Ηχηρή παρέμβαση της Γ.Γ.Α. στο ταεκβοντό.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Γ...



ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απέστειλε το παρακάτω έγγραφο στην Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβο Ντο (ΕΛ.Ο.Τ.) με θέμα: «Ίδρυση Σχολής Προπονητών TAE KBO NTO από την ETU με την Υποστήριξη της ΕΛ.Ο.Τ.».

«Με αφορμή την ανάρτηση της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας σας, στην ιστοσελίδα σας, ότι «Η Ευρωπαϊκή Ένωση Τάε Κβο Ντο διοργανώνει Σχολή Προπονητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη Θεσ/νίκη από 25/9-2/11/2014» με υποστήριξη της Ομοσπονδίας σας και κατάθεση παραβόλου 1000 Ευρώ στην<< ING BANK NETHERLANDS>>, στο Άμστερνταμ, σας γνωρίζουμε ότι η προαναφερόμενη Σχολή δεν αναγνωρίζεται και δεν τελεί υπό την έγκριση της Γ.Γ.Α. διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 136 παρ. 6 του Ν.2725/99 (ΦΕΚ Α΄121) όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/2013 «Ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/Ε.Ε. κλπ.)».

Η ΕΛ.Ο.Τ οφείλει να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εάν κρίνει αναγκαία την Ίδρυση Σχολής Προπονητών για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να υποβάλλει σχετικό αίτημα στο Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης με κατάθεση παραβόλου μέχρι 250,00 Ευρώ σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, (άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/11.07.2013,ΦΕΚ 163/Α΄/12.07.2013)».

Πηγή: ΓΓΑ

Σχόλια

BLOGGER: 95
  1. χαχα που ειναι τα δεδικασμενα σας παλληκαρια??? μπραβο στη γγα! αδειαζει την ελοτ ειδικα στην τελευταια παραγραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!!

      Διαγραφή
    2. προφανως εσυ προτιμας το 1000ευρω..γελα μονος σου τοτε.μακρια ολοι οι αγραματοι επιχειρηματιες απο το ταεκβοντο.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ Η ΕΛΟΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΧΟΛΗ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ;
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΧΟΛΗ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΓΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ !

      Διαγραφή
    4. να μην δηλωσεις και να μην δηλωσει κανενας και να διαμαρυρηθουμε ολοι μαζι στην ελοτ για να καταθεση αιτημα για σχολη γγα οπως οφειλει. δεν γινεται να αφηνουμε τα πραγματα να πηαγινουν μονα τους χωρις να αντιδρουμε. σχεδον ολα τα αθληματα εκαναν σχολες και πολυ οργανωμενες μαλιστα και δεν εμποδιστηκαν απο κανεναν. ειναι προφανες το ποιος προσπαθησε να αρπαξει λεφτα...απο τον κοσμο.

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Κ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ;

      Διαγραφή
    6. φιλε μουυ ολες οι σχολες σε ολα τα αθληματαν εχουν γινει και γινονται φετος, αν ολη τη χρονια πιεζες την ελοτ και κανεις δεν δηλωνε στην etu λεγοντας στην ελοτ να σταματησει να μας κοροιδευει και να κανει αιτηση για σχολη(που θα εγκριθει αμεσως μεσα σε σχεδον μηνα μη σου πω, με βαση το παραδειγμα πανω απο 20 αλλων ομοσπονδιων). σε αυτη σου την αναγκη πατησε η etu για να σε χρεωσει 1000 και βαλε ευρω.

      Διαγραφή
    7. http://www.sportsnet.gr/index.php/athlitismos/athlitismos/programmatismenes-sxoles-proponiton δεν γινεται να αποδεχομαστε τα παντα και να μας καβαλανε μια ζωη, αξιζει να αντισταθουμε λιγο και οχι να παμε στην ευκολη λυση.

      Διαγραφή
    8. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤ Η ΓΓΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ Κ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ;
      ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΕΛΟΤ ;
      ΚΑΙ ΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΧΕΙ Κ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ Τ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΜΗΝ ΒΓΙΑΖΕΣΤΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΕΤU!
      ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΓΓΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ !

