Οι πρώτοι των πρώτων

Ροδίτης Γεώργιος -74 Έπειτα από ένα δυνατό πανελλήνιο πρωτάθλημα  ανδρών - γυναικών, οι αθλητές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα...


Ροδίτης Γεώργιος -74
Έπειτα από ένα δυνατό πανελλήνιο πρωτάθλημα  ανδρών - γυναικών, οι αθλητές που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα ταεκβοντο και θα λάβουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις  1 - 5 Μαΐου 2014 στο Αζερμπαϊτζάν είναι:




Τζέλλος Νικόλαος -80


Γκόλτσιος Κωνσταντίνος +87













Μπίρμπα Φωτεινή  -49





Μεχτερίδης-Παπαδόπουλος Στυλιανός



Σιμιτστής Γεώργιος -54
Χαμαλίδης Κωνσταντίνος -63
Αναστασιάδου Ευαγγελία -67

Δημητροπούλου Ελπίδα-Μαρίνα -73



Τσουρδίνης Μάριος -58
Σαλινούδη Ελάνη +73


Κουτσού Ιωάννα -46

Νικολαϊδης Ανέστης -87

Θεοδοσιάδου Μυρσίνη -53

Κοντού Σταυρούλα -57

Γραμματικοπούλου Βασιλική -62

Σχόλια

BLOGGER: 70
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΤΣΑΚΟΣ26 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:24 π.μ.

    Η πιο αξιοκρατική 16άδα τα τελευταία είκοσι χρόνια στο Ελληνικό Ταεκβοντο.
    Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτήν άστην είναι άλλη Εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καλύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ και Ε/Ν, που έχει γίνει έως τώρα.
    Εύχομαι και πιστεύω ότι τα παιδιά μας θα μας φέρουν πολλά μετάλλια.
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΦΗΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΕΝ ΗΤΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΗΤΕ ΣΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στους δεύτερους και τρίτους και σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, να συνεχίσουν να κάνουν άσκηση και στο μέλλον θα βγούν και αυτοί πρωταθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εφ οσον ορισμενοι αθλητες χανουν οταν δεν ειναι σε καλη κατασταση κυριε παρασιδη κ οχι να κερδιζουν σπρωχνοντας στα χαρτακια η στις παρατηρησεις γιατι πρεπει να μπουν στην εθνικη, αυτος ειναι κ ο λογος που πανε εξω συνεχεια κ χανουν στον πρωτο αγωνα !

      Διαγραφή
    2. πρωτη φορα διαβασα συγχαρητηρια σε δευτερους και τριτους
      προοδευουμε , σιγα σιγα ,

      Διαγραφή
  6. Το συγκεκριμενο πρωταθλημα αποτελεσε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.Μας διδαξε πως γινεται να κερδιζει τελικο αγωνα αθλητης ο οποιος τρωει καθαρο κεφαλι και πεφτει κατω βρισκομενος στα τελευταια 3 δευτερα του αγωνα ενω χανει, και το γεγονος αυτο να μην γινεται αντιληπτο απο τους κυριους ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ κυριολεκτικα και μεταφορικα . Οπως επισης μας εμαθε πως γινεται να ριχνει και μαλιστα 2 κεφαλια αθλητης στον αντιπαλο και ομοιως το γεγονος αυτο να μην γινεται αντιληπτο. Συγχαιρω απο καρδιας ολους τους αθλητες που πηραν μερος και κυριως εκεινους που ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ στο πρωταθλημα αυτο να βγουν ΠΡΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δύσκολα θα σταματήσουν!....Πάντα θα γίνεται η επιλογή απλά θα γίνεται με το γάντι...

      Διαγραφή
    2. OI KAΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ...ΟΚ...ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΙΠΛΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ????ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΕς ΚΑΣΚΕΣ ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ!!!!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΤΕ???????ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 4:54

      Διαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ φιλε μου, Τα VIDEO των αγωνων τα βλεπουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ η μηπως ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ η μηπως δεν ειναι ΕΙΔΙΚΟΙ . Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι θελω να πω.Σε ευχαριστω ομως για την απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TOΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ VIDEO ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙ Κ.Λ.Π.ΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΦΕΥΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΥ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ποιους είσαι περήφανος ;

      Διαγραφή
    2. Σωστα και οπως λενε και στο χωριο καλη δυναμη σε ολα τα παιδια μας και τους γονεις.

