Αποτελέσματα από το Swiss open 2013

Tα αποτελέσματα όλων των κατηγοριών    Γενική κατάταξη των ομάδων που συμμετείχαν Πηγή: taekoplan

Σχόλια

BLOGGER: 71
  1. Συγχαρητήρια στους ¨επίλεκτους" που αποτέλεσαν την εθνική ομάδα!
    Βγήκαν όλοι ΠΡΩΤΟΙ εκτός παιχνιδιού!!!!
    Συγχαρητήρια σε όσους επέλεξαν αυτά τα παιδιά με κριτηρια(;) που μόνο εκείνοι ξέρουν και πάντα με αδιαφανείς διαδικασίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sas ponaei pou den phgan dika sas paidia?kai pou eisai akoma.xidi kai 8a sou perasei...alios kati allo bale na sou perasei..

      Διαγραφή
    2. Το tkd δεν έχει καταντήσει έτσι επειδή είναι μόνο αδιαφανείς οι διαδικασίες του αλλά κυρίως επειδή έχει ανθρώπους σαν εσένα στο χώρο!
      Συγχαρητήρια για το ήθος που διδάσκεις στα παιδιά!

      Διαγραφή
    3. Το τι διδάσκω στα παιδιά μου φαίνεται ασχετε που κάθεσαι και Λες όλες τις κακίες σου εδώ μέσα.ντροπή σου που ασχολείσαι με αυτό το άθλημα.θα έπρεπε ανθρώπους σαν εσένα να μην είναι καν θεατές.αλλα που να ξέρεις από προσπάθεια κούραση και πρωταθλητισμό ασχετε.

      Διαγραφή
  2. Ισως η πιο δύσκολοη διοργάνωση που έχουν συμμετάσχει ποτέ αθλητές μας (σε θέμα συμμετοχών) να πούμε συγχαρητήρια στα παιδια και μονο που μας εκπροσωπήσανε εκει... Και όποιος ειρωνέυεται την επιλογή τους να δει οτι και η καλύτερη αθλήττρια των 46 στην ελλαδα αλλα και στην ευρώπη βγήκε και αυτη εκτος στον πρώτο αγώνα... δυστυχώς κάποια απο τα παιδια μας είχαν πολύ δύσκολη κλήρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΥΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ?????????

      Διαγραφή
    2. Η αθλητρια στα -46 δεν ηταν επιλογη της Ομοσπονδιας οπως οι υπολοιποι αθλητες που τους διαλεξε και τους εστειλε η ομοσπονδια. Και αγωνιστηκε στην ολυμπιακη κατηγορια των -49 κιλων και οχι στα 46 που παιζει συνηθως.

      Διαγραφή
    3. Η αθλήτρια αυτή Η Ιωάννα Κουτσού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς!!
      Παρόλα αυτά δεν επιλέχθηκε από την εθνική(?) και πήγε με δικά της εξοδα και εκείνη!!

      Διαγραφή
    4. Αυτο λεμε. Οτι δεν την εστειλε η ομοσπονδια. Πηγε μονη της. Οσο για το οτι εχασε στον πρωτο αγωνα που αναφερει καποιος πιο πανω, λεμε οτι επαιξε σε αλλη κατηγορια (-49) απο την κατηγορια που αγωνιζεται (-46)

      Διαγραφή
    5. Αυτος που αναφερετε στην συγκεκριμενη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ απλα προσπαθει να δικαιολογησει την αποτυχια των ΄΄παιδιων του'' που πηγαν εκδρομουλα χωρις εξοδα.

      Διαγραφή
    6. Δεν ειπα τιποτα για την ιωάννα βρε αγραμματοι που αμεσως ψάχνεστε για τσακωμο παρερμηνέυοντας συνεχώςτα λογια. Το είπα για να δείτε οτι είχε πολύ δύσκολες συμμετοχές η κατηγοριά. αλλα αμεσως αθλια ανθρωπάκια να κατηγορήσετε. Λες και δεν ειμαστε στην ελλαδα εμεις και δεν ξέρουμε την ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!!

