ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΤ

Για την Σχολή Προπονητών της ETU «Η ΕΛ.Ο.Τ. δια της παρούσης θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της, ότι η Σχολή Προπονητών που θα διεξαχ...

Για την Σχολή Προπονητών της ETU

«Η ΕΛ.Ο.Τ. δια της παρούσης θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη της, ότι η Σχολή Προπονητών που θα διεξαχθεί από 25/9 έως 2/11/2014 στην Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται αποκλειστικά και μόνο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (E.T.U.), υπό την αιγίδα και εξουσιοδότηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (W.T.F.).

Η μοναδική ανάμειξη της ΕΛΟΤ προς την εν λόγω σχολή ήταν:

1. στην ανάρτηση της προκήρυξης 
2. στην ανεύρεση χώρου διεξαγωγής της Σχολής και
3. στην παροχή σχετικών πληροφοριών


Η ΕΛ.Ο.Τ. από την πλευρά της, ουδέποτε ανακοίνωσε ότι η Σχολή Προπονητών της E.T.U. αναγνωρίζεται και ότι τελεί υπό την έγκριση της Γ.Γ.Α., κάτι για το οποίο άλλωστε μοναδικός φορέας για να πράξει τούτο, είναι οι υπηρεσίες της Γ.Γ.Α.

Εκ της ΕΛ.Ο.Τ.»

Πηγή: ΕΛΟΤ

Σχόλια

BLOGGER: 64
  1. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που συμβαίνουν, είναι τυχαία; είναι σκόπιμα; τι να πω.. Διαβάσαμε όλοι την προκήρυξη της ETU , δημοσιεύεται και στην σελίδα της ΕΛΟΤ : «H Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), διοργανώνει.... », σήμερα στην παραπάνω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας διαβάζουμε: «υπό την αιγίδα και εξουσιοδότηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (W.T.F.).»
    Είναι πράγματι απίστευτο και ακατανόητο , αυτό που δεν έκανε η ETU ως διοργανώτρια αρχή το κάνει η ΕΛΟΤ ως υποστηρικτής , εμπλέκει δηλαδή σε όλη αυτή την δυσάρεστη ιστορία και την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Γιατί;;;

    Εδώ δείτε την προκήρυξη της ETU
    http://www.elot-tkd.gr/web/images/stories/anakoinoseis/2014/SXOLH%20PROPONHTON%20TAEKBONTO-2.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΜΕΝΩ ΧΑΡΤΙ!
      ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ! ΕΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ.

      Διαγραφή
    2. πατε καλα??? εμεις την ολη κριτικη την καναμε, αφοτου η γγα διερευσε και μετεπειτα ανακοινωσε πως δε θα εγκρινει τη σχολη.

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΖΕΣΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ !
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΩΣΑΝΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ....,,
      ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ!

      Διαγραφή
    4. ειναι παραλογοι. δεν πήραν άδεια απο την γγα για να κανουν τις σχολες ελοτ-etu οπως ηταν υποχρεωμενοι, δεν εξασφαλισαν οτι θα αναγνωρισθουν τα διπλωματα, ενω ελεγαν και εγραφαν με επισημες ανακοινωσεις τα αντιθετα, τα λαθη που εκαναν με το πολύγυρο τα ξανακανουν και με τη Θεσσαλονικη και τωρα τους φτειε η γγα από πανω που δειχνει σοβαροτητα. και υπαρχουν θυματα που τσιμπανε και θυμωνουν με τη γγα και οχι με αυτους που φτενε στα αληθινα. ο κατηφορος δεν εχει τελος. μονο ολοι μαζι μπορουμε να το σταματησουμε.

      Διαγραφή
    5. οσες λανθασμενες πληροφοριες και να δωσανε στους αρμοδιους..πιστεψε με τα λαθη, οι παρατυπιες και η προχειροτητα των σχολων της ετου τα προηγουμενα χρονια αρκουν για να καραφλιασουν ολοι στην γγα.