      Διαγραφή
    3. οσο για σενα ρε καραγκιοζη που ρωτας για ποιους ειμαστε περηφανοι σου απανταω για τα παιδια μας ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

      Διαγραφή
  10. Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα όσο αναφορά την την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας νέων για την προολυμπιακή πρόκριση και φυσικά αναφέρομαι στη επιλογή των αθλητών που έγινε από την Ομοσπονδία θα ήθελα πραγματικά να δοθεί μια απάντηση από την διοίκηση με ποια κριτήρια επέλεξε αθλητές για την συγκρότηση της Εθνικής ομάδας και μάλιστα χωρίς να ενημερώσει τους συλλόγους έστω ακόμη και για την παρούσα επιλογή.
    Με ποια κριτήρια απέρριψε άλλους αθλητές και αν θέλανε να κάνουν επιλογή από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μπορούσαν να το ανακοινώσουν ώστε κάθε προπονητής να προγραμμάτιζε τους αθλητές τους ανάλογα και εννοώ για τις κατηγορίες γατί οι ολυμπιακές είναι διαφορετικές .Φυσικά δεν εκπλήσσομαι για τέτοιου είδους αποφάσεις , σύνηθες θα έλεγα και ας κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση .
    Έτος 2000 προολυμπιακή ομάδα (επιλογή ) ενώ υπήρχαν τότε αθλητές με μεγάλες επιτυχίες αλλά έπρεπε τότε η διοίκηση να στείλει τα δικά της παιδιά και φυσικά κανένας τους δεν έπαιζε στα πανελλήνια πρωταθλήματα και οι κατηγορίες που είχαν οι αθλητές ήταν ρεζερβέ για πολλά χρόνια οπότε στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πήγαιναν οι ίδιοι και οι υπόλοιποι έπρεπε να βρίσκουν θέση σε μια άλλη κατηγορία αδιάφορη για την διοίκηση .
    Η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι το 2005 και ξαφνικά είδαμε την νέα διοίκηση με όνειρα και διάθεση για την ανάπτυξη του αθλήματος ταεκβοντό (όχι και εντελώς νέα απλά κάποιες αλλαγές ) να επιλέγει για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας (Πανευρωπαϊκό παίδων-κορασίδων) τους πρώτους από το πανελλήνιο αλλά για έξη(6) κατηγορίες επιλέγει τους δεύτερους και τρίτους .δεν εκπλήσσομαι γιατί απλά η ιστορία συνεχίζεται (τα δικά μας παιδιά ) και τα υπόλοιπα στο χάος. Έτος 2008 μια πολύ καλή κίνηση από την διοίκηση ανακοινώνει τις προολυμπιακές προκρίσεις ανδρών-γυναικών σε εθνικό επίπεδο ,μιλάμε για την πλήρη σκηνοθεσία όποιος συμμετείχε στο τέλος των αγώνων δεν ήξερε καν σε τι άθλημα συμμετείχε γιατί όπως ήταν φυσικό στήθηκε μια ωραία βιτρίνα ώστε να σταματήσουν να μιλάνε οι κακές γλώσσες για αδιαφάνεια ,αδικία κλπ όπως εγώ π.χ.
    Όπως βλέπετε η ιστορία συνεχίζεται και το 2012 η διοίκηση δεν κάνει πρόκριση για την προολυμπιακή ομάδα αλλά επιλέγει πάλι αθλητές και κάνει μια πρόκριση σε μια κατηγορία μόνο ανδρών , τι να πείς μιλάμε για την τέλεια ανάπτυξη(παρακμή) του αθλήματός μας και αυτό αποδεικνύεται ότι τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχουμε ούτε ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο ανδρών – γυναικών και περιμένετε η Ελλάδα να είναι μέσα στη λίστα των καλύτερων αθλητών με τέτοια πολιτική ; αλλά τι απορώ σε όλα τα επίπεδα έτσι λειτούργησε και λειτουργεί ( προσωπικό συμφέρων και καρέκλα).Τι να πρωτοθυμηθώ για τους στημένους αγώνες ;μέχρι σήμερα τα ίδια και τα ίδια και όποιοι λένε ότι αν μπει η ηλεκτρονική κάσκα θα αλλάξει κάτι είναι γελασμένοι και απλά γιατί αυτοί που επιλέχτηκαν κατά το παρελθών για διάφορες συμμετοχές και αυτοί που επιλέχτηκαν σήμερα για την προολυμπιακή ομάδα νέων δεν συμμετείχαν καθόλου σε αγώνες οπότε είναι άχρηστη και η κάσκα.
    Το χειρότερο από όλα δεν είναι όλα αυτά που σας ανέφερα αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η αθλητές που στο παρελθόν λούστηκαν την αδικία και την αδιαφορία και σήμερα είναι προπονητές ακολουθούν την περπατημένη οδό και ειλικρινά λυπάμαι γιαυτό διότι το μέλλον του αθλήματος μας διαγράφεται σκοτεινό αλλά επίσης δεν βλέπω τους συλλόγους να κινητοποιούνται για τα τεκταινόμενα .Δεν θέλω να πω περισσότερα αλλά είμαι πολύ πικραμένος από όλα αυτά και δεν με ενοχλεί τι κάνει η κάθε διοίκηση αλλά τι κάνουμε εμείς απέναντι σε αυτούς που κατασπαράζουν την προσπάθεια των αθλητών μας και τα όνειρά τους και μας έχουν δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα ότι ο καλύτερος προχωρά ,πιστεύω ότι μέσα από τα γραφόμενα κάποιοι συνάδελφοι προπονητές αλλά και γονείς που ενδιαφέρονται για το μέλλον των παιδιών και του αθλήματος να σηκώσουν το ανάστημα τους γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα βρεις συνοδοιπόρο και μετά συνοδοιπόρους... μην ανησυχείς υπομονή...