      Διαγραφή
    7. Δεν ειπα τιποτα για την ιωάννα βρε αγραμματοι που αμεσως ψάχνεστε για τσακωμο παρερμηνέυοντας συνεχώςτα λογια. Το είπα για να δείτε οτι είχε πολύ δύσκολες συμμετοχές η κατηγοριά. αλλα αμεσως αθλια ανθρωπάκια να κατηγορήσετε. Λες και δεν ειμαστε στην ελλαδα εμεις και δεν ξέρουμε την ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!

      Διαγραφή
    8. Η ετανε δεν έστειλε δωρεάν τους αθλητές αλλα πλήρωσαν όλα τους τα έξοδα.μόνο τις δηλώσεις έστειλε.οπότε μην ξανά μιλήσει κανένας γι όλους αυτούς.καλά έκαναν και πήγαν.ΑΣ είχαν λεφτά να πάνε κι άλλοι.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Κ χωρις λεφτα παει εφ οσον κανει μεταγραφη στους γνωστους συλλογους που αντιπροσωπευουν οι προπονητες κ αθλητες της εθνικη ομαδας στην ελβετια φιλε μου !

      Διαγραφή
    2. Στο Mediterranean Games που θα γίνει στη Mersin στις 21~30 Ιουνίου ποιοί θα πάνε τελικά. Ξέρουμε κάτι έγκυρο?

      Διαγραφή
    3. για να μην ανακοινωνουν τιποτα ακομα μαλλον μαγειρεμα φαινεται !

      Διαγραφή
    4. akribos.an eisai me thn omospondia phgeneis file mou an den eisai den 8a pas ki ayto einai kai to sosto.oi alloi na stamatisoun kalytera.stoys gnostous syllogous oloi loipon pou einai oi kalyteroi kai oxi ston ka8e asxeto syllogo.px koitaxte kai toys proponhtes ths e8nikhs omadas stous mesogeiakoys sto paggosmio tvn andron kai ton efibon se aytous toys sylogooys na pate oloi.

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς πρέπει σιγά σιγά να το συνηθίζουμε,σε λίγα χρόνια και οι "άξιοι" κατά τα -Ελληνικά δεδομένα- να μας εκπροσωπούν ,σχεδόν αυτά τα αποτελέσματα θα βλέπουμε!!! Όλα πάνε κατα διαόλου!!Έχουμε πάει χρόνια πίσω ...(κρατάνε γερά τις καρέκλες...αυτοί ξέρουν)!!

    devil.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο μεσογειακο λέγεται ότι θα πάνε οι :
    Νικολαιδης Αλεξης
    Κουτσου Ιωαννα
    Στελλιος Μεχτεριδης
    Πολιτης Νικος
    Δικαίως να πάνε αυτοί....οκ....οι υπόλοιπες κατηγορίες όμως γιατί να μην εκπροσωπηθούν!!!?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sta -58 uparxoun kai kaliteroi..!!!

      Διαγραφή
    2. Μα τι λέτε? ο Πολίτης βγήκε πρώτος πέρυσι στο πανελλήνιο και γύρισε με μετάλλιο από το Μαντσεστερ!!!
      Ο Νικολαίδης θεωρώ τιμής ένεκεν!!!!
      υπάρχουν όμως αξιόλογοι αθλητές που τους αφήνουν απέξω....για ποιο λόγο?
      πως είναι δυνατόν στο open αυτό στα 58 να πάει αθλητής που δεν πήρε καν μετάλλιο στο πανελλήνιο?

      Διαγραφή
  6. δικαίος είναι .......όταν ξέρουε τι μας γίνεται . Με το τρόπο που γίνονται οι επιλογές τον τελευταίο καιρό τίποτα δεν είναι δικαίως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο τρόπος διεξαγωγής πρωταθλημάτων είναι ¨περίεργος¨ και οι επιλογές είναι περίεργες.....δυστυχώς έτσι καταντήσαμε το άθλημά μας!