      Διαγραφή
    6. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ !
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΙΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ! ΣΤΟ ΣΕΙΜΙΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ " ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΟΤ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
    7. δηλ. στο πολυγυρο τα 1000 ευρω τα πληρώνανε στον πρόεδρο της etu??? μπορει να μας πει καποιος που πληρωσε για τον πολυγυρο που κατεθεσε τα λεφτά του η σε ποια χερια τα έδωσε;;;

      Διαγραφή
    8. Για ποιον πολυγηρο ρε ΦΙΛΕ για την ΣΧΟΛΗ που θα γίνει ΜΙΛΑΜΕ !

      Διαγραφή
    9. μην ανησυχείς και σε ποιον μπορούμε να πούμε και υπάρχουν και αποδείξεις αυτών που τις κόβανε τις αποδείξεις.....

      Διαγραφή
    10. Δεν σε καταλαβαίνω γίνε ποιο σαφείς ΕΓΩ πλήρωσα σε λογαριασμό της ETU !

      Διαγραφή
  2. Όταν το εκλογικό σύστημα « ευνοεί» τις εκάστοτε διοικήσεις να εκλέγονται χωρίς να δύνεται η δυνατότητα εκλογής έστω και μίας αντίθετης άποψης μέσα στην ίδια διοίκηση, επόμενο είναι αυτοί που κατέχουν την εξουσία να λειτουργούν με περισσότερο θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ΕΣΥ θα έκανες το αντίθετο ;
      ΟΛΟΙ οι άμεμπτη και οι αδιάφθοροι εδώ μαζευτικατε!

      Διαγραφή
  3. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα... (Στίχοι: Νίκος Γκάτσος / Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ;
    ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ;
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΕ ΝΑ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΧΟΛΗ ΓΓΑ ΞΕΧΑΣΤΕΤΟ ΟΠΩΣ ΣΤΙΒΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΚΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος» , Αλβέρτος Αϊνστάιν

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ;

      Διαγραφή
    3. Φίλε αν ρωτάς τον Αλβέρτο δεν νομίζω ότι θα σου δώσει απάντηση.

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΡΩΤΑΩ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΛΒΕΡΤΟ!
      ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ;

      Διαγραφή
  6. Γιατί νομίζετε ότι σας κάνουμε πόλεμο με τα 1300 ευρώ ενώ η ΓΓΑ πρωτινέ σχολή προπονητών στην Ομοσπονδία με 250 ευρώ , τόσα πολλά λεφτά έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ρε ΦΙΛΕ η ΓΓΑ σε είχε γραμμένο !ΕΓΩ ΘΕΛΩ να δουλέψω για να ΕΧΩ να φάω και να ταισω τα παιδιά μου και τα δίπλα θα εδεινα

      Διαγραφή
    2. δηλαδη αμα ηθελες να δουλεψεις..γιατρος, αρχιτεκτονας, υδραυλικος, καθηγητης, θα επρεπε με το ζορι να κανουμε ενα σεμιναριο να δωσει 2-3 χιλιαρικα για να χεις να ταισεις τα παιδια σου. ε τι να κανουμε δεν ειναι τοσο παραδεισενια η ζωη. υπηρχαν και υπαρχουν παρατυπιες σε αυτες τις σχολες τι να κανουμε...δε θα γεμισουμε προπονητες ταεκβοντο, αμα θελετε να γεμισουμε δωσε τα λεφτα σου πηγαινε φροντιστηριο να περασεις στα τεφαα ή αλλιως περιμενε για μια σοβαρη σχολη γγα.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ!
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩ ΤΙΟΤΑ ΑΛΛΟ !
      ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ Η ΖΩΗ ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΗΘΙΚΟΛΟΓΕ!