      Διαγραφή
    9. Η ΓΓΑ δεν εκανε σχολη γιατι η ΕΛΟΤ δεν το ζητησε ποτε κ προσπαθουσε παντα η ΕΛΟΤ να ειναι μακρια απο την ΓΓΑ γιατι μαλλον κατι βρωμουσε στην ΕΛΟΤ, ΨΑΞΤΕ ΤΟ !

      Διαγραφή
    10. ΕΨΑΞΑ Κ ΒΡΗΚΑ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΕΛΟΤ Κ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΓΓΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΒΡΟΜΑΕΙ Κ ΚΥΡΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΚΔΙΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ !

      Διαγραφή
    11. αν οι "διοικουντες" της ελοτ ενδιαφέρονταν να γίνει σχολή , θα είχε γίνει πριν πολύ καιρό.....η ΓΓΑ το είπε άλλωστε ότι έχει όλη τη καλή διάθεση όπως και για όλες τις ομοσπονδίε να κάνει σχολή, έτσι και για το ταεκβοντό.μην κρύβεται η ελοτ πίσω από το δάκτυλό της...πρόεδρε της ελοτ ακούς?

      Διαγραφή
  2. Και ετσι ππανε τα 1500-197-διαμονη και κοροιδια σε οτι μας υποσχεθηκαν οι μεγαλοι που μας τα πηραν ετοιμη για κυνηγημε τον νομο πια μας εξαπατησανεκανονικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριοι του siteeee..δεν ειναι καθολου παρεμβαση απο τη γγα...ειναι απλα διευκρινηση και υπερασπιση των συμφεροντων ενος κλαδου προπονητων-γυμναστων σε μια χωρα που τα παντα υπολειτουργουν...ειναι καιρος να τηρηθουν καποια πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι προηγούμενες σχολές που έχουν πραγματοποιηθει της Etu αναγνωριζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα αμα αναγνωριστουν οι προηγουμενες που εχει αμφισβητηθει η ακεραιοτητα τους στο επακρο...θα εχουμε τρελα γελια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τιποτα δεν αναγνωριζεται δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιποτα δεν αναγνωριζεται δυστηχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΚΒΟΝΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΓΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΧΙ Η ΕΛΟΤ Κ ΕΤU ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΓΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πονηρούλη πως τα ταιριάζεις, εξισώνεις δυο - τρεις ανθρώπους με το άθλημα, η ΓΓΑ τα ρίχνει στους διοικούντες και όχι στο ταεκβοντό. Μην ξεχνάς να κολλάς και κανένα ένσημο , "δεινόν τό γῆρας, οὐ γάρ ἔρχεται μόνον".

      Διαγραφή
    2. αυτοί που πλήρωσαν το παράβολο στη γενική γραματια αθλητισμού τι θα γίνει με τους γιατρούς κτλ που πάνε αυτά ρα χρήματα?

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΣΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Σ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΜΕΝΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ Η ΓΓΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ!

      Διαγραφή
    4. ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ...ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΤΕΦΑΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ...ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑς ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΜΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ!!

      Διαγραφή
    5. να μια σωστη προταση, μπραβο. το μονο που εχω να προσθεσω ειναι πως θα πρεπει να γινεται ελεγχος καθε χρονο εαν συνεχιζει να εργαζεται ο γυμναστης αλλιως η ομοσπονδια να μην επιτρεπει να κατεβει συλλογος σε αγωνες. γιατι αλλιως θα δηλωνουν ολοι ενα γυμαστη και μετα μην τον ειδατ οπως γινεται με πολλες αδειες εξασκησεως που ειναι δηλωμενες οτι να ναι στα γυμναστηρια σε προσωπα που πλεον δεν υφιστανται σε αυτα.

