Μεταγραφές Αθλητών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ «Σας γνωρίζουμε ότι η περίοδος μετεγγραφών για το έτος 2014 είναι από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου 2014. Ο σύ...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ

«Σας γνωρίζουμε ότι η περίοδος μετεγγραφών για το έτος 2014 είναι από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου 2014.
Ο σύλλογος για κάθε μετεγγραφή πρέπει να αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς επίσης και να καταβάλλει παράβολο 150 ΕΥΡΩ στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας στην Τράπεζα Πειραιώς (Αριθμός Λογαριασμού : 6577-105152-814).

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Τ.»

Πηγή: ΕΛΟΤ

Σχόλια

BLOGGER: 36
  1. μηπωσ γνωριζει καποιοσ τα απαραιτητα δικαιολογητικα ; μπορει ο συλλογοσ να καθηστερισει μια μεταγραφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συλλογος αν θελει μπορει να τιμωρησει τον αθλητη π.χ 2 μηνες γιατι δεν προσερχεται στην προπονηση,το ανακοινωνει στην ΕΛΟΤ οποτε παπαλα η μεταγραφη.Το ερωτημα ομως ειναι γιατι να το κανει.Ας παει ο καθε αθλητης οπου θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα μην τον τιμωρησει και για δυο ωρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ . Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ; ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι ρε μεγαλε να φυγει απο τον συλλογο του.Να κατσει εκει που εμαθε Ταεκβοντο.Οτι θελει ο καθενας θα κανει.Προτεινω το παραβολο να γινει 300 ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος Δάσκαλος!!! Συγχαρητήρια!!
      Δεν νομίζεις ότι ο καθένας εχει δικαίωμα να πάει το παιδί του σε όποια σχολή κρίνει ότι είναι καλύτερο για αυτόν?
      Μπορεί και να κάνει λάθος αλλά άσε να το ανακαλύψει ο ίδιος.
      Η μήπως πιστεύεις ότι όλες οι σχολές - προπονητές είναι ίδιες - ίδιοι !!
      Και πως προεξοφλείς ότι εκεί που είναι τώρα το παιδί, έχει μάθει Tae Kwon Do?
      Θα είσαι μάλλον από αυτούς, που από την μία, όταν του έρχονται από άλλη σχολή, λες στους γονείς ότι το παιδί θέλει πολλή δουλεία ακόμα και δεν έχει μάθει τίποτα ή ότι έχει μάθει το έχει μάθει στραβά και από την άλλη, όταν θέλουν να φύγουν δεν τους δίνεις το δελτίο!!!





      Διαγραφή
    2. Γιατι σβησατε το σχολιο μου κ αφησατε το σχολιο του ξεφτιλα προπονητη? Μαλλον ειναι κ απο νοτια ελλαδα κ εχει μαθει μονο στην αρπαχτη κ στο νταηλικη!

      Διαγραφή
  6. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ TKD ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ , ΤΕΤΟΙΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΛΟΓΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΖΗΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΗ?? ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΛΟΓΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ.ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΕΚΤΕΛΕΣΙΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΣΕΑΔ ΣΤΟ ΤΚD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ,ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ 40 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ 100 ,ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,΄΄ΤΟΣΟ' Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,Κ.Τ.Λ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΓΕΛΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μετά από όλη αυτή την παραπάνω συζήτηση, .....................................
    ΑΠΟΡΏ γιατί οι διαχειριστές του Site δεν μας ενημερώνουν για τις παραπάνω αποφάσεις του ΑΣΑΕΔ ? Δείτε εδω http://www.mygdonia.gr/content/view/1215/38/lang,en/