      Διαγραφή
  11. Αρχικα θα απαντησω στο φιλο η την φιλη μας που λεει πως δεν αποδιδουμε την προβολη που αξιζουν τα παιδια που αποτελουν την ΕΘΝΙΚΗ .Και βεβαια φιλε μου δεν αναγνωριζουμε τις στημενες νικες , και τις στημενες συμφωνιες στημενων προπονητων και αθλητων . Ζειτε ολοι μεσα στο ψεμα. Εαν δεν ΣΦΑΖΑΤΕ πολλα απο τα παιδια μας που επαιξαν στους αγωνες η συνθεση της ΕΘΝΙΚΗΣ θα ηταν διαφορετικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου επειδη αναφερεσαι σε ονοματα και αξιες θελω να σου πω οτι στα -55 κιλα νεανιδων αθλητρια του Α΄Αντιπροεδρου ΕΛΟΤ κατελαβε την 2η θεση η οποια αναλογα με την ηλικια της 1998 την οδηγησε στα προκριματικα της ολυμπιαδας νεων. Η συγκεκριμενη αθλητρια στον τελικο διεκοψε τον αγωνα λογω σοβαρου προβληματος υγειας (θλαση) και το ερωτημα καθως και η απορια μου ειναι πως η επιτροπη την εκρινε καταλληλη να εκπροσωπησει την χωρα μας σε μια τετοια διοργανωση αδιαφορωντας και αγνοωντας το πρόβλημα που ειχε υποστει λιγα εικοσιτετραωρα πριν.Εαν αυτο δεν ειναι διαπλοκη ......τα σχόλια δικά σας
      Εδω θελω να επισημανω οτι μερες πριν ....σε αρθρο τοπικης ηλεκτρονικης σελιδας ο κυριος αυτός δηλωνε οτι η συγκεκριμενη αθλητρια θα εκπροσωπουσε την χωρα μας στην συγκεκριμενη διοργανωση ....Τυχαίο????? Αυτο θα πει προγραμματισμός!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. την επελεξαν με την λογικη ότι στα 55 νεανιδων είναι η κορυφαια ελληνιδα. Στο διεθνες της θεσσαλονικης ΧΡΥΣΟ. σε ολες της διοργανωσης της εταβε ΧΡΥΣΟ. η μονη φορα που εχασε ηταν στα γιαννενα από την κοπελα που αντιπροσωπευει την εθνικη στα 55 και όχι από καμμια τυχαια. οποτε και μεσα από την ομοσπονδια από τον δασκαλο της όπως λες να εγινε η επιλογή ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ διοτι δεν είναι καμμια τυχαια η κοπελα. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ να βρισκεται εκει που βρισκεται αυτή την στιγμη. και για ακομα μια φορα σταματήστε βρε τις μιζέριες και πειτε ένα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδια που αγωνιζονται με το εθνοσημο μας. όπως κι αν επιλεχτηκαν-βρεθηκαν στις αποστολες...παραμενουν ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ!!!

      Διαγραφή
    3. Σιγα ρε το Διεθνες της θεσ/νικης !!!!!!!!....τα διασυλλογικά της ΕΤΑΒΕ ΜΑΛΙΣΤΑ......δηλαδη εαν παρει και την ΕΤΑΝΕ που θα την στειλει ο δασκαλος της ??????? Αστα ρε νουμερο ξερει ο κοσμος τι εχει κανει η συγκεκριμενη ΄΄ κορυφαια ΄΄ αθλητρια με το τοσο ΣΠΡΩΞΙΜΟ.....για την ΕΤΑΒΕ μια χαρα ειναι!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. εισ'ωραιος φιλε μου. λεγε ότι θες από την καρεκλα σου. μαγκια σου αλλωστε. με την ανωνυμια φιλε μπορεις να λες ότι θες. αυτή μιλαει μεσα στο τερεν και με ονομα!!! και τα σπρωξίματα τα λενε κατι νοτιοι ξεφτίλες που εχουν χασει από την συγκεκριμενη. και καθαρότατα. ναι φυσικα ο κοσμος ξερει τι είναι και τι εχει καταφερει η συγκεκριμενη αθλητρια οποτε δεν θα κατσει κανεις να ασχοληθεί με τα κακοηθη σχολια σου επειδή ετυχε ο δάσκαλος της να είναι αντιπρόεδρος στην ομοσπονδια. κι αλλοι αθλητες εχουν τα μεσα στην ομοσπονδια αλλα όταν δεν το εχει ο άλλος οσο και να τον σπρωξεις τελευταίος θα μεινει!!! ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ "ΕΜΕΙΣ" ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΛΠ? ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ , ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΩΧ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι Α΄Αντιπροεδρος τις ΕΛΟΤ??? η κατι παραπλήσιο τουλάχιστον ??? αν οχι δεν θα το μαθεις ποτε το πριν μονο το μετα θα μαθαίνεις !!!