      Διαγραφή
  9. φιλοι μου δυστηχως και εσεις μεσα στο αγχος και την αγωνια σας, που ειναι απολυτα κατανοητα, ωστε να επιμορφωθειτε βαλατε ενα λιθαρακι στο να στηριξετε τον ολλανδικο τραπεζικο λογαριασμο και να τους βοηθησετε να επιβιωσουν στην ελλαδα και να καθοριζουν οτι ταριφες γουσταρουν. εφοσον φετος ηταν γνωστο πως η γγα κανει σχολες, εαν κανεις δεν εδινε το 1000αρικο στην etu αλλα αντιθετα ολοι πιεζαν την ελοτ να αιτηθει για σχολη γγα θα μπορουσαμε να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας. το ιδιο ασοβαρο προσωπο εχει δειξει η etu ολα τα χρονια μη διευκρινιζοντας περι ανγνωρισης απο γγα και εκτοξευοντας μονο απειλες για αποκλεισμο απο τις διεθνης διοργανωσεις. ε να σας πω κατι..καλυτερα χωρις διεθνης διοργανωσεις αλλα να ειμαστε οργανωμενοι, σοβαροι,με σωστα επιμορφωμενους προπονητες και οχι διπλωματα κατοικον και ας πανε σε αλλες χωρες να τα αρπαζξουν οι κυριοι του κωλονακιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαύρο φίδι που σας έφαγε αν δεν αναγνωριστουν οι προηγούμενες σχολές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φιλε μου δε νομιζω να σου υποσχεθηκε η etu σιγουρη αναγνωριση μονοι τους δημιουργουσαν φημες και μιλουσαν για δεδικασμενα...οποτε καμια γγα δεν φταιει..που δεν ειναι υποχρεωμενη να ασχολειται με σχολες που κανεις ο καθενας ΜΗ ΑΡΜΟΔΙΟΣ. διαβαστε κανεναν νομο πρωτα περι του πως γινεσαι προπονητης και μετα μιληστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mπράβο στη ΓΓΑ και στα στελέχη της, που μας προφυλάξανε από μία κακοτοπιά.......

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΙΑ ΚΑΚΟΤΟΠΙΑ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΗΣ!

      Διαγραφή
  13. ''Η ΕΛ.Ο.Τ οφείλει να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους''
    ελοτ..που εισαι?? γτ αργεις να ενημερωσεις τους ενδιαφερομενους? μην αρχισουν και ζητανε τα παραβολα πισω?? ουτε τοπο διεξαγωγης δε βγαλατε λες και ηταν mad secret concert...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για το φίλο που μιλάει για μηνύσεις, Οι μηνύσεις κατα τη γνώμη μου, πρέπει να στραφούν κατά της etu και κατά της ΕΛΟΤ. γιατί κανονικά για τη λειτουργία μιας σχολής προπονητών, πρώτα απευθύνεσαι στην ανωτέρω αρχή και παίρνεις έγκριση και μετά την υλοποιείς. εδώ έχουμε το αντίθετο. πρώτα εισπράττουμε και μετά προσπαθούνε να την υλοποιήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ETU ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΗΧΗΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εδω δε μπορουμε να οργανωσουμε ενα σωστα οργανωμενο εγχωριο καλενταρι και ενα καλο πανελληνιο και σας μαραναν οι εθνικες ομαδες που τις μισες δεν τις στελνουμε καν ετσι κι αλλιως και οι αλλες μισες τα πληρωνουν απο την τσεπη τους...ελεος πια με τις απειλες τους ολα στο βωμο του χρηματος λες και δεν εχουν παρει αρκετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αντί να μαζευτούμε όλοι οι υποψήφιοι σχολών και να δώσουμε ενα ηχηρό μήνυμα καθόμαστε και απαντάμε σε σχόλια τι να πω μια ζωή θα μας την φοράνε!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απ ότι φαίνεται δεν πρόκειται καμία απ αυτές τις σχολές να αναγνωριστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τωρα τι κανουμε?πληρωσαμε παραβολο etu και παραβολο γγα για ισοτιμια και τι?για πιο λωγο?ποσο αλλο θα μας σφαζετε?τι καναμε και μας δουλευεται ετσι?ας παρει καποιος θεση παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. distixos i gga einai ypoxreomeni na parei ta paravola kai dikaiologitika poy katatheteis. omos i epitropi gia na egrinei to diploma tha prepei prota na to paralavei me ta dikaiologitika kai meta na sou apantisei,kai distixos prepei na pliroseis gia na matheis.

      Διαγραφή
    2. sosta pos na apantisei i gga an mporei na parei anagnorisi dixos na parei ta dikaiologitika.