      Διαγραφή
  7. Τι Λωζανη, τι Κοζανη. Δυστυχως κοιτωντας το δεντρο, χανουμε το δασος. Οι αθλητες μας αποδειχτηκε οτι χρειαζονται κατι περισσοτερο για να χτυπησουν υψηλες θεσεις. Ολοι τα βαζουμε με τους αθλητες και τους κραζουμε οταν ειναι αλλων συλλογων και τους υποστηριζουμε οταν ειναι δικοι μας. Οι αθλητες κανουν οτι μπορουν. Χρειαζεται δουλεια οργανωμενη και ποιοτικη απο την ομοσπονδια απο τις ενωσεις απο τα κλιμακια. (ποια;;) Οι αθλητες και οι συλλογοι απο μονοι τους μπορουν μεχρι ενα σημειο. Αν θελουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι στο εξωτερικο θελει προγραμματισμο και ξεκαθαρα πραγματα. Διαφορετικα και οι καλοι αθλητες και τα ταλεντα θα χαθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποιους αθλητες αλλων συλλογων λες , οι ιδιοι αθλητες απο συγκεκριμενους συλλογους ειναι παντα κ προκλητικα !

      Διαγραφή
    2. κ πανε πακετο παντα προπονητης + αθλητης ! ! !

      Διαγραφή
    3. Οι Κοζανιώτες βέβαια πήγαν σαν σύλλογος με δικά τους έξοδα....σε αυτό το meeting δεν έχουμε να τους καταλογίσουμε κάτι!!

      Διαγραφή
    4. Τότε να μην γίνονται πανελλήνια , να μην υπάρχουν αγώνες και κάνουμε απλά τελετές απονομής στα παιδιά σας!
      Είστε εσείς οι επιφανείς σύλλογοι που έχετε κόντρες μεταξύ σας αλλά είμαστε κι εμείς οι υπόλοιποι σύλλογοι που αγαπάμε το άθλημα και θέλουμε να βλέπουμε ωραία πράγματα ωραίους αγώνες και κυρίως σωστή διαγωγή!

      Διαγραφή
  8. Είστε άσχετοι με το tkd.το επίπεδο εκεί ήταν τόσο υψηλό που δεν φαντάζεστε.οποίος και να πηγενε το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε.απλά στην Ελλάδα νομίζετε ότι έχετε αθληταραδες.ρωτήστε τους πρωταθλητές τζελο μεχτεριδη και κουτσου να σας πουν ότι αν και τα παιδιά κάνουν τόσο προπόνηση και είναι οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές δεν μπορούν να πάρουν εύκολα μετάλλιο.φανταστείτε εσείς όλοι οι άλλοι Έλληνες που δεν είναι καν στο επίπεδο τους αν θα στέκονταν σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.άλλωστε όλοι οι αθλητές στο Παγκόσμιο χάσανε.καλύτερα είναι να μην ξανά στείλει κανένα αθλητή η ομοσπονδία πουθενά μέχρι να μάθουμε tkd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, όχι οι καλύτεροι! Υπάρχουν πολλοί ακόμα στο ίδιο επίπεδο που έχουν πετύχει πολλά σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο Ανέστης Νικολαίδης,Κωστας Γκόλτσιος, Μαργαρίτα Μιχαηλίδου, Βασίλης Γαιτάνης, Μάριος Τσουρδίνης, Μπιρμπα Φωφώ και πολλά ακόμα αξιόλογα ανερχόμενα παιδιά όπως ο Πολίτης.
      Μην το παρακάνετε με συγκεκριμένους!