      Διαγραφή
  14. Βλεπω οτι υπαρχουν καποιοι που θεωρουν οτι ειναι πιο ΕΛΛΗΝΕΣ απο εμας τους υπολοιπους.Υπεραμυνονται των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ χρωματων και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ σημαιας.Οταν ομως τα παιδια αυτα ερχονται πισω χωρις μεταλλια αρχιζουν τα παρατραγουδα απο εσας τους ιδιους που τωρα τους πλεκεται το εγκωμιο. Ισχυριζεστε οτι τα αδικησαν, οτι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ αργησε να παει στον προορισμο της ενω αλλες αποστολες ειναι ηδη εκει. Καλη ωρα οπως τωρα. Το θεμα ειναι οτι σε πολλα παιδια που παλευουν χρονια τωρα και αγαπουν το αθλημα και εχουν δωσει τις εξετασεις τους με επιτυχια γκρεμιζεται ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.Σε αυτη την ΕΛΛΑΔΑ που ΤΡΩΕΙ τα παιδια της δεν ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειμαστε οι ιδιοι αυτοι που τους υποστηριζουμε πριν και μετα τους θαβουμε... αυτά τα αφήνουμε σε αλλα μίζερα πλασματα όπως είναι η πλειοψηφια της ελλαδας. υπάρχουμε ναι αυτοι οι πιο ελληνες όπως το λες που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ειτε χασουν στον πρωτο ειτε βγουν πρωτοι!!! δεν εχει σημασια ποιος αξιζε και ποιος όχι. σιγουρα καποιοι αδικηθηκαν. ξερουμε τι γινεται στα ελληνικα πρωταθλήματα. τωρα δεν μπορούμε να αλλαξουμε κατι όμως. παρα να ευχηθούμε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ(οσοι διαθέτουμε και δν μας τρωει η μνησικακια) ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ σημασια ποιος αξιζε και ποιος όχι. ,ΤΟΤΕ τι εχει σημασια μονο η συμμετοχη πλακα κανεις και συ αυτη την καραμελα την χορτασαν τα παιδια ναι συμμετοχη αλλα και αυτος που αξιζει να ειναι στην Εθνική αυτος να παει .

      Διαγραφή
    3. Σε παρακαλω μην μας κανεις αλλο την χαρη και μενεις στην ελλαδαρα μας.Συκω φυγε και σου κανω και τα εισητηρια.Αντε με το καλο

      Διαγραφή
    4. Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ οπως λες,γιατι πρεπει να εισαι ανθρωπος αγραμματος αλλα και αστοιχειωτος για να γινει ΕΛΛΑΔΑ θα πρεπει να εξαφανισει απο πανω της ΣΚΥΒΑΛΑ σαν κι εσενα.

      Διαγραφή
    5. Μιλαμε για τερας μορφωσεως.Οχι πιστεψε δεν ειμαι ποιο μορφωμενος απο εσενα αλλα ειμαι σιγουρα ποιο εξυπνος γιατι μπορω και αναγνωριζω και δεν ειμαι μικροψυχος οπως εσυ.Κατι σαν και εσενα μας φτασανε εδω.

      Διαγραφή
  15. Θα σταθω στη φραση σου ΄¨ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ¨" Αυτο τα λεει ολα. Εδωσες μονος σου την απαντηση και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ αυτα που λεμε ολοι αυτες τις ημερες. ΣΕ ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.......ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ......ΕΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΚΟΡ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ....ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΟΤ.....

      Διαγραφή
    2. τι ψευτροτραυματισμους ρε γελοιε? νομιζεις η κοπελα δεν ηθελε να παει στο παγκοσμιο? ή δεν ηθελε την πρωτη θεση στο πανελληνιο? φαινεται ότι δεν ησουν στο πανελληνιο αλλιως θα την ειχες δει πως εκλαιγε μετα τον ημιτελικο εξαιτιας του πονου. κι αυτό φτιαχτο ηταν?ο χαρακτηρισμος ''γελοιοι'' είναι λιγος για κατι τέτοιους ανθρώπους σαν κι εσενα. ότι και να ειχε αποφασιστεί από τον αντιπροεδρο της ελοτ όπως λετε δεν εχει να κανει με την αθλητρια. απλα εσυ απ ότι σε κοβω μαλλον θα εχει χασει καποιος από την συγκεκριμενη αθλητρια και τωρα ετσουξε.