      Διαγραφή
  20. ΔΗΛ Η ΓΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΓΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΓΓΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχεις δει καμια αποφαση τετοια απο τη γγα?? εχεις δει καμια επισημη ανακοινωση? για δειξτη μας. εγω αυτην εδω βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντι ολοι οι επαναστατες του πληκτρολογιου να κανετε επανασταση πισω απο μια οθονη να πατε οσοι εισαστε πραγματικα τσαμπουκαδες σαν προπονητες (αντιπροσωπεια) να ενημερωσετε πληρως την ΓΓΑ για οσα γινονται στο taekwondo σχετικα με τα λεφτα που πληρωνουν οι αθλητες με την εθνικη ομαδα κ ολα τα προβληματα γιατι η διοικηση της ΕΛΟΤ μαλλον ειναι σε αλλον πλανητη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΟΥΦΕΚΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ !
    ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΓΓΑ Κ ETU ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ντροπή κ αίσχος. ..κατάντια είναι όλα. .τραγικοί άνθρωποι. .ευκαιρία να αλλάξουμε άθλημα. .μπάσκετ ποδόσφαιρο βόλεϊ. .με το ταεκβοντο πείνα κ κακότυχια μόνο. .όσοι έκαναν κάτι έκαναν. .δυστυχώς σειρά δεν έχουν άλλοι. .στα άλλα κράτη ξέφυγε το επίπεδο. .. εμείς έχουμε 1 στους 10 (καλό αθλητή)(κ δε τον βοηθάμε) οι ξένοι? ? 6 στους 10 καλούς..καλό απόγευμα κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πόσο ΛΕΒΕΝΤΕΣ θα είσασταν αν συμφωνούσατε με την πρόταση μου να μην παέι κανείς στην σχολή τους, να μη δουν τι χρώμα έχει το χιλιάρικό σας! να σταματήσουμε την εκμετάλευση και να τους αναγκάσουμε να κάνουν σχολή με τη γγα. αλλα εσείς εκεί υποταγμένοι ραγιάδες. τώρα προσκυνήστε τους και φιλήστε τις σόλες τους μήπως και σας επιστρέψουν τα 1000 ευρώ...οι επόμενοι με 250 ευρώ θα πάνε στην σχολή της γγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αφου η γγα δεν αναγνωρίζει αυτή τη σχολή της etu, δεν μπορεί να αναγνωρίσει ουτε αυτή του πολυγύρου το 2011, που ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της etu στην επιστολή του εδώ παραδέχθηκε ότι δεν ηταν σχολη αλλά σεμινάριο. οργανωθείτε να τους διώξουμε. πότε θα καταλάβετε οτι συμάχησαν και διαλύουν το άθλημα και κάνουν ζημιά σε όλους σωματεία προπονητές, αθλητές, εθνικές ομάδες και το όνομα του αθλήματός μας στη πολιτεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΤΗΣ ETU ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφορικά όμως διαδίδουν ότι θα αναγνωρισει η γγα τα διπλώματα για να τσιμπήσουν τα θυματα. κάθε θύμα =1000 ευρώ. εκμεταλεύοονται την ανάγκη, μας έχουν ταράξει στα χαράτσια ακόμη και τα παιδιά της εθνικής πληρώνουν για να παίξουν και αυτό το βαπτίζουν ανάπτυξη.

