Σχολές Προπονητών ETU

Ανακοίνωση Η Ευρωπαϊκή Ένωση Taekwondo σχεδιάζει να οργανώσει ETU Σχολή Προπονητών στην Ελλάδα από τις 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Νοεμβ...


Ανακοίνωση

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Taekwondo σχεδιάζει να οργανώσει ETU Σχολή Προπονητών στην Ελλάδα από τις 25 Σεπτεμβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, δύο ακόμη Σχολές  θα οργανωθούν. Στο Βουκουρέστι-Ρουμανία τον επόμενο Νοέμβριο και στην Ανδόρα τον προσεχή Δεκέμβριο. (Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν).

Για το περίγραμμα και λεπτομέρειες αυτών των σχολείων, επικοινωνήστε άμεσα με τις  Εθνικές Ομοσπονδίες που συμμετέχουν.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ...



Πηγή: ETU

Σχόλια

BLOGGER: 25
  1. eukeria gia polous kai thessaloniki goustaro...logika kai autes tha anagnoristoun apo tin g.g.a.na doume kai ta kritiria!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι ναι ίδια με το 2011 , παλι καλά που το κάνουν Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ETU !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παράβολο συμμετοχής 1000 Ε!!!!!! Το λέει στην ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνάδελφε εγω θα πάω να μάθω πέντε πράματα είμαι και από Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα με πειράξει το παράβολο ,αφού παίρνοντας το ΠΤΥΧΕΙΟ η ΓΓΑ σε αναγνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι ο Πραγαλος με τους συνεργάτες του βλέπει μπροστά. Κάθε επιπλεον κατάρτιση επιστημονικη μόνο όφελος μπορεί να φέρει! Σε περίπτωση που δεν γινει κάτι όλοι λέμε γιατί δεν γινεραι...μολις το εφαρμόζεις γιατί το εφαρμοσες....να είμαστε συνετοι κ καλοπροαίρετοι ώστε όλοι μαζί να ανέβουμε ακομη ψηλότερα. Παλιές εποχές που έμειναν κάποιοι ελάχιστοι ας τις ξεχάσουν. Επιτέλους να χειροκροτησουμε τις δράσεις κ να στηρίξουμε έναν έξυπνο Έλληνα που σέβονται πολλοί πάνω από όλα γιατί δεν έχει δόλο κ το έχει αποδείξει περίτρανα. Σιγουρα κάποιοι άλλοι φημίζονται γι αυτό αλλά πιστεύω ότι τώρα ενόψει του κοινού καλού δεν χωράνε δολοπλοκίες κλπ. Το μηνυμα από όλη την χωρα ειναι ότι οποίος φαίνεται να φέρετε με παλιομοδίτικο δολοπλοκικο κ πονηρό τρόπο μπαίνει στον καταλαγο των τραγικών φιγούρων κ περιθωριοποιειτε από όλους. Μπράβο κ φυσικά για την πληρωμή αυτό συμβαινει παντού κ σε όλα τα αθλήματα δεν αποτελει προτοτυπια!! Πρέπει να πληρωθούν και οι διδάσκαλοι κ γενικά όλο το οργανωτικό! Δεν πάει τζάμπα πιστεύω τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος δεν παινέσει το σπίτι του θα πέσει να τον πλακώσει χα χα χα. Φιλαράκο αυτά πες τα σε αυτούς που δεν ξέρουν τί γίνεται αλλά περιμένετε λίγο ακόμα και θα πέσετε από τα σύννεφα σε ότι έχει σχέση με την κατάρτιση και τις σχολές των προπονητών.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ; ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ; ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ!!!!