      Διαγραφή
  16. Ρε παιδια, ισως δεν θα επρεπε να μιλαμε σε τετοιου ειδους ανθρωπους χωρις αξιοπρεπεια, ηθος , λογικη. Αυτοι αποτελουν τη βρωμια που υπαρχει στο συστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν μιλάμε θα κανουν χειροτερα!! θα πρεπει να μιλάμε για να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε βλακες !!!

      Διαγραφή
  17. Θα θυμαστε ολοι τι εγινε με τους ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΕΣ που ολοι ειμασταν περηφανοι γι αυτους και αυτοι ηταν ολοι ντοπαρισμενοι και διαπλεκομενοι. Σε σημειο που κατηγορουσαν οι προπονητες τους αθλητες τους και το αντιθετο. Ξυπνησαμε πλεον , και τετοιους εκπροσωπους δεν χρειαζομαστε για να κανουν περηφανους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σε όλους τους συλλόγους για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που θα υπάρχουν για την συμμετοχή των αθλητών σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε ως εθνική ομάδα τότε τι περιμένεις ???? Θα πανε αυτοί που είναι και στα μέσα και στα έξω δες ποίοι 6 αθλητές είναι στο
    Νέων επιλεγμενοι και καλά !!!!! Θα μας πουν βγήκαν 2οι στις κατηγορίες τους !!!!! Και μπράβο τους λέω εγώ στα παιδιά !!!! ! Αλλα δεν θα έπρεπε πριν να έχουν ενημερωθεί όλοι ότι ξέρετε στις ολυμπιακες κατηγορίες θα ισχύει ότι οι δευτεροι θα πάνε στο Νεων και ας επιλέξει μετά ο καθένας να αγωνισθεί σε όποια κατηγορία θέλει !!!!!!!! Αλλά μετά Πώς θα τα βολευαμε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμεις ως Ελληνες για εναν αθλητικο θεσμο αισθανομασταν περηφανοι και αυτός δεν ειναι αλλος απο τους Ολυμπιακους Αγωνες. Μπραβο σ αυτους που αποφασισαν να στειλουν τους ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ να εκπροσωπησουν την χωρα μας και οχι τους ''ΠΡΩΤΟΥΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. στα -55 εφηβων τι εγινε ρε παιδια και δεν πηγε ολυμπιακους ο 2ος ...τραυματιστηκε???? το λεω αυτο γιατι στην κατηγορια αυτη 55 κιλ (ολυμπιακη) εστειλαν τον 2ο των 51 κιλων...Ποιος το αποφασισε αυτο και με ποια κριτηρια??????? Ας μας πει καποιος !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Περιμενεις φιλε μου να σου απαντησουν αυτοι που ειναι ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ στη ΔΙΑΠΛΟΚΗ? Ας τα βλεπουν αυτα τα παιδια μας και ας βγαζουν τα δικα τους συμπερασματα. Τουλαχιστον οσα απο τα παιδια αυτα ειναι καλοι μαθητες ας δωσουν μεγαλυτερη προσοχη σε αυτο.Δεν αξιζει να ΧΑΡΑΜΙΖΟΝΤΑΙ για να ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ καποιοι αλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη καποιοι στο ονομα της ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ μας λενε μιζερους και μνησικακους γιατι δεν λεμε καλη επιτυχια στα παιδια που θα πανε στις διοργανωσεις του εξωτερικου, θελω να πω το εξης΄Πως θα σας φαινοταν εαν τα δικα σας παιδια εφταναν στην πηγη και δεν επιναν νερο επειδη καποιοι ετσι αποφασισαν. Επειδη καποιοι επελεξαν ξαφνικα αλλες κατηγοριες απο τις συνηθεις.Επειδη καποιοι δεν ειδαν τα ΚΕΦΑΛΙΑ σε κρισιμα σημεια του αγωνα . Επειδη καποιοι προπονητες θα δυσαρεστουνταν εαν δεν πηγαιναν οι γνωστοι παικτες τους. Ειμαι σιγουρος οτι ουτε εσεις θα λεγατε καλη επιτυχια στα δικα μας παιδια. Και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας , και τα παιδια αυτα εχουν το μεριδιο της ευθυνης τους στις αδικιες γιατι ξερουν πολυ καλα εαν θα επρεπε να βρισκονται στη θεση αυτη οι ιδιοι η οι αντιπαλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια τοτε ''φιλε'' μου πες εσυ καλη επιτυχια στα 3-4 παιδια ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ και ασε απ εξω αυτά που νομιζεις εσυ ότι δεν αξιζουν. διοτι αν ησουν στο πανελληνιο θα εβλεπες ότι τα 3 από τα 6 παιδια που είναι εκει ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΡΩΞΙΜΟ!!! τωρα για τους αλλους δεν μπορω να μιλησω διοτι δεν ειδα τους αγωνες.! και φυσικα σας λεω μνησίκακους και μιζερους διοτι δεν σκέφτεσαι λιγο την ψυχολογια των παιδιων. ΚΑΙ το δικο σου το παιδι να πηγαινε που λες ότι αδικηθηκε θα σ'αρεσε να βγαινανε εδώ μεσα κατι αλλοι σας κι εσενα και να τα κραζανε??? ε λοιπον στο ευχομαι. να βγει πρωτο και μετα να μπεις εδώ μεσα και να δεις να το κραζουν. όπως κανετε εσεις τωρα. αν είναι δυνατον!!! λες και τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΑΝΕ Ή ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ!!! ημαρτον ρε. και που ξερεις εσυ ότι και δικα μας παιδια δεν εφτασαν στην πηγη χωρις να πιουν νερο?!?!! Αλλα πανω απ όλα στηρίζουμε την ελληνικη προσπαθεια. γιατι στο κατω κατω κι αλλοι ελληνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΗΓΑΝΕ,ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ γι αυτους ξεχνώντας ότι στην θεση τους θα επρεπε να ηταν αλλοι. καλη σας μερα.

