!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ...!!! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.........ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ. ...!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ....!!!!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ζόρι τραβάς εσύ ρε φίλε; Θα χάσεις το μεροκαματάκι;;; Αχαχαχαχαχα!!!!

      Διαγραφή
  3. Για τις μεταγραφές των ανηλίκων δεν λένε κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχόλιό σου αγαπητέ είναι απαράδεκτο, γιατί, για να μπορείς εσύ να διατυπώνεις τα ανωτέρω ελεύθερα ..... , κάποιοι πληρώνουν ακριβά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιό μου φίλε μου ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο και σου ζητώ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ συγγνώμη και ΔΕ θα επαναληφθεί, στο ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ. Ήταν αποτέλεσμα μιας στιγμής βρασμού και κυρίως ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ γιατί με κάνει να χάνω το δίκαιό μου. Και έχω δίκαιο. Εγώ ΔΕΝ διατυπώνω τίποτα από τα "ανωτέρω" ελεύθερα γιατί απλά ΕΣΥ τα λογοκρίνεις. Και ένας λόγος που γράφω με τόσο οξύ τρόπο είναι ότι ξέρω ότι ούτως ή άλλως θα τα διαγράψεις οπότε μπορώ να γράφω ότι θέλω, σε έχω δοκιμάσει. Αντίθετα ΔΕ διαγράφεις τον άλλο που απευθύνεται υποτιμητικά σε ΣΟΒΑΡΟΥΣ θεσμούς όπως το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κόσμια λοιπόν σε κατηγορώ ευθέως ως διαπλεκόμενο (και αυτό κανονικά πρέπει να σε προσβάλλει περισσότερο από τα χθεσινά μπινελίκια για τα οποία έχω ήδη ανακαλέσει). Τώρα αν νιώθεις ότι ΕΣΥ πληρώνεις ακριβά αξίζει όντως περαιτέρω συζήτησης, πάντως αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι ΣΙΓΟΥΡΑ κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από τη συμπεριφορά σου (τι διαγράφεις και τι αφήνεις εννοώ). Αντιθέτως φαίνεται (και από τις αναρτήσεις που επιλέγεις να δημοσιεύεις) ότι συμπλέεις με το σαθρό σύστημα του χώρου μας. Ή σίγουρα δεν εναντιώνεσαι. Αυτό βέβαια είναι δικαίωμά σου. Γιατί όμως να πληρώνεις ακριβά; Αφού είσαι συστημικός. Εδώ έχω ακούσει ότι κάποιοι απηυδισμένοι από αυτή τη συμπεριφορά σου κάνουν μια χωριστή προσπάθεια χωρίς εξαρτήσεις (λένε αυτοί). Να τους δούμε βέβαια και αυτούς (www.tkdsport.gr). Αλλά αν σβήσεις και αυτό το σχόλιο "αγαπητέ" που είναι ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΟ είσαι εσύ ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και ίσως μπορέσεις να δικαιολογήσεις και λίγο τη χθεσινή απαράδεκτη (όπως έχω παραδεχτεί ήδη 3 φορές) χθεσινή συμπεριφορά μου. Και πάλι ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5 χρόνια, 9.997 δημοσιευμένα ανώνυμα σχόλια, διαγράφηκαν 2.088 που πιστεύαμε ότι προσέβαλαν και ήταν ποινικά αδικήματα. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την ελεύθερη και ανώνυμη άποψη, δεν υποστηρίζουμε την ανώνυμη εξύβριση, δεν στηρίζουμε την ανώνυμη δυσφήμιση - Δεκτή η Συγνώμη σας. Ευχαριστούμε και τον προηγούμενο αναγνώστη για την υποστήριξη.Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ taekwondo greece group σε ευχαριστώ που με προστάτεψες απο το προσβλητικό και ποινικά κολάσιμο κείμενο που είχα γράψει και είχα προτρέψει να μαζευτούν γονείς να φτιάξουμε συλλόγους όπου ο προπονητής θα ήταν υπάλληλος και όχι ιδιοκτήτης