      Διαγραφή
  8. Οταν ολες οι ομοσπονδίες κανουν σχολές της Γ ΓΑ , οι οποιες επιχορηγουνται απο την πολιτεια κι εχουν ελάχιστο κοστος για τους υποψηφίους προπονητές , η ΕΛΟΤ μας σπρώχνει στην ΕΤU ' ως μοναδική διέξοδο. Απορω ποιος ειναι ο λογος ύπαρξης της ΕΛΟΤ.
    Η etu καλά κανει η ΕΛΟΤ τι κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ η ΓΓΑ δεν κάνει της σχολές παρά μόνο οι ομοσπονδίες
    Η ΓΓΑ ορίζει μόνον την διοίκηση της σχολής και ολα ΤΑ ΕΞΟΔΑ τα πληρώνει η ομοσπονδία διευθυντή της σχολής τους καθηγητές και την αίθουσα απο ότι καταλαβαίνεις ο προϋπολογισμός ειναι μεγάλος και λεφτά δεν εχει η ΕΛΟΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι προυπολογσμοι εως τωρα ηταν μεγαλοι γιατι ετσι τους βολευε.
      Τωρα που δεν υπαρχουν χρηματα ας κανουν αυτο που πρεπει ωστε να εξυπηρετηθει ο κοσμος του αθληματος μας και με μια μικρη οικονομικη συμμετοχη απο τους εκπαιδευομενους το κοστος θα καλυφθει πολυ ανετα.

      Διαγραφή
    2. Οταν ολες οι ομοσπονδίες κανουν σχολές της Γ ΓΑ , οι οποιες επιχορηγουνται απο την πολιτεια κι εχουν ελάχιστο κοστος για τους υποψηφίους προπονητές , η ΕΛΟΤ μας σπρώχνει στην ΕΤU ' ως μοναδική διέξοδο. Απορω ποιος ειναι ο λογος ύπαρξης της ΕΛΟΤ.
      Η etu καλά κανει η ΕΛΟΤ τι κανει.Σωστά τα λέει ο κύριος 3.8.2014 ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ....
      Γιατί σκεφτείτε ότι 250 ευρώ είναι το κόστος οι σχολές με τη ΓΓΑ και ΕΝΩ ΤΗΣ ΕTU ξεκινάει με 1.000 ευρώ και επιπλέον Νταν,διαμονή διατροφή που ανεβάζουν το κόστος τουλάχιστον πάνω από 1.700 ευρώ.Γιατί λοιπόν η Ομοσπονδία δεν κατέθεσε χαρτιά στη ΓΓΑ, γιατί στη ΓΓΑ είπανε ότι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΓΑ?

      Διαγραφή
    3. ΕΔΩ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ.ΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΛΜΥΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΛΗΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 150 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΏΝ ΜΕ ΤΗ ΓΓΑ ΚΑΙ Η ΕΛΟΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?ΓΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΣΚΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ

      Διαγραφή
    4. ας πάρουνε ειδηση οι πολιτικοί ομοσπονδιάρχες υπάλληλοι του υπουργείου αθλητισμού ότι πρεπει να βοηθήσουνε το κόσμο, διότι ο κόσμος πεινάει δεν έχει να παρει γαλα και ψωμί για το παιδί του.γιατί ούτε ψήφο ένα δεν θα δουνε αλλά και οι αυτοκτονίες που γίνονται θα βαραίνουν τους υπαιτιους, γιαυτό ότι μπορεί ο καθένας να κάνει να βοηθήσει το κόσμο που δεν έχει χρήματα, να παρακολουθήσει σχολή με 250 και όχι με 1700 διότι και αυτά τα 250 κάποιοι θα τα δανειστουνε αλλά τουλάχιστον θα είναι το ελάχιστο που θα μπορεί να κάνει η πολιτεία.

      Διαγραφή
  10. signomi den xero an katalaba kala.I ELOT prepei na katathesi xartia?an den katathesi i ELOT xartia den kanei h GGA SXOLH PROPONHTON?AN EINAI ETSI TOTE GIATI DEN TA KATATHETEI?ELEOS PAIDIA ELEOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ETU ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Η ETU ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΤΟ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΔΟΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    Οι σχολές δεν ειναι για μαθητές αλλά για αυτούς που ειναι νταν και προπονητές είδη όπου έχουν σχολές και διδάσκουν χωρίς κανένα ΠΤΥΧΕΙΟ
    Μην είστε μίζερη ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ETU ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΤΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΟΤ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΟΤ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ 1700 ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ 250 ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΤ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑ. Η ΕΛΟΤ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ......Ε ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΖΕΡΙΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!

