5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων - Κορασίδων

Το 5th European Taekwondo Cadet Championships θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Αυγούστου 2013 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. ...

Το 5th European Taekwondo Cadet Championships θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Αυγούστου 2013 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν εθνικές ομάδες των χωρών – μελών της ETU, με αθλητές γεννημένους από το 1999 έως 2001, οι οποίοι πρέπει να κατέχουν την κάρτα CAL της WTF και να έχουν τουλάχιστον 1ου kup.

Κατηγορίες βάρους:
Cadet male: -33 -37 - 41 - 45 -49 -53 -57 -61 - 65, άνω των 65 kg.
Cadet female: -29 -33 -37 - 41 -44 - 47 -51 -55 -59, πάνω από 59 kg.

Οι αγώνες θα διαρκούν 3 γύρους από 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα διάλειμμα.

Δηλώσεις συμμετοχής εθνικών ομάδων στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.tpss.nl

Για περισσότερα κατεβάστε την προκήρυξη:
Outline Cadets 2013 final.docx
  Outline Cadets 2013 final.docx
527 K     Λήψη αρχείου 

Σχόλια

BLOGGER: 36
  1. η χωρα μας θα συμμετεχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε ουτε σ αυτο ουτε στο βαλκανικο που γινεται τελος του μηνος.....και εχει ο θεος ........ντροπη

      Διαγραφή
  2. καλα δεν υπαρχει εθνικη ομαδα στην κατηγορια παιδων κορασιδων;με τι κινητρο θα συνεχισουν τα παιδια το αθλημα;ετσι θα παμε μπροστα;ας το κοιταξει η ομοσπονδια για το καλο του αθληματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα παιδια κλοτανε γιατι το αγαπανε και οχι για τις διακρισεις χωρις βεβαια να υποστηριζω οτι ειναι σωστο να μην υπαρχει εθνικη παιδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν η Ομοσπονδία του Καράτε με λίγους αθλητές σε σχέση με το άθλημα μας δίνει κίνητρα στους αθλητές της να στελεχώνουν την εθνική ομάδα και να συμμετέχουν σε βαλκανικούς, μεσογειακούς, πανεύρωπαικους, καθώς και παγκόσμιους αγώνες από τις ηλικίες των παίδων κορασίδων πληρώνοντας το αυτονόητο που είναι η συμμετοχή των αθλητών της. Τότε θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι δεν κάνουμε σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω δεν γνωριζουμε εαν θα γινει το πανελληνιο παιδων κορασιδων για τα πανευρωπαικα και τα μεσογειακα ρωτατε;ας μας πει καποιος υπευθηνος ποτε και που θα γινει το πανελληνιο που δεν το βλεπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε τόσες διοργανώσεις γίνονται και εμείς της περηφρονουμε λες και είμαστε από άλλον πλανήτη δεν μπορεί να συνεχίστει αυτό το χαλί κάποιος πρέπει να καταλάβει της ανάγκες των αθλητών δεν γίνεται έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον επόμενο χρόνο έχει παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων ελπίζω να έχουμε τουλάχιστον εκεί εκπροσώπηση ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω όπως και όλοι μας γιατί δεν έγινε πανελλήνιο παίδων και γιατί δεν στάλθηκε ομάδα στο πανευρωπαικό, γιατί στερούν απο τα παιδιά και τους συλλόγους διακρίσεις και κίνητρα, λές και θα πλήρωνε η ομοσπονδία? αυτό δηλώνει ότι αυτοί που διοικούν την ομοσπονδία δεν υπηρετούν το άθλημα. Ας δωθεί μια εξήγηση, πρέπει να τελειώσει πλέον αυτό. Έχουμε αθλητές αλλά δυστυχώς η ομοσπονδία δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άλλο στραβό και ανάποδο πρέπει να κάνει η ομοσπονδία για να καταλάβετε ότι αυτοί που τη διοικούν δεν ενδιαφέρονται ούτε για τα βασικά και δεν θέλουν να αναπτυχθεί το άθλημα; Πόσο ακόμη θα τους ανεχόμαστε στο σβέρκο μας;