    Όπως παραδείγματος χάριν μας είχαν ενημερώσει παλαιότερα για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών!!!!
    Έχοντας μάλιστα και την άποψη να γράψουν το παρακάτω τοπικ
    "Η επικοινωνία, η Προπαγάνδα και το GreeceGroup"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.mygdonia.gr/content/view/1215/38/lang,en/
    Μην το σβήνεται Κύριοι δεν σας τιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Απαντάμε δημόσια και καθαρά, οι θεωρίες συνωμοσίας δεν μας αγγίζουν" Ειχατε γράψει στο "Η επικοινωνία, η Προπαγάνδα και το GreeceGroup" και πάτε κα σβήνεται Απόφαση του ΑΣΑΕΔ http://www.mygdonia.gr/content/view/1215/38/lang,en/ που θα μπορούσαν να την είχαν χρησιμοποιήσει πολλοί Γονείς και τα παιδιά τους να μην παράταγαν το Αθλημα εξ αιτίας ενός Κακού Δάσκάλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη/τρια, 1. Μια απόφαση δικαστηρίου ονομάζεται Νομολογία, δεν αποτελεί Νόμο ούτε αποτελεί εντολή εφαρμογής από όλες τις Ελληνικές Ομοσπονδίες, 2. Κατά συνέπεια η συγκεκριμένη απόφαση δεν υποχρεώνει την ομοσπονδία να κάνει μεταγραφές χωρίς τη συναίνεση του σωματείου. 3. Εάν υπάρξει θέμα αλλαγής του νόμου ή εφαρμογής κοινοτικής οδηγίας αυτή θα γίνει με την ψήφιση τροπολογίας από την Ελληνική Βουλή. 4 Σε κάθε περίπτωση το γεγονός θα αφορά όλο τον Αθλητισμό και θα γίνει ενημέρωση από την ΓΓΑ σε όλες τις Ομοσπονδίες και σε όλα τα αθλήματα. 6. Να είστε βέβαιος ότι από μας θα υπάρχει άμεση ενημέρωση.

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ TKD ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΔΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ Η ΑΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΛΟΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΗΘΟΣ . ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΙΓΙΟΥΝΤΑΙ . ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ. Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ , ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΕΧΟΜΕ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ. ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγνώμη για την παρέμβαση κύριοι, αλλά δεν έχω καταλάβει σε τι αναφέρεστε, ποιό είναι το πρόβλημα με τις μεταγραφές ,ποιός είναι αυτός ο κακός δάσκαλος που δεν αφήνει αθλητή να φύγει ή ποιός είναι αυτός ο Σύλλογος που τιμωρεί αθλητές ; Αν πάλι είναι τα χρήματα να βάλουμε όλοι μαζί να σε βοηθήσουμε αν και το πιό σωστό είναι να πληρώσει ο νέος συλλογος που θα πάρει τον αθληταρά. ΜΕ ΤΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε κατι πατεραδες.........ρωτησε κανενας το παιδι ρε τσοπανηδες που κ αν θελει να παει ?? Τι ειναι αυτο το εγω πληρωνω εγω αποφασιζω.μπραβο για αλλη μια φορα που εχετε μαζεψει εδω μεσα την σαρα.την.μαρα.κ το κακο συναπαντημα.για το καλο του αθληματος οπως διατυμπανιζετε.ουτε μια αποψη λογικη δεν κυριαρχει εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραίος δημοκράτης που είσαι, να ρωτήσουμε και το παιδί.... και από κάτω να αποκλείσουμε την σάρα, την μάρα και ακόμα καλύτερα να μην υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα εκτός από σένα. Χρησιμοποιείς και την ανωνυμία πονηρούλη. Ρε για δες κάτι δάσκαλοι!!!

