Το Ελληνικό Ταεκβοντό τοποθετείτε στην Β΄Κατηγορία

"ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ"  από την Γ.Γ.Α και επιχορηγείται με 150.000 ευρώ, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση, μ...

"ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ"  από την Γ.Γ.Α και επιχορηγείται με 150.000 ευρώ, καταλαμβάνοντας την προτελευταία θέση, με τελευταία αυτή του κανόε - καγιάκ (130.000).

Πρόσφατα με την αξία του το ταεκβοντό διατήρησε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς του 2020 και κατέκτησε την "Α Κατηγορία του Παγκόσμιου  Αθλητικού Ενδιαφέροντος". Ήδη σε όλες σχεδόν τις Χώρες του Κόσμου υπάρχει αξιοσημείωτη εθνική κινητοποίηση για την ενίσχυση του Αθλήματος , ενώ στην χώρα μας βρίσκεται  στην προτελευταία θέση της "Β κατηγορίας Αθλητικού Ενδιαφέροντος" και απαξιώνεται αφού κλείνει η στρόφιγγα των χρηματικών ενισχύσεων. Το Ελληνικό ταεκβοντό κινδυνεύει να μείνει εκτός της παγκόσμιας αθλητικής σκηνής  και το περίεργο είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΛ.Ο.Τ  καμιά δημόσια δήλωση του Δ.Σ. της*.

Μέχρι στιγμής ακολουθείτε ο εύκολος δρόμος που είναι η μετακύλιση όλων των εξόδων στα Σωματεία μέλη. Εθνικά πρωταθλήματα με συμμετοχή ανά αθλητή 40 ευρώ, ετήσιες κάρτες διαπίστευσης αθλητών 20 ευρώ, ετήσια κάρτα προπονητών 50 ευρώ, ετήσια συνδρομή συλλόγου μέλους 100 ευρώ, δελτία 20 ευρώ ανά αθλητή , εξετάσεις μαύρης ζώνης 80 / 100 /120 ευρώ.

Το χειρότερο όλων, ένα μέρος των εξόδων μετακίνησης και διαμονής της εθνικής ομάδας, σε διεθνείς διοργανώσεις, τα αναλαμβάνουν πλέον τα Σωματεία όπου ανήκουν οι αθλητές. Η εθνική ομάδα αντιπροσωπεύει το Έθνος , είναι η ομάδα όλης της Ελλάδος, στο βάθρο ανεβαίνει η Ελληνική σημαία και ακούγετε ο Εθνικός μας Ύμνος, με την προσπάθειά  τους οι Αθλητές  κάνουν υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Εσείς Κύριοι που είστε οι ηγέτες , εσείς Κύριοι που είστε οι σεβαστοί Δάσκαλοι, εσείς Κύριοι εκπρόσωποι των Σωματείων που δίνετε την ψήφο σας, πρέπει επιτέλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας, πρέπει να αντιδράσετε να βγείτε μπροστά και να  διεκδικήσετε.

Το μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντό είναι στα χέρια σας.
                                                                                                                                               
Δείτε παρακάτω:

 Πίνακας των Ομοσπονδιών με τα ποσά των επιχορηγήσεων για το έτος 2014.

* Στην σελίδα της ΕΛΟΤ  δημοσιεύθηκε ανακοίνωση:   πρόσκληση της Ε.Ο.Ε   για συνέντευξη τύπου με θέμα  «Ο Ελληνικός αθλητισμός καταρρέει»

Σχόλια

BLOGGER: 6
  1. Σιγουρα κατι πρέπει να γίνει δεν μπορει συνέχεια οι συλλογοι (οι γονεις είναι το πιο σωστο) να πληρωνουν τα πάντα. Αν θέλουμε το άθλημα μας να ανέβει και να βελτιώνεται συνεχώς θα πρέπει να υπαρξουν πιέσεις ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση προς την ομοσπονδία και αυτη με τη σειρά της να επενδυσει σωστα. Παράδειγμα σε πανεπιστημιακές έρευνες για το άθλημα και τη βελτίωση των προπονητικών προγραμμάτων, σεμινάρια και ημερίδες για το άθλημα, στήριξη των αθλητών οικονομικά κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι οι συλλογοι φιλε μου, οι γονεις οπως ειπες ειναι οι χρηματοδοτες, οι συλλογοι κ οι δασκαλοι ειναι οι αποκλειστικα υπευθυνοι σε ολα αυτα γιατι τα ξερουν κ επειδη βολευονται τους στηριζουν, Μονο αν αντιδρασουμε εμεις οι γονεις κ οι αθλητες μπορει κατι να γινει κατι !

      Διαγραφή
  2. εμεις οι γονείς δίνουμε τα λεφτά και οχι οι σύλλογοι...ας μην κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας.!!!και χορηγοί πλέον δεν υπαρχουν!!γιαυτο εσεις οι προπονητες και οι συλλογοι που ψηφηζετε να εκλεγετε ανθρωπους που εχουν την ικανοτητα να πιεζουν και να ανεβαινει το αθλημα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν με εκπλήσσει τίποτα.....εδώ και χρόνια ντρέπομαι που είμαι Έλληνας και υπηρετώ αυτό το χώρο. Γιατί το κάνω?????....γιατί είναι η δουλειά μου....!!!!! κανένα ερέθισμα να με κάνει υπερήφανο Έλληνα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΟΤ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΧΟΡΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ !!!! ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΔΙΑΦΑΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!! ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!!!! ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ !!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ...ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ,,,ΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΦΕΡΑ 20 ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.....ΓΙΑ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ 50%..70% ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 100% ΤΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΙΣΩ.ΔΩΘΗΚΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΕΑΝ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΩΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.[ΑΣΤΕΙΟ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΡΕΞΑΝ ΠΡΩΤΟΙ..}ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η Ε.Λ.Ο.Τ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ.ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ 40 ΕΥΡΩ ΤΑ 50 ΤΑ 100 ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ...ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ .....ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Το Ελληνικό Ταεκβοντό τοποθετείτε στην Β΄Κατηγορία
Το Ελληνικό Ταεκβοντό τοποθετείτε στην Β΄Κατηγορία
http://4.bp.blogspot.com/-ahULk6MYzKs/T5PDqvPSgQI/AAAAAAAABpA/dRYhW_g44Fc/s1600/tkd13.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-ahULk6MYzKs/T5PDqvPSgQI/AAAAAAAABpA/dRYhW_g44Fc/s72-c/tkd13.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/03/blog-post.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/03/blog-post.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content