      Διαγραφή
    4. εγω παιζω 20 χρονια βιολι μπορω να ανοιξω ενα ωδειο? χορευω 20 χρονια, μπορω να ανοιξω σχολη χορου? αυτα τα ερωτηματα εαν αναφεροσουν σε 20 χρονια αθλησης, ανα ανφερεσει σε 20 χρονια προπονητικης τοτε στο παρελθον υπηρχνα ευκαιριες με σχολες γγα, και αμα ηθελες τοσο πολυ στο ξαναλεω ας περναγες ενα τεφαα, δυσκολο δεν ειναι δεν εχει και τρελα μορια.

      Διαγραφή
    5. Δεν τα κατάφερα να μπω στα ΤΕΦΑΑ ΟΜΩΣ λάτρεψα το ΑΘΛΗΜΑ και επει 10 ΧΡΟΝΙΑ έπαιζα Κ ΑΓΩΝΕΣ και ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ στην ωκταδα χωρίς χρυσό μετάλλιο ΒΛΕΠΕΙΣ !
      Και ΘΕΛΩ να ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ επιστήμονες ΓΙΑΤΙ δεν μου το επιτρέπεις την γνώση κυνηγάω θα με παιταξεις στον καιαδα ΕΜΕΝΑ;

      Διαγραφή
    6. ναι βρε ανθρωπε αλλα να εχεις το κριτηριο να διαλεξεις μια σχολη που εχει τα καταλληλα στοιχει και να ενημερωθεις και να εκπαιδευτεις. πιεσε την ομοσπονδια σου για να βγαλει μια σχολη γγα, και μη ζητας απλως να δωσεις τα λεφτα για να παρεις το χαρτι απο την ετου με τις προχειροτητες της. εφοσον το αγαπας και το θες αξιζει να το παλεψεις και να αφιερωσεις χρονο για τις διδακτικες ωρες και τα αντικειμενα που προσφερει η γγα οπως σε καθ αθλημα για το οποιο εχει βγαλει σχολη φετος.

      Διαγραφή
    7. ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ για φέτος ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ που δεν μας υπολόγισε ΚΑΝΕΙΣ;

      Διαγραφή
    8. βρε φιλε μου οντως 6 χρονια υπηρξε ενα κενο, αλλα στην δια χωρα ζουμε, εδω και μια 5 ετια τουλαχιστον και σε ποιον τομεα δεν υπαρχουν κενα και ολα υπολειτουργουν??? ολοι βασανιζομαστε απο αυτα τα κενα. ε και μεταξυ μας δεν ειχαμε και καμια σοβαρη ομοσπονδια να μας υποστηριξει γιατι ηταν σαν ομοσπονδια φανασμα. εφοσον θελεις τη γνωση κυνηγε σε φετος αυτο που αξιζει και μην ακολουθεις αυτο που θελουν αυτοι, εφοσον το αγαπας κιολας το αθλημα ειμαι σιγουρος πως θες να επιμορφωθεις γιατι δεν φτανει για να γινουμε παιδαγωγοι και προπονητες απλα να ξερουμε να κλωτσαμε ή να ειχαμε διακρισεις. η ετου απλα εκμεταλευτηκε αυτα τα κενα με ασοβαρες σχολες αυτα τα χρονια που στην πραγματικοτητα ηταν σεμιναρια. με υπομονη και πεισμα ολοι θα καταφερουμε το στοχο, αλλα για το καλο και τη υγεια των μελοντικων μαθητων μας καλυτερα να μην κοβουμε δρομο στην πορεια της μαθησης.

      Διαγραφή
    9. Δεν διαφωνώ με την θέση σου και ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ να Κοψω δρόμο τις γνώσεις μου ΘΕΛΩ Βελτιωσο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ στις κλοτσιες ΑΛΛΑ Κ στα ΑΛΛΑ τα μαθήματα ΑΠΛΑ η Μονή δυνατότητα που είχα ΕΙΝΑΙ η ΣΧΟΛΗ της ETU ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ;

      Διαγραφή
    10. δες τι εχει προσφερει στο παρελθον...με τις αντιστοιχες σχολες και θα καταλαβεις πιστευω ειδικα με μια συγκριση με τις φετινες σχολες γγα σε ολα τα αθληματα.