      Διαγραφή
  23. Τι λογική είναι αυτή δεν την καταλαβαίνω ,δηλαδή επειδή επιλέγονται κάποιοι αθλητές χωρίς δίκαιες διαδικασίες και αν κάτσει και φέρουν μετάλλιο τότε κλείνουμε στόματα ? Μα το θέμα δεν είναι εκεί το θέμα είναι ότι όλα τα παιδιά προπονούνται και πασχίζουν να βρεθούν σε αυτή την θέση και δεν τους δίνεται ούτε η ευκαιρία να συμμετέχουν ,στη συνέχεια δεν θα υπάρχουν αθλητές να συνεχίζουν όταν τους κόβεις τα όνειρα ,οπότε τι νόημα έχει αυτό το μετάλλιο που μπορεί να προκύψει θα μπορούσε να το πάρει και άλλος ακόμη καλύτερος, αν είναι έτσι να μην γίνονται αγώνεςΠανελλήνιοι και προκρίσεις και κάποιοι ας αποφασίζουν και να λένε ποιοι αθλητές είναι οι καλύτεροι και να τελειώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες .Τελικά πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Διοίκηση για τις επιλογές της διότι βλέπω ότι σπέρνει διχόνοια και κανείς δεν ασχολείται μαζί της μια χαρά όλα ,και αν κάποιος παει καλά θα τους κάνουμε και άγαλμα ,ξυπνήστε ....... είστε σε λήθαργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η αθλητρια των 55 στο συγκεκριμενο πρωταθλημα κερδισε πριν τον τελικο(στον οποίο σταμάτησε λόγω μυικού τραβήγματος) τεσσερις αγωνες.Το αξιοσημείωτο,που φανέρωνε την εμφανέστατη ανωτερότητα της ήταν ότι κανένας από τους 4 αγώνες της δεν τελείωσε αλλα τελείωναν με τεχνικό νοκ άουτ.Στα 2 τελευταία έτη ανακηρυσσόταν πανελληνιονίκης και στις Κορασίδες και στις Νεάνιδες.Αυτά...ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΛΑΥΡΑΣ προπονητής ΣΟΑΤ,Τηλ¨:6973775981, Διευθ: Δαμαρεως 1 ΤΚ 42100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για απαντηστε τωρα εσεις κακοηθεις ανθρωποι... ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΓΩΝΕΣ ΦΤΙΑΧΤΟΙ ΗΤΑΝ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ρε να λετε τετοια. η απαντηση του προπονητη της σε απαντηση ολων σας.

