Αναστολή ιδιότητας μέλους από την E.T.U.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ETU αποφάσισε να αναστείλει τη συμμετοχή της Σουηδικής Ομοσπονδίας Taekwondo στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό ...

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ETU αποφάσισε να αναστείλει τη συμμετοχή της Σουηδικής Ομοσπονδίας Taekwondo στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU). Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η ETU διαπίστωσε ότι το καταστατικό της ομοσπονδίας δεν ήταν σε συμμόρφωση με το καταστατικό της WTF και της ETU. Είχε επανειλημμένα ζητηθεί από την ομοσπονδία να αλλάξει το καταστατικό, το συντομότερο δυνατόν. Η ομοσπονδία ενημέρωσε την ETU, 29 Σεπτεμβρίου 2014, ότι δεν θα μπορούσε να έχει νέο καταστατικό πριν από τον Απρίλιο 2015.
Δεδομένου ότι η παραβίαση των καταστατικών ETU και WTF θεωρείτε σοβαρό ζήτημα, η επιτροπή κυρώσεων πρότεινε στο Εκτελεστικό Συμβούλιο της ETU να αναστείλει την ιδιότητα μέλους στην Σουηδική ομοσπονδία αμέσως, αλλά να τερματίσει την αναστολή, όταν η ομοσπονδία αποφασίσει να αλλάξει το καταστατικό της και να είναι σε πλήρη συμμόρφωση με την ETU και τη WTF. 

Η αναστολή αυτή σημαίνει ότι οι αθλητές της Σουηδίας, τα σωματεία ή παράγοντες δεν θα δικαιούνται να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε Πρωτάθλημα ETU. Μόλις λήξει η αναστολή, οι Σουηδοί αθλητές, σωματεία και οι παράγοντες θα μπορούν και πάλι να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις  ETU.

Σχόλια

BLOGGER: 44
  1. Τι θα πει "όταν αποφασίσει" αφού πιο πάνω οι ίδιοι λένε ότι ενημέρωσαν πως δεν γίνεται να αλλάξει πριν τον Απρίλιο 2015. Πολύ ύποπτη κίνηση, κάποια σκοπιμότητα υπάρχει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ!

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ETU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις διοργανώσεις Wtf θα μπορούν δηλαδή !!! αφού η WTF δεν έβγαλε αντίστοιχα ανάλογη ανακοίνωση ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην ETU . Επιτελους λιγη τάξη! Μια ζωή μας κατηγορούν όλοι αυτοί για συνομωσίες. Ελεος πια μόλις έγινε το σωστό μίλησε ο κλασσικός Ελληναρας του καφενείου παλι! Κύριε Πρόεδρε συνεχίστε έτσι. Πάντα θα υπάρχουν οι τραγικοί φελοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕTU ΓΛΕΙΦΕΙ....ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ και αν είσαι έξυπνος ,ο γενικός γραμματέας της σουηδικής ομοσπονδίας είναι μέλος του δς της etu εδώ και 16 χρόνια και είναι και οικογενειακός φίλος του προέδρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασχολείσαι με την διαγραφή της Σουηδίας και όχι με το ότι και η ΕΛΟΤ αντιμετοπιζει τον κίνδυνο της διαγράφεις .
    Επόμενη είναι η Γερμανία για μη τήρηση των αποφάσεων της ETU και έχει πάρει προθεσμία έως τέλος Δεκέμβριου ,
    Μετά είναι η σειρά της ΕΛΟΤ από ότι ξέρω.
    Ο πρόεδρος είναι ο θεματοφύλακας για την σωστή τήρηση του καταστατικού και έχει σε αυτό την πλήρη υποστήριξη της wtf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ιδια παρεα διαγραφει ζωντανα σωματεια στην ελλαδα και εθνικες ομοσπονδιες στην ευρωπη, δεν ειναι απιθανο;;; και τι εκαναν από αυτά που ειναι υποχρεωμενοι απο τη θεση τους να κανουν για να βοηθησουν τα πραγματικα σωματεια για να μη διαγραφούν για τους τυπικους και οχι ουσιαστικους λογους;; με διαγραφες καταλαβενετε την αναπτυξη;; και καποιοι χαιροντε και λενε μπραβο. δεν μπορω να βρω λογια να τους χαρακτηρισω