      Διαγραφή
  7. ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλοι ξέρουμε ότι το σεμινάριο του πολυγύρου του 2011 (οπως ο ιδιος ο Αντιπρόεδρος της etu εγραψε εδω μεσα πριν λιγες μερες) που το βάπτισαν μετά σχολή και αυτή εδώ που πάνε να κανουνε τωρα στη Θεσσαλονικη είναι δουλειές της ελοτ που πανε να κρυφτουνε πίσω από την etu, σε συνεργασία όλοι μεταξυ τους. απόδειξη ότι γίνονται στη βορεια ελλάδα που ξέρόυμε εκει ποιος κανει παιχνιδι. αν ηταν μονο της etu και η ελοτ δεν ειχε ρολο θα τα οργανωναν στην αθηνα αφού εκεί έχει etu τα γραφεια και τους ανθρωπους τους. στη Θεσσαλονικη ποιους ανθρωπους έχει η etu γινα οργανώσει σχολή η σεμινάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χτυπησανε κανεναν..... Παραμονο αυτους που θελουν να βγαλουν λεφτα απο ΟΠΟΔΗΠΟΤΕ τους δινεται η ευκαιρια...... ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ το κοστος της σχολης ειναι 250€ συν ενα παραβολο τω 250€ ΚΑΙ ΟΧΙ 1000€ .............. οποτε οπως και να το δεις ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΟ. καλα εκανε ο οποιοσδηποτε που το ΧΤΥΠΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ!
      ΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΝΕ !

      Διαγραφή
  10. τόσα χρονια οι ανθρωποι της ελοτ και οχι η etu γραφουνε και λενε οτι ο Πολυγυρος και η Θεσσαλονικη θα αναγνωρισθούν από τη γγα και τρεξτε να προλάβετε (δηλ. να πληρωσετε τα 1000 ευρω). μετα την παρεμβαση της γγα που επιτελους ξυπνησε η ελοτ πουλαει τρελα οτι δεν ειχε ποτε αναμειξη. η ελοτ και οχι η etu ετρεχε στη γγα για να παρει αναγνωριση και βεβαιωναν σε ολους οτι θα τα καταφερουνε. και ειναι τοσο πονηροι που πρωτα κανουν τα σεμιναρια που τα βαφτιζουν σχολες , κανουν εκει χιλιες παρατυπιες και στο τελος περιμενουν οτι η γγα θα πιασθει κοροιδιο να αναγνωρισει τις μπιζνες τους των δεκαδων χιλιαδων ευρω, χωρις να εχει πρωτα δωσει την απαραιτητη αδεια . τωρα σας πουλησαν όλους και τρεξτε να παρετε τα λεφτά σας γιατι 1000 ευρω για ένα σεμινάριο πάει πολύ εποχές που ειναι δυσκολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα να αγιασει το στομα σου!, κι εγω λυπαμαι και κατανοω αυτο που πιαστηκαν κοροιδο με τα 1000ευρα, αλλα αυτο δε σημαινει πως πρεπει να νομιμοποιησουμε τις παρατυπιες. ας πανε στα δικαστηρια την ετου και την ελοτ.

      Διαγραφή
    2. Τις παρατυπίες τις κάνετε ΕΣΕΙΣ που συνεχίζεται να ΛΕΤΕ συκοφαντίες και ψέματα !
      ΚΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ Κ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ!

      Διαγραφή
    3. Πάντως το δικαστηριο δεν θα το γλυτώσουνε.Ειναι παρανομο να αναγωρίζεται η προηγουμενη σχολη της ETU και να τους αναγνωρίζουν τα πτυχία και να μην αναγνωριστεί αυτη.Δεν γινεται την μια να αναγνωρίζουμε και την άλλη όχι. Θα κινηθουμε νομικα.

