1 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO

Από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε)   Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS AREN...

Από την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε)

 Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA). ∆ιεύθυνση: Αντώνη Τρίτση 12, Τ.Κ.55510, Πυλαία – Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο:2310-471709) Ώρα έναρξης αγώνων: 09.00 π.µ. 


∆ικαίωµα συµµετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραµµένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΤΑΒΕ. 

Παµπαίδων-Παγκορασίδων γεννηθέντες από 2005-2004-2003 
Παίδων-Κορασίδων γεννηθέντες από 2001-2002. 

Οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 4ου κουπ και άνω. 
Στις κατηγορίες Παµπαίδων-Παγκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων οι αθλητές θα αγωνιστούν 
ξεχωριστά ανά χρονολογία, δηλαδή 2005, 2004, 2003, 2002, 2001. 

ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:  Η συγκρότηση των κλιµακίων της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2015.

Σχόλια

BLOGGER: 27
  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΒΕ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πλάκα μας κάνεις ρε φίλε. χρειάζονται προπόνηση στο κλιμάκιο τα μωρά;;; και για να κάνουν μια προπόνηση το μήνα πρέπει να γίνει πρωτάθλημα με 500 παιδιά Χ 30 ευρώ ο καθένας;;; Χ 3 ή 4 πρωταθλήματα το χρόνο;;;; δεν κατάλαβε κανείς για ποιο λόγο γίνονται αυτοί οι αγώνες;;; οποιος δεν κατάλαβε ας κάνει ενα πολλαπλασιασμό μπας και καταλάβει. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και τα πολλά πρωταθλήματα είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι.
      Επίσης ο τρόπος αξιολόγησης για να μπει κάποιος στα κλιμάκια είναι πολύ σωστός και θα έλεγα μάλιστα να επεκταθεί και στους υπόλοιπους αθλητές που θα πάρουν μετάλλιο.
      Άμα θέλει κάποιος σύλλογος μπορεί να μη στείλει τους αθλητές του στο κλιμάκιο.
      Το θέμα είναι να είναι οι αγώνες δίκαιοι και να μη βλέπουμε προπονητές να τραβάνε γραβάτες διαιτητών και διοικητικούς να ωρύονται όταν κάτι δεν πάει όπως τα υπολόγιζαν για τα "παιδιά" τους.
      Εσύ βέβαια εστιάζεις στο οικονομικό. Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια, δεν είσαι μόνο εσύ ξύπνιος, όμως το ένα δεν ανατρέπει το άλλο, πρέπει να γίνονται αγώνες και το επίπεδο αγώνων της ΕΤΑΒΕ είναι πολύ καλό

      Διαγραφή
    2. ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ , ΣΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΠΙ 30 ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ , ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ , ΜΠΗΤ , ΕΛΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΝΕ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ , ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 30 αρια , αντε ψηφισε και σαμαρα να σωθουμε

      Διαγραφή
  3. 3rd Top Tirana Open 2014” INTERNATIONAL TAEKWONDO CHAMPIONSHIP
    παράκληση αν έχει κάποιος την κλήρωση και τα τελικά αποτελέσματα ας τα κοινοποιήσει εδώ / ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας ελπίσουμε αυτοί οι αγώνες της ΕΤΑΒΕ να είναι πιο δίκαιοι και να μην δούμε προπονήτες προκειμένου να προωθήσουν τα παιδιά τους να τραβάνε γραβάτες διαιτητών και να μην τιμωρούνται ιδιαίτερα. Να υπάρξει το "ευ αγωνίζεστε" στην πράξη και όχι στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε επίσης "διεθνείς" διαιτητές. Είχε πολλή πλάκα η αντικειμενικότητά τους. (Τώρα μόλις τελείωσε το "Κύμα" στη ΝΕΡΙΤ, ταινία αναφορά στην δύναμη της εξουσίας).Ταιριάζει ....

      Διαγραφή
  5. Πρόεδρε γιατί τόση βιασύνη, δεν γνωρίζεις ότι είναι περίοδος εξετάσεων και οι προπονήσεις των αθλητών είναι περιορισμένες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε αυτες τις ηλικιες πιστευω εννοεις εξατασεις της 1ης γυμνασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό εννοώ!
      1ης και 2ας Γυμνασίου ίσως!

      Διαγραφή
    2. Κανενα παιδι δεν εχασε θεση σε ανωτατο εκπαιδευτικο ιδρυμα οταν εφτασε η ωρα να διαγωνιστει επειδη στην 1η στην 2α και στην 3η γυμνασιου ακομα και στην 1η και 2α λυκειου εκανε ολες τις προπονησεις και συμμετειχε σε ολες τις διοργανωσεις. Απο εκει και περα οι γονεις συμβουλευομενοι η οχι τους προπονητες βαζουν πρωτεραιοτητες ! Διαλεγεις και παίρνεις ...