      Διαγραφή
  6. Δεν διάβασα τον νόμο αλλά ακούστηκε ότι καταργούνται τα προνόμια των αθλητών!
    Ισχύει?? Μήπως να τον διαβάσουμε και να πούμε την γνώμη μας εγκαίρως? 'Ίσως κάτι γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΕΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ- ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
      ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΒΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ - 40 ΚΑΙ50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ.................................ΜΠΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΛΟΤ

      Διαγραφή
  7. Bye Bye Elot και ΕΤΑΝΕ και ΕΤΑΒΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H αληθεια ειναι οτι η κατασταση με τα μορια ειχε ξεφυγει. Βαλτε κατω ποσα αθληματα υπαρχουν ποσα πανελληνια, σχολικοι αγωνες, πολυτεκνοι, κτλ ειχαμε φτασει στο σημειο οι πιο πολλοι να μπαινουν στα ΑΕΙ με μορια. Δηλαδη τα παιδεια που διαβαζουν νυχτα μερα για να μπουν στα ΑΕΙ ειναι κοροιδα? Συμφωνο να υπαρχουν στα ΤΕΕΦΑ αλλα για τις αλλες σχολες ειναι σωστο να μπαινουν οσοι διαβαζουν και μπαινουν με την αξία τους. Τις τελευταιες μερες ειδαμε ολοι τι γινοταν με το χοκει επι χορτου. Που να βγουν στη φορα και τα αλλα παρομοια περιστατικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι μωρε να σκοτωσουμε εντελως τον αθλητισμο στις ηλικεις 13-17! Μπραβο, ωραια ιδεα!!!!

      Διαγραφή
    2. Αν στέλνεις το παιδί σου στο αθλητισμό για τα μόρια κάνεις λάθος.
      Εμένα το παιδί μου πήρε απο το taekwondo ολα τα θετικα στοιχεια του αθληματος, σωμα, πνευμα, συγκεντρωση, πειθαρχεια και δεν χρειαζετε κανενα μοριο για να μπει στο πανεπιστημιο. Μπορει μονος του.

