Σχολή προπονητών Πυγμαχίας.

Δελτίο Τύπου Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς -  23/8/2014 Ε.Ο.Π.  και  Γ.Γ.Α.   Η Σχολή ιδρύθηκε και  λειτούργησε μετά το αίτημα του Δ.Σ. ( ΕΟΠ...

Δελτίο Τύπου Α.Σ. Τόλμη Κιλκίς -  23/8/2014

Ε.Ο.Π.  και  Γ.Γ.Α. 


Η Σχολή ιδρύθηκε και  λειτούργησε μετά το αίτημα του Δ.Σ. ( ΕΟΠ ) με πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Γαζή, γεν. γραμματέα τον κ. Περικλή Τρικαλιώτη όπως και τα μέλη, στη Θεσσαλονίκη από 2 Μαΐου 2014 έως 27 Ιουλίου 2014.

Στόχος της πολύ σημαντικής ενέργειας αυτής είναι η αναβάθμιση του ολυμπιακού αθλήματος της πυγμαχίας, η γνώση, η εμπειρία και η διάδοση με το σωστό και ηθικό τρόπο βελτιώνοντας το τεχνικό επίπεδο.

Την απόλυτη ευθύνη για τη λειτουργία της σχολής είχε ως διευθυντής ο κ. Γεώργιος Γκαβέζος, κάτοχος ενός αστεριού ΑΙΒΑ. Η έναρξη έγινε στις 2 Μαΐου 2014 με παρουσία της κ. Κυριακής Γιαννακίδου , γενικού γραμματέα αθλητισμού και την ηγεσία της ΕΟΠ.

Η συμμετοχή ανερχόταν στους 48 υποψήφιους προπονητές-ριες. Το πρώτο μέρος αποτελείτο από θεωρία που είναι πολύ σημαντική όπου δίδαξαν καθηγητές από τον ακαδημαϊκό τομέα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Δίδαξαν οι: Κέλλης Σπυρίδων, Κοϊδου Ράνια, Κουτλιάνος Νικόλαος, Μαμελετζή Δήμητρα, Μπαρκούκης Βασίλειος, Συκαράς Ευάγγελος , Χριστούλας Κοσμάς και Φιλιππάτος Ιωάννης ιατρός ΑΙΒΑ. Στην ειδικότητα δίδαξε θεωρία και πράξη ο καθηγητής και δάσκαλος κ. Βασίλειος Κερεμίδης, διδάκτωρ στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Επίσης κανονισμούς και διαιτησία ΑΙΒΑ οι κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μέλος ΑΙΒΑ και Νικόλαος Πουταχίδης.

Είναι πολύ σημαντική επίσης η πρωτοβουλία του κ. Γεωργίου Γκαβέζου και του κ. Γεωργίου Λεμονίδη μετά από έγκριση ( ΕΟΠ ) για να πραγματοποιηθεί έξτρα εκπαίδευση πρώτων βοηθειών ( ΚΑΡΠΑ ) με πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης από έμπειρους του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης με επικεφαλή την ιατρό κα Ολυμπία Νικολαϊδου. Στόχος ήταν η βασική γνώση προς τον συνάνθρωπό μας και ταυτόχρονα ερέθισμα στο να γνωρίζω. Έρχεται να ολοκληρώσει το πρόγραμμα η προσφορά του διοικητή Γ.Ν.Θ Γ. Γεννηματάς κ. Παύλου Παπαδόπουλου η δωρεά ειδικών εξετάσεων αίματος στους προπονητές για την ασφάλεια όλων, ειδικά των αθλητών-ριών.

Σύσσωμοι όλοι οι εκπαιδευτικοί δήλωσαν ικανοποιημένοι για το επίπεδο που επικρατούσε με τα θετικά αποτελέσματα επισφραγίζοντας την άψογη λειτουργία της σχολής.


Συγχαρητήρια έδωσε ο διευθυντής της σχολής κ. Γεώργιος Γκαβέζος σε όλους τους προπονητές για την σωστή συμπεριφορά και παρουσία τους ευχόμενος καλή σταδιοδρομία.

Τα διπλώματα θα απονεμηθούν τους επόμενους μήνες με ειδική εκδήλωση και με την παρουσία του προέδρου ΕΟΠ κ. Κων/νου Γαζή και γενικού γραμματέα κ. Περικλή Τρικαλιώτη.

Με εκτίμηση

Σχόλια

BLOGGER: 22
  1. Αυτο τωρα τι σχεση εχει με το tkd και βγαινει εδω .χαχαχα πολλα γελια να βγαλουμε και για την παλη αν ειναι .αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΓΓΑ Η Η ETU ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ Κ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΩ Κ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ!

      Διαγραφή
  2. Σε λίγο και πινγκ πονγκ,στο όνομα της κονομας χάνουμε την ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Η ΓΓΑ Η Η ETU ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!

      Διαγραφή
  3. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΓΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΨΙΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ETU ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΧΙ
    ΟΤΙ Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΑ .
    ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ Η ΕΛΟΤ ΚΙΝΔΥΝΕΒΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ δουλειά ρε φίλε.... ελπίζω το αφεντικό να κολλάει κανένα ένσημο.