      Διαγραφή
    2. apo aytoys oi misoi fetos htan kala.oi 3 xasane kai h mia thn pigenan sproxnontas oi diaitites kai thn kanane prota8lhtria me to zori.opote oyte aytoi 8a eprepe na pane.ara h omospondia prepei na stamatisei na stelnei omades sto exoteriko.alla tora 8a mou peis otan kapoious apo aytous toys esproxne h diaitisia kai tous kalousan se oles tis diorganoseis kai trogan 8eseis allon paidion htan kala.milao gia orismenous apo aytous kai oxi olous.ti na kanoume file roda einai kai gyrizei...tora gyrise omos...kai pleon kai kainoyrgoi a8lites 8a mpenoun kai kainourgoi proponhtes giati kai tous alioys eidame pos tous sebastikan kai an toys afine kanenas na doylepsoun stis e8nikies omades.

      Διαγραφή
    3. oxi kai sto idio epipedo.. eidika oi gunaikes pou aneferes...
      kai auto fanike kai sto panellinio

      Διαγραφή
    4. Αφού έχασαν με αδικίες.ειδικά η μία άστα.σφαγή...Μόνο έτσι θα έχανε..

      Διαγραφή
    5. egw pantws den eida kamia sfagi,mallon allous agwnes blepame
      mia kakisti emfanisi tha elega

      Διαγραφή
  9. Αγαπητή φίλοι χρειάζεται να αφήσουμε την μικροψυχία και να μην βλέπουμε τα πράγματα μόνο με το δικό μας συμφέρον , σίγουρα η ομοσπονδία δεν κάνει το καλύτερο για τα παιδιά όπως αυτή πιστεύει στην επιλογή τον αθλητών . Θα μπορούσαν να ειναι και παιδιά απο τα δικά μας σωματεία , αλλά για μένα μετράει το Ποτελεσμα Η προηγούμενη διοίκηση είχε ανακοίνωση οτι θα κάνει επιλογή αθλητών και αναλαμβάνει το κόστος των αποτελεσμάτων και την πνιξαται ,. Σας δίνουν τώρα οτι σας αξίζει για την προδοσία σας για αυτο μην μιλάτε άλλο και μην γράφεται τίποτα . Ενα πρωιν μελών της διοικήσεις πραγαλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το κακό είναι ότι ακόμα κ αν αλλάξει η διοίκηση θα συμβούν τα ίδια γιατί οι καινούριοι θα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω από τους προηγούμενους και αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος!

      Διαγραφή
  10. Οι αθλητές που έστειλε η ετανε είναι όλοι με διακρίσεις.όπως και οι προπονητές είναι από τους λίγους στη Ελλάδα που έχουν αγωνιστική εμπειρία.όχι σαν τους περισσότερους που δεν ξέρουν τι είναι ο θώρακας.μιλάτε γιατί είστε άσχετοι με το χώρο.από την ετανε είναι η κορυφή μαζί με άλλους 6 το πολύ.όπως και οι αθλητές που έχουν όλοι αγωνιστεί στην εθνική ομάδα.η πολύ ζήλια θα σας φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ζήλια ρε άσχετοι? Που κερδίζετε αγώνες με κάρτες?
      Για πείτε μας τις διακρίσεις των αθλητών που έστειλε η ΕΤΑΝΕ να τις μάθουμε κι εμείς...γιατί μάλλον τις κρατάτε μυστικές.
      και να τις αντιπαραβάλλουμε με των υπόλοιπων αθλητών που δεν επιλέχθηκαν. Εννοείται πως ήταν δύσκολο meeting και πηγαίνουν οι αθλητές για να κερδίζουν εμπειρίες...αλλά αναρωτιέμαι τι μπορείς να μάθεις από το 15-1 8-1 κτλ.
      πως είναι δυνατόν Κουτσού και λοιποί να πήγαν ως μέλη συλλόγων και οι άσχετοι ως εθνική ομάδα?
      Πως γίνεται να χρηματοδοτούμε αθλητές (όχι πρωταθλητές) για meeting και να μην υπάρχουν λεφτά για τους πρωταθλητές που θα πάνε στο παγκόσμιο?