      Διαγραφή
    2. επειδη κ. παλαυρα λες για τους τεσσερις αγωνες που κερδισε η αθλητρια σου μηπως μπορεις να μου πεις μια διακριση που ειχαν οι τεσσερις αθλητριες που κερδισε????? δεν θελω να τις προσβαλω αλλα κι εσυ μην περηφανευεσαι για το σπουδαιο κατορθωμα που έκανε ..επισης θελω να σου πω οτι η ενσταση ορισμενων δεν ηταν για την αθλητρια σου αλλα για την τεχνικη επιτροπη που την επελεξε χωρίς να λαβει υποψιν της το μυικο τραυματισμό οπως αναφερεσαι και συ παραπανω ...εκει ειναι το θεμα γιατι στην συγκεκριμενη εμισθη επιτροπη ήταν και ο δασκαλος της ...ειναι αξιοκρατικό????? και να σου πω και κατι τελευταιο ...μην το παιζεις τόσο ανετος διοτι και εγω εαν ειχα μπαρμπα τον θεο τι να τους ηθελα τους αγιους....και τα γεγονοτα δειχνουν οτι η πλατη του Α΄αντιπροεδρου της ΕΛΟΤ ειναι γερη!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  25. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΠΑΛΑΥΡΑ, ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα απαντησω στον κυριο που μου ευχεται να βγει πρωτο το παιδι μου και μετα ολοι στην σελιδα αυτη να το ΚΡΑΖΟΥΝ οπως λεει. Εαν το παιδι μου κυριε , κερδιζε αξιοκρατικα χωρις να χρειαστει να αδικηθει ο αντιπαλος του ποσος θα με ενδιεφερε αν το κραζανε . ΘΑ ΗΜΟΥΝ υπερηφανος και θα κοιμομουν ησυχος . Εσενα ομως φαινεται οτι σε εχει πειραξει πολυ το γεγονος σε σημειο που μου το ευχεσαι. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ αλλα και ΚΑΚΙΑ.Και επειδη μεγαλωνεις παιδι και θα ηταν αδικο να το κανεις ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ισως δεν θα επρεπε να λεγεσαι ΓΟΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δεν είμαι ουτε μικρόψυχος ουτε κακος όπως λες. απλα μονο τοτε θα νιωσεις όπως νιωθουν οι γονεις αυτων των παιδιων που εσεις κρινετε και καταδικαζετε και κραζετε.

      Διαγραφή
  27. Τι εννοει ο ΠΟΙΗΤΗΣ οταν μιλαει για αγωνες ΝΟΚ ΑΟΥΤ. Μηπως τι στιγμη που ο αντιπαλος πεφτει κατω με ενα λακτισμα και δεν ξανασηκωνεται οπως στο KICK BOXING η μηπως τις μεγαλες διαφορες ανω των 11 ποντων?Και που τα ειδε ολα αυτα? Μηπως σε συνδρομιτικο καναλι της ΑΜΕΡΙΚΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ανθρωπος ειπε τεχνικο νοκ αουτ. που στον χωρο μας σημαινει με διαφορα 12 ποντων.

      Διαγραφή
    2. Η ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  28. Σιγα ρε παιδια΄ τι καλη επιτυχια' και ειμαστε περηφανοι 'και ψυχολογιες' και μπραβο"και κουραφεξαλα και βαρυγδουπες εκφρασεις χρησιμοποιειται. Δεν θα πανε στον πολεμο και κυνδυνευουν να αφησουν χηρες και ορφανα .Ουτε θα παρουν και καμμια σημαντικη αποφαση για να βγει η ΕΛΛΑΔΑ απο την κριση.Δειτε το και λιγο πιο χαλαρα, οχι τιποτα δηλαδη, αλλα για να μην απογοητευτειτε στο τελος και παθεται κανενα εμφραγμα.Σημειωτεον οτι ο γιος μου ειναι επτα χρονων, και δεν εχω κανενα λογο για να τα λεω αυτα. Απλα ειμαι ενας ανθρωπος αρκετα προσγειωμενος και ισορροπημενος για να ειμαι πατερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. εχω τρια παιδια που κανουν ταεκβοντο. το μεγαλο με πολλες διακρισεις. τα αλλα δυο τωρα ξεκινουν.χρονια τωρα στους αγωνες εχουμε δει και παιχνιδια να χανοντε απο λαθος διαιτησια. αλλα το να φτανουν μερικοι γονεις να κατηγορουν παιδια , με τοσο απαισιο τροπο, με σχολια που σιγουρα θα τα διαβασουν και τα ιδια τα παιδια, τα οποια σε λιγο θα τιμησουν τον εαυτο τους και το εθνοσημο και μονο με τη συμμετοχη τους σε διεθνεις αγωνες ειναι ειναι τουλαχιστον μικροψυχια και κακια. υπομονη και επιμονη χρειαζεται ελενχο και κριτικη ,αλλα σε καμια περιπτωση,δεν χρειαζεται να απαξιονουμαι παιδικεσ ψυχες, για να ικανοποιησουμε μια δικη μας πικρια,η ποια μπορει να ειναι και δικαιολογημενη. ηρεμηστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αφου κυριε μου εχετε παιδια που ξεκινουν τωρα το tkd θα προτιμουσαμε να κρατας ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ γιατι αυτα που λεει ο φιλος μας μπορει να τα λες κι εσυ αυριο.Εχεις πολυ δρομο ακομα .Και το κακο ειναι οτι δεν ειναι παντα στρωμενος με ροδοπεταλλα.Τις περισσοτερες φορες σου προσφερει μια σειρα απο απογοητευσεις.Δεν ξερεις τι βρωμια κρυβεται απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καταλαβαμε κυριε προπονητα τι εννοει ο ανθρωπος. Αλλωστε το αναφερω .Αλλα για να συμβαινει αυτο θα πρεπει αυτος που χανει να ειναι χωμα.Εδω λοιπον ειναι ΣΧΕΤΙΚΗ η υπεροχη του κερδισμενου τον αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειναι προσβολη για τα δικα μας τα παιδια που τα ΣΦΑΖΟΥΝ να λες οτι δεν ξερουμε πως νιωθετε εσεις που τα παιδια σας εχουν ευνοικη μεταχειριση και εχουν την ευκαιρια να παιξουν εκτος των ελληνικων τειχων. Μηπως θελεις να αλλαξουμε ρολους?Μου θυμιζεις ενα ανεκδοτο που μια κυρια παρακολουθουσε σε ενα κακοφημο σπιτι μια εκδιδομενη γυναικα που στεκοταν εξω στην πορτα.Και η εκδιδομενη προσβαλλομενη γυριζει και λεει στην ΚΥΡΙΑ .Τι κοιτας μωρη Π-----ΝΑ?ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο κυριος που ειναι υπερηφανος για το μονο θεσμο οπως λεει την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ , να του θυμισω οτι αυτες τις λαμογιες πληρωνουμε σημερα.Βλεπε 2004.Μην εισαι τοσο υπερηφανος γιατι αμα μεινεις χωρις δουλεια οπως εγω που ειμαι 46 χρονων και δεν ξερεις εαν θα μπορουν τα παιδια σου να κανουν TKD, Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ενος τετοιου γεγονοτος σε αφηνει αδιαφορο μπροστα στον αγωνα για επιβιωση.Αλλα βλεπεις οι περισσοτεροι μιλατε με την σιγουρια του βολεμενου, για επουσιωδη πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε την ιδια ηλικια εχουμε και το ιδιο συμφωνω μαζι σου ...οχι βολεμένος δεν ειμαι αλλα αντιθετα ΚΑΜΜΕΝΟΣ.. Μιλάω για θεσμό και οχι για λαμογια που υπηρετουν τους θεσμους. Εχω και εγω ενα παιδι και μαλιστα πολυ καλο αθλητη που τον πεταξαν εξω για να εξυπηρετησουν καποιοι τα συμφεροντα τους ....εκανα μεγαλο αγωνα για να τον φτασω μεχρι και το μονο που εισεπραξα ειναι βρωμια και πουλημα σε ολο του το μεγαλειο ...και το 2004 ειναι το ιδιο με το 2014- 2024 -2034 κλπ.......

