Η ανεξήγητη «σιγή» για τους Μεσογειακούς Ταεκβοντό.

Ο τίτλος αναφέρεται στην αποστολή της ελληνικής  εθνικής  ομάδας ταεκβοντό στους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 στην Μερσίνη της Τουρκίας. Οι...


Ο τίτλος αναφέρεται στην αποστολή της ελληνικής  εθνικής  ομάδας ταεκβοντό στους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 στην Μερσίνη της Τουρκίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 21-6-2013 στις Ολυμπιακές κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών και η αναχώρηση της ομάδος προγραμματίστηκε από την ΕΟΕ για την Τετάρτη 19-6-2013 ώρα 07.00΄.


Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτά  η ΕΛΟΤ δεν έχει ανακοινώσει δημόσια:
  • Εάν δήλωσε συμμετοχή στους αγώνες (μέσω  ΕΟΕ) και με πόσους Αθλητές.
  • Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των αθλητών και ποιοι τελικά αθλητές απαρτίζουν την ομάδα.
  • Ημερομηνία συγκέντρωσης και αναχώρησης της ομάδος για την Μερσίνη.
  • Ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων και πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές.
  • Ποιος είναι ο Προπονητής ή Προπονητές της ομάδος και ποιοι παράγοντες τους συνοδεύουν.
Στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας αναφέρεται η διοργάνωση του 17ου Διασυλλογικού της ΕΤΑΝΕ (καλώς κατά την γνώμη μας δημοσιεύεται και προωθείται) , δεν υπάρχει όμως έστω και μία αναφορά στους Μεσογειακούς Αγώνες και αυτό είναι ανεξήγητο και απορίας άξιο.
Θυμός και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που μας διακατέχουν, με την απόλυτη απουσία πληροφόρησης αδικείται το Άθλημα και οι Αθλητές της Εθνικής Ομάδος, θλίβονται άνευ λόγου και αιτίας οι γονείς, οι προπονητές και όλοι οι φίλοι του Αθλήματος. Η ενημέρωση είναι βασικό συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών,  η προώθηση του Ολυμπιακού Ταεκβοντό στην Ελληνική κοινή γνώμη προϋποθέτει την δημοσιοποίηση των δραστηριοτήτων, των διοργανώσεων και των διακρίσεων των Αθλητών μας. 

Παρόλα αυτά να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές μας (και ας μην τους γνωρίζουμε) καλή επιτυχία και να είναι υπερήφανοι  που αγωνίζονται με τα εθνικά χρώματα.


                                                                                                                                                                      
Στην σελίδα της  ΕΟΕ  διαβάζουμε την μοναδική έως σήμερα πληροφόρηση:     

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 13:44

Για την Μερσίνα της Τουρκίας αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (07:00) ο κύριος όγκος των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που θα πάρουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες, οι οποίοι αρχίζουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου και θα διαρκέσουν ως τις 30 του μηνός.

Πρόκειται για τις ομάδες της άρσης βαρών, του θαλασσίου σκι, της κολύμβησης, της κωπηλασίας, της ξιφασκίας, της πυγμαχίας, του τέκβοντο, του τζούντο και της ιστιοπλοΐας, ενώ η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί και στο στίβο, στην υδατοσφαίριση, στη γυμναστική, στη σκοποβολή, στην τοξοβολία, στην αντιπτέριση, στο μπιτς βόλεϊ, στο κανόε καγιάκ, στην ποδηλασία, στη χειροσφαίριση, στο καράτε, στην επιτραπέζια αντισφαίριση, στην αντισφαίριση, στην πετοσφαίριση και στην πάλη.
Συνολικά από τις αθλητικές ομοσπονδίες δηλώθηκαν 189 αθλητές και αθλήτριες στην αποστολή για τους Μεσογειακούς της Μερσίνας.

Σχόλια

BLOGGER: 10
  1. sto taekwondo pote ksekinane na paizoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωωωωωωωω , πρωτοτυπο για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ TAEKWONDO!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διασ/κο το αναφέρουν γιατί έχει 30 ευρώ συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.samurai24.gr/portal/taekwondo/1045-i-omada-tou-taekwondo-stous-mesogeiakous-agones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόκειται για τους: Ιωάννα Κουτσού, Νίκο Πολίτη, Στέλιο Μεχτερίδη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

    Αρχηγός αποστολής: Μιχάλης Φυσεντζίδης, προπονητής: Νίκος Παπαδέας, διαιτητής: Κώστας Καλούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KATALABATE TORA OTI SAS EXOUN GRAMMENOUN KAI TA STELNOUN SE SITE TIS ARESKEIA TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που αυτό το σαϊτ δεν είναι στις προτιμήσεις τους.

      Διαγραφή
  7. Το δώστε τόπο στα νέα παιδιά η ΕΛΟΤ το αντιλαμβάνεται με το δικό της πάντα τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυσανασχετούσαμε και αναρωτιόμασταν όλοι γιατί δεν ασχολείται κανείς με την οργάνωση του αθλήματος στην ΕΤΑΝΕ, που να μείνει χρόνος αφού το ενδιαφέρων ήταν να ελεγχθεί το συμβούλιο και οι αποφάσεις της ΕΟΕ πράγμα που κι αυτό τελικά το κατάφεραν. Πάμε για την WTF τώρα ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης αναρωτιόμασταν γιατί τόσο θέληση για αναβάθμιση της διαιτησίας και κάθε λίγο και λιγάκι εδώ ο Τσακιρ .............. φυσικά γιατί ο Τσακιρ είναι αγαπημένο παιδί της WTF θα μας βοηθήσει στην εκλογή μας. Μετά τις εκλογές μέσα τα κεφάλια ..τέρμα το διάλειμμα εσείς αθλητές και προπονητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,80,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η ανεξήγητη «σιγή» για τους Μεσογειακούς Ταεκβοντό.
Η ανεξήγητη «σιγή» για τους Μεσογειακούς Ταεκβοντό.
http://3.bp.blogspot.com/-BWFb9pZ-eOA/UcB5QYKM5qI/AAAAAAAAE1A/HDMwtYY1O9Q/s200/3pdzwps2mce_140x79.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-BWFb9pZ-eOA/UcB5QYKM5qI/AAAAAAAAE1A/HDMwtYY1O9Q/s72-c/3pdzwps2mce_140x79.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/06/blog-post_19.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/06/blog-post_19.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content