      Διαγραφή
    2. proto eisai asxetos esy ki an 8eleis mporo na sto po kai apo konta.deyteron h etane epelexe a8lhtes pou htan prota8lhtes asxete kai fetos an kapoioi apo aytous xasane xasane me ka8arh adikia kai yparxoun kai video gi ayto.triton an xereis ligo tkd grapse to onoma sou kai mhn kribesai kai mila anoixta oxi san kotoula.kai tetarto stamata to tkd giati 8es den 8es ayth einai h omospondia ki ama sou aresei...apo tous proigoumenous einai polu kalyteroi aytoi pou dihkoun tora,opios den tou kanoun ayta as asxoli8ei me allo a8lima.

      Διαγραφή
    3. Όταν μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά ξαναμιλάμε!Άσχετε!!!

      Διαγραφή
    4. Σε τσούζει?ξύδι.με δικά τους έξοδα πήγαν όλοι οπότε καλά έκαναν και πήγαν.οποίος είχε λεφτά ας πηγενε.και σταματά να μιλάς για ένα άθλημα που δεν το ξέρεις.

      Διαγραφή
  11. αν κερδισε καποιοσς αγονα με καρτα φιλε μου σημενει οτι ειναι πιο καλοσ απο τον αλλον που κοιμονταν στην αλλη καρεκλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. symfono.oi proponhtes fenonte sthn karekla.opote magges einai kai oi alloi 8a prepei na kanoun seminaria.

      Διαγραφή
    2. pws 8a kerdizoyn sta xartakia axaxaxaxaxaxa.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΒ ΞΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ!

      Διαγραφή
  12. καλομελετειστε και έρχεται η καινουργια ομοσπονδια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ????ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΚΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΨΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Πρώτοι σύλλογοι στα περισσότερα πανελλήνια είναι με παγκόσμια πανευρωπαϊκά και βαλκανικά μετάλλια.Κάτι που λίγοι σύλλογοι το έχουν πετύχει στην Ελλάδα.Τώρα επειδή οι περισσότεροι σύλλογοι δεν μπορούν να το καταφέρουν σκατε από τη ζήλια σας.Οι προπονητές έχουν εκτός από αγωνιστική εμπειρία και αρκετά σεμινάρια που οι περισσότεροι Έλληνες προπονητές δεν ξέρουν τι είναι ο θώρακας.χαχα Αν θέλετε σας κάνουν κάποια σεμινάρια.

      Διαγραφή
    3. Ρε φιλε εσυ τι κοπτεσαι τοσο; Για σενα λενε;;; Ο κοσμος βλεπει και κρινει και αργα ή γρηγορα καταλαβαινει.

      Διαγραφή
    4. Βαλκανικά μετάλλια?
      Για μετάλλια να μιλάτε μόνο για αυτά που πάτε μετά από πρόκριση (έστω και με ζαβολιές) και μη μιλάτε για μετάλλια όπως Βαλκανικά και Μεσογειακά που ξέρουμε ποιοί και πως πάνε.

      Διαγραφή
    5. Πάνε γιατί αξίζουν.Εσύ μάλλον δεν αξίζεις γι αυτό δεν πας

      Διαγραφή
    6. poioi aksizoyn? to ksereis k esy oti den ajizoyn alla aksizei sigoyra h tseph ton goneon poy toys poylate param8uia gia na toys stagiksete !

      Διαγραφή
    7. Φίλε κάποιοι γονείς έχουν και γουστάρουν να τα δίνουν για το άθλημα αφού αυτά τα παιδιά είναι από τα καλύτερα.Εσύ που δεν έχεις λεφτά να σταματήσεις.οπότε καλά κάνει η ομοσπονδία και στέλνει πάντα συγκεκριμένους αφού έχουν λεφτά.οι άλλοι ας παίξουν στα Διασυλλογικά μιας και δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα τους.τουλάχιστον αυτά τα παιδιά θα αποκτήσουν εμπειρία και θα κάνουν διακρίσεις.