      Διαγραφή
    4. τι ψεμματα ρε ανθρωπε??? σχολες των 20 ημερων και των 3 ημερων εκαναν στο παρελθον...πως να τους παρουμε σοβαρα??? επισης ειναι γνωστο πως τα πτυχια που δοθηκαν ηταν περισσοτερα απο οσους παρακολουθησαν. σου προσφερει η γγα καθηγητες πανεπιστημιου, εγκαταστασεις, ππολλες διδακτικες ωρες, πλουσιο προγραμμα σε μαθηματα και ασχολουμαστε με την ετου που ουτε χωρο διοργανωσης δεν εχει ανακοινωσει ακομα.δωστε 250 για σχολη γγα παρακολουθηστε και εξεταστειτε και να ειστε οσο καλοι και επαρκεις λετε, θα παρετε την αδεια, αλλα με τα λαδωματα των 1000 ευρω, γιατι τετοια ειναι οταν η ετου σας θεωρει εξαρχης εξαιρετικους προπονητες και με τις τρομερες εξετασεις τους παιρνετε ολοι το πτυχιο. λες και δε γινεται να ρθει ενας ασχετος με που με 3-4 χρονια ενασχολησης πηρε 1-2 dan..αλλα τι να πειτε σε κοβουμε...κι εγω θα τους εκοβα το κεφαλι αμα ειχα δωσει 1000 ευρω και με κοβανε να σ πω την αληθεια..αρα κατι σαν λαδωμα ειναι γτ τα λεφτα αυτα δεν αντικατροπριζουν την ποιοτητα της μαθησης που παιρνεις.

      Διαγραφή
    5. Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου ΕΙΝΑΙ τα ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ βιτσιοζος και ΘΕΛΩ να τα σκάσω ΕΣΕΝΑ τι σε κόφτει πήγαινε ΕΣΥ στη ΓΓΑ που ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ το κορόιδο

      Διαγραφή
    6. με κοφτει γιατι με τις ελλιπεις γνωσεις που θα παρεις απο τα τυπου σεμιανρια της ετου, αυριο θα σου δωσουμε τα παιδια μας να τα αναλαβεις. φροντισε λοιπον να καταρτιστεις οχι απο μια αρπαχτη που δεν την ελεγχει κανενας.

      Διαγραφή
    7. ΔΗΛ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΧΙΡΕΣ ;

      Διαγραφή
    8. η απαντηση ειναι απλη ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΕΣ. φετος κατι πηγαν να σουλουπωσουν σε σχεση με τις 3 παλαιοτερες, αλλα μαλλον μικρη η διαφορα.

      Διαγραφή
  11. Η ΕΛΟΤ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗ ΓΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΑ 1000 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΔΕΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΣΘΕ; ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΟΤ; ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΘΑ ΤΟΥς ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;;; ΕΕΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!
    Η ETU ΚΑΙ Η ΕΛΟΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα η ελοτ γραφει στην ανακοινωση της ότι ποτε δεν ειχε σχέση με τις σχολές της etu μονο τις διαφημιζε, τωρα μονος σου μας λες ΟΤΙ ETU ΚΑΙ ΕΛΟΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΟΜΙΜΑ. αφου η ελοτ δεν ειχε σχεση τι ζόρι τραβατε με τη γγα και τρεχετε;; ε;; αφου οι σχολες ηταν μονο της etu και wtf αφηστε τον προεδρο της etu να βρει ακρη με τη γγα. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΜΑ το λες και μόνο σου η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ της ETU ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΟΤ!
      Η ΕΛΟΤ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΧΟΛΗ! Η ETU ΠΡΟΚΥΡΙΞΕ ΣΧΟΛΗ ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΙΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ " ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΩΜΑ Η ΕΛΟΤ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΗ ΣΤΗΝ ETU ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΠΟΙΟΙ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΕΟ?

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!
      ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΠΕΣΤΕ ΤΙ ΞΕΡΕΤΑΙ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ! ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ Κ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΝ ΘΕΣ!