      Διαγραφή
  29. Απίστευτα πράγματα παλι. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ με το φίλο 15 Σεπτεμβρίου 5:27. Δεν μπορεί η ΓΓΑ να αναγνωρίσει παράνομα σχολές προπονητών και να πάει αντίθετα στο νόμο 4170/2013 αρθρο 78 παρ.2 όπως αναφέρεται, και σας τον καταθέτω.
    ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4170 ΝΟΜΟΣ
    Άρθρο 78
    Θέματα αρμοδιότητας
    Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και
    Πολιτισμού και Αθλητισμού
    2. Η παρ. 6 του άρθρου 136 του ν. 2725/1999 (Α΄ 121)
    αντικαθίσταται ως εξής:
    «6. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μπορεί με απόφασή
    της, κατόπιν αιτήματος και με δαπάνη της οικείας αθλητι−
    κής ομοσπονδίας, να ιδρύει περιοδικές Σχολές Προπονη−
    τών. Με την ίδια απόφαση ρυθμίζονται τα θέματα λειτουρ−
    γίας κάθε σχολής, των προσόντων των υποψηφίων, του
    εκπαιδευτικού προσωπικού και κάθε άλλο συναφές θέμα.
    Στην απόφαση αυτή καθορίζεται επίσης υποχρεωτικά: α)
    το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης
    εκάστου υποψηφίου που δε μπορεί να υπερβεί κατ’ ανώ−
    τατο όριο τα 250,00 ευρώ, καταβαλλόμενα ανταποδοτικά
    από κάθε υποψήφιο και β) η ελάχιστη χρονική διάρκεια
    σπουδών, καθώς και οι συνολικές ώρες υποχρεωτικής
    παρακολούθησης των μαθημάτων της σχολής για κάθε
    υποψήφιο, που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να είναι
    λιγότερες του 95% των συνολικών ωρών διδασκαλίας για
    κάθε περίοδο. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ελέγχει
    τα διπλώματα των περιοδικών Σχολών Προπονητών ως
    προς τη νομιμότητά τους, δύναται δε να ορίζει ομάδα
    εργασίας έργο της οποίας θα είναι η παρακολούθηση της
    πιστής τήρησης των όρων λειτουργίας της σχολής, όπως
    αυτοί καθορίζονται με την απόφαση λειτουργίας της. Στα
    μέλη των ομάδων αυτών δεν καταβάλλεται αποζημίωση.»
    Για ποιο λόγο να λειτουργήσει παράνομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ETU ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΒΓΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΤΑ ......ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. AYTH EINAI H ANAKOINOSH THS ELOT.
    Αθήνα, 04.07.2014
    Προς
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ
    ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
    (E.T.U.)
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Κύριοι,
    Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας
    Αθλητισμού, ενέκρινε σε συνεδρίασή της, την διεξαγωγή των σχολών προπονητών
    που διοργανώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (Ε.Τ.U.) στον Πολύγυρο
    της Χαλκιδικής το 2011 και στο Oldenzaal της Ολλανδίας το 2010.
    Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι όσοι παρακολούθησαν τις δύο αυτές σχολές
    προπονητών, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
    στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση www.sportsnet.gr προκειμένου να
    συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο κεφάλαιο «Προπονητές –
    Δικαιολογητικά», και συγκεκριμένα Β3. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ή
    ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ.
    Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην Γενική Γραμματεία
    Αθλητισμού, για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος προπονητή -
    προπονήτρια του αθλήματός μας.

    KAI LOGIKO EINAI OTAN H IDIA H ELOT ANARTEI AYTH THN ANAKOINOSH, OPOIOS TH DIABASEI, NA BGALEI TO SYMPERASMA OTI THA EGKRITHEI KAI H EPOMENH. TO THEMA EINAI OTI DEN ANAFEREI POIA SYNEDRIASEI. KAI H IDIA H GGA DEN GNORIZEI GIA AYTH TH SYNEDRIASH.EOS TORA DEN EXEI ANAGNORISTEI KAMIA SXOLH. POS LOIPON TO GRAFEI H ELOT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ''δύναται δε να ορίζει ομάδα
    εργασίας έργο της οποίας θα είναι η παρακολούθηση της
    πιστής τήρησης των όρων λειτουργίας της σχολής, όπως
    αυτοί καθορίζονται με την απόφαση λειτουργίας της''