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΟ 6.10.14 12.58. ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΤΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ/ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. ΓΛΕΙΦΟΝΤΟ ΦΟΒΟΝΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ

      Διαγραφή
    3. καλα λεει ο φιλος 6.10.14. 12.09. ασχολειστε με τη διαγραφη της σουδηδιας.πρεπει να ασχολειστε με τη διαγραφη των σωματειων που θα εγκριθουν στη γενικη συνελευση και τα υπολοιπα που θα εγκριθουν και θα τριβετε τα ματια σας. για αυτο ασχολειθειται με τη γενικη συνελευση πριν ειναι αργααααααααα................

      Διαγραφή
  8. KAI ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ETU ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΤ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ας αλλαξει αν πρεπει η ελοτ το καταστατικο της να ειναι ενταξει.γιατι άλλο θεμα δεν εχει. εκτος αν θελουν να διαγραψουν την ελοτ γιατι η γενική γραμματεια δεν τους αναγνωρισε τη σχολη. που αυτο δεν στεκεται βεβαια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. tha to antexei i psichi tous??bre paidia kai tha arnithoun na eispratoun toso chrima!!!!! giati an diagrapsoun tin elot meta den tha echoun to rekor simmetochon poi echane sti sxoli pou kanane kai tha chasoune kai ta lefta apo ta seminaria kai tis simmetoxes sta protathlimata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η παρέα η δίκη μου σας θέλει όλους μαζί και κατα αυτών που γράφουν κατα της ΕΛΟΤ
    Εμείς είμαστε το ταεκβοντο και οι αθλητές και ΟΧΙ οι γονείς που κάνουν πολιτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ -ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΧΟΛΕΣ . ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ !!!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ & ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ !!!!

      Διαγραφή
  13. Καθε σωματειο πρεπει να πληρωνει την ετησια συνδρομη,100 ευρω μεχρι τωρα.Πρεπει και να συμμετεχει σε καποιο επισημο πρωταθλημα με 1 αθλητη τουλαχιστον για να θεωρειται ΕΝΕΡΓΟ.Ολοι μπορουν να ανταπεξελθουν σε αυτο.Μονο να τα παιρνουν ξερουν και οχι να τηρουν τα τυπικα.Μονοι τους λοιπον διαγραφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. file ka;a eipes mexri tora. meta th genikh syneleysi tha isxyoun ayta ta dedomena? i tha allaxoyn gia na diagrafoyn pio eykola kai na min mporoyn na antapexelthoyn eite oikonomika eite agonistika:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να πάτε όλοι στην ΑΟΤΕ να γίνεται τσαμπιονια ......
    Είναι τζάμπα εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολυ θα το ηθελες να πανε σητν αοτε. σας βολευει.να το κανετε κλειστο κλαμπ!!!!
    και βεβαια ξερετε οτι αυριο μπορει να μην υπαρχει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για αυτους που αποθεωνουν την etu και την μονιμη εκλογη του προεδρου..: Το σύστημα των εκλογών για το ΔΣ της ETU δίνει το δικαίωμα στα 15 μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. να ψηφίζουν μαζί με τα 47 μέλη-κράτη που αποτελούν την Ευρωπαϊκή Ένωση Τάε Κβον Ντο. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι το ΔΣ δεν ανανεώνεται σχεδόν καθόλου μιας και τα 15 μέλη του απερχόμενου ΔΣ και οι 15 χώρες, απ' όπου αυτά προέρχονται, έχουν συνολικά 30 ψήφους και όλοι οι υπόλοιποι μαζί 32!!! Με τέτοια τερτίπια δεν είναι δύσκολο να εκλέγεται κάποιος για χρόνια Πρόεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην ελοτ κατι ανάλογο συμβαινει, γι αυτό και οι διοικησεις δεν πέφτουν σχεδόν ποτε με εκλογές, αλλάζουν μόνο με ανωθεν εντολή.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί κάκποιος να μας πει που μπορούμε να διαβάσουμε το καταστατικό της ΕΛΟΤ. Σε όλες τις άλλες ομοσπονδίες το έχουν στα sites τους , η ΕΛΟΤ που το έχει και δεν το βρίσκω.
      Επίσης για την ΓΣ που έρχεται ξέρει κανεις λεπτομέρειες, πότε θα μας τα πουν , εκεί επι τόπου?

