Η 6η μέρα του πρωταθλήματος & τα αποτελέσματα της 5ης μέρας.

Σάββατο 20 -7-2013 Αγωνίζονται οι αθλητές: 53-57 ΒΕΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ   &    58-63 ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ     ώρα έναρξη αγώνων 17.00...

Σάββατο 20 -7-2013

Αγωνίζονται οι αθλητές: 53-57 ΒΕΤΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ   &   58-63 ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


   

ώρα έναρξη αγώνων 17.00΄ώρα Ελλάδος.

Εδώ μπορείτε να δείτε την κλήρωση:    - 57 Γυναικών    -63 Ανδρών  

Αποτελέσματα 5ης μέρας του Πρωταθλήματος στο Μεξικό.



Η 5η μέρα ήταν η μέρα του Γκόλτσιου, έδωσε τρεις καταπληκτικούς αγώνες , κατάφερε στόν 3ο αγώνα να νικήσει  το Τούρκο αθλητή της κατηγορίας  Ali Sarı με σκορ 7 - 6 και μπήκε στους 8 της διοργάνωσης. Στον 4ο αγώνα συνάντησε τον Αζέρο αθλητή  Radik Isayev έχασε με 9 - 5 και δεν μπήκε στην 4άδα των μεταλλίων.
Η Δημητροπούλου  έκανε πολύ καλό ξεκίνημα νικώντας την  Anđela Popović 3 - 1, έκανε την έκπληξη κόντρα στα προγνωστικά νικώντας την διάσημη Μεξικάνα αθλήτρια και φαβορί για τον τίτλο στην κατηγορία  María Espinoza  με σκορ 8 -11 και έχασε στον τρίτο της αγώνα από την Φιλιππινέζα  Kirstie Alora με σκόρ 10 - 5.
Ο Ζεϊμπέκης  δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο του αγώνα έχασε από τον Αμερικάνο  Abel Valdivia  με σκορ 6 - 1.

Η Κούβα κέρδισε 2 από τα 3 χρυσά μετάλλια την πέμπτη ημέρα του πρωταθλήματος χάρη στην Glenhis Hernández (CUB) η οποία κατάφερε να κερδίσει στον τελικό την Κορεάτισσα In-Γιονγκ Λι (KOR) στην κατηγορία -73 κιλά Γυναικών και ο Rafael Castillos νίκησε στον τελικό τον Κινέζο Zhao Yong Ma στην κατηγορία Ανδρών -87 kg . 

Το άλλο χρυσό της ημέρας ήταν ο Anthony Obame από την Γκαμπόν, ο οποίος αφού χάρισε τη χώρα του το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της χώρας του στο Λονδίνο το 2012, πήρε και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία +87 kg Ανδρών νικώντας στον τελικό τον Sajjad Mardani από το Ιράν.

Σχόλια

BLOGGER: 46
  1. Ο καλύτερος αθλητής του κόσμου, ο Aaron Cook, πού είναι ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Cook No 2 , Azizov No 1, Lopez & Τζέλος είναι στην κατηγορία - 80 και παίζουν Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΥΡΙΟ ΛΟΠΕΖ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Ακόμα με τα νούμερα ασχολείσται; Νούμερα ε! νούμερα!

      Διαγραφή
  2. Η Βέτσιου κέρδισε τον πρώτο αγώνα 8-12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΞΥΠΟΛΗΤΑ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ. ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ Ή ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΤΕΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ TKD ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΗΚΗΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΨΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΕ ΠΑΤΕΡΑ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΣ ..
      ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

      ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΧΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ

      ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
      ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ
      ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ

      ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ . ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
      ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

      ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ

      ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ , Ε ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΑΘΛΗΤΗΣ

      ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ

      ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΠΟΥΛ.

      ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟΙ

      ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ . ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ

      Διαγραφή
  4. Η Βέτσιου έχασε στον 3ο αγώνα από την Γερμανίδα με 3 - 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TI COOK KAI TI MOOK O MEXIKANOS STA 63KG PATAEI AN MPOREI NA KATEBEI STA 58 TO OLYMPIAKO METALEIO TO EXEI STA SIGOURA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο ακριβως χωρις να μειωσουμε την κλαση του COOK φυσικα αλλα ειχαμε πολλα χρονια να δουμε τετοιον παιχτη

      Διαγραφή
  6. Ο Γαιτάνης έχασε στον δεύτερο αγώνα 10 - 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o mexikanos einai THEOSSSSSSSSSSSSSSSSS

    TON KSESKISE TON TOURKO !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανενα μεταλλιο θα παρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!!!

      Διαγραφή
    2. Και γιατί πήγαν; Μεχρι τωρα η Ελλαδα επαιρνε σε καθε Ολυμπιαδα μεταλλιο και τωρα δεν παιρνει σε παγκοσμιο...

      Διαγραφή
    3. αν συγκρινεις το παγκοσμιο με την ολυμπιαδα , δεν μπορω να μιλησω μαζι σου . τι να σου πω οτι ειναι 20 φορες ποιο δυσκολο ????? θα το πιστεψεις ???

      Διαγραφή
    4. Επρεπε να πανε φιλε μου αυτο ειναι εθνικο καθηκον . ολοι κανανε το καθηκον τους, αλλοι πολυ καλα αλλοι μετρια ,και αλλοι καθολου . Μπορεις να σκεφτεις τωρα τον γονεα που πηρε δανικα και εστειλε το παιδι του εκει !!! Αυτος τι θα λεει για μας ?

      Διαγραφή
    5. Γιατί είναι πιο δύσκολο το παγκόσμιο;

      Διαγραφή
  9. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ- ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ- ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΠΟΝΟΥΣ- ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ- ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΛΑ....ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ -ΓΟΝΕΙΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟ..........ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΦΑΝΕΛΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΕΝΑΤΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κυριε δασκαλε εσυ πουβγαζεις πρωταθλητες και μας ειπες να μας αγορασεις και αυτοκινητο πες μας που ειναι ο συλλογός σου να φερουμε τα παιδια μας να μας τα κανεις πρωταθλητες και το αυτοκινητο χαρισμα σου. Μπορεις να μου πεις ποσους πρωταθλητες εχεις βγαλει εσυ???? γιατι εαν δεν εχεις βγαλει κανεναν τοτε το μονο κερδος που εχεις ειναι τα μαυρα λεφτα που παιρνεις χωρις να προσφερεις τιποτα . Και κατι τελευταιο ..αδεια προπονητη εχεις???? ή εισαι απ αυτους που πηραν μαυρη ζωνη και ανοιξαν εαν συλλογο στο ονομα της γυναικας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΓΟΝΕΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ. Η ΣΧΕΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ - ΑΘΛΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν ειμαι καθολου αγανακτησμενος .....εσυ μιλησες για δωρο αυτοκινητο.... εσυ ειπες οτι βγαζεις πρωταθλητες ....εγω για το μονο που αναφερθηκα ειναι οτι θα πρεπει οταν εχεις εναν καλο αθλητη που κανει πρωταθλητισμο να βοηθαει ο συλλογος .......μαλλον θα επεσα σε συλλογο που εχει πολλους πφωταθλητες και ειναι ασυμφωρο να πληρωνει κατι γι αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O KOYK αποκλείστηκε στους 32 απο τον πωλωνο 13-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. neous proponites stin ethniki isws kanei kalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. gia proteine mas esu enan kainourgio proponiti????mipws autoproteineis ton eauto sou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι νέος και τι παλιός βρω σοβαρευτείτε λίγο είδατε κανέναν νέο προπονητή να κοουτσάρει στους αγώνες Ο Μειγερ δεν σας έκανε δηλ .δεν γίνετε να είναι Έλληνας προπονητής στην καρέκλα πάρτε το χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο Χ Η Ο Ψ . ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 10 Η 20 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ,ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ,ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-Π.Χ. ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ) ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπαρχουν προπονητες που εχουν βγαλει και παγκοσμιους και πανευροπαικους και ολυμπιονικες αυτη δεν ειναι πολυ.Ας τα βαλουν κατω και ας σκευτουν το μελλον του ταεκβοντο η ε.λ.ο.τ .Ας κανουν μια αλλαγη γιατι με ενα πισω αριστερο μπροστα δεξι παγκοσμιος κανενας δεν γινεται.Τα παιδια θελουν ουσιαστικη βοηθεια μια και δεν εχουν τους δασκαλους τοθς μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. που εχουν βγει οι περισσότεροι αθλητές της εθνικης?
    απο την καλαματα ήταν 2, απο την Κοζανη , απο την Πάτρα?
    Ας βαλουν αυτούς τους δασκαλους στην Εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΟΛΑΙΝΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΕΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΝΤΙΝΤΙΟΣ, ΜΑΜΕΚΑΣ, ΚΑΚΑΡΕΛΗΣ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. δεν αυτοπροτεινετε κανενας φιλε μου και τα παραπανω ονοματα δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους πλην του αθληματος κ εξαλλου οι συγκεκριμενοι εκτος απο τον εναν δεν νομιζω να θελουν ν αναλαβουν ομοσπονδιακοι προπονητες.

