Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2013

Προς Όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: «Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝ...

Προς
Όλα τα Σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό προκηρύσσει το: «Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ έτους 2013»
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος», επί της οδού Βορείου Ηπείρου & Παπαρρηγοπούλου στην περιοχή Περιστέρι, Αττικής.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013. Ώρα έναρξης των αγώνων 09:00 και για τις τρεις ημέρες.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές-αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. (από 2ο ΚΟΥΠ και άνω)
•Για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες από το 1995 και κάτω.
•Για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες κατά τα έτη 1996, 1997, 1998 και 1999.
•Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες κατά τα έτη 2000- 2001 και 2002.

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΟΤ 4-12-2013
Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία λήξης προθεσμίας των Δηλώσεων Συμμετοχής του Α΄ Πανελληνίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος» άλλαξε και θα γίνονται δεκτές μέχρι τηνΠαρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 15:00,  αντί για Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013


Σχόλια

BLOGGER: 93
  1. Οι αγωνες θα ειναι με ηλεκτρονικους η συμβατικους θωρακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι ολα να πανε καλα καλη επιτυχία σε ολους !! μια ερωτηση θα ειναι με ηλεκτρονικούς θωρακες η οχι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω δηλωνουμε με φαχ και εσυ μιλας για ηλεκτρονικους?αυτο γινεται για να θυμομαστε τα παλια,να μη ξεχναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αποκλειεται να γινει με ηλεκτρονικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γτ ειναι παιδων-κορασιδων,εφηβων-νεανιδων,ανδρων γυναικων..και σε 3 μερες με ηλεκτρονικουσ θωρακεσ δεν προλαβαινουν να το κανουν θελει παραπανω μερες

      Διαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΓΙΕΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ? ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ! ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΙΑ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ... και ή θθα παραπονιεστε για τα 30-40 ευρω ή για τους συμβατικους... πιστευω πως για δωρεαν ειναι μια χαρα

      Διαγραφή
  6. den vazoun hlektronikous gia na mhn valoyn symmetoxh... giati gia na ferei o antiprosopos tous thorakes pernei kai leuta kai se periptosh pou xalasoun asta na pane...kai t kanan gia na riksoun to kostos... diafono enoite apla leo...eprepe ola ta protathlimata na einai me hlektronikoys ...sygnomh gia ta grammata alla viazomai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΝΑΣ ΘΩΡΑΚΑΣ ΕΧΕΙ 300 Ε ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1500Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 300 ΕΥΡΟ ΜΟΝΟ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΔΕΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ADIDAS ΜΕ 350 ΤΟΝ ΕΝΑΝ

      Διαγραφή
    2. ti nomizo re emeis oi sulogoi toso tous pernoume pare thl ton tzima kai rota...sletos thorakas 300 ...duo thorekes me olo to susthma 1500...kai se ferno aneta kai deka kai osous thes ...eksupnakia

      Διαγραφή
  8. ΑΜΑ ΤΟ Α ΚΥΠΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑΤΟ Β ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην αξιολόγηση του πρωταθληματος στα ιωαννινα που υπαρχει διπλα υπάρχουν 2 που το θεωρησαν εξαιρετο...λοιπον οσο θα υπαρχει εστω και ενας που εχει τετοιο μυαλό και αξιολόγηση τα πραγματα θα πηγαινουν απο το κακό στο χειρότερο και την επόμενη φορά οχι με συμβατικούς θωρακες θα παιξουν οι αθλητές αλλα με μαξιλάρια...τετοιοι ειμαστε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑ ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ...ΜΑΣ ΠΑΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ...ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ....ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ.!!!! ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟ ΓΚΑΠ ΚΑΙ ΓΚΟΥΠ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ....ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ.......ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;; ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..το θεμα είναι ότι τα γκαπ-γκουπ δεν έφταναν στα αυτιά τους τουλάχιστον χθες την πρώτη μέρα, μάλλον ο εγκέφαλος αργεί να στείλει το μυνημα στο χερι να πατήσει το κουμπί.....φρίκηηηηηη!!!

      Διαγραφή
  11. Ωραία πράγματα....αγοράζουν οι Σύλλογοι ηλεκτρονικούς θώρακες για καλύτερη προετοιμασία και το Πανελλήνιο Κύπελλο γίνεται με συμβατικούς....μπράβο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εχουν βάλει τους 99ρηδες να παίξουν υποχρεωτικά στο εφήβων με 96ρηδες, τα νοκ αουτ θα πανε σύννεφο! Ελπίζω να έχουν έτοιμο ασθενοφόρο στο στάδιο ................ Εδώ πρέπει να επέμβει εισαγγελέας γιατί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των μικρών αθλητών, για άλλη μια φορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ακουστηκε ντροπη αλλαχτε τωρα την προκηρυξη!δεν επιτρεπετε πριν ενα μηνα αγωνιστηκε ο 98 και ο 99 στους παιδες και τωρα θα πρεπει να αγωνιστη με τους εφηβους ,θα γινει μεκελειο.τουλαχιστον δωστε την ευκαιρια να αγωνιστουν η στους παιδες η στους εφηβους.