      Διαγραφή
    3. ΜΠΡΑΒΟ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑ

      Διαγραφή
  9. Mε τα μόρια αποκλειστικά δεν μπορεί να μπει κανείς. Αποτελούσαν ένα βοήθημα ώστε να μπορούν τα παιδιά να συνεχίζουν να αθλούνται. Γιατί ένα παιδί που ακολουθεί ένα πρόγραμμα δύσκολο κάνοντας πρωταθλητισμό δεν έχει τον ίδιο χρόνο με τα άλλα για να διαβάσει. Και μια μικρή βοήθεια είναι δίκαιο να υπάρχει. Πρέπει να διορθωθούν τα επί μέρους λάθη, όπως αυτό που προαναφέρθηκε και όχι να πάρει η μπάλα όλους. Εάν θέλουμε ο αθλητισμός να συνεχίζεται και στις ηλικίες 13 - 17 πρέπει να βοηθήσουμε να δημιουργούμε κίνητρα και όχι να καταργούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντως δεν βλέπω τις Ενώσεις και την Ομοσπονδία να νοιάζονται. Δεν θα έπρεπε να βγάλουν μια ανακοίνωση, να κάνουν κάποια κίνηση, κάτι.....
    Αυτές έπρεπε να μας είχαν ενημερώσει πρώτες για τον νέο αθλητικό νόμο και όχι να τηρούν σιγή ιχθύος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εάν οι ομοσπονδίες δεν κινηθούν άμεσα τότε το παιχνίδι θα έχει χαθεί. Τουλάχιστον να θεσμοθετηθεί η εισαγωγή στίς ΤΕΦΑΑ ΜΟΝΟΝ απο αθλητές πανελλήνιου επιπέδου. Εκεί δεν έχει θέση κανένας μη αθλητής που απλά θέλει για βιοποριστικούς λόγους να πάρει ένα πτυχίο, ούτε ο κάθε πικραμένος που δεν μπόρεσε να εισαχθεί αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου είναι ΤΑ Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. ΣΤΑ Τ.Ε.Φ.Α.Α. λοιπόν φυσικά και έχουν θέση μη αθλητές Πανελληνίου Επιπέδου γιατί κάποιοι πρέπει να κάνουν τη Γυμναστική στα Σχολεία, κάποιοι πρέπει να γυμνάσουν το γενικό πληθυσμό (δια βίου άσκηση). Και κανονικά πρέπει μόνο από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. να βγαίνουν και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι από ξεχωριστή ειδικότητα (για να νιώθουν και λίγο από αθλητισμό). Τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. όπως όλες οι τριτοβάθμιες σχολές δίνουν γενικές γνώσεις. Στη συνέχεια θα μπορούσαν να υπάρχουν μεταπτυχιακά με κατευθύνσεις όπως προπονητική αθλημάτων, σχολική γυμναστική, μαζικός αθλητισμός. Ή θα μπορούσαν οι κατευθύνσεις και ανάλογες διαφοροποιήσεις στα μαθήματα να γίνονται από την αρχική εισαγωγή του φοιτητή (γιατί να μάθει προπονητική ομαδικών αθλημάτων κάποιος που θα γυμνάζει άτομα τρίτης ηλικίας π.χ.). Αλλά γιατί ένα παιδί που γυμνάζεται γενικά (όχι μονόπλευρα κάνοντας πρωταθλητισμό σε κάτι) και δεν μπήκε στη διαδικασία του πρωταθλητισμού σε ένα συγκεκριμένο άθλημα αλλά έχει πολύπλευρη αθλητική παιδεία να μην μπορεί να γίνει Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε ένα σχολείο; Γιατί τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο ΚΦΑ (Καθηγητές Φυσικής Αγωγής) για σχολεία βγάζουν. Ενώ θα έπρεπε να βγάζουν και ΟΛΟΥΣ τους προπονητές (και μια μέρα σίγουρα θα τους βγάζουν) αντί για σχολές 10 Σαββατοκύριακων και τους γυμναστές για τα γυμναστήρια (άλλα εξειδικευμένα δήθεν ΙΕΚ εκεί) ακόμα και τους αθλητικογράφους, γιατί όταν ακούς μεταδόσεις αγώνων σε Ολυμπιακούς κλείνεις τον ήχο της τηλεόρασης από αυτά που ακούς και την ασχετοσύνη τους. Και αυτός που δεν βγήκε πρωταθλητής σε κάποιο άθλημα (ειδικά κάτι αθλήματα χωρίς μετρήσιμη απόδοση, σαν το ταεκβοντό δηλαδή) δεν μπορεί να γίνει γυμναστής; Από που προκύπτει αυτό; Τον κόσμο φίλε τον γυμνάζεις με το μυαλό σου, όχι γιατί ο θεός σου έδωσε το χάρισμα να τρέχεις τα 100 μέτρα κάτω από 11 δευτερόλεπτα. Γιατί να ξέρεις ότι έχει και αθλήματα ισχύος (χωρίς οι κριτές να παίζουν ΚΡΙΣΙΜΟ ρόλο, όπως το ταεκβοντό ακόμα και σήμερα και μέχρι να στρώσουν τελείως τα ηλεκτρονικά) που αν δεν στο έχει δώσει ο Θεούλης δε θα βγεις πρωταθλητής ούτε με 24 ώρες τη μέρα προπόνηση. Άρα αυτό που λες είναι άκυρο. Άλλο η τριτοβάθμια εκπαίδευση και άλλο ο Πρωταθλητισμός. Ναι στα κίνητρα για τους αθλητές αλλά όχι και υπερβολές.

      Διαγραφή
    2. Σωστό.. Όμως "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα"....

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Οχι και μάλλον δεν προλαβαίνει να ψηφιστεί απο την υπάρχουσα βουλή, προφανώς δεν θα ψηφιστεί ούτε και απο την επόμενη

      Διαγραφή
  13. τι αλλο θα δουμε εδω μεσα;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Μια πρώτη ματιά στο προσχέδιο του Νέου Νόμου.
Μια πρώτη ματιά στο προσχέδιο του Νέου Νόμου.
http://4.bp.blogspot.com/-ahULk6MYzKs/T5PDqvPSgQI/AAAAAAAABpA/dRYhW_g44Fc/s1600/tkd13.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-ahULk6MYzKs/T5PDqvPSgQI/AAAAAAAABpA/dRYhW_g44Fc/s72-c/tkd13.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/11/blog-post_27.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/11/blog-post_27.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content