3ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τaekwondo της ΕΤΑΒΕ

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το  3ο  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDΟ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββα...

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) προκηρύσσει το  3ο  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDΟ.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 12, την Κυριακή 13 και την Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, στο Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ (PAOK SPORTS ARENA). )
Ώρα έναρξης αγώνων: 09.00 π.μ. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές–τριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΤΑΒΕ.
Παμπαίδων - Παγκορασίδων γεννηθέντες από 2004-2003
Παίδων-Κορασίδων γεννηθέντες από 2002-2000
Εφήβων – Νεανίδων γεννηθέντες από 1999 έως 1997 (15-17 ετών)
Ανδρών – Γυναικών γεννηθέντες από το 1997 και κάτω ( 17 ετών και άνω).
Οι αθλητές όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι κάτοχοι 4ου κουπ και άνω.
Στις κατηγορίες Παμπαίδων - Παγκορασίδων & Παίδων - Κορασίδων οι αθλητές θα αγωνιστούν ξεχωριστά ανά χρονολογία, δηλαδή 2004, 2003, 2002, 2001, 2000.
Οι αθλητές/-τριες των οποίων η ηλικία τους επιτρέπει να συμμετέχουν και στους Έφηβους / Νεάνιδες και στους Άνδρες / Γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν και στις 2 κατηγορίες.
Οι νικητές των κατηγοριών θα συγκροτήσουν τα κλιμάκια της Ε.ΤΑ.Β.Ε. τα οποία θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους από την 1η Μαϊου 2014 στο Πρότυπο Προπονητήριο της Ε.ΤΑ.Β.Ε.



Διαβάστε την προκήρυξη της ΕΤΑΒΕ

Σχόλια

BLOGGER: 47
  1. ποσο κομπλεξ μπορει να εχετε ; δηλαδη για σας τα παιδια της υπολοιπης ελλαδας ειναι για εσας αλλοδαποι ; ντροπη σας . νομιζετε οτι κανετε καλο στο αθλημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε ακομπλεξαριστε αυτο λεγεται οργανωση και θεληση να παει μπροστα το αθλημα αφου θελουν καποιοι να χωρισουν την ελλαδα στη μεση αυτά μας αξιζουν.συγχαρητηρια στη εταβε.
    Υ.Γ. είμαι από νοτια ελλαδα ανηκω στην ετανε και ντρεπομαι για αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις μεγαλο δικιο φιλε 1.44 ..εχουν βαλει στοχο εδω στην ετανε να μας κανουν ολους κομπλεξικους απο την ζηλια μας....καλά να παθουμε αφου εμεις οι γονεις τους δινουμε τετοιο δικαιωμα και ολη η ντροπη δικιαμας .Γονεας απο Ν.Ελλάδα

      Διαγραφή
  3. Προφανως γιαυτο το λόγω δυσκόλεψαν τα πραγματα με τους αγωνες και αναγκεστικα θα διεξαγονται πολύ πιο σπάνια (παρατηρητες οχι σύλογοι απο άλλους νομούς κτλ) για να μπορουν οι ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ ΕΤΑΝΕ να κανουν αγωνες πιο συχνα και να μαζευουν λεφτα απο τις συμμετοχες και τις κάρτες. Έτσι είναι τα πράματα θέλοντας ή όχι εκει οδηγούμαστε, να γινονται οτι γινονται απο συγκεκριμένους φορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Έτσι είναι τα πράματα θέλοντας ή όχι εκει οδηγούμαστε..." αυτό φίλε μου δείχνει ητοπάθεια και αποδοχή της διαλυσης του αθλήματος. Είμαστε πολλοί εμείς που αντιδρούμε και δεν θέλουμε να συνεχιστεί άλλο αυτό το κακό. Το θέμα είναι να γίνουμε περισσότεροι για να αγωνιστούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.