      Διαγραφή
  16. ρε αδερφε δεν ειμαι δασκαλος , πατερας αθλητη ειμαι , αλλα πεσμου εσω μεσα ενα σχολιο η απο γονεις η απο προπονητες που να ειναι αξιο σχολιου θετικου , και οπως λες και εσυ χρησιμοποιειτε η ανωνυμια , και να σου πω και κατι ?? ακριβως τα ιδια γινοντε και λεγοντε εξω απο καθε σχολη , πολεμος γονεων . και κηδεμονων , οι μισοι δεξια και οι αλλοι μισοι αριστερα και κρινουν ολη την ωρα τον δασκαλο , γιατι το ενα γιατι το αλλο , γιατι μαλωσε το παιδι μου , γιατι το παιδι μου που ειναι ο καλυτερος στην ελλαδα δεν πηρε μεταλιο , αυτη δεν ειναι προπονηση ειναι μπαλετο , κλπ κλπ . ας αφησουμε τον καθε ανθρωπο προπονητη να βγαλει την δουλια του , αυτο που εχει σπουδασει , ειτε απο τεφαα ειτε εμπειρικα , αφου εκανες εσυ ο γονεας την επιλογη και τον πηγες στην σχολη , και κανε την κριτικη σου μετα απο μια τριετια , ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ . ναι και οι προπονητες εχουν τα κουσουρια τους , ειναι ανθρωποι χωρις πολλα πολλα , αυστηροι , γελανε μονο στις γιορτες αλλα και εμεις οι γονεις δεν παλευομαστε με τιποτα , εχουμε ενα ελλατωμα μεγαλο , και ειναι και πανελληνιο κιολας ειμαστε ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ . ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ . ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρωταθλητές στους αγώνες αλλα πιο σημαντικό να γινουν πρωταθλητές στην ίδια τους τη ζωή. Μεσα στον σύλλογο να μάθει σωστό ταεκβοντο αλλα και να κτίσει ενα καλό και ηθικό χαρακτήρα!εμένα σαν γονιό αυτο με ενδιαφέρει και εαν δεν γίνει πρωταθλητής δεν θα με στεναχωρησει αλλά για το δεύτερο θα με στεναχωρηση.Παντος νομίζω οτι εχω επιλέξει τον σωστό σύλλογογια το ππαιδί μου, και εύχομαι να μην μου ζητήσει πότε μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ν ρωτησω κατι;;; Ενας ανηληκος αθλητης μπορει να κανει μεταγραφη δυο συνεχομενες χρονιες ..με τη συναινεση του εκαστοτε συλλογου του;...Ας μου απαντησει καποιος παρακαλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OXI.Aν θυμάμαι καλά την δεύτερη φορά θα πρέπει να περιμένει δύο χρόνια .Για περισσότερες και εγκυρότερες πληροφορίες ΕΛ.Ο.Τ τηλ 210 6820112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σε περίπτωση μετάθεσης και αλλαγής πόλης κατοικίας ολόκληρης της οικογένειας, έίναι απαραίτητη η μεταγραφη του αθλητή στον νέο σύλλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα σας.Eίμαι πατέρας ενός 11χρονου αθλητή (γεν 2004) του tae kwon do.Εδώ και 5 χρόνια είμαστε αθλητές ενος συλλόγου απο το ξεκίνημα μέχρι και το κλείσιμο της περσινής χρονιάς.Μετά απο επιμονή του δασκάλου και εν αγνοία μου ότι ο σύλλογος δεν είναι αναγνωρισμένος απο την ΕΤΑΒΕ και κατ'επέκτασην απο τον ΕΛΟΤ λογω χρεων,βγάλαμε δελτίο πριν κλεισει η χρονια προκειμένου να συμμετέχουμε στους αγώνες που έγιναν τον περασμένο Ιούνιο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ.-Παλατάκι σε αλλο συλλογο και μαλιστα εν αγνοια μου.Δυσαρεστημένος απο τον ανωτέρω σύλλογο (αυτον που ξεκινησαμε) θέλησα για την πρόοδο του υιού μου να αλλάξω σύλλογο.Μη θέλοντας όμως ο προπονητής να χάσει έναν καλό αθλητή ζήτησε χρήματα προκειμένου να μου δώσει το δελτίο.Θα σας παρακαλούσα να με κατατοπίσετε για τις περαιτέρω ενέργειες μου προκειμένου ο υιός μου να μην χάσει δύο (2) χρόνια που απαιτούνται να απουσιάζει απο κάθε επίσημη διοργάνωση,ουτως ώστε να μπορεί με την πάροδο των δύο (2) αυτών ετών να βγάλει δελτίο σε όποιον σύλλογο αυτός επιθυμεί.