      Διαγραφή
  9. Η σελίδα της ΕΛΟΤ έχει να ανανεωθεί πολλούς μήνες....δεν υπάρχει ενημέρωση καθόλου...ούτε για το Παγκόσμιο στο ΜΕΞΙΚΟ...ΤΊΠΟΤΑ!!!!!....πολύ κρίμα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...
    ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 6 μιση ΕΤΩΝΚΑΝΕΙ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΟΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012,ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ,ΛΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΙ.
    ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙ ΖΩΝΕΣ.Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ EVENT,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΛΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ 4 ΝΤΑΝ.ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..
    ΕΠΡΕΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ,ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ??ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΑΘΛΗΤΟΥ??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΖΩΝΗΣ??ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ. Νίκο η γνώμη μας είναι, τα ερωτήματα που θέτεις εδώ να τα συζητήσεις με τον προπονητή του παιδιού.Το πρώτο και σημαντικότερο στον αθλητισμό και στον πρωταθλητισμό είναι η επικοινωνία του γονιού και του αθλητή με τον προπονητή. Επίσης αν ανοίξεις την καρτέλα «Σύλλογοι TKD», θα βρεις στην περιοχή σου συλλόγους tkd.

      Διαγραφή
  11. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας...
    την επωνυμια του γυμναστηριου δεν την ειδα στην συγκεκριμενη κατασταση,δεν γνωριζω καν αν ειναι και συλλογος.υπαρχει μια ταμπελα που απλα απ"εξω γραφει ταε κβοντο.
    εγω τωρα θα τον παω σε αλλον συλλογο ο οποιος ειναι αποτι βλεπω αναγνωρισμενος.
    βεβαια σκεφτομαι και τη ψυχολογια του μικρου που θα αλλαξει περιβαλλον,αλλα δεν τον βλεπω να τον πειραζει..
    να ρωτησω κατι??θα ξεκινησει απο την λευκη ζωνη?η θα συνεχισει απτην μιση πρασινη με τον καινουριο συλλογο?
    ευχαριστω και παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου σε πρωτη φαση σωθηκε ο μικρος!!!!!!!!!!!!!!!!11

      Διαγραφή
  12. προκυπτει ομως μια ευλογη και σοβαρη ερωτηση...
    θα ξεκινησει απο την αρχη στον καινουριο συλλογο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλε εσυ που γνωριζεις μηπως μπορεις να μου πεις εαν το παιδι εχει διακρισεις και ο προπονητης που το προπονει δεν εχει αδεια προπονητη τι γινεται;;;;; επισης μπορει να μου πει καποιος εαν πριν τον αγωνα αυτος ο προπονητης εριχνε ψυκτικο σπρει στο μασελλακι του αθλητη το οποιο περιεχει εκτος ολων των αλλων και δοση αναισθητικου πως θα το χαρακτηριζατε επικινδυνο , ηλιθιο,αχρηστο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΘΕΛΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ Α.Σ.Ε.Α.Δ ΣΤΟ TAEKWONDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μπορειτε να με πληροφορησετε για τα νταν...ποια η διαφορα των κορεατικων απο τα ελληνικα;;;.πειτε μου αν ξερετε σας παρακαλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΚUKKIWON ειναι το κορεατικο DAN που μπορεις να πας σε οποιο κρατος θελεις και να κανεις προπονηση και οτιδηποτε αλλο . με το ελληνικο οχι οτι αν πας σε αλλη χωρα, θα σου πουνε να βγαλεις την ζωνη σου αλλα ισχυει μονο για την Ελλαδα .Αν γινεις μελος της Εθνικης , η δικια μας ομοσπονδια ειναι υποχρεωνενη να σε βγαλει κορεατικο dan για να μπορεις να αγωνιστης σε ευρωπαικο και σε παγκοσμιο πρωταθλημα ακομη και στα A-CLASS ΘΕΛΕΙ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ NTAN !!!!!!!
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 1 ΝΤΑΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΚΑΙ 5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ >>>>>

      Διαγραφή
  16. ΓΙΑΤΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΦΑ. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ KUKKIWON. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΟΙΧΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΤΑΝ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ: ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε ανώνυμε εδώ άναψες φωτιές!!!!
    Μπορείς σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις που πρέπει να απευθυνθούμε για τις εξετάσεις ΝΤΑΝ KUKKIWOΝ.
    Να γνωρίζεις ότι φωνές σαν την δική σου πάντα χρειάζονται για να μας ανοίγουν τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΔΙΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ KUKKIWON. AYTΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΝΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ KUKKIWON (ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΛΠ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΣΤΟΣ DAN KUKKIWON:
    1 DAN: 80 ΕΥΡΩ
    2 DAN: 80 ΕΥΡΩ
    3 DAN: 150 ΕΥΡΩ
    4 DAN: 200 ΕΥΡΩ
    5 DAN: 300 ΕΥΡΩ
    6 DAN: 350 ΕΥΡΩ

    Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω να μου πεις το ονομα σου αν και δεν γινετε οτι αυτες η τιμες ειναι αληθεινες , αν και δεν το πιστευω

      Διαγραφή
  20. προς το παρον δηλωνω ανωνυμος αλλα δεν θα αργησει να γινω και επωνυμος .........εκει μας εχουν φτασει διοτι τα μαγαζια τους ορισμενοι τα κρατουν ακομα ανοιχτα πονταρωντας στον φοβο μας που ομως ειναι δικαιολογημενος γιατι δεν αφορα εμας αλλα τα παιδια μας.....για να δειτε ποσο ανανδροι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε παιδια πες τε και σε μενα κατι...η ζωνη συνοδευεται παντα και απο καποιο διπλωμα??η ο δασκαλος ετσι απλα υην δινει??

      Διαγραφή
  21. απο την στιγμη που ενα παιδι ξεκιναει σε καποιο γυμναστηριο ταε κβοντο,ο δασκαλος τον δηλωνει και στην ομοσπονδια?? του δινει καρτα αθλητη??οι ζωνες πρεπει απαραιτητα να συνοδευονται και απο καποιο διπλωμα της σχολης η του δασκαλου?ο δασκαλος του γιου μου (7 ετων ο μικρος εχει φτασει στην μιση πρασινη)δεν του χορηγει παραλληλα με την ζωνη και καποιο χαρτι η τελος παντων καποιο διπλωμα οπως ακουω απο αλλους.σε περιπτωση που εγω θελω να αλλαξω σχολη ο μικρος θα ξεκινησει απο τη ασπρη ζωνη,την στιγμη που δεν εχουμε καποιο επισημο ας το πουμε χαρτι που να δηλωνει το επιπεδο του παιδιου,την ζωνη δηλαδη? παρακαλω πολυ ας μου απαντησει καποιος στις παραπανω ερωτησεις μου γιατι βρισκομαι σε απογνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. se opoia sxoli kai na pas to paidi sou tha arxisei apo tin zoni pou exei !!!!! mou irthan paidia xoris na kseroun na perpatisoyn mple zoini . ti na ekana dil na elega ta paidia oti tha arxisete apo tin aspri. to katalabe o pateras tous kai mou zitise na tous kano liga idiaitera sta poumse tous ekana afilokerdos kai oloi imaste eyxaristimenoi .. to thema einai na katalabenei kai merika pragmata o goneas tou paidiou !!!!

      Διαγραφή
  22. ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟ ΕΚΔΙΔΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ΑΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΟΝΕΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ευχαριστω πολυ
    μαλλον θα αλλαξουμε γυμναστηριο...και απο οτι αντιλαμβανομαι θα πρεπει να ξεκινησουμε απο τη αρχη???γνωριζει καποιος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Protathlitis ellados allakse syllogo otan itan mikros kai pige se allon legontas oti eixe kokkini zoni ( pou stin pragmatikotita eixe prasini ) akomi to peirazo gia ayto pou ekane kai feygi trexontas apo konta mou !!!!!!

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.youtube.com/watch?v=GRFA10RHMXo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ DAN KUKKIWON:
    1 DAN: 80 ΕΥΡΩ
    2 DAN: 80 ΕΥΡΩ
    3 DAN: 150 ΕΥΡΩ
    4 DAN: 200 ΕΥΡΩ
    5 DAN: 300 ΕΥΡΩ
    6 DAN: 350 ΕΥ
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΔΟΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ.ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα τα νουμερα αφου δεν ειναι αληθεινα κυριε διαχειριστα του greece group για δεν απαντας ο ιδιος???

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων - Κορασίδων
5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων - Κορασίδων
http://1.bp.blogspot.com/-8OJQBLfOcxA/UgI2jAEoJXI/AAAAAAAAFG8/LQAnvO7B8ww/s320/113143.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-8OJQBLfOcxA/UgI2jAEoJXI/AAAAAAAAFG8/LQAnvO7B8ww/s72-c/113143.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/08/5.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/08/5.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content