      Διαγραφή
  7. Ναι αν μιλάμε για την τεράστια γυμναστική ακαδημία που προσφέρει εργασία αμέσως μετά την σχολή. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε. Αν αυτό είναι το όνειρο σας οκ .Απλά η αδυναμία συντονισμού με το σχολείο και τις εξετάσεις είναι πάντα εμφανής .Δες κάθε χρονιά γίνονται σε άλλες ημερομηνίες οι αγώνες και η εταβε έτσι και έτσι και ανεπίσημος φορέας κατά κάποιο τρόπο η ελοτ όμως όπου και όταν προλάβουμε . Το παίδων το παλεύανε να βρούμε ημερομηνία και τελικά πάει για του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γνωρίζει μήπως κανένας αν θα συμμετέχουν Έλληνες αθλητές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων τέλος Ιουλίου?
    Εάν ναι. Θα γίνει κάποια πρόκριση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ουτε τις θυσίες των παιδιών,ουτε των γονιών σέβονται αυτές τις δύσκολες εποχές ...διαιτησίες τραγικά μεροληπτικές...ελπίζω αυτο που ειδα σε εναν αγώνα του παιδιου μου να ηταν απλά ενα μεμονομένο ατυχες γεγονος...με ξεδιαντροπο και προκλητικο τρόπο μας στερήσαν την διεκδικηση της πρωτης θέσης...ευτυχως που υπάρχουν και κάμερες και απλα βλεποντας των αγωνα..επιβεβαιωθηκε η τραγικότητα μερικων διαιτητων....λυπάμαι πραγματικά....1ο προκριματίκο κλιμακίων ΕΤΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό έχει σημασία φίλε μου??......οχι.....σημασια οπως προειπα εχει παντελή άγνοια των κανόνων διαιτησίας απο ορισμένους και η τραγική μεροληψία ορισμενων διαιτητων.......πιο τραγικοι πεθαινεις....ελεος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ αναγνώστη, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι οι καταγγελίες σου αφορούν επώνυμα πρόσωπα. Εμείς δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την βασιμότητα και τη αλήθεια όσων αναφέρεις. Παρακαλούμε θερμά να γράψεις την καταγγελία σου χωρίς να αναφέρεις τα συνγκεκριμένα πρόσωπα, η άλλη επιλογή είναι να διατυπώσεις τις απόψεις σου επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριοι ονομάζομαι Αθανάσιος Κωστάκης, Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω ενεργά στο συγκεκριμένο forum παρόλο που παρακολουθώ από κοντά μέσω του παιδιού μου το αγωνιστικό TAEKWONDO τα τελευταία 11-12 χρόνια.
    Εχθές και προχθές ήμουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ για το 1o Προκριματικό Πρωτάθλημα 2014. Το πρώτο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι παρακολούθησα την χειρότερη διαιτησία σε επίπεδο διοργάνωσης των τελευταίων 6-7 ετών. Παρεμπιπτόντως αναφέρω ότι το παιδί μου δεν έπαιζε λόγω ηλικίας, αλλά ήμουν εκεί από κοινό ενδιαφέρον.
    Παρόλα αυτά ο λόγος που συμμετέχω δεν είναι αυτός, διότι αυτό μέχρις ενός σημείου το έχουμε όλοι αποδεχτεί (πολύ κακώς βέβαια). Ο λόγος που αποστέλλω την συγκεκριμένη διαμαρτυρία έχει να κάνει με μία στρεβλή κατάσταση που μέχρι πρόσφατα εθεωρείτο δεδομένο στην ΕΤΑΒΕ, αλλά παρόλα αυτά πλέον έχει ξεφύγει και πλησιάζει στα όρια της νομιμοποίησης.
    Τοποθετώ 3 ερωτήματα προς τον Πρόεδρο, ο οποίος ειλικρινέστατα κατά τα άλλα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, παρόλα αυτά αγαπητέ μου όταν αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου και δεν αντιδράς, πλέον γίνεσαι μέρος του προβλήματος:

    1. Γίνεται το επίσημο διάλειμμα (παρόλο που είχε γίνει και ανεπίσημο και φτάσαμε στις 14:00, πέντε ώρες μετά την έναρξη τα τερέν να είναι στο 20 σε αγώνες 2 Χ 1,5),
    έρχονται τα σάντουιτς και τα αναψυκτικά για τους διαιτητές και την υποστηρικτική ομάδα, τα οποία φαντάζομαι πληρώνονται από τις συνδρομές των συμμετεχόντων (δηλαδή από εμένα) και πάρα πολύ σωστά μέχρι αυτό το σημείο, η ερώτησή μου είναι «τα προπονητικά τιμ ΑΥΤΩΝ που όλοι γνωρίζουμε, δικαιούται να τρώνε από τα σάντουιτς και τους χυμούς που εγώ πλήρωσα?????»
    Πρόεδρε έγινε μπροστά στα μάτια σου και τα δικά μας και εσύ προσωπικά προς τιμήν σου δεν τα ακούμπησες, αλλά δεν πήρες και θέση.
    2.«τα προπονητικά τιμ ΑΥΤΩΝ που όλοι γνωρίζουμε, δεν υποχρεούται να κάθονται στους ίδιους χώρους (κερκίδες και προπονητήριο) με τους κοινούς θνητούς Προπονητές, αλλά πρέπει να κάθονται στις θέσεις της γραμματείας ?????»
    Επίσης μπροστά στα μάτια σου και τα δικά μας και δεν πήρες θέση.
    3.«Τα παιδιά των προπονητικών τιμ ΑΥΤΩΝ που όλοι γνωρίζουμε, δεν υποχρεούνται να περιμένουν στην σειρά τους όπως και όλα τα άλλα παιδιά στην ζύγιση ????»
    Πρέπει την ανωριμότητα των μεγάλων να την μεταβιβάζουμε και στα παιδία μας ????.
    Αγαπητέ Πρόεδρε εάν κάποιοι νομίζουν ότι η ΕΤΑΒΕ είναι Μαγαζί τους, αφενός κάνουν λάθος και είσαι εσύ υπεύθυνος να τους ενημερώσεις γι’ αυτό, αφετέρου εάν συνεχίσει να ισχύει το συγκεκριμένο, τότε σε λίγο δεν θα μιλάμε για Μαγαζί αλλά για Παράγκα και πρέπει να πάρεις θέση.
    Για τους συγκεκριμένους κύριους που μπολιάζουν την νέα γενιά με στοιχεία τα οποία πραγματικά θα έπρεπε να αφήσουμε πίσω μας εάν επιθυμούνε η χώρα μας να κάνει ένα μικρό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, αυτό που έχω να πω για να τους χαρακτηρίσω και που αποδεικνύει και την επικινδυνότητα αλλά και την σοβαρότητα της κατάστασης είναι: «Αγράμματοι Δάσκαλοι με Έπαρση».
    Κύριοι προσβάλετε την αισθητική μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αναφορικά με την προηγούμενη τοποθέτηση επί της αρχικής ανάρτησης μου από το taekwondo group:
    Αγαπητοί, παρόλο που η αρχική μου τοποθέτηση δεν αφορούσε σε κανένα πρόσωπο αλλά σε Συλλόγους και στο Προεδρείο που είναι θεσμός, τοποθέτησα το όνομά μου και αφαίρεσα το όνομα του συλλόγου που όλοι εξάλλου γνωρίζουμε, ώστε να διευκολύνω την δουλειά σας την οποία και σέβομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν εχω να κανω καμια καταγγελια ουτε να γραψω επωνυμα τις γελειοτητες που ειδα με τα ιδια μου τα ματια...τι νοημα και τη διαφορα θα εχει??...καμια..να παρουν μονο καποιοι την ικανοποιηση να δουν απο που ειναι αυτη η αυτος που γραφει τα παραπανω....εν παση περιπτωση το αθλημα το γουσταρω πολυ και γουσταρω να βλεπω το παιδι μου να προσπαθει και καθε φορα, παρ ολα τα ευτραπελα απο μερικους ,να τα καταφερνει κ να κανει προοδο!!!!θα τα βρουν μπροστα τους ολοι αυτοι που το παιζουν κ καλα σωστοι διαιτητες γιατι ροδα ειναι και γυριζει!!!!να μαστε καλα να καμαρωνουμε τα καμαρια μας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ουσια ειναι οτι η διαιτησια θελει βελτιωση σε ολους τους τομεις.βεβαια παντα ολοι,γονεις και προπονητες,ριχνουν το φταιξιμο στην διαιτησια οταν χανει ο αθλητης τους.αυτο ειναι ενα μεγαλο λαθος γιατι ολοι μιλανε ασχημα για την διαιτησια.οι διαιτητες ομως απο την πλευρα τους το εχουνε αποδεχτει αυτο και ΄κανουν το δικο τους παιχνιδι΄ και πολλες φορες πολυ προκλητικα.καποιοι αλλοι δειχνουνε αγνοια και απλα χτενιζονται.βεβαια υπαρχουνε και αυτοι που λειτουργουνε οπως πρεπει αλλα μιλαμε για ελαχιστους.ΠΡΟΕΔΡΕ η διαιτησια θελει βελτιωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μηπως το αθλημα παει να γινει αθλημα τυχης??