    Καλα ε που να οριζοταν επιτροπη για τα 3ημερα και 20ημερα σεμιναρια-σχολες προπονητων της etu σε πολυγυρους και θεσσαλονικες...μολιες θα εβλεπαν οτι οι μισοι παρακολουθησαν και απο το σπιτι και την πληθωρ μαθηματων που εκαναν και τις απουσικες που κραταγαν και το μαγικο του οτι δεν κοπηκε κανενας...ολοι ικανει για προπονητες..ολοι αξιοι.ε κει θα μαγευοταν η επιτροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απορώ πραγματικά, πώς για ένα τόσο σοβαρό θέμα,ενημερωνόμαστε από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα (Εύγε) και ΟΧΙ απο τους αρμόδιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. H ELOT EXEI SOBAROTERA THEMATA NA ANARTHSEI, OPOS KIM KAI LIU, SXOLES ETU, KAI AGONES THS ELOT OYTE KOYBENTA.........;H THEMATA POY THN AFOROYN OXI...... EXEI ALLES PROTERAIOTHTES GIATI GINESAI AXARISTOS!!!!.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΑΝΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΈΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ Κ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ! Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Την επιστολή δεν την διάβασε η ΕΛΟΤ; ακόμα υπάρχει δημοσιευμένη η ανακοίνωση της υποστήριξης. ΕΤΑΝΕ και ΕΤΑΒΕ επίσης, τι ακριβώς συμβαίνει; Δεν πρέπει να τους πει κάποιος που τους αγαπάει ότι υποστηρίζουν μια σχολή παράνομη; «δεν πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 136 παρ. 6 του Ν.2725/99».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πρόεδρε σου το είπαμε, εαν μπλέξεις ξανά με τον άλλον θα βρείς τον μπελά σου και να που βγήκαμε σωστοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. kanei to germano i elot.kai se poion? sti anoteri arxi poy einai to kratos..afou i elot krinei anagkaia ti sxoli proponiton tis etu, na kanei aitisi gia ti sxoli GGA.I elot de dinei simasia auto poy sto deltio typou tis anaggeile I GGA...

    Η ΕΛ.Ο.Τ οφείλει να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εάν κρίνει αναγκαία την Ίδρυση Σχολής Προπονητών για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να υποβάλλει σχετικό αίτημα στο Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης με κατάθεση παραβόλου μέχρι 250,00 Ευρώ σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, (άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/11.07.2013,ΦΕΚ 163/Α΄/12.07.2013)».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΙ ΚΑΛΑ/ ΗΕΛΟΤ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓΑ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ Α Μ Ι Α Α Ν Α Μ Ε Ι Ξ Η ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ETU.... Η ΓΓΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΓΓΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ? ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. FAINETAI POS H ELOT EXEI MIKRH MNHMH,KAI XENAEI PARA POLI EYKOLA.SAS PARATHETOYME LOIPON THN ANAKOINVSH THS STIS 4.7.14
    AYTH EINAI H ANAKOINOSH THS ELOT.
    Αθήνα, 04.07.2014
    Προς
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ
    ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
    (E.T.U.)
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Κύριοι,
    Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας
    Αθλητισμού, ενέκρινε σε συνεδρίασή της, την διεξαγωγή των σχολών προπονητών
    που διοργανώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (Ε.Τ.U.) στον Πολύγυρο
    της Χαλκιδικής το 2011 και στο Oldenzaal της Ολλανδίας το 2010.
    Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι όσοι παρακολούθησαν τις δύο αυτές σχολές
    προπονητών, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
    στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση www.sportsnet.gr προκειμένου να
    συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο κεφάλαιο «Προπονητές –
    Δικαιολογητικά», και συγκεκριμένα Β3. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ή
    ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ.
    Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην Γενική Γραμματεία
    Αθλητισμού, για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος προπονητή -
    προπονήτρια του αθλήματός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. η ελοτ σε δυο ανακοινωσεις της, λεει διαφορετικα πράγματα. ας αποφασίσει ποιο ισχύει από τα δύο «H Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (ETU) με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), διοργανώνει.... », σήμερα στην παραπάνω ανακοίνωση της Ομοσπονδίας διαβάζουμε: «υπό την αιγίδα και εξουσιοδότηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (W.T.F.).»
    η παγκοσμια το γνωρίζει μηπως πρεπει να ενημερωθει και αυτή? γιατί και η γγα δεν ηξερε σε ποια συνδρίαση της είχε αναγνωρίσει τις σχολές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ETU ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
    ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ .
    Η ETU ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 χρόνια ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. φίλε μου 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12,22, συμφωνώ με τα γραφόμενα σου, και αισθάνομαι μεγάλη ντροπή για όλα αυτά που συμβαίνουν .....
    ......τι κατηφόρα, τι κατάντια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΗΤΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΣΤΗΝ ΕΤU? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ATTENDANCE FEE
    For each (Kyorugi) coach the entry fee is 200 Euros. The duration of validation is two years.
    All fees will be paid in Euros, before November 10th
    , to the following Bank Account:
    Name: European Taekwondo Union (ETU)
    Bank name: NATIONAL BANK OF GREECE
    Country : GREECE
    Account number: 093/296007-96
    IBAN: GR 5501100930000009329600796
    SWIFT : ETHNGRAA
    Bank address: 84 Hlioupoleos avenue, Dafne/ Athens, Greece PC 17237
    Payment reference: ETU Coach Seminar – TURKEY
    All payments must be sent by email: etuoffice@mail.gr , in order the participation to be
    LECTURERS & STAFF
    - Mr. Chakir Chelbat Chairman WTF Referee Commission
    Chairman ETU Referee Commission
    - Mr. Philippe Bouedo Chairman WTF Games Commission
    Chairman ETU Games Commission
    -Dr. Baris TULEK
    -Ms. Georgia Gkatsi ETU Sport Department Director
    -Mr. Christos Pragalos ETU Coordinator of Games and Operations

