ETU Coaches Seminar (Kyorugi) in Croatia

Zagreb, Croatia,   12 - 13 November 2014 PROMOTER European Taekwondo Union

Zagreb, Croatia,  12 - 13 November 2014

PROMOTER
European Taekwondo Union

www.taekwondoetu.org
50 Skoufa Str. 10672
Athens – Greece
Tel: +30 211 214 4717
Tel: +30 211 01 23592
email: etuoffice@mail.gr

ORGANIZER
Croatian Taekwondo Federation
tel.: +385 1 3012 348
e-mail: hts@taekwondo.hr

Σχόλια

BLOGGER: 15
  1. Και οι Κροατες ειναι ΄΄κοροιδα΄΄ και πηγαινουν στα σεμιναρια.Μονο οι Ελληνες δεν πανε,τα ΄΄ξερουν΄΄ ολα.Κανουν δε,και ΚΡΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παπαγαλάκι της διοίκησης κανείς δεν είπε να μην γίνονται σεμινάρια. η οργη είναι για τα πολλά λεφτά που ζητάνε σε εποχές φτώχειας για τον εκβιασμό και την απειλή της ποινής. και όταν την άλλη φορά διπλασιάσουν τα λεφτά πάλι θα βρεθέι γλύφτης να πει μπράβο;;; υπολόγισε πόσα ευρω θα τσεπώσει η etu και ρωτα τους μιας και εισε από αυτούς που θα πάνε τα λεφτά;

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η.ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΦΤΕΣΕ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΦΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΤΩΧΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΙΑΖΕΣΕ!!!

      Διαγραφή
    3. δηλαδή εσύ είσαι ο φτωχός ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΣ?,,,,,,,

      Διαγραφή
    4. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!

      Διαγραφή
  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΜΕΙΩΣΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ.
    ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ. ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΔΩΡΕΑΣ? ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Δ Ω.Ρ.Ε.Ε.Σ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΞΕΡΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. ας πληρώσουν φανερα τα εξοδα των εθνικων ομάδων που ειναι υποχρεωμενοι και τα έχουν από εμας (από τα νταν, τα 40αρια, κλπ) και ας αφησουν τις δηθεν φιλανθρωπιες (που τις ξέρουν μονο οι ίδιοι και ο παπαγαλος). δεν τους πληρωνει η γγα και εμεις για να κάνουν φιλανθρωπίες, αυτές να τις κανουν από τη τσέπη τους.

      Διαγραφή
  4. Νομιζω οτι καποιοι προσπαθουν να δημιουργησουν αντιπερισπασμο για να μην ασχοληθουν οι αναγνωστες με το οτι παλι η Ελλαδα ειναι απουσα απο μια μεγαλη διοργανωση.Βαλκανικο πρωταθλημα.Τι θα πειραζε να εστελνε εθνικη ομαδα?Αφου αλλοι πληρωνουν.Ακομη και η αλβανια στελνει ομαδα.Τσακωθειτε εσεισς για τα σεμιναρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και οι Ελλαδα θα στειλει ομαδα! Ετοιμαζει την επιλεκτη ομαδα της εταβε θα διαλεξουν καποιους αθλητες και θα τους προετοιμασουν αναλογα

    επιλεκτη αθλητρια της εταβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sto balkaniko tou 2015 sigoura tha steilei omada i omospondia, an yparxei elot bebaia mexri tote, file anonume 12/10/2014 11.59, giati to fetino egine. pantos i omospondia ziou zitsou esteile sto antistoixo balkaniko sti roumania kai pire kai polla metalia, alla h dikh mas omospondia skeftike oti den eixe metaforiko gia ta metalia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στην απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους της Σχολής Προπονητών Μπάσκετ Γ' Κατηγορίας

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2014

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρέδωσε σήμερα τα διπλώματα στους αποφοίτους της Σχολής Προπονητών Μπάσκετ Γ’ Κατηγορίας στην Αθήνα.

    Στην ομιλία του, ο κ. Ανδριανός, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

    «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ, σ’ αυτή την τελετή επίδοσης διπλωμάτων Προπονητή Μπάσκετ ανάμεσα σε τόσους πολλούς αποφοίτους – θυμίζω ότι είχαμε περίπου 500 σπουδαστές στην Αθήνα, 150 στη Θεσσαλονίκη και 53 στην Κρήτη.

    Το ενδιαφέρον και οι συμμετοχές στις Σχολές Προπονητών Μπάσκετ, ξεπέρασαν πραγματικά κάθε προσδοκία. Κι αυτό είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο αναγκαία κίνηση ήταν η ίδρυση και επαναλειτουργία σχολών. Είναι μια πραγματική δικαίωση, και μια ενθάρρυνση να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια.