      Διαγραφή
  4. Η ΕΛΟΤ δεν θα έπρεπε να διοργανόνει τέτοιους αγώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος διοικεί την ελοτ; ποιος διοικεί την εταβε; ποιος διοικεί την ετανε; άσε την άλλη ενωση, απλά δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρα τι πρέπει να γίνει παραμένει μόνο η ΕΛΟΤ καταργούνται οι ενώσεις μειώνεται τα έξοδα λειτουργίας αν θέλετε να επιβίωση η όλη κατάσταση !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά όλα αυτά αλλά με τα λεφτά που ζητάνε για να πανε τα παδιά να παιξουν σ εεπισημουν αγωνες με την εθνική ομάδα τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φαίνεται ότι υπάρχει οργάνωση απο την ΕΤΑΒΕ ,όταν μια ένωση πάει μπροστά φαίνεται .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. OTAN ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΛΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΑΥΤΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα παντα γινονται για το χρημα τις επιχορηγησεις και την τσεπη καποιον!!
    οι γονεις και τα παιδια απλα ειμαστε αυτοι που αγαπαμε το αθλημα.πατανε στην αγαπη μας αυτη για το κερδος τους!!τουλαχιστον να κανουν και σωστες διοργανωσεις με σωστες διαιτησιες και καθαρους χορους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρόταση της ΕΟΕ για αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων,
    Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 16:41


    Η Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες των ερασιτεχνικών αθλημάτων της χώρας, την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους, το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που εξακολουθεί ν’ αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός μετά τη συνεχιζόμενη άρνηση της Πολιτείας να δώσει λύσεις όχι μόνο στα οικονομικά θέματα, αλλά κυρίως στα θεσμικά προβλήματα.

    Η πρόταση της ΕΟΕ απευθύνεται στα Διοικητικά Συμβούλια των Αθλητικών Ομοσπονδιών, τα οποία θα πάρουν και την τελική απόφαση για τη συμμετοχή τους στην αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Εξαιρείται η συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών σε διεθνείς διοργανώσεις.

    Η σύσταση για την αναστολή αποτελεί ένα πρώτο μέτρο της Ολομέλειας της ΕΟΕ που απαρτίζεται από εκπροσώπους των Αθλητικών Ομοσπονδιών, οι οποίοι αποφάσισαν με τη στάση τους να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη απραξία και αδιαφορία που επιδεικνύει η Πολιτεία, απέναντι στην αθλούμενη νεολαία της χώρας, η οποία κινδυνεύει να στερηθεί ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού αγαθού, όπως ο αθλητισμός.

    Πηγή: Ε.Ο.Ε

    ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ??ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΝΤΑΖ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Α.Β.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δηλαδή το διασυλλογικο την άλλη εβδομαδα τελικα δεν θα γινει? ας μας πει καποιος σιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ήθελα να πω στους διαχειριστές του site ότι θα πρέπει να να μην αφαιρούνται σχόλια τα οποία είναι σε κόσμια γλώσσα. Αν τώρα ενοχλείσθαι από το περιεχόμενο και τα σβήνεται, σκεφθείτε λίγο .......................
    Είχα γράψει ένα σχόλιο για την κοπή πίτας της ΕΤΑΝΕ που δεν έγινε φέτος.
    Αλλιώς θα μας αναγκάσετε να κάνουμε δικό μας site οπού θα είναι πραγματικό Βήμα Γραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΝΤΑΝ 70 ε - ΓΙΑ ΤΟ 2ο 100ε- ΓΙΑ ΤΟ 3ο 100 ε - 4ο 250 Ε - 5ο 350 ε .!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 350 ε ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ??
    ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ ΔΙΝΩ 350 Η ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Η ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΩΜΑΤΕΙΟ??????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ.
      ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Κ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΝΤΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΜΕ 150ΕΥΡΩ.
      ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ.
      ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ..