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβαίνω την νοοτροπία μερικών γονέων. Δηλαδή οι 17ρηδες που σε ενα μήνα θα παίζουν μόνο με 25ρηδες η 30ρηδες στο ανδρών δεν είναι πρόβλημα? Εξαλου γιαυτο υπάρχουν κατηγορίες βάρους. Αν καποιος 99ης δεν ειναι καλα προπονημενος η δεν εχει εμπειριες καλυτερα να μην κατεβει. Αυτοι ειναι και η διαφορα του Κυπελλου απο τις αλλες διοργανωσεις. οι εκπληξεις!! Είναι και μια ευκαιρία για τους μικρότερους να πάρουν εμπειρίες.

      Διαγραφή
    3. Μας δουλεύεις σε ψιλό γαζί φίλε μου φαίνεται, εαν εσύ είσαι σύμφωνος με αυτή την ενέργεια της Ομοσπονδίας τότε είσαι σίγουρα τσιράκι τους, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

      Διαγραφή
    4. ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε μου αλλα τ εφήβων είναι 4 χρονιές άρα φέτος 96-99.καθ πιο παλιά οΙ 96αρηδες έπαιζαν με 93αρηδες έτσι παει

      Διαγραφή
    5. οι 98 αρηδες γιατι παιξαν πρωταθλημα παιδων φετος ;

      Διαγραφή
    6. ρε παιδια των εφηβων ποτε δεν χοριζε ηλικιακες κατηγοριες παντα ετσι επαιζαν .....

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ , ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. Η ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 17 ρηδες με 14ρων χρονων παιδια.Δηλαδη Ανδρων με παιδων!!!! ασ κανουν κατι οι δασκαλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. το ιδιο λαθος εκαναν και στην πατρα με τους 99 και καποια αθλητρια που βγηκε πρωτη δεν πηγε πορτογαλια γιατι ηταν παρατυπο για την ηλικια της.........μυαλο δεν βαζουν?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??
    ΙΣΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙΝΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ , ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
    ΟΒΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Σ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΟ TPSS, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ANTE ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ......ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. το πανευρωπαικο συλλογων θα γινει τελικα ρε παιδια?μαθατε τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα γινει με το νεο χρονο στην τουρκια.

      Διαγραφή
    2. εχει βγει προκυριξη?μπορουμε να το βρουμε καπου?

      Διαγραφή
  18. ολοι κανουν οτι γνωριζουν ολοι φωναζετε αλλα οταν εχει εκλογες δεν κανετε ουτε τον κοπο να πατε να ψηφησετε και μετα διαμαρτηρια μονο.πως υα αλλαξουνμερικα πραγματα απο τον καναπε?ελατε στις εκλογες με επιχειρηματα ψηφιστε και αλλαξτε αυτο το αισχος.θωρακες δεν μπαινουν για αλλους λογους και οχι για το κοστος ξυπνατε .εξυπηρετησεις γινονται για τις εκλογες που ερχονται .ααααααα και αν δεν γινει το βορειου ελλαδος θα ειναι για να μην παρουν δικαιωμα ψηφου καποια σωματια και επελθει η καταστροφη για ορισμενους καρεκλακιδες.ξυπνατε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω αγαπητέ πως πρέπει εσύ να αλλάξεις, να πάς πάλι στην αρχή και να πάρεις αποφάσεις για το μικρό μαγαζάκι που έκανες και πασχίζεις να το διατηρήσεις , ψάξε συμμάχους και κάντε ένα μεγάλο μαγαζί απ' όπου θα μπορούν να ψωνίσουν όλοι, θα εκπλαγείς πόσο κόσμο θα έχει.... αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις τότε δεν έχω κάτι άλλο να σου πώ.

      Διαγραφή
    2. εκει καταντησατε το αθλημα.Ναυπαρχουν μεγαλα και μικρα μαγαζια!!!τι να πω;;; εισαστε απεριγραπτοι

      Διαγραφή
    3. Η μη συμμετοχή στις εκλογές εμπεριέχει ένα σημαντικό μήνυμα, δεν υπάρχει ικανοποίηση από τους νυν αλλά δεν υπάρχει και αποδοχή αυτών που διεκδικούν το χρίσμα, το χειρότερο όλων είναι όταν δεν υπάρχει άλλη πρόταση παρά μόνο μια αίσθηση εκδικητικότητας σε προσωπικό επίπεδο.