      Διαγραφή
    2. Αλλάξτε την διοίκηση, ψάξτε, βρείτε και βάλτε άξιους, ικανούς και έντιμους ανθρώπους στην ελοτ και θα δείτε το άθλημα να απογειώνεται, και τα παιδιά μας να φθάνουν ψηλά στις διεθνείς διακρίσεις.

      Διαγραφή
  34. Αθλητρια που βρισκεται στην taipei ζητησε συγνωμη στο FACEBOOK επειδη εχασε.Αυτο ειναι πολυ τραγικο. Δειχνει τι πιστευουν καποιοι αθλητες για τον εαυτο τους.Αυτο, δεν το εχουν κανει ουτε οι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ TKD . Ας ειμαστε λιγο προσγειωμενοι.Κανεις δεν περιμενε οτι τα παιδια θα κερδιζαν.Και αυτο γιατι οπως ξερουμε σε ενα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ οι πιθανοτητες της ΕΛΛΑΔΑΣ ειναι ελαχιστες.Τουλαχιστον ετσι λενε ολοι του χωρου.Διωξτε το βαρος απο την ψυχη αυτου του παιδιου,ειναι κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δηλαδη θα επρεπε να χαρει.Τι θα επρεπε να κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Κ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και αυτή η ΕΘΝΙΚΗ θα πάει με έξοδα των γονιών των παιδιών 'ή αυτή είναι άλλη ΕΘΝΙΚΗ και θα καλύψουν τα έξοδα ? Ξερει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Με εξοδα των γονεων θα πανε κ αυτοι αφου η ομοσπονδια ειναι παντελως ανικανη να βρει χορηγους η μαλλον δεν ενδιαφερεται για κατι τετοιο γιατι παταει στην αγαπη που εχουν οι γονεις για τα παιδια τους κ το εκμεταλευεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι πρώτοι των πρώτων
Οι πρώτοι των πρώτων
http://4.bp.blogspot.com/-HMhO9Dk-xrQ/Uw0RUxazYrI/AAAAAAAAGeg/C_M546IYPig/s1600/DSC_0253.JPG
http://4.bp.blogspot.com/-HMhO9Dk-xrQ/Uw0RUxazYrI/AAAAAAAAGeg/C_M546IYPig/s72-c/DSC_0253.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/02/blog-post_26.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/02/blog-post_26.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content