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 250.000,00 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΑ ΕΠΙ 1000 ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ 1500, 2000 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΤΛ .........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΤU ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΟΤ. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΤU ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕTU ΓΙΑ ΑΥΤΟ..... ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ....Η Ο ΙΔΙΟΣ Η ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ναι βρε παιδια τελειως ανεξαρητη αρχή!
    και οι νυν υπάλληλοι πηγαίνουν όχι μόνο οι τεως!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. POS GINETAI NA EINAI EKPROSOPOS THS ELOT KAI EKPROSOPOS GYMNASTON SE EPITROPH ISTOIMION ENO STH DEYTERH ANAKOINOSH THS H ELOT EGRAPSE "Η ΕΛ.Ο.Τ. από την πλευρά της, ουδέποτε ανακοίνωσε ότι η Σχολή Προπονητών της E.T.U. αναγνωρίζεται και ότι τελεί υπό την έγκριση της Γ.Γ.Α., κάτι για το οποίο άλλωστε μοναδικός φορέας για να πράξει τούτο, είναι οι υπηρεσίες της Γ.Γ.Α."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. KAI O EKBIASMOS SYNEXIZETAI......DEN XERO TI THA KANEIS ESY, AN LES ALHTEIA, ALLA AN THELANE NA DIAGRAPSOYNE EMENA THA PHGAINA SE ENA KALO DIKHGORO, KAI EPIPLEON THA FRONTIZA NA DIAGRAPSOYNE KAI TA DIKA TOYS SOMATEIA POY DEN PLHROYN TIS PROYPOTHESEIS.........KAI DEN EXOYN KANONIKES SYMMETOXES......E AFHSTE LOIPON TOYS EKBIASMOYN GIATI MPOREI NA GYRISEI BOYMERANG.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ειναι εξαιρετικα δυσκολο.Πως θα αποδειξει καποιος οτι υπαρχουν μαιμου συμμετοχες.Αν τηρεις τα τυπικα δεν μπορουν να σε διαγραψουν.

      Διαγραφή
    2. το πανελληνιο κυπελο 2014.....αν θυμαστε εγινε στο περιστερι...τα πουλ ηταν γραμενα στο γονατο...Οχι στο χερι!!!!! Τι να λεμε τωρα!!!