      Διαγραφή
  15. Παγκοσμια και πανευρωπαικα μεταλλια; Σε ποιους συλλογους αναφερεσαι που εχουν τετοιες διακρισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λίγοι.όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στην Ελβετία όλοι οι σύλλογοι τους έχουν αυτά τα μετάλλια.Μην σας τσούζει.

      Διαγραφή
  16. ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ; ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήθελα να πω στους υπεύθυνους του μπλοκ να ζητάνε το email αυτόν που κάνουν σχολια προκειμένου να δημοσιευθούν , το μπλοκ ειναι πολύ καλό μην το κάνετε βορά στον καθένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη/τρια, η πρόταση που κάνεις είναι σεβαστή. Εμείς θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε στην κοινή λογική αυτών που θέλουν να γράψουν την άποψή τους.Ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας...

      Διαγραφή
    2. απορω σαν ανθρωπος πως τοση χολη εδω μεσα ανωνυμη,ειναι σε θεση να φτιαξει αξιολογους αθλητες στα γηπεδα.Το οτι τα παιδια μας δεν διακρινονται ετσι οπως θελουμε ξεκιναει πρωτα απο ολα απο το κρατος που δεν υποστηριζει τον σχολικο αθλητισμο οπως αλλες ευρωπαικες χωρες,και κατα δευτερον απο ολους εμας που κανουμε ΓΑΡΓΑΡΕΣ αδιακριτως.!

      Διαγραφή
  18. Είναι προκλητικό και άδικο για προπονήτες και αθλητές του αθλήματος που είναι φτασμένοι στο χώρο, κάποιοι από τους κύριους προπονήτες, που συμμετείχαν σ'αυτούς τους αγώνες, να παρουσιάζονται στα δικά τους site σαν προπονητές της Εθνικής και οι αθλητές τους ως μέλη της Εθνικής Ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ήταν εθνική ομάδα.οπότε καλά κάνουν και γράφουν έτσι.national team greece έγραφε για όποιον ξέρει να διαβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Για γέλια είσαι εσύ.εγώ έχω διακρίσεις σε αντίθεση με εσένα που σίγουρα κάνεις άλλο άθλημα .μακάρι να είχες τις γνώσεις μου.Αλλά για να τις αποκτήσεις πρέπει να πας και λίγο στο εξωτερικό.έχεις παίξει ποτε αγώνα?χαχα δε νομίζω.

      Διαγραφή
  20. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ !!!!! ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΧΟΝΕΣΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ !!! ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ??? ΠΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς η ομοσπονδία δεν θα έπρεπε να μένει αμμέτοχη σε τέτοια θέματα, αλλά να ξεκαθαρίζει καταστάσεις και να προστατεύει το άθλημα και τους αθλητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ομοσπονδία κάνει καλά τη δουλειά της.ξεκαθαρίζει πάντα.Όσοι δεν είναι σε κάποια ομάδα σχολιάζουν αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΤΉΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΑΙ ??? ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ !!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΜΙΑ 8ΧΤΑΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕΙΣ !!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Αποτελέσματα από το Swiss open 2013
Αποτελέσματα από το Swiss open 2013
http://1.bp.blogspot.com/-aNmEB8-5X08/UbTvBuRRy2I/AAAAAAAAExk/p4_K10gVoUg/s320/09_08_12_Taekwondo_07_sd.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-aNmEB8-5X08/UbTvBuRRy2I/AAAAAAAAExk/p4_K10gVoUg/s72-c/09_08_12_Taekwondo_07_sd.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/06/swiss-open-2013_10.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/06/swiss-open-2013_10.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content