τυχη στο με ποιον θα κληρωθεις,τυχη στο ποιος διαιτητης θα σε παιξει και τυχη αν ο αντιπαλος ειναι απο συλογο με στενη σχεση με την διαιτησια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα, υπάρχει κάποιος λόγος για την απομάκρυνση των τελευταίων αναρτήσεων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριοι μην το υποβιβάζετε, δεν είναι απλά θέμα διαιτησίας. Το θέμα είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να ιδιοποιηθούν την Ε.ΤΑ.Β.Ε. Θυμίζω σε κάποιους ότι ΕΤΑΒΕ σημαίνει «ΕΝΩΣΗ TAEKWONDO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ». Εάν κάποιοι το επιθυμούν μπορούν να συστήσουν την «Ε.ΤΑ.ΓΙΑ & ΣΙΑ». Να διοργανώνουν τους δικούς τους αγώνες, με τους δικούς τους κανονισμούς, με δικούς τους διαιτητές και Προεπιλογή/Μοίρασμα Νικητών, ώστε όλοι της Παρέας να είναι ευχαριστημένοι και τα προπονητήρια τους γεμάτα με μελλοντικούς πρωταθλητές Ε.ΤΑ.ΓΙΑ & ΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σχετικά με τους αγώνες του 1ου Προκριματικού ΕΤΑΒΕ:
    1. Τους θεωρώ πολύ καλή κίνηση, αφού τα παιδιά συμμετέχουν σε επιπλέον αγώνες.
    Οργανωτικά οι αγώνες είναι πολύ καλοί. Στην ώρα τους, εκτός από τις καθυστερήσεις, λόγω των ενστάσεων και της χρήσης βίντεο.
    2. Η επιλογή του κλειστου ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική. Με διαφορά το καλύτερο γήπεδο για διοργάνωση αγώνων. Να γίνουν και οι Πανελλήνιοι εκεί.
    Μην ξεχνάτε, το απαράδεκτο γήπεδο στα Ιωάννινα!!!
    3. Η κατάταξη που έβγαλε η ΕΤΑΒΕ, είναι χρήσιμη, ώστε να έχουμε μια καλή ιδέα της δουλειάς που γίνεται απο τους Συλλογους.
    Η πρόκριση, είναι καλύτερο να βγαίνει απο 3-4 τουρνουά και σε βαθμολογία, ώστε να αποκλείεται το τυχαίο και η αδικία.
    Νομίζω ότι ο καλός αθλητής, δύσκολα θα αδικηθεί.
    4. Η χρήση του βίντεο, δημιουργεί μια αίσθηση δικαίου, που πχ δεν υπάρχει στο Πανελλήνιο.
    Από την άλλη, βλέποντας αρκετούς αγώνες συνειδητοποίησα κάτι.
    Σε πολλά "κεφάλια" καθαρά, το βίντεο τα αναιρούσε, αφού η γωνία ληψης ήταν κακή. Το είχαν καταλάβει πολλοί Προπονητές και το εκμεταλευόντουσαν.
    Είδα με τα μάτια μου την αφαίρεση 2 "κεφαλιών", λόγω του βίντεο. Μεγάλη αδικία (και δεν αφορά παιδί δικό μου ή του Συλλόγου μας).
    5. Αυτή η μιζέρια πολλών γονιών και προπονητών για την διαιτησία πρέπει να σταματήσει. Δεν μας φταίνε μόνο οι διαιτητες. Μήπως έχει ανεβεί το επίπεδο και επιτέλους να δουλεψουμε παραπάνω.
    Με 2-3 φορές την εβδομάδα, δυστυχώς αποτελέσματα δύσκολα έρχονται.
    6. Σχετικά με τις εξετάσεις των παιδιών, νομίζω ότι ήταν υπερβολή των γονιών. Η άθληση και οι αγώνες αποτελούν διέξοδο για τα παιδιά.

    Μπράβο στην ΕΤΑΒΕ για τους αγώνες.
    Να δει ο Πρόεδρος μήπως μειώσει την συμμετοχή. 30 Ευρώ είναι πολλά, για μικρούς αθλητές.

    Να είστε όλοι καλά και καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα ειπες ολα OLD TIGER!!
    βγαινανε τα κεφαλια για πλακα λογο της μιας καμερας και της γωνιας ληψης αλλα και αναλογα τον συλογο που σηκωνε καρτα.
    θελει βελτιωση κ η διαιτησια ομως μιας που εχει ανεβει και το επιπεδο των αθλητων!!
    οσο για το απαραδεκτο γηπεδο των ιωαννινων,εχω ενσταση γιατι εχει γινει κ σε χειροτερα γηπεδα πανελληνιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 1 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO
1 ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO
http://3.bp.blogspot.com/-LdY11XiFVFI/UsJ91EGYxxI/AAAAAAAAF4c/1guIphA_NT4/s1600/GY-PAOK.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-LdY11XiFVFI/UsJ91EGYxxI/AAAAAAAAF4c/1guIphA_NT4/s72-c/GY-PAOK.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/05/1-taekwondo.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/05/1-taekwondo.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content