      Διαγραφή
    3. ΩΡΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΜΕ?ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ. ΡΑΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,,, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  53. αθτο ειναι εξαιρετικα εθκολο,,,,,,κρατατε αρχειο απο ολεσ τισ διοργανωσεισ, φοτογραφιστε τα πουλ των αγονον ολα που δεν βγαινουν ηλεκτρονικα και τα υπολοιπα αποθηκεθστετα. και στουσ αγονεσ θελει οργανοση..... πού από ειναι,,,,,,δεν θελει κοπο, θελει τροπο,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. AYTOI AN MAS BROYNE, NA MHN TOYS BROYME KAI EMEIS META, GIATI EXEI KAI THN ANTISTROFH METRHSH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ
    ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΡΑ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η ΓΓΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "Η ΕΛ.Ο.Τ οφείλει να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εάν κρίνει αναγκαία την Ίδρυση Σχολής Προπονητών για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να υποβάλλει σχετικό αίτημα στο Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης με κατάθεση παραβόλου μέχρι 250,00 Ευρώ σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, (άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/11.07.2013,ΦΕΚ 163/Α΄/12.07.2013)».Πηγή: ΓΓΑ"
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλε μου φιλε, δεν χρειαζεται να ξερω τιποτε.
    την ανακοινωση που αναρτησε η ΓΓΑ τα λεει ολα. θελει να ειναι νομιμη. γιατι να τους τρομαξω, δεν υπαρχει λογος. η πραγματικοτητα ειναι αυτη και αποδεικνυεται με πραξεις και οχι λογια. και ολοι θα κριθουν για τις πραξεις τους μια μερα ειναι αναποφευκτο αν κανανε κατι που δεν επρεπε εδω λογοδοτησανε μεγαλοι αυτοκρατορες και ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΝΟΜΙΖΩ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕΙ. Η ΓΓΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού απέστειλε το παρακάτω έγγραφο στην Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβο Ντο (ΕΛ.Ο.Τ.) με θέμα: «Ίδρυση Σχολής Προπονητών TAE KBO NTO από την ETU με την Υποστήριξη της ΕΛ.Ο.Τ.».

    «Με αφορμή την ανάρτηση της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας σας, στην ιστοσελίδα σας, ότι «Η Ευρωπαϊκή Ένωση Τάε Κβο Ντο διοργανώνει Σχολή Προπονητών ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στη Θεσ/νίκη από 25/9-2/11/2014» με υποστήριξη της Ομοσπονδίας σας και κατάθεση παραβόλου 1000 Ευρώ στην<< ING BANK NETHERLANDS>>, στο Άμστερνταμ, σας γνωρίζουμε ότι η προαναφερόμενη Σχολή δεν αναγνωρίζεται και δεν τελεί υπό την έγκριση της Γ.Γ.Α. διότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 136 παρ. 6 του Ν.2725/99 (ΦΕΚ Α΄121) όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/2013 «Ενσωμάτωση της οδηγίας 2011/16/Ε.Ε. κλπ.)».

    Η ΕΛ.Ο.Τ οφείλει να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους και εάν κρίνει αναγκαία την Ίδρυση Σχολής Προπονητών για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ να υποβάλλει σχετικό αίτημα στο Τμήμα Αθλητικής Επιμόρφωσης με κατάθεση παραβόλου μέχρι 250,00 Ευρώ σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, (άρθρο 78 παρ. 2 του Ν.4170/11.07.2013,ΦΕΚ 163/Α΄/12.07.2013)».

    Πηγή: ΓΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. SIGA BRE FILE.POIOS EISAI POY LES THELEI DEN THELEI H GGA.
    EXEIS KATALABEI OTI H GGA EINAI TO KRATOS EDO STHN ELLADA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ρε παιδια........μαθαμε οτι την αλλη βδομαδα θα γινει γενικη συνελευση τησ ελοτ. καλα η ομοσπονδια δεν επρεπε να αναρτησει τιποτε για αυτο το θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιβάλω εαν το ξέρουν τα καινούργια μέλη του ΔΣ χα χα χα

      Διαγραφή
    2. oute ta somateia tha prepei na exoun enimerothi, gia tis allages sto katastatiko pou prokeitai na feroun sti geniki syneleysi.poios dinei alloste simasia, sta somateia.arkei autoi na kathontai stis oraies tous karkekles kai na pernane kala.

      Διαγραφή
  64. giatil den mas enimeronoun gia ta seminaria tis thessalonikis kai kerkyras kai mas grafoun gia ta seminaria italy kai cratia?stin ellada eimaste mas endiaferoun ayta poy ginondai stin ellada oxi exoteriko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΡΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ FACEBOOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,79,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,8,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ηχηρή παρέμβαση της Γ.Γ.Α. στο ταεκβοντό.
Ηχηρή παρέμβαση της Γ.Γ.Α. στο ταεκβοντό.
https://4.bp.blogspot.com/-m7EpBNu1ytE/T__HvIJ0-rI/AAAAAAAACSg/Nv41xhuA3zM/s1600/images.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-m7EpBNu1ytE/T__HvIJ0-rI/AAAAAAAACSg/Nv41xhuA3zM/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/09/blog-post_15.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/09/blog-post_15.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content