      Διαγραφή
    4. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 3.20ΜΜ ΠΕΣΤΑ!!!!

      Διαγραφή
    5. ειναι θεμα τακτικης ....Για να δουμε που θα πανε τα μεταλλια φετος??????....αν και απο οτι ξερω μπορουν να δηλωσουν και συλλογοι απο εταβε οποτε καλυπτοντα....αλλα πιστευω οτι το κυπελλο β.Ελλαδος θα γινει το Σ/Κ μεταξυ Χριστουγεννων και πρωτοχρονιας!

      Διαγραφή
  19. tha sumfoniso me tis parapano dimosieyis dikaioma psifou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το Β κυπελλο ξερουμε ποτε θα γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. υπαρχει περιπτωση το β κυπελλο να διεξαχθει στις 21.? η ειναι σιγουρο για πιο μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Β ΚΥΠΕΛΛΟ, ΟΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΟ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μη γίνει όμως; πρώτη φορά συμβαίνει αυτό αν θυμάμαι καλά

      Διαγραφή
  23. einai sgr oti den ua ginei? gia na xeroume ti 8a kanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. An mathete otidipote parakalo enhmeroste mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Prokirixi gia to B kipelo pote tha tin doume.xerei kapios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πως μπορούμε να μάθουμε σίγουρα αν θα γίνει της Β Ελλάδας το κύπελλο; Εμάς ο προπονητής μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνει, και γι'αυτό δεν κατεβάζω το παιδί μου Αθήνα αν και προετοιμάζεται τόσο καιρό γι'αυτούς τους αγώνες , όπως και για το πρωτάθλημα που έγινε Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το ξέρω ότι είμαι σε λάθος ενότητα αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω και να πάρω έγκυρη απάντηση. Θέλω να πάρω το παιδί μου από το σωματείο που είναι τώρα και να το πάω σε άλλο. τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, μεταγραφή; Υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος που γίνονται μεταγραφές; Μπορεί το σωματείο που είμαιττώρα να κρατήσει το Δελτίο του γιου μου για ένα χρόνο όπως μου είπαν κάποιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορει να το κρατησει για 2 χρονια απο την τελευταια φορα που το χρησιμοποιησε, η περιοδος μεταγραφων ειναι τον Οκτωμβρη καθε ετους και κοστιζει 150 ευρω

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή για 2 χρόνια δεν μπορεί να μεταγραφεί το παιδί; Η' Δεν μπορεί να συμμετέχει σε διοργανώσεις; Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι άδικο γιατί στα σωματεία που είμαστε πληρώνουμε δεν μας πληρώνουν!!!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ?ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΑΣΕΑΔ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤAEKWONDO.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ.ΡΩΤΑ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.

      Διαγραφή
  28. Μεταγραφή μπορείς να κάνεις την περίοδο μεταγραφών που στο ταεκβοντο είναι Οκτώβριο. Χρειάζεται όμως και η σύμφωνη γνώμη του σωματείου που ανήκεις εκτός και αν ΔΕΝ έχεις λάβει μέρος σε κανένα αγώνα για δύο έτη, οπότε μπορείς να μεταγραφής σε άλλο σύλλογο χωρίς να απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του σωματείου σου.
    Υπάρχουν βέβαια κι άλλες περιπτώσεις, όπως λόγο χιλιομετρικής απόστασης, λόγο σπουδών σε άλλη πόλη κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. β κυπελο θα γινει στις 27,28,29-12-13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Α΄ΚΥΠΕΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πουθενα διοτο οι συμμετοχες δηλωνονται με φαξ!!!!!!και μαλλον χειροκινητα θα γινει και η δημιουργια των πουλ !!!!! οποτε ασε........

      Διαγραφή
  31. ξερει κανενας ποτε θα βγει η προκυριξη για το Β?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Β ΚΥΠΕΛΛΟ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟ.ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΤΑΝΤΑ ΟΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ Β ΚΥΠΕΛΛΟ:
    ΑΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΣΤΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καλησπερα απο τη εποχη των σπηλαιων.εμεις εδω ακομα παιζουμε με συμβατικους θωρακες και οι κληρωσεις στελνονται με τυρανοσαυρους.
    εσεις το 2013 τι εξελιξεις εχετε πετυχει στο αθλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα καλο!!! και αληθεια δυστυχως!!!