      Διαγραφή
  15. Ok, 70 είναι μόνο το παράβολο της ΕΛ.Ο.Τ. , συν εξεταστές συν προπονητές συν ζώνη κλπ φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 70 η Ομοσπονδία, τα άλλα είναι για έξοδα μεταφορας προπονησεις το σύλογο κτλ. Αν θες να αλλάξεις σύλογο πρεπει να πάρεις μεταγραφή που κποστίζει 150 ευρω όταν σου δωθει το δικαιωμα απο την Ελοτ. Έτσι είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 70 παίρνει η ομοσπονδία ετσι επειδή θέλει ο προπονητής δηλαδή δεν θα πάρει τίποτα, λογικά να ζητήσει και αυτός κάποια χρήματα για έξοδα μεταφοράς ζώνης κουπ κλπ.και για την δουλειά που κάνει μέχρι να πάει το παιδί σου για εξετάσεις, αλλιως καν το προπονηση σπίτι σου.Ο καθε προπονητής χρεώνει τη δουλειά του σύμφωναε την ποιότητα! Εγώ πιστεύω 250 ειναι καλά! Δεν είναι πάντα το φθηνό αυτό που πρέπει να κοιτάξεις δεν παίρνεις παπούτσια το παιδί σου είναι. Αρκεί να μην σε κοροϊδεύουν εκεί που είσαι. .Εσυ θα κρίνες λοιπον οχι εσείς απο δω. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε έχετε καεί τελείως μερικοί που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα 250 ευρω??? τι παραπάνω προπόνηση δηλαδή κάνει για τις εξετάσεις που χρεώνεται έξτρα? εντάξει πέρα από το παράβολο να δεχτώ κάποια μικρά έξοδα για τον εξεταστή (γιατί ζώνη δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις άλλη μετά την μαύρη). αφήστε τα παιδιά να δώσουν εξετάσεις στην ομοσπονδία και σοβαρευτείτε και προσπαθήστε να φέρεται τον κόσμο κοντά στο άθλημα και όχι να ρουφήξτε τους γονιούς που τρελαίνονται με τα παιδιά τους. Η ποιότητα προπόνησης είναι υποχρέωση του προπονητή ,ο οποίος πληρώνεται μέσα από το μηνιάτικο όχι από έξτρα ''φακελάκια''. Και πέρα από καλούς προπονητές και παιδαγωγούς αναζητήστε τίμιους ανθρώπους γιατί κάποιοι μόνο χρυσά μετάλλια, διακρίσεις και χρήμα έχουν ως κριτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε κάποιοι κανουν εξτρα προπονηση τυπου ιδιαιτερα και παιρνουν και ζωνη και στολη να μην πληρωθουν δηλαδη επειδη ετσι γουσταρεις και λες μια βλακια για να κανεις τον μαγκα?

      Διαγραφή
    2. Ναι εσυ με το μηνιάτικο που δίνεις 40 50 ευρώ θα στα χουμε ολα θα σου κανουμε και μασάζ! Αιντε αιντε..

      Διαγραφή
    3. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 350 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.
      ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Κ ΔΙΑΛΕΞΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

      Διαγραφή
    4. μαλλον οι παραπανω αγανακτισμενοι δασκαλοι εννοουν το λαδωμα του εξεταστη που τυχαινει να ειναι και φιλαρακι τους.
      και να μας πουν αν στο σωματειο τους εχουν αναρτησει τιμοκαταλογο ζωνων , νταν , στολων και σια και αν κοβουν και αποδειξη .

      αντε γιατι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες πολυ καλητερες.

      Διαγραφή
    5. ρε μεγάλε θα ήθελα να ξέρω στις εξετάσεις για lower η για οποιοδήποτε άλλο τίτλο γλωσσομάθειας όταν σου λέει το φροντιστήριο πχ 300 ευρώ για εξετάσεις πηγαίνεις και ρωτάς αυτόν που έχει το φροντιστήριο από που βγήκε αυτό το ποσό και πόσα παίρνει το Cambridge για να μην τρελαθούμε ομαδικός εάν θέλεις συνεχίζεις σε αυτή την σχόλη που σου ζητάει αυτά τα λεφτά η διαφορετικά φεύγεις να βρεις κάποια άλλη.