    Ευχαριστώ εκ των προταίρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύμφωνα με τον αθλ. νόμο έχει το δικαίωμα να ζητήσει το σωματείο οικονομικό αντάλλαγμα για να αποδεσμεύσει έναν αθλητή. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσετε κάπως να συμβιβαστείτε, δεν νομίζω ο δάσκαλος σας να το τραβήξει τόσο πολύ που να τον αφήσει 2 χρόνια απ έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ερχεται ενα παιδι στον συλλογο ,το μαθαινεις ΤΚΝ αρχιζει τους αγωνες το αγαπας,το τρεχεις δεξια-αριστερα για προπονηση παιρνει μεταλλια,και καποια στιγμη δεν εχεις αντιστοιχους αθλητες στην προπονηση και μια ωραια ημερα σου λεει ο πατερας του,δασκαλε θελουμε μεταγραφη.Ρε Πανο τι λες΄΄το παιδι το αγαπαω κανω οτι καλυτερο μπορω,κανει καθε μερα προπονηση με συνδρομη 40 ευρω και οταν δεν εχω ζευγαρι του κραταω στοχους εγω το τρεχω σε συναντησεις τι αλλο να κανω''ειναι τελειωμενο σου λεει,θα παει ''εκει''στενοχωριεσαι,αλλα δινεις αμεσως ελευθερα μεταγραφη γιατι το παιδι δεν φταιει.Μετα βλεπεις οτι δεν το ωφελησε η μεταγραφη.Καποια στιγμη ξαναρχεται πισω,και λες στον πατερα,η συνδρομη ειναι οσο πληρωνες στον αλλο 80 ευρω.Τσιναει αλλα τα πληρωνει.Μην φευγετε απο τον δασκαλο σας βρειτε την λυση συζητωντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να αποφυγω τα 150 ευρώ για μεταγραφή του παιδιού μου σε άλλο σύλλογο καθώς ζω σε επαρχία και ο σύλλογος που βρίσκεται τώρα απέχει 30 χιλιόμετρα από την κατοικια μου και ο νεος σύλλογος απέχει 9 χιλιόμετρα. αδυνατώ να πληρωσω αυτο το χρηματικόποσό και είναι κριμα να σταματησει το παιδί αυτό το αθλημα το οποίο αγαπαει. αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρακαλώ ενημερώστε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορεις,εκτος εαν κανει προπονηση στον νεο συλλογο και κατεβαινει για αγωνες με τον παλιο,κατοπιν συμφωνιας των προπονητων

      Διαγραφή
  25. Το αίτημα της μεταγραφής το κάνει ο καινούργιος σύλλογος, ο οποίος κανονικά είναι αυτός που πληρώνει στην ΕΛΟΤ το παράβολο. Λίγο δύσκολο να το δεχτεί η ΕΛΟΤ το αίτημα χωρίς το παράβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αν το παιδι μείνει δυο χρόνια χωρίς ανανέωση δελτίου αθλητη σε κάποιο σύλλογο μπορεί να μεταγραφεί σε κάποιον άλλο χωρίς τα 150 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ λόγω επαγγέλματος πρέπει να αλλάζω μέρος κάθε 2-3 χρόνια.τοτε και το παιδί μου πρέπει αναγκαστικά να αλλάζει σύλλογο.πρεπει να πληρώνω 150€ κάθε φορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να βγαλει το παιδι μου δελτιο αθλητη ποσο κοστιζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Μεταγραφές Αθλητών
Μεταγραφές Αθλητών
http://3.bp.blogspot.com/-yttUWguuIco/UFOd9fl8BGI/AAAAAAAACjE/N6qHO8OMwMY/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-yttUWguuIco/UFOd9fl8BGI/AAAAAAAACjE/N6qHO8OMwMY/s72-c/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/09/blog-post_23.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/09/blog-post_23.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content