      Διαγραφή
  35. Τελικά πότε θα γίνει το Β κύπελλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. kserei kaneis pou mporw na brw tous agwnes ?
    ennow to poios paizei me poion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πως μπορω να δω την κληρωση για τους αγωνες , μπορει να με βοηθησει καποιος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φιλε Κυπελλο ειναι. Τα πουλ ειναι αναρτησμενα μονο στο γηπεδο. Μερα με την μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΥΓΙΣΗ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ 1 KG ΠΑΝΩ ΑΝΟΧΗ ΜΕΧΡΙ 1.5KG ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.5KG KAI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΣΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξήγησε ποιο καλά, τι ηλεκτρονική κασκα λες; Εδώ δεν έχει ηλεκτρονικούς θωρακες..

      Διαγραφή
  40. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ Β ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ.ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΙΣΧΟΣ........ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΦΙΝΤΑΝΙΑ......600 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΖΥΓΙΣΗ ΤΗΝΝΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,ΜΕ ΜΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΕΝΙΟΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΡΕ ΟΤΙ ΘΩΡΑΚΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΟΤΙ ΚΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τετοια πρωτια να τη χαιρονται. κατεστρεψαν το παιδι επιτηδες.

      Διαγραφή
  43. ΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Β ΚΥΠΕΛΛΟ ρε παιδια...εχει καταντησει αιδια.....να ξερουμε τι θα κανουμε........ενας (υπευθυνος) ας μας ενημερωσει και εμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ : ΑΗΔΙΑ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ = Α΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οι μόνοι αγώνες που άξιζαν την Παρασκευή στο Α Πανελλήνιο Κύπελλο ήτανε του Κωνσταντινίδη Κυριάκου.Δες τους αγώνες και θα καταλάβετε.Άλλο επίπεδο!!Συγχαρητήρια Κυριάκο και σε ευχαριστούμε για το θέαμα. Οι φίλοι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. MPRABO!!!!!! ANEBASTE TON AGONA NA TON DOUME OLOI XORIS LOGIA FILOI TOY TAEKWONDO

      Διαγραφή
  46. Απαντώ στο φίλο που έκανε το σχόλιο στο φίλο που έγραψε 'τετοια πρωτια να τη χαιρονται. κατεστρεψαν το παιδι επιτηδες" ας προσέχει τι κατηγορεί και να μη γίνεται πικρόχολος γιατί ας ξέρει ότι το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΕΤΟ!! Ολοι οι αθλητές που κάνουν πρωταθλητισμό έχουν τραυματιστεί πάρα πολλές φορές!! Όσο για την πρωτια θα πρέπει να την χαιρονται γιατί την άξιζε και με διαφορά άσχέτα άν το πήγανε για ντέρμπι με το ζόρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. exeis apolito dikio .itan me diafora o kaliteros.to kanane derbi me to zori.
      sygxaritiria ston kyriako.
      ante k sto panelinio twra!!

      Διαγραφή
    2. ποτε κερδισε με ηλεκρονικούς; και γιατι σβηνετε τα αλλα σχολια και αφήνετε μόνα τη μια πλευρά; ειδικη μεταχείριση πάλι;

      Διαγραφή
    3. simfono me to filo poy milaei gia mpaleto. allo omos na se xorevoun allo na xoreueis zempekiko file moy. pame gia ilektronikous lipon

      Διαγραφή
    4. καλοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!αλλο καρτσιλαμας αλλο τσαμικο

      Διαγραφή
  47. μπορει καποιος να μου στειλει που βλεπουμε τους αγωνες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μηπως ξερει κανεις ποιοι πηραν τα μεταλια στο Περιστερι στα -73 εφηβων?

      Διαγραφή
  48. Τελικά Β κύπελλο πάπαλα; Τσάμπα οι δίαιτες, οι προετοιμασίες, τους αθλητές που προετοιμαζονταν τόσους μήνες Τους σκέφτηκε κανείς; Τελικά σε μια χώρα που όλα είναι μπου.......λο δεν θα μπορούσε το taekwondo να είναι εξαίρεση. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της διοργάνωσης, άντε καλές γιορτές, και μακάρι η καινούργια χρονιά να φέρει ικανούς ανθρώπους σε αυτό το χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2013
Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2013
http://3.bp.blogspot.com/-UsSLN4Cyu84/Up3jUYwV45I/AAAAAAAABhs/xPxXqIJV9m4/s320/6888907800_c786021fa4_o.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-UsSLN4Cyu84/Up3jUYwV45I/AAAAAAAABhs/xPxXqIJV9m4/s72-c/6888907800_c786021fa4_o.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/12/blog-post_3.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/12/blog-post_3.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content