      Διαγραφή
    6. Σιγά ρε φίλε με 40 η 50 ευρώ εσύ θέλεις τον καλύτερο προπονητή και παιδαγωγό που θα πρέπει να ασχολείτε σοβαρα με το παιδί σου (αφού το δικό σου αξίζει περισσότερο από τους άλλους) να σου κάνει την φοβερή προπόνηση να στον κάνει τρομερό αθλητή να σου φέρνει μετάλλια να είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατι πουλάς μουρη στο σχολείο ότι ο γιος σου είναι αθληταράς να πάρει την μαύρη ζώνη όσο πιο γρήγορα γίνετε γιατί ο γιός σου είναι ικανός να την πάρει να του χτίσει ο δάσκαλος αυτοπεποίθηση τρόπους συμπεριφοράς και πειθαρχίας γιατί εσυ δεν προλαβαίνεις να το κάνεις και μετά από όλα αυτά να σου ζητάει 350 ευρώ για την ζώνη καλά τι θράσος έχει!!!!!!!!!!!! θα έπρεπε να σε πληρωσει κιόλας που το παιδι σου είναι αθλητής του!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Καλά έχετε μεγάλη πλάκα σιγά τούς καθηγητές πανεπιστημίου που θα πρέπει να τους πληρώνουμε και έξτρα !!!! Και μέχρι τη μαύρη ζώνη και πολλά τους είναι μην σάς πω οτι με την τόση μπόχα σε αυτό το άθλημα αν δεν άρεσε στο παιδί μου θα το είχα σταματήσει !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, πάνε το παιδί σου στο ποδόσφαιρο, εκεί να δείς επίπεδο, θα πάθεις την πλάκα σου!!

      Διαγραφή
    2. και γιατί δεν το πηγαίνεις αλλού ρε μεγάλε σε αναγκάζει κανείς!!! καλά λέει ο φίλος πάνε το παιδί σου και σε άλλα αθλήματα και θα καταλάβεις το λάθος σου άλλα θα είναι αργά!!!!!

      Διαγραφή
  20. το οτι αλλου ειναι χειροτερο το επιπεδο θα πρεπει να μας επαναπαυει????
    δεν μπορω να καταλαβω αυτην την λογικη!!οτι πολλοι δασκαλοι καβαλισανε το καλαμι ειναι γεγονος.οτι πατανε πανω στην αδυναμια μας για τα παιδια μας,ειναι αλλο ενα γεγογονος.επισης γεγονος ειναι κ οτι ζουμε στην ελλαδα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ μπορείς να καταλάβεις την λογική που βάζει όλους τους προπονητές στο ίδιο τσουβάλι...

      Διαγραφή
  21. Ντροπή να λέγονατι τέτοια πράματα, ο προπονηστης πληρώνεται με το μήνα είναι αναγκη να παίρνει και έξτρα λεφτά? Ετσι πρέπει να είναι? Σαν δεν ντρέπονται λίγο.. Κριτίριο την ανθρωπιά την αγάπη για το άθλημα και τις γνώσεις, όχι στους σκιτζίδες κερδοσκόπους που μόνο στόχο έχουν να βγάζουν χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολυ σσφίγγστε βλεπω αν δεν σας αρέσει σταματήστε αλλα οπου και να πατε θα φωνάζετε γιατι έτσι μάθατε. .ελεος..ο καθενας κοιτα την δουλειά του αιντε που ξέρετε ολοι τα κριτήρια και ποσα βγάζει ο καθένας..μονο στο ταεκβοντο αυτο να μιλάει η καθε κουτση Μαρια και να λεει το δικο τής. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως γιατι μονο στο tkd και η κουτση μαρια γινετε προπονητης?αλλα οταν κραζουν σε αλλα ποστ οτι ο καθε ενας κανει τον παιδαγγωγο σε παιδια τα κλειδωνει ο admin