      Διαγραφή
  18. ΡΕ δεις ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχετε με την Etu;
    Τι σας έκανε ; Σας παίρνει μαθητές ;
    Σας παίρνει μερίδιο ;
    ΤΙΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΗΣ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  19. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ

    Α ΡΕ ΓΚΡΕΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ? ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΟΡΟΚΟΜΑΤΟ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΑΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ Η ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
    .ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ, ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ΑΛΛΟΣ λόγος που άνθρωποι σαν και ΕΣΕΝΑ δεν μπορούν να τον καταλαβουν!
    ΟΧΙ γιατι εισται ανίκανοι ΑΛΛΑ γιατι ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΗ να ΕΧΕΙΣ και κάποιες ΑΞΙΕΣ που υπερβαίνουν ΑΥΤΑ που αναφέρεις και αυτές τις ανακαλύπτεις με κόπο και θυσίες κάνοντας αγώνα ενάντια στην ΦΙΛΑΥΤΙΑ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ "ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ" ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....
      ΦΙΛΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
      ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΣΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΦΑΝΟΣ " ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΩΤΡΙΑ"

      Διαγραφή
  23. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ......ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΑΓΩΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ. ΛΥΠΑΜΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΤΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεκινα να γραφεις πρωτος ανωνυμα και μετα θα γραψουμε και εμεις. εξυπνε ΚΡΙΤΗ!

      Διαγραφή
  24. ΑΜΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ......

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΚΒΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ....

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙΣ..
      ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΞΕΡΕΙΣ..

      Διαγραφή
    4. Οι ανδρες δεν πανε στον εισαγγελεα,καθαριζουν μονοι τους.Και δεν ειμαι αυτος για τον οποιο απαντησες.

      Διαγραφή
  25. ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΄"ΑΝΔΡΑΣ" ΠΑΡΑ ΡΑΓΙΑΣ Ή ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥΣ", ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΤΗ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΟΥ!
      ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ Η ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ;
      ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ!
      ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....,,,

      Διαγραφή
  26. η ελοτ δεν ειναι υποχρεωμένη να ενημερωσει τα σωματεια για το ποιες αποφἀσες πηραν όσοι πηγαν στην γενική συνέλευση; ολα στο σκοτάδι γινονται. ακούμε πραματα και θαματα αλλά απο ραδιο αρβυλα. ποιος θα ενημερωσει υπέύθυνα για το τι εγινε στη συνέλευση; δεν ενδιαφερει τους προπονητες και τα σωματεια τι αποφασισαν άλλοι για αυτούς, χωρις αυτούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Αναστολή ιδιότητας μέλους από την E.T.U.
Αναστολή ιδιότητας μέλους από την E.T.U.
http://1.bp.blogspot.com/-PerT0p1rzVg/VC6_IGLjgBI/AAAAAAAAHfc/F0ozDNydc2E/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-PerT0p1rzVg/VC6_IGLjgBI/AAAAAAAAHfc/F0ozDNydc2E/s72-c/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/10/etu.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/10/etu.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content