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΦΚΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ.

      Διαγραφή
  22. εκτος απο τους παραπανω που γραφετε βρε παιδια εχουμε και ολυμπιονικες γιατι δεν τους αναφερετε καθολου, ειναι αναξιοι λογου?????? ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟΥΣ εχω ομως μια περιεργεια γιατι τους αποφευγετε ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΡΟΠΟ.

      Διαγραφή
  23. αν στυψεις ολους αυτους τους προπονητες που προανεφερες σε εμπειρια δεν προκειται να βγαλουν ουτε στο μισο την εμπειρια που εχει ο τωρινος προπονητης της εθνικης ομαδας....δεν κατηγορω κανενα απο αυτα τα παιδια...ισα ισα ηταν αξιολογοι αθλητες και πολλα υποσχομενοι προπονητες αλλα την αληθεια πρεπει να την λεμε.το προβλημα οπως ειπε και ενας φιλος προηγουμενα ειναι στην προετοιμασια και οχι στους προπονητες....ας τους κανανε προετοιμασια μηνες οπως κανουν και στα αλλα κρατη και αν πατωνανε τοτε να τους κραζατε...οχι τωρα με 10 μερες προετοιμασια τους κρινετε και μαλιστα αδικα λες και ξεχασαν σε μια μερα οτι ξεραν και εμαθαν χρονια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου κ εγω χωρις να θελω να τον κατηγορησω θα σου πω οτι ειχε δικους του αθλητες που τους εκανε ο ιδιος προετοιμασια κ οχι μηνες αλλα χρονια κ δεν εδειξαν τιποτα στις εθνικες ομαδες αν κ τους κοουτσαριζε ο ιδιος, απλα θα πρεπει να γινουν αλλαγες σε ολα τα επιπεδα κ να μπουν κ νεοι ανθρωποι που θα διψανε για διακρισεις !

      Διαγραφή
  24. πιστευεις οτι ενας προιπονητης δεν διψα για διακρισεις οσα και εχει κατακτησει εως σημερα???σε αυτο διαφωνω μαζι σου....μηπως θες να απαρυθμισουμε αθλητες και διακρισεις των αθλητων του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΣΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ ΟΛΟΙ !!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΊΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ !!!! ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ !!!! ΤΟΥΡΚΙΑ !!!! ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 16 ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η 6η μέρα του πρωταθλήματος & τα αποτελέσματα της 5ης μέρας.
Η 6η μέρα του πρωταθλήματος & τα αποτελέσματα της 5ης μέρας.
http://2.bp.blogspot.com/-tM_xZGG0hZE/UeA3iLQqwCI/AAAAAAAABVA/lIvGWfxlzP4/s200/1vetsiou.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-tM_xZGG0hZE/UeA3iLQqwCI/AAAAAAAABVA/lIvGWfxlzP4/s72-c/1vetsiou.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/07/6-5.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/07/6-5.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content