      Διαγραφή
  12. Μην διαχωριζουμε ελοτ και ετυ αφου ειναι οι ιδιες ομοσπονδιες πια!Και μαλλον κοινους στοχους ,κοινους οριζοντες και κοινα εσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10 μέρες πριν την έναρξη της σχολής και ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το πρόγραμμα, για το που και πότε, κατιτις περισσότερο για μας αδελφέ που θα ξεσπιτωθούμε για ενα (και βάλε) μήνα, θα σκάσουμε και το χιλιαρικάκι. Τουλάχιστον να ξέραμε το που κοντά (μηπως είναι μυστικές οι εγκαταστάσεις;) μπας και βρούμε κανα υπόγειο να μείνουμε γιατί για ένα ( και βάλε) μήνα θα χρειαστείς ένα ( και βάλε) χιλιαρικάκι σε ξενοδοχείο.... Is there anybody out there ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναγνώριση της ΓΓΑ για τις Σχολές Προπονητών ETU
    Ανακοίνωση ΕΛΟΤ

    Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενέκρινε σε συνεδρίασή της, την διεξαγωγή των σχολών προπονητών που διοργανώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό (Ε.Τ.U.) στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής το 2011 και στο Oldenzaal της Ολλανδίας το 2010.

    Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι όσοι παρακολούθησαν τις δύο αυτές σχολές προπονητών, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση www.sportsnet.gr προκειμένου να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο κεφάλαιο «Προπονητές – Δικαιολογητικά», και συγκεκριμένα Β3. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ή ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ.

    Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος προπονητή - προπονήτριας του αθλήματός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε παιδια αφου αυτη η σχολη αναγωριστικε....μας δουλευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συνεχεια....Αθήνα, 04
    .07
    .20
    14
    Προς
    ΟΛ
    ΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
    ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ
    ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
    (
    E
    .
    T
    .
    U
    .)
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Κύριοι
    ,
    Σας ενημερώνουμε ότ
    ι η
    Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γρα
    μματείας
    Αθλητισμού,
    ενέκρινε σε συνεδρίασή της, την
    διεξαγωγή των σχολών
    προπονητών
    που διοργανώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση
    Ταεκβοντό (Ε.Τ.
    U
    .)
    στον Πολύγυρο
    της Χαλκιδικής το 2011 και στο
    Oldenzaal
    της Ολλανδίας το 2010
    .
    Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι όσοι παρακολούθησαν
    τις
    δύο αυτές σχολές
    προπονητών
    ,
    να
    επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού
    στην εξής
    ηλεκτρονική
    διεύθυνση
    www.sportsnet.gr
    προκειμένου να
    συμπληρώσουν
    τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο κεφάλαιο «Προπονητές

    Δικαιολογητικ
    ά», και συγκεκριμένα
    Β3. ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Ή
    ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ
    .
    Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στην
    Γενική Γραμματε
    ία
    Αθλητισμού,
    για την απόκτηση της Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος προπονητή
    -
    προπονήτρια
    του αθλήματός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανακοινωση στις 11 ιουλιου ...την ειδα στο greece group...τιε ετυ λεειτα παραπανω...οποτε καλητρρα να μας πουν αν ειναι για ολες τις σχολες οι απο εδω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Σχολές Προπονητών ETU
Σχολές Προπονητών ETU
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s1600/2b9c3fe7b3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-zUBQ5A8eJC8/UKX2uCWMubI/AAAAAAAACyQ/xhdbaVv1SAc/s72-c/2b9c3fe7b3.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/07/etu_30.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/07/etu_30.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content