      Διαγραφή
  6. Απο όλες της διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ένωσης και όλα τα βαθμολογουμενα πρωταθλήματα που ειναι πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του ριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πως γινεται απο τη μια η γγα να δεχεται να αναγνωρισει τη σχολη και την ιδια στιγμη να ερχεται σε αντιπαραθεση και να κινδυνευει να αποκλειστει η ελοτ απο τις διοργανωσεις? ουσιαστικα η ιδια η γγα εκανε το λαθος να ανγνωρισει τις σχολες ειδικα τις παλαιοτερες αμφιβολου προγραμματος, ποιοτητας, αυστηρότητας στις εξετασεις και στις παρουσιες-απουσιες. εαν δεν το ειχε κανει θα αναγκαζοταν η ελοτ να ζητησει να γινει σχολη της γγα φετος οπως καθε αθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν η ελοτ και η etu (που συγχωνεύθηκαν πλέον 2 σε 1) ενδιαφέρονταν για την μόρφωση των προπονητών και όχι για τα έσοδα, δεν θα απαιτούσαν αυτά τα απίθανα χαράτσια σε μια εποχή πτώχευσης. τολμούν μάλιστα και γράφουν ότι θα πληρώνει πρόστιμο μεγαλύτερο από το χαράτσι σαν τιμωρία ο προπονητής που δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια. και καποιοι αβαντοδόροι ακόμη πιστεύουν ότι αυτοί εργάζονται για το καλό του αθλήματος και ξενυχτάνε κλαίγοντας γιατί οι προπονητές έμειναν πίσω από γνώσεις! ή βλάκας ή συμφεροντολόγος κολαούζος του συστήματος είναι όποιος ακόμη τους υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟ ΣΑΣ !!
    ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ !
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΣΑΝΔΡΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε φίλε η ETU δεν ειναι μόνο για τους έλληνες και τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ειναι για τα 50 κράτη μέλη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μετά επικαλείται την κρίση ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ααα σιωπηλό λκξιινξ κοινωφελή
    Θύτη
    Κουίκ
    Ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ GRECCE GROUP ΑΠ
    ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΣΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝ ΑΦΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΝΑ ΔΙΑΦΙΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Σ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΤΕΤΩ !!!!!
    ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ Σ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ !
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΑΙ Κ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ !
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη/τρια, σεβόμαστε την άποψή σας και εν μέρη έχετε δίκιο. Ελπίζουμε στην σοβαρότητα του καθενός από μας, ώστε να υπάρχει ένας πολιτισμένος διάλογος για τα κοινά.

      Διαγραφή
  15. Σε ολα σχεδον τα αθληματα οι σχολες προπονητων [στιβος,βολλεικτλ]γινονται απο τις αντιστοιχες Ευρωπαικες η παγκοσμιες ομοσπονδιες.Το ιδιο κανει και η ΕΤU.Αφου η Γ.Γ.Α ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τα πτυχια των αλλων αθληματων γιατι οχι και της ΕΤU;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε μου οποιος δεν γνωριζει καλυτερα να μη μιλαει, το μεγαλυτερο πληθος σχολων προπονητων γινεται απο τη γγα. μονο στ ποδοσαφιρο η uefa εχει τη μεριδα του λεοντος και χρεωνει τρελα ποσα και δεν αναγνωριζεται ουτε καν η ειδικοτητα στο τεφαα. καλα μας τα λεει η etu για τις μελοντικες σχολες που τις σουλουπωσε, αλλα για τις παλιες με διαρκεια 3-20μερες και αμφιβολου πιοτητας προγραμμα σπουδων και χωρις ελεγχο στο ποιος πατησε δε μας λεει. και η ελοτ δε μας λεει γιατι δεν κανει μια σχολη μεσω γγα οπως εχουν κανει φετος πανω απο 25 ομοσπονδιες με κοστος μολις 250ευρω αντι για 1000 και με πολλες διδακτικες ωρες σε μεγαλο φασμα μαθηματων με καθηγητες.και φυσικα με οργανωση, με αυστηροττητα στις απουσιες και χωρις να περνανε ολοι τις εξετασεις. ναι καποιοι κοβονται κιολας, γιατι στην etu δεν κοπηκε και κανενας....που να κοπει δηλαδη αμα εχει δωσει 1000ευρω πως να τον κοψουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΧΟΛΗ.{ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΧΟΛΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.ΔΙΟΤΙ Η ΓΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Η ΕΛΟΤ}.
      ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ 250ΕΥΡΩ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΖΕΙΣ?Η ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

      Διαγραφή
  17. σωστός ο 11/9 7,03. Εδώ και η ΕΠΟ κάνει σχολές αλλά δεν αναγνωρίζουνται, Όσο για το `1000. ειναι πολύ παραπάνω.Ξενοδοχεία διατροφή να χάσει κάπποιος μεροκάματα,και φυσικά το επιπλεον του ρουσφετιού για να περάσει. γιατί και αυτό θα το πουλήσουνε. αλλά και να μην παρουσιαστεί καθόλου, διότι δικός τους είναι όλος ο μηχανισμός χωρίς καμία επίβλεψη.Για κάντε μία πρόσθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Σχολή προπονητών Πυγμαχίας.
Σχολή προπονητών Πυγμαχίας.
http://4.bp.blogspot.com/-zJblBWnJVlg/U_hHJLckynI/AAAAAAAAHWM/nLvBBCXdG9k/s1600/15687_10152253074990264_5890073271693195833_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-zJblBWnJVlg/U_hHJLckynI/AAAAAAAAHWM/nLvBBCXdG9k/s72-c/15687_10152253074990264_5890073271693195833_n.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/08/blog-post_23.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/08/blog-post_23.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content