      Διαγραφή
  23. Στο ταεκβοντο ειναι πολυ πιο οργανωμενα απο αλλα αθληματα.να δεις σε αλλα τι γινεται..Πηγαινε ποδοσφαιρο εκει να δεις χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τώρα τι δουλειά έχουν τα τελευταία σχόλια με το διασυλλογικό της ΕΤΑΒΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ετσι ακριβώς έχουμε αυτό το μοναδικό προνόμιο να παντρευουμε την Αφρική με τον δια τέτοιος λαός είμαστε και μετά περιμένουμε να παει κάτι μπροστά .δυστυχως πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε απο τους εαυτούς μας όταν το καταφέρουμε ίσως αν δεν ειναι αργά κάτι να αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. εφοσον πληρονουμε καθε μηνα εμεισ οι γονεις καθε μηνα για χρονια για να μαθουν τα παιδια μας τκd καθε πληρωμη περα απο τα παραβολα προς την ελοτ για ζωνες, ειναι κλεψια και αλητεια. ειδικα στισ μερες μας. στα κεντρα οι γονεισ εχετε το πλεονεκτημα του να ψαξετε και να διαλεξετε , στην επαρχια τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα. εκει οι σχολες ειναι μαγαζακια που πανε απο μπαμπα προς το παιδι , ασχετως αν το παιδι τουσ ειναι ασχετο. πρεπει αμεσα να μειωθει το παραβολο μεταγραφης και οι διαδικασιες. γιατι οι μεταγραφεσ να γινοντε μονο το φθινωπορο, και να μπορει ο δασκαλος , εφοσον μαλιστα πληρωνονται για χρονια , να ταλαιπωρει παιδια και γονεις ΄;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καθε μηνα? και ιουλιο-αυγουστο??? Που τρεχουν τα εξοδα? Και οι δασκαλοι πρεπει να ζησουν ;) Αλλιως θα κανουν και 2η δουλεια και δεν θα εχουν την σχολη 1η προτεραιοτητα... Αν η σχολη ειναι πλουσια(σε λογικα πλαισια), θα το παρουν πισω τα παιδια, με εξοπλισμο γυμναστηριου κτλ (εκτος αν ο δασκαλος ειναι λαμογιο :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ειδα τις συμμετοχες στους αγωνες στην Κω στο G1. ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΒΕ . ΓΙΑΤΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι έχεις δίκιο.
      Αλλά ούτε και της ΕΤΑΝΕ είναι όσοι θα έπρεπε.
      Μέχρι σήμερα έχει 392 συμμετοχές.
      Αρχικά το είχαν προγραμματίσει για 1100 συμμετέχοντες
      μετά από λίγο 800 και όταν είδαν ότι οι δηλώσεις συμμετοχής είναι λίγες
      το ρίξανε στα 500 άτομα.
      Αλλά για να κάνεις μια επιτυχημένη διοργάνωση θα πρέπει να την σχεδιάζεις σωστά.
      Από την προκήρυξη φάνηκε το αποτέλεσμα.
      Ήταν λάθος να έχεις την ζύγιση την Πέμπτη για κάποιον που θα παίξει το Σάββατο ή την Κυριακή.
      Καταλαβαίνω ότι έτσι τονώνεται η τοπική αγορά αλλά έτσι δεν αντέχει η τσέπη των γονιών.
      Κατά την γνώμη μου και μακάρι να βρω ψεύτης πάει να καταλήξει σε φιάσκο!!!!!

      Διαγραφή
  29. Ξερει καποιος ποιεα ημερομηνια θα αγωνιστει η κατηγορια ανδρων - γυναικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ζύγιση 24/4 και παίζουν 27/4
    Τι λέμε τώρα!!!! Σκέφθηκαν τα τζιμανια να μας κάνουν 5ημερη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βρε παιδια για ποιους αγωνες μιλαμε εδω ..? Για την εταβε η το g1 της Κω;
    Τι ημερομηνιες δινετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. με τετοιο κοστολογιο που να βρουνε συμετοχες???και στην κω και 5 μερες!!
    χιλια μπραβο στην ΕΤΑΒΕ που στην συμπρωτευουσα που το διοργανωσε φτανεις με καθε μεσο και ειχε κ λυση στην ζυγιση για οσους ηταν απο μακρυα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 3ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τaekwondo της ΕΤΑΒΕ
3ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Τaekwondo της ΕΤΑΒΕ
http://4.bp.blogspot.com/-J8yn3GSmQi4/Uzdw8FAVoMI/AAAAAAAAGuQ/fD_4HlXvHzw/s1600/_JP_2999.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-J8yn3GSmQi4/Uzdw8FAVoMI/AAAAAAAAGuQ/fD_4HlXvHzw/s72-c/_JP_2999.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/03/3-aekwondo.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/03/3-aekwondo.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content