    Μάλιστα, το αίτημα για τη λειτουργία των Σχολών του Μπάσκετ, ήταν κυριολεκτικά το πρώτο πράγμα που άκουσα, την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

    Αμέσως μετά την ορκωμοσία μου, πήγα στο κλειστό του Αγίου Θωμά σε ένα σεμινάριο προπονητών. Κι εκεί ο κόουτς Γιαννάκης και άλλοι προπονητές μου έθεσαν το ζήτημα περιγράφοντάς μου το πόσο χρήσιμη θα είναι αυτή η κίνηση για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό.

    Στη συνέχεια, το ίδιο αίτημα μου έγινε και για τα υπόλοιπα αθλήματα, από τις Ομοσπονδίες και άλλους φορείς.

    Αμέσως λοιπόν ξεκίνησα τις διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία των Σχολών, μετά από αρκετά χρόνια, για να φτάσουμε πλέον στην απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους, σήμερα στο μπάσκετ, την προηγούμενη εβδομάδα στην ιστιοπλοΐα και ακολουθούν και οι υπόλοιπες.

    Ιδιαίτερα σ’ αυτή την συγκυρία, αυτή η κίνηση αποκτά ξεχωριστή σημασία και περιεχόμενο. Πιστοποιούμε με τον πιο επίσημο τρόπο την κατάρτιση εξειδικευμένων επαγγελματιών που και θέλουν, και έχουν τα προσόντα να προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό. Και ταυτόχρονα, δημιουργούμε εξειδικευμένες θέσεις εργασίας στον δυναμικό κλάδο του αθλητισμού, πράγμα πολύ σημαντικό ιδιαίτερα σήμερα.

    Και θέλω να αναφέρω και κάτι ακόμη: το γεγονός ότι οι απόφοιτοι των Σχολών πιστοποιείστε τόσο για τις αθλητικές σας γνώσεις, όσο και για την ικανότητά σας να λειτουργήσετε και ως παιδαγωγοί με την κυριολεκτική σημασία της λέξης: να μεταδώσετε στους αθλητές μας τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.

    Σε ό,τι αφορά την πολιτεία, η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του αθλητισμού μας, με απόλυτη προσήλωση στην διασφάλιση του κύρους των Σχολών μας και της αξίας του διπλώματος που παρέχουν.

    Μ’ αυτές τις σκέψεις λοιπόν, σας εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που σταθερά μας χαρίζει μεγάλες διακρίσεις και σπουδαίες συγκινήσεις. Εύχομαι μέσα από την δουλειά σας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ να έχετε την χαρά και την τιμή να συμβάλετε κι εσείς σε νέες μεγάλες διακρίσεις, και να ζήσετε ως πρωταγωνιστές τέτοιες στιγμές».

    O πρόεδρος του ΣΕΠΚ κ. Παναγιώτης Γιαννάκης από την πλευρά του θέλησε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον κ. Γιάννη Ανδριανό, που υλοποίησε το πάγιο αίτημα για την επανίδρυση των σχολών προπονητών:

    «Ευχαριστούμε πολύ τον Υφυπουργό που υλοποίησε ένα πάγιο αίτημα που είχαμε εδώ και πέντε χρόνια. Ο αριθμός των σπουδαστών δείχνει τη μεγάλη αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ και το μεράκι που υπάρχει στους Έλληνες να βοηθήσουν το άθλημα που μας έχει κάνει υπερήφανους πάρα πολλές φορές. Τα νέα παιδιά έχουν όρεξη, διάθεση για δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι χρειαζόμαστε παιδιά που θα μπορούν με πιστοποιημένες γνώσεις να βοηθήσουν όχι μόνο στις εθνικές κατηγορίες αλλά και τα πιτσιρίκια στις τοπικές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και η ομοσπονδια μας στελνει μερα παρα μερα αιτημα,αλλα φαινεται οτι δεν ΄΄ικανοποιητε΄΄,για αυτο και κανει με την ετu,ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα δε βαριεσαι,ειναι πλουσιοι οι Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ETU Coaches Seminar (Kyorugi) in Croatia
ETU Coaches Seminar (Kyorugi) in Croatia
http://3.bp.blogspot.com/-qtYQpYBmIw4/VDTcLR0hYLI/AAAAAAAAHg8/6FAnOEktJrY/s1600/news_big_9cca98e73a02a19e861afd8708058a05.png
http://3.bp.blogspot.com/-qtYQpYBmIw4/VDTcLR0hYLI/AAAAAAAAHg8/6FAnOEktJrY/s72-c/news_big_9cca98e73a02a19e861afd8708058a05.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/10/etu-coaches-seminar-kyorugi-in-croatia.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/10/etu-coaches-seminar-kyorugi-in-croatia.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content