      Διαγραφή
  13. ουτε στο πολυγυρο πηρατε αδεια από τη γγα για να γινει σχολη η σεμιναριο ουτε και τωρα στη θεσσαλονικη πηρατε αδεια για να γίνει οτιδηποτε. ουτε ποτε εξασφαλισατε απο τη γγα οτι θα αναγνωρισει τιποτα η οτι θα δωσει και αδειες από πανω. αυτά τα γραφατε και τα λεγατε εσεις της ελοτ. αντιθετα η etu ηταν σοβαροι. αρα πως λειτουργησατε νομιμα;;; η ανακοινωση της γγα εινα εδω, τη βλεπουμε όλοι, μα νομιζετε οτι ειμαστε όλοι μας σας αυτους που από φοβο σας υποστηριζουν ακομα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το λες μόνο σου η ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ της ETU ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ Η ΕΛΟΤ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ " ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΕ !
      ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΦΤΕΣΤΕ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ETU ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΟΤ ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ !

      Διαγραφή
  14. Η ΓΓΑ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΟΤ - ETU. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΓΓΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΝΟΕΙ;;;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΓΓΑ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ;; ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΟΤ. ΟΥΤΕ Η ETU ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗς ΕΛΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ " ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ !
    ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολυ σωστα τα λες 18 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:47 μ.μ.οτι σχολιαζουν το κανουν ανωνυμα ,αντε ντε βαλτε τα πραγματικα σας ονοματα για να δουμε ποιοι εισαστε .ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ .Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ .ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΕΡΜΑ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. daskale kai si ftais, oso kian tolmas oso kian laxtaras ta dixasane ta paidia sou!eimaste oi genitsaroi tou tkd trome tis sarkes mas!metra stin palami sou esto 3 synaderfous sou aksious kai os anthropoi kai tote eimai mazi sou . to tkd ithika pethane.sinexise kalitera me tin eugenia isos kati na soseis . teikon

      Διαγραφή
    2. ονοματα βαζουν μονο οι κολητοι για να τους δειξουν οτι ειναι καλα παιδια΄ και να εχουν και καμια υποστηριξη αμα, και οταν χρειασθεί. επειδη μας διοικεί μια διοικηση που εκδικειται , τιμωρεί και πιεζει με καθε τρόπο όποιον δεν της δινει λευκη εξουσιοδότηση στις εκλογές και επειδή τα δικα μας παιδιά κλενε με μαύρο δάκρυ στο τέλος του αγώνα και όχι τα παιδιά των κολητων, πρεπει να τα προστατευσουμε. οταν αποκτησουμε μια δημοκρατικη διοικηση που θα σεβεται και την άλλη άποψη και δεν θα εκδικειται με διαγραφη τους συλλόγους, με σφάξιμο τα παιδιά στο τερεν και με καρφώματα στέλνοντας έλεγχο στα σωματεια που δεν προσκυνανε, την ιδια στιγμή που καλυπτουν δικα τους σωματεια σφραγίδες, τοτε θα μιλανε όλοι ελευθερα.

      Διαγραφή
  17. diagrafoume anartiseis?kapoiou pou milouse gia praxtika isotimias tis g.g.a.?mpravo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ Κ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pou tha kriftoune ean den anagnorisoun tin sxoli tou 11,mas peirane ston lemo tous elot kai e.t.u.kai tora pate gia to allo egklima!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΙΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
      ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΛΟΤ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ !
      ΒΡΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ !

      Διαγραφή
  20. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΝ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ολα θα τα βρουν μπροστα τουs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΤ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΤ
http://3.bp.blogspot.com/-yttUWguuIco/UFOd9fl8BGI/AAAAAAAACjE/N6qHO8OMwMY/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-yttUWguuIco/UFOd9fl8BGI/AAAAAAAACjE/N6qHO8OMwMY/s72-c/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF%2B%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/09/blog-post_17.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/09/blog-post_17.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content